eminem_irani
عضو جدید
حتما قبولی اونم صنعتی شریف جدا سازی (فقط برو سر جلسه) ولی به نظر من شما که 3 ترم خوندی چرا می خواهی انصراف بدی!!!

لطفا یکی در مورد اینکه چند نفر امسال یا سالهای قبل ارشد شرکت کردن و از بینشون چند نفر قبول شدن بگه .می خوام بدونم چند درصد شرکت کننده ها در روزانه و شبانه قبول می شن . ممنون
حدودا 7000 تا شرکت میکنن تا 4200 مجاز به انتخاب واحد میشن و تا رتبه 1400 امسال قبولی داده.ولی روزانه بستگی داره مثلا تا 1100 شنیدم دانشگاه سیستانم روزانه قبول شدن این بسته به انتخاب واحد شرکت کننده ها داره.![]()
روزانهدانشگاه تهران معمولا تا 200 پذیرش داره. اما در مورد شبانه دانشگاه تهران: یکی از دوستای خودم امسال با رتبه 537 شبانه تهران/گرایش جداسازی (واحد رضوانشهر گیلان) رو قبول شد. یکی دیگه از دوستام هم با رتبه 400 گرایش کنترل و مدل سازی دانشگاه علم و صنعت (شبانه) رو قبول شد .درکل بخوام بهت بگم قبول شدن خیلی راحت شده. ظرفیت ارشد تو مهندسی شیمی به نسبت شرکت کننده ها واقعا بالاست. در صورتی که خیلی از رشته های فنی مهندسی پذیرش کمی دارند. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.سلام بچه ها واسه دانشگاههای تهران روزانه چه رتبه ایی میخواد!!!
واسه دانشگاه شبانه تهران چطور حداقل چه رتبه ایی!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مهندسی شیمی میخواما نه پلیمر واسه یکی از دوستام میپرسم قول دادم بهش جواب بدم.راهنماییم کنید لطفا.
به نظرم فقط کنکورای سالهای قبل رو بخونمن ميخوام تازه بخونم..به نظرتون درميام؟:دي
من پارسال با میانگین 28 رتبم 891 شد که روزانه هم می شد قبول شد . الان برا ناامیدی خیلی زوده .بچه ها اگر ۲۰٪ بزنیم همه رو قبول میشیم؟؟شبانه شهرستان؟؟کلا نا امید شدم.
تو تاپیک ارشد 91 بگردید چن تا کارنامه از رتبه های 5 و 59 پارسال هستکسی کارنامه ارشد نداره؟؟!
بستگی به پایتون داره اگه مفاهیم رو خونده باشین و تو خاطرتون باشه تو این 2 ماه هم میتونین نتیجه بگیرین . سیالات و راکتور فوق العاده به تست زدن و تمرین نیاز دارن .سیالات و جرم عملیات خیلی مفهومی شدن . کلا همه اینطورین که تو فرصت های محدود برنامه ریزی بهتر میکنن و پرتی وقتشون کمتره . تو همین فرصت برنامه ریزی و تلاش کنین و امیدوار باشین .من ميخوام تازه بخونم..به نظرتون درميام؟:دي
گفتن همین شنبه 17ام میاد . دانشگاه آزاد میخواد یه تغییراتی هم تو روند جذب دانشجو بده و تو همه گرایشهای مهندسی شیمی ضرایب رو یکی کرده .تو سایت آزمون یه اعلامیه جدید در همین مورد هست.
بله.30درصد سهميه دارياا؟؟چه جوری جذب من کنه؟راستی هر کس تو واحد خودش سهمیه داره؟؟یعنی من علوم تحقیقاتم سهمیه دارم یا نه؟
بله.30درصد سهميه داري
فصل تبدیل لاپلاس و قسمت کنترلرها و ساده سازی بلاگ دیاگرام ها و افت کنترل رو معمولا میشه زد.من می خوام ۲تا سوال کنترل رو بزنم کجا رو بخونم که هم اسون باشه هم ۱۰۰٪ بیاد؟![]()
من صنایع غذایی می خوام شرکت کنم.فک کنم پایین ترین تراز رو می خواددر مورد سهمیه ها از اطلاعاتم مطمین نستم که بگم اما در مورد جذب گفتن اگر تو گرایشی که انتخاب کردی ترازت از تراز آخرین نفر کمتر شه و قبول نشدی، اگر ترازت و اسه یه گرایش دیگه بالا بود شانس این هست که تو اون گرایش قبول شی. میخوان قبولی آزاد رو یه مقدار کیفی تر کنن.
من صنایع غذایی می خوام شرکت کنم.فک کنم پایین ترین تراز رو می خواد[/QUا
الهینمیدونم دقیقا ولی اگه اینکارو کنن اوضاع واسه اونایی که یه دانشگاه خاص مد نظرشونه بهتر میشه.
فقط تهران باشه اصلا مهم نیست.ازاد غیر ازتهران نمیرم.من صنایع غذایی می خوام شرکت کنم.فک کنم پایین ترین تراز رو می خواد[/QUا
الهینمیدونم دقیقا ولی اگه اینکارو کنن اوضاع واسه اونایی که یه دانشگاه خاص مد نظرشونه بهتر میشه.