گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا در مورد مدیریت تالار!اقای دراگو مگه خود شما نبودید که به من گفتید نباید منتظر باشم بقیه تحولی برام ایجاد کننداینجا که قرار نیست مدیریت تحول عظیمی ایجاد کنه.بله که فعالیتش موثر هستش ولی هر نفر به اندازه ی خلاقیت داره و در توان خلاقیتش کاری انجام میده.اون بنده خدا وقتی که مدیر شده مسولیت کنترل تاپیک ها رو داشته تعهدی امضا نکرده که تالار رو متحول کنه.فقط اون تو تالار وجود خارجی نداره که!مثل مدیر گروه و زیر گروهش!اون فقط کنترلو بررسی گروه رو بر عهده داره و تا حدودی کمک بقیه میکنه ولی قرار نیست تحولی تو گروه ایجاد کنه!گروه تحول ایجاد میکنه!اهای شماهای که تاپیک میزنید!!!!
وقتی تاپیک میزنید بالای اون تاپیک بنویسید که این به درد چه کسانی میخوره!یعنی ادمی مثل من که ترم دوم ایتی هستم مطلبو میتونم بفهمم یا حتما باید یک درسی رو خونده باشم که بتونم این تاپیک رو بخونم!من اصلا نه تو تالار شبکه میرم نه تجارت چون نمیدونم کدوم مطلبش رو میتونم بفهمم کدوم یکی به درد من نمیخوره.اوايل كه اومده بودم رفتم چند مطلبو خوندم اما هيچي نفهميدم.تصميم گرفتم ديگه هيچي نخونم از تو اين تالارها چون كه فقط باعث ميشه ذهنيت خرابي پيدا كنم نسبتشون.بعدم شماهای که تاپیک میزنید به اینجا یا جای دیگه اطلاع رسانی کنید.شمای که تاپیک میزنیدبهتر از هر کسی میدونید این مطلب به درد کی میخوره برید تو صفحه شخصیا بزنید!عین شازده ها نشستید منتظرید همه خدمت برسن!نخیر از این خبرا نیست!شما بیان بگید کم کم تالار به جنبوجوش میوفته بعد دیگه لازم نیست حتما دیگه اطلاع رسانی کنید بقیه خودشون شروع به سر زدن میکنند.
چه اتیش تندی به پا کردی خانوم!!!! ببین هیچ کس مجبور به هیچ کاری نیست مثلا کسی دراگو رو مجبور به زدن تاپیک شاپرک نکرده. دراگو دوست داره یه 4 تا ای تی خون بیان بحث کنن . همونطور که در زدن تاپیک اجباری نیست ، در خوندن تاپیک هم اجباری نیست . زدن تاپیک فقط یه هدف داره اونم بحث کردن هستش والا تو گوگل بزن عنوانت رو برات نزدیک 1000 تا صفحه پیدا میکنه. چجور اطلاع رسانی بشه؟؟مگه تاپیک زدن اطلاع رسانی میخواد؟ همه با یه دید کلی تو تالار میتونن متوجه تاپیک جدید شن. فکر کن اینجا 20 تا کاربر فعال باشن ، نباید انتظار داشته باشی که به 20 کاربر پیام بدیم که بیان تاپیک فلان زده شده . وقت کجا بود خانوم!!!!! دعوت فرق داره با اطلاع رسانی.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
چشم ادامه میدم حتما. یک تاپیک تو بخش Linux ایجاد میکنم و در موردش مینویسم :)

NAZIY0

عضو جدید
چه اتیش تندی به پا کردی خانوم!!!! ببین هیچ کس مجبور به هیچ کاری نیست مثلا کسی دراگو رو مجبور به زدن تاپیک شاپرک نکرده. دراگو دوست داره یه 4 تا ای تی خون بیان بحث کنن . همونطور که در زدن تاپیک اجباری نیست ، در خوندن تاپیک هم اجباری نیست . زدن تاپیک فقط یه هدف داره اونم بحث کردن هستش والا تو گوگل بزن عنوانت رو برات نزدیک 1000 تا صفحه پیدا میکنه. چجور اطلاع رسانی بشه؟؟مگه تاپیک زدن اطلاع رسانی میخواد؟ همه با یه دید کلی تو تالار میتونن متوجه تاپیک جدید شن. فکر کن اینجا 20 تا کاربر فعال باشن ، نباید انتظار داشته باشی که به 20 کاربر پیام بدیم که بیان تاپیک فلان زده شده . وقت کجا بود خانوم!!!!! دعوت فرق داره با اطلاع رسانی.
بله کسی مجبور نیست تاپیک بزنه ولی وقتی تاپیک میزنید حداقل بگید این تاپیک تخصصی هستش یا این که همه میتونند ازش استفاده کنند.خوب واسه بحث که باشه وقتی یک مطلب کاملا جدیدی باشه ما هم میدونیم که میتونیم بخونیمش و یک چیزی ازش بفهمیم بعد تو بحثشم شرکت کنیم ولی وقتی بدونیم به درد ما نمیخوره وقتمونو سر خونذنش و گیج کردن خودمون نمیکنیم.حالا این که اطلاع رسانی کنیم یا دعوت کنیم یک ایده بود.

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله کسی مجبور نیست تاپیک بزنه ولی وقتی تاپیک میزنید حداقل بگید این تاپیک تخصصی هستش یا این که همه میتونند ازش استفاده کنند.خوب واسه بحث که باشه وقتی یک مطلب کاملا جدیدی باشه ما هم میدونیم که میتونیم بخونیمش و یک چیزی ازش بفهمیم بعد تو بحثشم شرکت کنیم ولی وقتی بدونیم به درد ما نمیخوره وقتمونو سر خونذنش و گیج کردن خودمون نمیکنیم.حالا این که اطلاع رسانی کنیم یا دعوت کنیم یک ایده بود.

سلام

دوست عزیز. هیچوقت با خوندن مطالب علمی وقتتون رو هدر نمیدید. اتفاقا سرمایه گذاری میکنید برای ایندتون.

اگه هم مطلبی باشه که متوجه نمیشید. میتونید از اولین کلمه ای که متوجه نمیشید و یا ازش اطلاعات ندارید شروع به سرچ کردن کنید. اگر به جواب نرسیدید میتونید سوال بپرسید.

نمونش : سوال من در امضای کور جزئی و تام :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اهی-به-پرداخت-الکترونیک?p=6028609#post6028609

اگر این کار رو هم نکنید. حداقلش این هست که یه اصطلاح تخصصی رو شنیدید. وقتی دوباره فردا باهاش رو به رو شدید میدونید که کلمه ی جدیدی نیست. این تکرار شدن های مداوم خود به خود باعث میشه که مفاهیم مرتبط باهاش رو یاد بگیرید.

ضمن اینکه مطالب رو نمیشه دسته بندی کرد برای دانشجوی ترم 1 . دانشجوی ترم 2 و ...

برای مثال الان اقای prp-e سال سوم دبیرستان هستن ولی از خیلی از مهندسین ایتی نیز بیشتر اطلاعات دارند. اصلا غیر قابل درک و غیر عملی هست که بخوایم مطالب رو دسته بندی ترمی یا سنی برای دانشجو ها کنیم.

اگر میخواهید یاد بگیرید که چی مناسبه . باید شروع کنید به خوندن . نه اینکه هیچ چیزی نخونید چون نمیدونید به دردتون میخوره یا نه !!
تقریبا باید از همه چیز نیز در حد متوسط بلد باشید. چون فردا از یه مهندس انتظار دارند که بلد باشه . پس این وسط هیچ چیزی نیست که بعدا به دردتون نخوره .

پس از خوندن مطالب جدید نترسید. اگر گیج بشید و اصلا هیچ چیزی هم ازش متوجه نشید. خیلی خیلی بهتر از این هست که اصلا مطالعه اش نکنید.

موفق باشید

yagmur.t

عضو جدید
سلام مهندسا خوبین همتون.من خیلی وقت نبودم دلم تنگ شده بود ها.......
میخوام یه اعترافی بکنم:(من که الان لیسانس هم گرفتم ولی فکر می کنم بیسواد بیسوادم چون هنوز نتونستم کاری پیدا کنم که بدونم چیزایی که تو دانشگاه خودم بدرد بخور بودن
انگار که میخوام از صفر شروع کنم خواهشا شما دوستان کمکم کنید
چیا باید بلد باشم که وقتی یه جایی تقاضای کار دادم قبولم کنن.باور کنین دپرس شدم
بهتر بگم چه مهارت هایی تو بازار کار مهمتره تا بتونم کار پیدا بکنم.

NAZIY0

عضو جدید
چرا اینقدر جو دانشگاه های که مختلتندسنگین هستش؟؟هر دفعه که من میرم شعبه دیگه دانشگاهمون احساس میکنم میخوام خفه بشم!همه ی دانشگاها مختلط اینتوریند؟؟

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
چرا اینقدر جو دانشگاه های که مختلتندسنگین هستش؟؟هر دفعه که من میرم شعبه دیگه دانشگاهمون احساس میکنم میخوام خفه بشم!همه ی دانشگاها مختلط اینتوریند؟؟
کی اومدی که اینجوری بوده؟
این حرفا کدومه...چون از اول جدا بودین عادت نکردی.
پ.ن..مختلط نه مختلت

آخرین ویرایش:

NAZIY0

عضو جدید
هميشه اينطوريه مهندس..من هر دفعه ميام احساس ميكنم جوش برام خيلي سنگينه..
========================
اين روزا هم كه ولنتاين و خيلي مشغوله خريدن كادو هستند...خوب حالا نظرتون راجبه ولنتاين چيه؟خوبه كه اين كارو از خارجيا تقليد ميكنيم يا نه؟ميگن ما هم يك روز عشقو دوست داشتن داشتيم قديما و جشن ميگرفتند پس چرا ما اون روزو به جاي ولنتاين جشن نميگيريم؟؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
هميشه اينطوريه مهندس..من هر دفعه ميام احساس ميكنم جوش برام خيلي سنگينه..
========================
اين روزا هم كه ولنتاين و خيلي مشغوله خريدن كادو هستند...خوب حالا نظرتون راجبه ولنتاين چيه؟خوبه كه اين كارو از خارجيا تقليد ميكنيم يا نه؟ميگن ما هم يك روز عشقو دوست داشتن داشتيم قديما و جشن ميگرفتند پس چرا ما اون روزو به جاي ولنتاين جشن نميگيريم؟؟
ولنتاین خوبه..مگه مشکلی داره؟
کادو دادن و شادی که خوبه حالا هر روزی میخواد باشه

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

وقتی دوستی (+نامزدی) نداری پس بهتر این روز (همون شب) بشینی پای تلوزیون و بازی منچستر و رئال مادرید رو از سری مسابقات لیگ قهرمانان اروپا ببینی و تخمه بشکنی و به خودت القا کنی که چه حالیییییی میده ..:D:( :heart:

بله خودمون یه روزی چنینی داریم که فدمتا هم ما باسابقه تریم .. (البته سند ندارم .. فکر میکنم:D)
اسم جشنمون هم جشن اسفندگان (سپندارمذگان:heart:) هست که در 5 اسفند ماه برگزار میشه .. :redface:

mohandeseit

کاربر ممتاز
وقتی دوستی (+نامزدی) نداری پس بهتر این روز (همون شب) بشینی پای تلوزیون و بازی منچستر و رئال مادرید رو از سری مسابقات لیگ قهرمانان اروپا ببینی و تخمه بشکنی و به خودت القا کنی که چه حالیییییی میده ..:D:( :heart:

بله خودمون یه روزی چنینی داریم که فدمتا هم ما باسابقه تریم .. (البته سند ندارم .. فکر میکنم:D)
اسم جشنمون هم جشن اسفندگان (سپندارمذگان:heart:) هست که در 5 اسفند ماه برگزار میشه .. :redface:
دمت گرم که بازی رو اطلاع دادی..خیلی میخوامت آق معلم

NAZIY0

عضو جدید
اصلا فوتبال دوست ندارم...

dzzv_13

مدیر تالار
با عکس جذابتره حال و روزگارمون :cowboy:

دمت گرم که بازی رو اطلاع دادی..خیلی میخوامت آق معلم

محمد نگو که منچستری هستی که دیگه اسمتو نمیارم .. !!:D

اصلا فوتبال دوست ندارم...
خو خیلی کارا میتونی بکنی:smile:
من اگر از فوتبال خوشم نمی اومد میرفتم توی سایتها میگشتم یا در مورد رشتم یه چیزی رو یاد میگرفتم یا اون چیزی که دوست دارم دنبالش میگشتم

مثلا یکی از کارایی که دوست دارم جمع کردن عکس هست .. و بیشتر هم با مضامین طراحی هست .. مثلا این عکس پایینی رو ببین ..

اینجا پرتقاله ..
ودلیل که اینکار رو میکنن گرفتن انرژی هست

یا مثلا این دوچرخه و ماشین رو ببین
ماشینه برا شرکت بنز هست و قراره سال 2020 به تولید انبوه برسه

این طراحی دوچرخه دیوانه کنندس .. :cowboy:
محصولی از اپل هست ..

NAZIY0

عضو جدید
تعجبی نداره که خانمها دوست نداشته باشند! چون ورزش کاملا مردونه ای هست ولی با این حال اصلا خوشم نمیاد ازش :smile:
والا من دوستايي داشتمو دارم كه عشق فوتبالند و تعدادشون هم زياده..
خو خیلی کارا میتونی بکنی:smile:من اگر از فوتبال خوشم نمی اومد میرفتم توی سایتها میگشتم یا در مورد رشتم یه چیزی رو یاد میگرفتم یا اون چیزی که دوست دارم دنبالش میگشتممثلا یکی از کارایی که دوست دارم جمع کردن عکس هست .. و بیشتر هم با مضامین طراحی هست ..
جفتشون قشنگ بودن..رنگاي چترا خيلي قشنگ بودن ولي ماشين رو از همه بيشتر دوست داشتم..من اگر باشم كه يا ميرم بيرون مغازه ها رو نگاه ميكنم ببينم چي تو ويترين مغازه هاست چون معمولا اطراف روزاي ولنتاين ويترين مغازه ها قشنگه يا درس ميخونم كه دوميش خيييييلي بهتره چون كلي درس عقب افتاده دارم!
راستي يك عكسي گرفتين واسه مسابقه تالار عكس فرستادين با دوربين گوشي اونو گرفته بوديد؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
اون عکس ماشین رو که دیدم داغ دلم تازه شد :|

همچنان بدنبال یک اتومبیل کلاسیک هستم! (البته امروز ۳ تا پیشنهاد داشتم! یک بنز ۲۲۰ مدل ۷۸ ، یک فولکس واگن قورباغه ای و یک بیوک ایران ۴ در! ) .

samira.it

عضو جدید
خواستند آغوش و بوسه را از عشق حذف كنند عشق از آغوش و بوسه حذف شد....

تا ديدن ولنتاين مد شده اومدن گفتم خوب ماهم روز عشاق داريم پس چرا از اول نميگفتن؟

پسرا يه دوست (+نامزد)هم داشته باشن با تماشاي فوتبال و دور هم بودن بيشتر حال ميكنن.

اگه حسابم خالي نبود خدايي ميرفتم واسه خودم ولنتاين ميگرفتم ميرفتم تو پارك مينشستم تاب بازي ميكردم......:)
يه شاخه گل و 8 تومن دارن ميفروشن البته اينورا... پس بيخيال ولنتاين ،بشينين فوتبال ببينين

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface:

یعنی مثلا اگر دوست دختر داشتی , ساعت 11 شب میخواستین چیکار کنین به جز فوتبال دیدن ؟

این دوست + نامزد یعنی هم دوست و هم نامزد؟

جدیدا تغییر کردی امیرحسین :D از تو بعیده.

محمد نگو که منچستری هستی که دیگه اسمتو نمیارم .. !!:D

دموکراسی یعنی این !!!

انشالله رئال تو این دور حذف میشه.

تیم تو ارسنال هم بدست توانمند بایرن حذف میشه. و در انتها ما باواریایی ها جشن قهرمانی باشگاههای اروپا رو میگیریم .

تعجبی نداره که خانمها دوست نداشته باشند! چون ورزش کاملا مردونه ای هست ولی با این حال اصلا خوشم نمیاد ازش :smile:

پس این همه خانم که ورزش میکنند. دارن گل لگد میکنند ؟؟

از بس تلویزیون ما ورزش خانم ها رو نشون نمیده و اونها رو تو اشپزخونه نشون میده.
اینجوری میشه که میگن ورزش کاملا مردانه است !!!

خواستند آغوش و بوسه را از عشق حذف كنند عشق از آغوش و بوسه حذف شد....

پسرا يه دوست (+نامزد)هم داشته باشن با تماشاي فوتبال و دور هم بودن بيشتر حال ميكنن.

البته اینایی که گفتی حقیقته . :D

ولی چی شده سمیرا . مثل اینکه خیلی دلت پره !!!

اینقدر سیاه نگاه نکن به پسر ها :D گرچه همینقدر سیاه باشند. :D

1-خدايي ميرفتم واسه خودم ولنتاين ميگرفتم ميرفتم تو پارك مينشستم تاب بازي ميكردم......:)
2-پس بيخيال ولنتاين ،بشينين فوتبال ببينين

1- البته تجربش نکردم . ولی به نظر نمیرسه که روز عشق تک نفره لذتی داشته باشه :D

2- نصف شب فوتبال میده. اصولا با ولنتاین تداخل ساعت ندارن :D

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
من که کلا از فوتبال متنفرم. ولنتاینم ولش کن دیگه به چه دردی میخوره :biggrin:

تو اینترنت میچرخم و زدبازی گوش میدم :) مثل هر روز :) .

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
پس این همه خانم که ورزش میکنند. دارن گل لگد میکنند ؟؟

از بس تلویزیون ما ورزش خانم ها رو نشون نمیده و اونها رو تو اشپزخونه نشون میده.
اینجوری میشه که میگن ورزش کاملا مردانه است !!!

یحتمل مشغول همین کار هستند :biggrin:

نه منظورم مفهوم کلی «ورزش» نبود! فقط فوتبال رو گفتم!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
یحتمل مشغول همین کار هستند :biggrin:

نه منظورم مفهوم کلی «ورزش» نبود! فقط فوتبال رو گفتم!

خانم ها فوتبال هم بازی میکنند. اون رو هم تلویزیون ما نشون نمیده.

حتی تو کشور ما ( ایران ) هم , تیم ملی بانوان در همه مقاطع سنی داریم :D

قهرمان جام جهانی بانوان قبلی ژاپن بود. اتفاقا خیلی خوب هم فوتبال بازی میکنند

فوتبالشون تماشاگر هم زیاد داره :D

-----------------------------------------------

تا یادم نرفته بگم که :

ولنتاین رو به همه دختر و پسر های ایرانی و غیر ایرانی تبریک میگم. چه عشقی تو زندگیشون داشته باشن و چه نداشته باشن.

و برای همتون اروزی شادکامی و موفقیت روزافزون دارم. انشالله که همیشه دلتون شاد باشه و لبتون خندون.

پیروز باشید

----------------------------------------

میدونم فوتبالم بازی میکنن! فقط یه بار یادمه رییس فدراسیونشون تو تلویزیون اومده بود!

راستی یه قسمت از برنامه هفت (مجریش اون زمان هنوز جیرانی بود) رو به یاد دارید؟ یکی از زنهای فعال در حوزه سینما به فراستی گفت که «شما زنها رو نمیشناسی» و بعد جیرانی در اومد گفت «ایشون دو تا زن گرفتن» برنامش خدایی ته خنده بود :biggrin:

خانم ها که رییس فدراسیون ندارن. نایب رییس سوم فدراسیون فوتبال تو ایران , مسئول فوتبال بانوان هست.

در حال حاضر هم خانم فریده شجاعی (همسر اسطوره فوتبال ایران : منصور خان پورحیدری ) این مسئولیت رو عهده دار هستن.

اون رو هم نه ندیدم. ولی جالب بود :D

آخرین ویرایش:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
خانم ها فوتبال هم بازی میکنند. اون رو هم تلویزیون ما نشون نمیده.

حتی تو کشور ما ( ایران ) هم , تیم ملی بانوان در همه مقاطع سنی داریم :D

قهرمان جام جهانی بانوان قبلی ژاپن بود. اتفاقا خیلی خوب هم فوتبال بازی میکنند

فوتبالشون تماشاگر هم زیاد داره :D

-----------------------------------------------

تا یادم نرفته بگم که :

ولنتاین رو به همه دختر و پسر های ایرانی و غیر ایرانی تبریک میگم. چه عشقی تو زندگیشون داشته باشن و چه نداشته باشن.

و برای همتون اروزی شادکامی و موفقیت روزافزون دارم. انشالله که همیشه دلتون شاد باشه و لبتون خندون.

پیروز باشید

میدونم فوتبالم بازی میکنن! فقط یه بار یادمه رییس فدراسیونشون تو تلویزیون اومده بود!

راستی یه قسمت از برنامه هفت (مجریش اون زمان هنوز جیرانی بود) رو به یاد دارید؟ یکی از زنهای فعال در حوزه سینما به فراستی گفت که «شما زنها رو نمیشناسی» و بعد جیرانی در اومد گفت «ایشون دو تا زن گرفتن» برنامش خدایی ته خنده بود :biggrin:

dzzv_13

مدیر تالار
خب فوتبالمون هم دیدیم .. انصافا قشنگ بود .. حیف این منچستری ها مساوی رو گرفتن .. نامردا:D

راستي يك عكسي گرفتين واسه مسابقه تالار عكس فرستادين با دوربين گوشي اونو گرفته بوديد؟

نه با دوربین عکسای گرفتمش .. ;)

1. تا ديدن ولنتاين مد شده اومدن گفتم خوب ماهم روز عشاق داريم پس چرا از اول نميگفتن؟

2. پسرا يه دوست (+نامزد)هم داشته باشن با تماشاي فوتبال و دور هم بودن بيشتر حال ميكنن.

3.اگه حسابم خالي نبود خدايي ميرفتم واسه خودم ولنتاين ميگرفتم ميرفتم تو پارك مينشستم تاب بازي ميكردم......:)
يه شاخه گل و 8 تومن دارن ميفروشن البته اينورا... پس بيخيال ولنتاين ،بشينين فوتبال ببينين

1.چون شما از اولش نپرسیدی :D

2. اینو کاملا موافقم .. تایید میشه:D

3. درد یکی از بازاری ها رو گفتی .. طرف میگفت هرسال چه شلوغ میشد اینروزا .. ولی امسال فقط یک نفر رو دیدم که اون هم هویج خریده بود ببره آب هویج بوخوره :D

این شاخه گلهای رز برا بچه های گل تالارمون :smile:

happy Valentine

1. یعنی مثلا اگر دوست دختر داشتی , ساعت 11 شب میخواستین چیکار کنین به جز فوتبال دیدن ؟

2. این دوست + نامزد یعنی هم دوست و هم نامزد؟

3. جدیدا تغییر کردی امیرحسین :D از تو بعیده.

4.دموکراسی یعنی این !!!

انشالله رئال تو این دور حذف میشه.

تیم تو ارسنال هم بدست توانمند بایرن حذف میشه. و در انتها ما باواریایی ها جشن قهرمانی باشگاههای اروپا رو میگیریم .

1. سه تایی مینشستیم فوتبال میدیدیم .. (نترس ... سومی بابام هست .. چون خ مزه میده باهاش فوتبال ببینی .. عشق اولم پدرمه پس ولش نمیکنم :D)

2. گفتم شاید احیانا کسی فعلا نامزد نکرده و در حد یک دوست هست (مدار منطقی پاس نکردی پسر مگه ؟؟ خب علامت مثبت یعنی or .. یا بعبارتی یعنی "یا"):D

3. تغییر ؟؟ کوو ؟؟ کجاس ؟؟ :redface:

4. اولا خدا نکنه این منچستری ها بیان بالا ..
دوما اگر شش یا هفتا ازتون نخوریم .. مطمئن باش میبریمتون :biggrin:

آخرین ویرایش:

samira.it

عضو جدید
يه سوال؟؟
اگه دوست(+نامزد) داشتين يا دارين براش چي ميخريدين ولنتاين؟؟؟بگين ديگه من ذوق دارم بدونم:smile:

خودم 9 گل رز ميگيرفتم با ست ورزشي نايك(يعني گرفتم:redface:)

بالا