دوستان عزیز سلام. واقعا خوشحالم وقتی میبینم این تاپیکی که راه انداختم تا اینجا به لطف دوستان پیش رفته. دوستان عزیزی که پیام خصوصی میفرستندواقعا لطف دارید. من متاسفانه یا خوشبختانه دیگه ایران نیستم و پس از اتمام دوره دکتری برای ادامه تحصیل از کشور خارج شدم. متاسفانه به دلیل مشغله زیاد اصلا فرصت پاسخ گویی ندارم و واقعا امکان ارائه ایمیل شخصی هم مقدور نیست. من دیگه از شرایط ایران و تحصیل در ایران خبر ندارم و فکر نمیکنم بتونم کمکی بکنم. البته دوستان عزیزی که اینجا هستند واقعا پاسخگویی میکنند. باز هم از همه دوستان تشکر میکنم که اینقدر به بنده لطف دارید. برای اینکه پاسخ کلی به دوستان داده باشم، شرایط رو میگم چون اکثر دوستان سوال میکنند که چرا ایمیل رو پاسخگو نیستم یا اینکه در دانشگاهی که تو پروفایل نوشته نیستم. بهرحال خلاصه بگم که شرایط کشور بگونه ای بود که من پس از اتمام درسم و جستجوی زیاد نتونستم به هدف نهایی یعنی شغل ایده ال برسم. متاسفانه نه کسی رو داشتم که معرف بنده باشه و نه اینکه به قول معروف رابطه یا اشنایی که بتونه زمینه رو برای حضور بنده فراهم کنه. گله ای نیست چون خدارو شکر الان در شرایط بسیار بهتری هستم و فکر میکنم شاید قسمت من این بوده تا ایده ال خودم رو دقیقا در جایی که باید ، پیدا کنم. اون زمان رزومم هم خوب بود و خلاصه رزومه 46 مقاله آی اس آی با مجموع ایمپکت 97 و 5 ثبت اختراع که یکی در وایپو هست دارم اما مجبور به ترک کشور و شروع به کار در دانشگاه استرالیا شدم. انشالله که شرایط روز به روز در کشور عزیزمون بهتر میشه و فرصت های شغلی هم قطعا بیشتر خواهند شد. بنابراین با توکل به خدا درس بخونید و اینکه حالا مثلا یکی مثل من نتونسته فرصت شغلی مناسبی پیدا کنه دلیل بر اینکه همه بیکار خواهند بود نیست. برای من هم فرصت شغلی بود اما بهرحال شرایط ، استاندارها و توقعات افراد فرق داره و من فکر میکنم به این دلیل هست که عده ای نمی تونند شغل ایده ال رو پیدا کنند.