farhad urmia
عضو جدید
راستش شبیه این سوال تو کنکورها تکرار شده اما به صورتهای مختلف.منم اتفاقا نظرم همینه و با شما موافقم آقا فرهاد.
راستش شبیه این سوال تو کنکورها تکرار شده اما به صورتهای مختلف.منم اتفاقا نظرم همینه و با شما موافقم آقا فرهاد.
اگه اشتباه نکنم 1 رو زدم. من اینو یادم نیست که گزینه ش وارد پاسخنامه کردم یا نه اما گزینه مدنظرم 1 بودشما خودت چندو زدی؟
درسته چون منبع گرمایی بوده تو منحنی ما باید ی نقطه ماکزیمم داشته باشیم و رسم نمودار برحسب شعاع نشون میده که با افزایش فاصله دما افزایش پیدا میکنه
به نظر من 1 میتونه درست باشه. چون ما تو دیواره وسطی منبع گرمایی داریم و طبیعتا باید نقطه ماکزیم داشته باشیم برخلاف چاه گرماییحالا پس نظر شما چیه؟کدوم گزینه درسته؟ اون طور که شما میگی پس یک درسته
اگه اشتباه نکنم 1 رو زدم. من اینو یادم نیست که گزینه ش وارد پاسخنامه کردم یا نه اما گزینه مدنظرم 1 بود
شمابرای استوانه توپرکدوم گزینه رو زدی؟من کتابشوندارم.توپربا توخالی چه فرقی داره؟ فکرکنم4درست باشه
تو گزینه 3 که دما قبل از منبع گرمایی به صورت ی خط راست با شیب صفر نشون داده شد خطی بودنش کجاست؟سلام گزینه 3 درسته شما معادله دمای استوانه را بنویسید بعد شرط توپر بودن رو قرار بدید(در مرکز دما معلوم است) توزیع دما به صورت خط افقی در میاد ازR1 تا R2 هم که تولید انرژی داریم پس شکل Max دارد
البته این نظر منه
آخه عزیز دل برادر اینجا کسی اومده از گردیان سرعت حرف زده؟ بله چون باید گرادیان دما در مرکز صفر باشد و چون منبع گرمایی داریم پس در مرکز استوانه با حداکثر دما یعنی ماکزیمم را داریم که گرادیانی نیست و با افزاریش فاصله گرادیان دما اتفاق مییفته. باز شد حرف ما کهگزینه یک اصلا نمیتونه جواب باشه چون برای استوانه های توپر شرط تقارن در r=0 الزامی است. یعنی در شعاع صفر بایستی گرادیان سرعت صفر باشد
گزینه یک اصلا نمیتونه جواب باشه چون برای استوانه های توپر شرط تقارن در r=0 الزامی است. یعنی در شعاع صفر بایستی گرادیان سرعت صفر باشد
سلام گزینه 3 درسته شما معادله دمای استوانه را بنویسید بعد شرط توپر بودن رو قرار بدید(در مرکز دما معلوم است) توزیع دما به صورت خط افقی در میاد ازR1 تا R2 هم که تولید انرژی داریم پس شکل Max دارد
البته این نظر منه
ببخشید گرادیان سرعت از کجا اومد اینجا؟!!
کدو دفترچه شماره یک بزار تو تاپیک ببینیمسلام
بچه ها دقت کردین توی دفترچه شماره یک که گرایش هارو زده، گرایش مهندسی شیمی پیشرفته نیست!!!!! نمیدونم یا اینجا نزده یا قصد دارن کلا جنرال رو بردارن!!!!!!
سلام
بچه ها دقت کردین توی دفترچه شماره یک که گرایش هارو زده، گرایش مهندسی شیمی پیشرفته نیست!!!!! نمیدونم یا اینجا نزده یا قصد دارن کلا جنرال رو بردارن!!!!!!
کدو دفترچه شماره یک بزار تو تاپیک ببینیم
بابا دفترچه راهنمای آزمون ورودی ( ثیت نام). همونی که آذر ماه گرفتیمش که شرایط دانشجوی سال آخر و..... رو نوشته!
بله منم فکر کنم گزینه 4 درست باشه چون گفته به ترتیب افزاریش می یابدالبته 2 هم میتونه باشه باید یکم روش فکر بشه. صن این حرارت افتضاحهگزینه 4
تو گزینه 3 که دما قبل از منبع گرمایی به صورت ی خط راست با شیب صفر نشون داده شد خطی بودنش کجاست؟
بله منم 3 زدم درستهسلام گزینه 3 درسته شما معادله دمای استوانه را بنویسید بعد شرط توپر بودن رو قرار بدید(در مرکز دما معلوم است) توزیع دما به صورت خط افقی در میاد ازR1 تا R2 هم که تولید انرژی داریم پس شکل Max دارد
البته این نظر منه
خب گزینه دو هم همینه گفته. بحث رو بقیه قسمتهاشهمشخصه صددرصد گزینه چهاره
فقط نکتش اینه که در حالت چگالش بیشترین ضریب انتقال حرارت رو داریم.همین
ببین دوست عزیز مشابه این تست مهندسی پلیمر سال 80 اومده میتونی بری نگاه کنی.داداش در گزینه سوم چون نقاط اکستریمم روی R1 , R2 رو نشون میده و در سوال هم حرفی از عایق نزده خود به خود رده و به غیر گزینه 1 هم هیچ کدوم نمودارش درس نیس ( از روش رد گزینه راحت تر حل میشد این تست )