یعنی چی ؟دوبار ازمون دکتری برگزار بشه؟
اونم فقط GRE؟
یعنی چی ؟دوبار ازمون دکتری برگزار بشه؟
اونم فقط GRE؟
irantypist.comسلام دوستان کسی آدرس یه موسسه معتبر جهت انجام کار ترجمه و ادیت مقاله همراه با دادن گواهی تایید ادیت می شناسه معرفی کنه ممنون میشم.؟
سلام...تا اونجایی که من خبر دارم برای کنکور امسال یعنی اسفند 94 تغییری نمی کنه و تغییرات گفته شده برای کنکور 95-96 هست....سلام دوستان
اینکه میگن آزمون دکتری غیر متمرکز میشه و دو مرحله ایی . برای همین کنکوره یا نه؟
خیلی ممنونم.سلام...تا اونجایی که من خبر دارم برای کنکور امسال یعنی اسفند 94 تغییری نمی کنه و تغییرات گفته شده برای کنکور 95-96 هست....
سلام دوستان
اینکه میگن آزمون دکتری غیر متمرکز میشه و دو مرحله ایی . برای همین کنکوره یا نه؟
سلام...تا اونجایی که من خبر دارم برای کنکور امسال یعنی اسفند 94 تغییری نمی کنه و تغییرات گفته شده برای کنکور 95-96 هست....
سلام دوست من...سلام
یعنی قراره دقیقا چه تغییراتی بدن؟ غیرمتمرکز دو مرحله ای یعتی چی؟
<<پذیرش آزمون دکتری
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به تغییرات آزمون دکتری گفت: داوطلبان دکتری ۹۵ باید آزمون زبان، استعداد تحصیلی و دروس اصلی و پایه خود را بگذرانند و در نهایت با کارنامه به دانشگاهها معرفی می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابراهیم خدایی در حاشیه نشست خبری آزمون سراسری درباره تغییرات آزمون دکتری در سالهای اخیر گفت: کنکور دکتری برای سال تحصیلی ۹۵ – ۹۶ تغییر کرده است و به شکلی طراحی شده است که بتوان بیش از دوبار در سال آزمون برگزار کرد. اما در سال اول برنامه برای دو بار در سال طراحی شده است.
وی افزود: سازمان سنجش برای کنکور ۹۵ دکتری یک آزمون زبان، استعداد تحصیلی و دروس اصلی و پایه برگزار می کند و پس از آن به داوطلب کارنامه می دهد. داوطلب بر اساس حد نصاب های شفاف و عمومی که دانشگاه ها اعلام می کنند به آنها مراجعه می کند و به صورت موقت ثبت نام می کند و پس از تایید نهایی سازمان سنجش ثبت نام قطعی انجام می دهد.>>
(پذیرش دانشجوی دکتری مستقیما از طریق دانشگاه
وی با اشاره به سیاستهای جدید در پذیرش دانشجوی دکتری، گفت: آییننامه پذیرش دانشجوی دکتری ابلاغ شده است. پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده بر اساس سیاستهای جدید صورت خواهد گرفت.)
کنکور غیر متمرکز ..یعنی کی ؟ کنکور 94 یا 95؟
ببخشین من واقعا گیج شدم. منظورم اینه که کنکور امسال این تغییرات اعمال میشه یا نه؟
آخه کنکوری که من اسفند 93 دادم رو بهش میگن کنکور 94! پس وقتی میگن کنکور 95 یعنی همین کنکوری که پیش رو داریم دیگه یعنی کنکور امسال ( اسفند 94 )آره؟
منم گیج شدم
برای کنکور امسال یعنی اسفند 94 تغییراتی انجام نمیدن و این تغییرات برای سال تحصیلی ۹۵-۹۶ هست یعنی کنکور همون سال !
این خبر خیلی مبهم مطرح شده و کژتابی دارد. ای کاش واضح می گفتن..
اما من فکر می کنم که این تغییرات برای کنکور امسال( کنکور 95 یا اسفند ماه 94 ) اعمال میشه.
چون منظورشون از کنکور 95 کنکوری هست که اسفند ماه سال 94 برگذار میشه و برای قبولی و تحصیل در سال تحصیلی 95 -96 است و یه جایی گفته بودن که دانشگاها از سال آینده با این شیوه دانشجو میگیرن .
در آخر عوض نمیشه و به قولی هیاهوی بسیار برای هیچ ..... فقط امیدواریم زودتر نه همون سر موعد اعلام شه و نزارن شهریور و مهر
بچه ها یه خبر خوش بهتون بدم که ظاهرا مجلس با طرح جدید و مزخرف وزارت علوم واسه گزینش دکتری مخالفه و ظاهرا می خوان تاثیر آزمونم اتفاقا بیشتر کنن
میگن زیر ساختای لازم واسه استقلال دانشگاه ها واسه گزینش وجود نداره و بی عدالتی میشه و آزمون از این بی عدالتی تا حدودی جلوگیری می کنه
مهندسی شیمی بدون پدیده های انتقال تفاوتی با مکانیک نمی کنهسلام دوستان...
مواد درسی آزمون دکتری امسال هم بالاخره مشخص شد!
هم فایل PDF مواد درسی تمام رشته ها رو میزارم و اگرم حال نداشتین فقط مهندسی شیمی رو خواستین ببینید PDF رو بیخیال بشید عکسی که ضمیمه کردم ببینید که مخصوص مهندسی شیمیه.
دروس امتحانی ایناست:
الف) زبان انگلیسی ب)استعداد تحصیلی ج) 1- ریاضیات مهندسی 2- ترمودینامیک 3- سیالات
ضریب زبان و استعداد 1 و ضریب تخصصی 4 هست.