با درود بر همه ی شما عزیزان و هم میهنان مهربان من این مدت تقریبا تمام تاپیک های مربوط به کنکور امسال را که در این سایت بوده خوانده ام.سوالات امسال را با سال پیش مقایسه کردم.من خود در کنکور سال پیش به صورت ازمایشی شرکت کرده بودم.میخواهم به تمام دوستانی که نوشته بودند کنکور امسال از سال پیش خیلی اسانتر بوده یا نوشته اند کنکور امسال ساده ترین کنکور این دهه ی گذشته بوده بگویم بروید و سوالات را مقایسه کنید.همین طور و از روی حدس و گمان نظر ندهید و اظهار نظر نکنید. بالاخره انسان خرد و توانایی خردورزی دارد.اگر بخواهیم خیلی ساده و دست کم کنکور امسال را در نظر بگیریم و تحلیل کنیم از نظر سختی و سطح مشکل بودن سوالات به طور متوسط هم سطح با کنکور سال پیش بود.بگذارید از زبان شروع کنم.زبان امسال با زبان سال پیش هیچ فرقی نداشت و حتی میتوانم به جرات بگویم مشکلتر نیز بود.حرارت امسال نسبت به سال قبل بسیار نکته ای تر و پیچیده تر بود.ترمودینامیک امسال را خیلی بخواهیم کوتاه ببینیم هم سطح با پارسال بود.مکانیک سیالات امسال بسیار از پارسال مشکلتر بود.کنترل فرایند امسال را خیلی بخواهیم کوتاه بینی کنیم باید هم سطح پارسال در نظر بگیریم.جرم و واحد امسال از پارسال راحت تر بود اما نه انقدر که برخی از دوستان می گویند.راکتور امسال از پارسال سخت تر بود و حتی چند سوال تکراری از پارسال هم داشت.ریاضیات امسال بسیار سخت تر از پارسال بود.خوب.ان وقت من نمیدانم چگونه برخی از دوستان می ایند و می نویسند که کنکور امسال ساده ترین بوده است.نه عزیزان.معما چو حل گشت اسان شود.معما چو حل گشت اسان شود.اری اری.به نظر من رتبه های امسال از نظر درصد زیاد تفاوتی با پارسال ندارند.چگونه است که کسی یا کسانی میگویند که با میانگین 40 رتبه ها بالای 1000 می شود! در کدام کنکور همچین چیزی بوده است؟ پس نفرات اول لابد باید میانگین 90 داشته باشند! از هم اکنون کلیه نقد های منصفانه و غیر مغرضانه را در مورد این نوشته ام می پذیرم.ولی بدانین که بعد از تحقیق بسیار این ها را نوشته ام.درود جهان افرین بر تو باد بر ان کس که او چون تو فرزند زاد