nvidia gtx 780
اخراجی موقت
کی؟کجا؟چه اطلاعاتی؟
کی؟کجا؟چه اطلاعاتی؟
چه خبرا؟ در حال امتحان دادن هستید یا چی؟
اینجا کسی هست که Doom بازی کرده باشه؟
خوبه، فقط وقتتو تلف نکن، برو دنبال یه «چی» درست حسابی.من درگیر " چی " هستم .
pes 2013 بازی نمیکنیم ؟
چه خبرا؟ در حال امتحان دادن هستید یا چی؟
اینجا کسی هست که Doom بازی کرده باشه؟
pes 2013 بازی نمیکنیم ؟
من که هفته دیگه دوشنبه دفاع می کنم. کم کم داره استرس داورا و سوال پیچ شدن منو میگیره!!!چه خبرا؟ در حال امتحان دادن هستید یا چی؟
واااااااای دل لک زده برا همچین چیزایی. یادش بخیر با بچه ها جمع می شدیم، هر 2نفر یک تیم میشدن، و 4 نفری همزامن بازی می کردیم. آخرش هم همیشه بچه ها با هم دعوا می کردن که چرا پاس نمیدی، چرا این جوری زدی، این چیه و...دانیال سوئیچ کن روی فیفا 14 تا تغییر را احساس کنی
دانیال سوئیچ کن روی فیفا 14 تا تغییر را احساس کنی
خوبه، فقط وقتتو تلف نکن، برو دنبال یه «چی» درست حسابی.
نه کلا فوتبال علاقه ندارم، فقط فیفا98 و فیفا2000 رو بازی کردم تا حالا.
۱. ای گیرنده امتحان! ای استاد! ای درس معلم ار بود زمزمه محبتی!!!۱.در حال امتحان گرفتن هستیم .. آخرای خدمت هست
۲.حالا چرا اینو پرسیدی؟ گیر کردی توی بازیش؟
۱. استرس نداشته باش، داورا و استادا معمولا خیلی هم خدا نیستن، با اعتماد به نفس بری جلو نه تنها کارت رو خوب انجام میدی بلکه یه تاثیرگذاری فراتری هم خواهی داشت.۱. من که هفته دیگه دوشنبه دفاع می کنم. کم کم داره استرس داورا و سوال پیچ شدن منو میگیره!!!
۲. یادش بخیر با بچه ها جمع می شدیم، هر 2نفر یک تیم میشدن، و 4 نفری همزامن بازی می کردیم...
۱. خوبه، موفق باشی، نیرو نمیخواین؟!!۱. دنبال " چی " درست حسابی هستم دیگه. دارم بچه 3 ساله ام رو بزرگ میکنم ( آ ذ ی ن - و ب - د ی ز ا ی ن )
۲. فیفا 98 با کامپیوتر بازی کردی؟
۳.توصیه میکنم pes بازی کنی که با گیم پلی بازی به اوج میرسی
۴. البته بعد کنکور ارشد یه 2 هفته بازی total war rome 2 رو بازی کردم. خیلی خوب بود. همیشه بازی استراتژیک دوست داشتم. ولی هیچوقت بازی نکرده بودم.
۵. اون sims رو هم معرفی کردی. یه چند ساعت نسخه اندرویدش رو بازی کردم. زندگی انگلی براش ساخته بودم.
شب ها خونه دیگران میخوابید. غذا هم اونجاها میخورد !!!!
روز ها هم سرکار نمیرفت. فقط یکی دو ساعت میرفت ماهیگیری !!!!!
حیف که دزدی نداشت !!!!!!!!!!!
ممنون امیرجان، سعی می کنم این طور باشم.۱. استرس نداشته باش، داورا و استادا معمولا خیلی هم خدا نیستن، با اعتماد به نفس بری جلو نه تنها کارت رو خوب انجام میدی بلکه یه تاثیرگذاری فراتری هم خواهی داشت.
۲. توی فوتبال هم میشه چت کرد؟
موفق باشی طاها جانمن که هفته دیگه دوشنبه دفاع می کنم. کم کم داره استرس داورا و سوال پیچ شدن منو میگیره!!!
واااااااای دل لک زده برا همچین چیزایی. یادش بخیر با بچه ها جمع می شدیم، هر 2نفر یک تیم میشدن، و 4 نفری همزامن بازی می کردیم. آخرش هم همیشه بچه ها با هم دعوا می کردن که چرا پاس نمیدی، چرا این جوری زدی، این چیه و...
۱.
۲. سال ۱۹۹۸ یه بار یه جاش گیر کرده بودم، اما الان دیگه نه! یکی اومده یه چیزی منتشر کرده به اسم Brutal Doom که همون Doom خودمونه ولی روی اسلحه ها و گرافیک و ایناش کار کردن، خییییییییلی خفن شده.
۱. خوبه، موفق باشی، نیرو نمیخواین؟!!
۲. آره با کامپیوتر. من بعد از میکرو (همون نینتندو تقلبی ها که باهاش ماریو و غیره بازی میکردیم) تا حالا کنسول نداشتم!
۳. به اوج میرسم؟ ارگاسم میشم آیا؟!
۴. من بعد کنکور ارشد Skyrim نصب کردم و بازی کردم. تا اون موقع زیاد RPG بازی نکرده بودم ولی این فوق العاده بود.
۵. Sims اصلا ذاتش همینه! حتما آدم یه بار یه فرد یا خانواده ای درست میکنه که ناجوره!
من که هفته دیگه دوشنبه دفاع می کنم. کم کم داره استرس داورا و سوال پیچ شدن منو میگیره!!!
واااااااای دل لک زده برا همچین چیزایی. یادش بخیر با بچه ها جمع می شدیم، هر 2نفر یک تیم میشدن، و 4 نفری همزامن بازی می کردیم. آخرش هم همیشه بچه ها با هم دعوا می کردن که چرا پاس نمیدی، چرا این جوری زدی، این چیه و...
من بمیرم هم فیفا بازی نمیکنم. فقط pes
چشم به یه دست لیوان افتاد که روشون برای جام جهانی 2014 کار شده بود، بخدا ملت تو جو هستن!!!
نه کلی میگم، امکان چت هم داره؟چت؟؟؟ ما 4 نفر جمع میشدیم، با 4تا دسته یا پد همزمان بازی می کردیم. که هر دو نفر یک تیم رو برمیداشتند و بازی میکردیم.
۱. کفر میگی. یعنی همین الان خونت مباح اعلام شد.1.اهان. این همون بازی که با اسلحه میرفتی جلو بعد زامبی ها رو میزدی. بعد فکر کنم 10 سال پیش یکم بازی کردمش. ولی ازش خوشم نیومد.
2- چرا نینتندو تقلبی ؟؟ منم خونه بازی نمیکردم. با دوستای مدرسه میرفتیم بیرون بازی میکردیم.
3- خیلی خوبه
من هم نظرم کم و بیش شبیه دانیاله.خوبه دیگه، همه جا بحث فوتبال، اینجا هم بحث فوتبال!!!!
تو یکی از مغازه های سمت مطهری چشم به یه دست لیوان افتاد که روشون برای جام جهانی 2014 کار شده بود، بخدا ملت تو جو هستن!!!
راستش ما اینجا عموما پروژه آماده به کسی نمیدیم، مخصوصا اگه کسی دنبال این باشه که «جلوی استاد لو نره» و غیره.
اما صرفا فقط به خاطر اینکه این سوال رو توی ذهن من آوردید که «کاربینی دیگه چه مزخرفیه؟؟» بهتون کمک میکنم.
اینجا و اینجا و اینجا پروژههای کاربینی موجود است.
البته باز هم باید بگم شما واقعا صلاحیت گرفتن نمره این درس رو ندارید چون من این پروژه ها رو فقط با جستجو کردن کلمه «کاربینی» توی گوگل پیدا کردم؛ دقت کنید حتی «پروژه کاربینی» هم نزدم، فقط زدم «کاربینی». یعنی شما حتی این رو هم سرچ نکرده بودی بعد انتظار داشتی بیای یکی بهت پروژه آماده بده؟
0- نه کلی میگم، امکان چت هم داره؟
۱. کفر میگی. یعنی همین الان خونت مباح اعلام شد.
۲. چون اصلش نینتندو بود که من هیچ کجا ندیدم. بقیه اینایی که به اسم Genius و Fuma و غیره اومد توی بازار (و کلا به اسم میکرو معروف شد) همه اش کپی اون بود.
ممنون، ایشالا خودتم هم با خوشی و موفقیت دفاع کنی.موفق باشی طاها جان
ممنون، ایشالا ما هم یه روز خبر قبولی ارشد تو رو بشنویم.آره این اتفاقم قبلاً دیدم که طرف توپ میخواست اما توپ زیر پای خودش بود!!! بعد یه دوستی داشتم وقتی دروازه بان توپ رو می گرفت هی می گفت من گرفتم هااا.ان شاالله با موفقیت دفاعت رو پشت سر بزاری چهارنفری هم خیلی حال میده ولی دعوا کردن توش هم غیرقابل اجتنابه (به رفیقم میگفتم پاس بده چیکار میکنی؟؟؟ اون هم میگفت بابا توپ زیر پای خودته )
مطمئن نیستم. ولی فکر می کنم وجود داشته باشه مخصوصا تو سری های آنلاین این قابلیت اضافه شده باشه. من حدود 10 سال پیش با دوستم با اینترنت دایال اپ آنلاین دوتایی بازی می کردیم. بازی هایی مثل فیفا 2004 و midtown madness رو این طوری بازی کردم. یه بخش Multiplay داشت که داخلش می تونستی شماره تلفن چند نفر رو call کنی بعد اونا باید جواب می دادن تا کامپیوترا و بازی ها به هم وصل می شدن. توی midtown madness مطمئنم که امکان چت وجود داشت ولی فیفا رو شک دارم. خداییش گاهی فکر می کنم اون زمان عجب کارایی می کردیم!!!نه کلی میگم، امکان چت هم داره؟
۱- . به داداشت چیزهای به درد بخور یاد بده، هم خوشش میاد، هم جلو بقیه پز میده، هم به دردش میخوره. از الان بهش html و css یاد بده.۱- .من یه داداش 8 ساله دارم. دوم ابتداییه.
امروز فهمیدم میخواد بازی انلاین کنه. با گوگل کروم سرچ میکنه : بازی انلاین یا مثلا بازیهای کینگ کنگ.
0- جان امیر. مگه وسط فوتبال به این حساسی میشه چت کرد؟؟ کانتره مگه ؟ ))
1- چرا ؟؟ متوجه نشدم اشتباهم چی بود ؟ باز خوبه خونم حلال نشد . !!
2- اسم شرکت رو نگفتی اخرش . سکرته ؟
اگه میشه گفت اسم شرکت رو بگو. خودت اونجا چیکار میکنی. هدف شرکت در کل چیه. مشتریانشون رو چه گروههایی تشکیل میدن . ( کلا اطلاعات در مورد بازار کسب و کار )
اصلا بازی گروهی بدون چت، چه تکست و چه صوتی غیر ممکنه! نه اینکه اصلا نشه، اما درست حسابی نمیشه.مطمئن نیستم. ولی فکر می کنم وجود داشته باشه مخصوصا تو سری های آنلاین این قابلیت اضافه شده باشه!
پس کی حمله کرد؟؟خببببببببببب منم دفاع کردم، هورااااااااااااا
مبارک باشه طاها جانخببببببببببب منم دفاع کردم، هورااااااااااااا
حمله که کار داوراست، البته حمله به تنقلات تهیه شده!!!پس کی حمله کرد؟؟
ممنون داداش. خب میومدی دفاع، شیرینیشم می خوردی، تازه آب میوه و موز هم داشتممبارک باشه طاها جان
کی شیرینی میدی؟؟
خببببببببببب منم دفاع کردم، هورااااااااااااا
۱. دراگو هستم. Drago. .
اتفاقا میخواستم بیام اما تهران نبودم!!!حمله که کار داوراست، البته حمله به تنقلات تهیه شده!!!
ممنون داداش. خب میومدی دفاع، شیرینیشم می خوردی، تازه آب میوه و موز هم داشتم
جلسه دفاع تجربه جالبی بود.
ایشالا خودت به زودی دفاع کنی.
دعوت کردی و نیومدیم؟خب میومدی دفاع، شیرینیشم می خوردی، تازه آب میوه و موز هم داشتم
دارگو عمه اته!میگم دارگوی عزیز. حالت چطوره ؟
ممنون. 0.6 از پژوهش کم کرده بودن، 0.5 هم برا دوتا مقاله بود که من یکیشو داشتم. در کل نمره ای که میتونستم بگیرم 19.15 بود و همونم داورا بهم دادن. خیلی راضی بودن.تبریک. چند شدی؟؟
میومدی خوشحال می شدم.اتفاقا میخواستم بیام اما تهران نبودم!!!
پذیراییتا تو این جعبه ها گذاشته بودی که تو مراسما هم میذارن؟
فک نمی کردم کسی بیاد وگرنه دعوت می کردم.دعوت کردی و نیومدیم؟
دارگو عمه اته!
تبریک میگم. با بهترین ارزوها برای شماخببببببببببب منم دفاع کردم، هورااااااااااااا
اولش منم وقتی پست رو خوندم خندم گرفت که طرف نوشته دارگو!!! بعدش تاسف خوردم که چرا خیلی از ماها برای یه پست ساده وقت کافی نمیذاریم، اقلا یه دور بخونیم و بعد ارسال کنیم!!میگم دارگوی عزیز. حالت چطوره ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |