ممنون مرسی منم خوبم خیلی خیلی خوب
ان شالله دیگه این ترم کارشناسی تموم میشه هفت خان رستمم تموم میشه
باشه از این نوع ناراحتی هااا
چوب استاد به ز مهر پدر است استادمون هستی هر چی بگی قبوله
در مورد خبرها هم منم ترم تابستون با استاد مورد علاقه ام پروژه برداشتم ( همون مدیر گروه مون که درس شبکه باهاش داشتیم بلد نبودم همینگ رو یاد دادی همون استادم نمی دونم یادت هست یا نه )
خلاصه ترجمه مقاله اینا داد مطلب پیدا کن شد هفتاد صفحه دو هفته قبل تموم شد موضوع هم مدیریت انرزی در شبکه حسگر بی سیم با استفاده از منطق فازی بود یعنی مقایسه پروتکل اینا بود .19 داد
بعد اون دارم ccnp tshoot می خونم و یک دوره لینوکس هم سایت edx هست کم و بیش اونو می خونم بعد اونم دارم واسه ارشد می خونم اگه ارشد شبکه قبول شدم میرم نه قبول نشدم نمی میرم ( تصمیم کبری گرفتم کلا یا این یا هیچ دوست ندارم دو سال عمرم رو بزارم پای چیزی که علاقه ندارم ) کارم نرفتم نشد نیست. نیست که نه ولی مدرک دانشگاهی می خوان واسه همین فعلا منتظرم مدرکم بیاد بعد اقدام کنم یک کاری بود برنامه نویسی بود گفته بودم قبلا واقعا اون علاقه نداشتم واسه برنامه ویسی رو هم کور کرد خیلی بد بود اصلا ارزش نداشت نرفتم .این خبرهای من از شماها چه خبر /تهران خوش می گذره ؟لینوکس رو کجا رسوندی حالا سیستم ات کدوم نسخه نصبه فدورا یا ابونتو ؟یا نسخه ی دیگه؟ درس تموم شد؟