گپ ويژه همه مهندسان مكانيك باشگاه-همه بيان

mahdi_one11

عضو جدید
کمک

کمک

سلام
خوبید؟
میشه اگه لینک کتای سیالات مانیون یا طراحی شیگلی دارید بهم بدید؟؟؟(هر دو تر جمش)
ممنون میشم
واقعا لازم دارم و کتابمو دزدیدن
خواهش

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

khoyboy

عضو
کمک

کمک

سلام خدمت مهندسین محترم:
بچه ها می خوام بهم یه کمک بکنید:
من تازه کاردانی مکانیک خودرو رو تموم کردم .به نظرتون کدوم گرایش رو بخونم؟؟؟
سیالات؟
جامدات؟
مکانیک خودرو؟؟
یا اصلا برم تغییر رشته و تاسیسات؟؟
حلیاتم خوبه و کلا دروس تخصصی موفق بودم.
کدوم رو بخونم؟؟

m.sabri

عضو جدید
سلام دوست من: من پرس و جو کردم و متوجه شدم گرایش سیالات از نظر آینده شغلی بهتره به خصوص برای خانم ها ولی مبحث های درسی این گرایش به نسبت سخت تره... حالا خوددانی!!!!!!!!!!!!:w08:

عطیه.ح

عضو جدید
سلام به عقیده ی بیشتر مهندسین مکانیک درحال حاضر گرایش سیالات ازبقیه بهتره.یکی از دلایلش اینه که ایران به واسطه ی وجود نفت نیاز به مکانیک سیالات و سایر مهندسیهای وابسطه به نفت داره.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان؛ گرایش کمترین نقش رو در موفقیت شغلی بازی میکنه و از همه مهمتر تخصص و مهارت یه مهندس (خصوصا مکانیک) در موفقیتش تعیین کننده ست. مطمئن باشید برای مهندس مکانیکِ با دانش فنی و مسلط به زبان و نرم افزار همیشه موقعیت های شغلی عالی هست

mdzaaibt

عضو جدید
سلام دوستان ترم 6 مکانیک سیالات دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و دارم واسه ارشد می خونم شدیدا خوشحال میشم از تجربیات دوستانی که الان مشغول به کارن استفاده کنم آخه دوست دارم برای ارشد یه کار نیمه وقت پیدا کنم ، بازم پیشاپیش ممنون

uve

عضو جدید
سلام بر همه دوستان مکانیکی.............میخواستم بگم منم فوق لیسانس تبدیل انرژی هستم ......یه چند جا هم تدریس کردم و یه سابقه مختصر کار .....................خرده هوشی دارم...فک کنم سر سوزن ذوق هم داشته باشم.............:smile:اگه کمکی خواستین شاید بتونم کمکتون کنم:D

uve

عضو جدید
حدودش اینه که پروژ ه م مونده فقط:)
شما که خرده هوشی دارین سر سوزن ذوقی بگین ضریب هدایت حرارتی بتن مسلح چقده؟:biggrin:
خوب ...حالا حدودش معلوم شد...نه اتفاقا اونایی که این چیزا رو دارن....ضریب هدایتی هیچ ماده ای تو ذهنشون نمیمونه:D

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
خوب ...حالا حدودش معلوم شد...نه اتفاقا اونایی که این چیزا رو دارن....ضریب هدایتی هیچ ماده ای تو ذهنشون نمیمونه:D

اونایی که خرده هوش دارن توی ذهنشون نیست پس وای به حال بقیه!!!:cool:

mech.shima

کاربر ممتاز
اگه یه کارشناس خرده هوش آوردی اینو تایید کرد ..باشه من میرم بتن مسلح که هیچی غیر مسلحشم برات حفظ میکنم :D

آقا جان نخواستیم
همین مونده لشکر کشی کنم

mech.shima

کاربر ممتاز
...باشه حالا که به اینجا رسیدیم بزا بهت بگم...........ضریب هدایتی بتن مسلح معمولی بین 1.6 تا 2 است که معمولا 1.7 میگیرن:smile:

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخیش ممنون که منو از ابهام در آوردین
پس نه واقعا خرده هوشی کار خودشو کرد;)
خیلی ممنونم جناب

فقط میتونین واحدشو بگین؟

uve

عضو جدید
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخیش ممنون که منو از ابهام در آوردین
پس نه واقعا خرده هوشی کار خودشو کرد;)
خیلی ممنونم جناب

فقط میتونین واحدشو بگین؟
........آره دیگه تو مسائل علمی که شوخی نداریم..:D..واحدش که W/m.c یا w/m.k ..البته بیشتر تو این جور چیزا همون سانتیگراده...ولی بستگی به این داره که تو پروژت چی گذاشتی ...درضم جنابم خودتی:smile:

mech.shima

کاربر ممتاز
........آره دیگه تو مسائل علمی که شوخی نداریم..:D..واحدش که W/m.c یا w/m.k ..البته بیشتر تو این جور چیزا همون سانتیگراده...ولی بستگی به این داره که تو پروژت چی گذاشتی ...درضم جنابم خودتی:smile:
از جناب بدتون اومد یا خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

• Like
واکنش ها: uve

uve

عضو جدید
از جناب بدتون اومد یا خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
..نه بابا.............یعنی الان بعد این همه حرف دچار تردید در تشخیص جنسیت من شدی؟:biggrin:..نه بدم نمیاد فقط خیلی رسمیه..بیشتر بدرد یه عده دیگه میخوره:D

mech.shima

کاربر ممتاز
..نه بابا.............یعنی الان بعد این همه حرف دچار تردید در تشخیص جنسیت من شدی؟:biggrin:..نه بدم نمیاد فقط خیلی رسمیه..بیشتر بدرد یه عده دیگه میخوره:D

خب باشه
جناب رو به همه میگم:surprised:
چرا تبدیل انرژی خوندیدن؟
با لیسانس کارنبود براتون؟:(

uve

عضو جدید
خب باشه
جناب رو به همه میگم:surprised:
چرا تبدیل انرژی خوندیدن؟
با لیسانس کارنبود براتون؟:(
....چون دوست دارم استاد دانشگاه بشم.....یعنی هنوز ادامه داره...ولا به تبدیلم خیلی علاقه دارم..از تاسیسات و سیالات وغیره هم خیلی خوشم میومد..همیشه کلن تو درسای سیالاتی نمرم خیلی خوب میشد البته ریا نشه:smile:...نه اگه کار بخوای میشه تو یه شرکت مدیر کنترل کیفیت بشی..سوال بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mech.shima

کاربر ممتاز
....چون دوست دارم استاد دانشگاه بشم.....یعنی هنوز ادامه داره...ولا به تبدیلم خیلی علاقه دارم..از تاسیسات و سیالات وغیره هم خیلی خوشم میومد..همیشه کلن تو درسای سیالاتی نمرم خیلی خوب میشد البته ریا نشه:smile:...نه اگه کار بخوای میشه تو یه شرکت مدیر کنترل کیفیت بشی..سوال بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیر کنترل کیفیت را با رسم شکل توضیح دهید؟؟؟؟2نمره:surprised:

uve

عضو جدید
مدیر کنترل کیفیت را با رسم شکل توضیح دهید؟؟؟؟2نمره:surprised:
شکلش که زیاد خوب نیس..یکم زشته:biggrin:.....ولی نه جدی میگم یکی از کارهایی که الان تو بورسه اینه که بری تو یه شرکت تاسیساتی مصل کولر ..بخاری یا مث اینا و چون لیسانس داری اونم از نوع مکانیک مدیر کنترل کیفیت بشی..آگهیهاش زیاده ..منتها یه سری تستا رو باید بگذرونی و مصاحبه و اینا..ولی خیالت تخت که حقوقش در حد بخور نمیره...اگه هم جامداتی باشی میتونی بری تو خودرو یا مث اینا...به هر حال هر جایی کنترل کیفیت داره و یه لیسانس میخواد که مدیر بشه...ولی برای اینکه یه حقوق خوب بخوای حداقل باید یه 2 3 سال کار کنی..;)

mech.shima

کاربر ممتاز
شکلش که زیاد خوب نیس..یکم زشته:biggrin:.....ولی نه جدی میگم یکی از کارهایی که الان تو بورسه اینه که بری تو یه شرکت تاسیساتی مصل کولر ..بخاری یا مث اینا و چون لیسانس داری اونم از نوع مکانیک مدیر کنترل کیفیت بشی..آگهیهاش زیاده ..منتها یه سری تستا رو باید بگذرونی و مصاحبه و اینا..ولی خیالت تخت که حقوقش در حد بخور نمیره...اگه هم جامداتی باشی میتونی بری تو خودرو یا مث اینا...به هر حال هر جایی کنترل کیفیت داره و یه لیسانس میخواد که مدیر بشه...ولی برای اینکه یه حقوق خوب بخوای حداقل باید یه 2 3 سال کار کنی..;)

من سیالات خوندم
و عاشق تاسیساتم
اما به چند دلیل قابل ذکر از پیدا کردن کار نا امیدم
1.دخترم
2.محل زندگیم هنوزاونقدر تاسیساتی نداره که امید وار باشم
3.دخترم!!!
4.محل زندگیم!!!
یه کم میشه توضیح بدین همچین ناظری چیکار میکنه؟(10نمره;))

uve

عضو جدید
من سیالات خوندم
و عاشق تاسیساتم
اما به چند دلیل قابل ذکر از پیدا کردن کار نا امیدم
1.دخترم
2.محل زندگیم هنوزاونقدر تاسیساتی نداره که امید وار باشم
3.دخترم!!!
4.محل زندگیم!!!
یه کم میشه توضیح بدین همچین ناظری چیکار میکنه؟(10نمره;))
مگه تهران نیستی؟خوب این چیزی که من گفتم مال شهرهای تهران..مشهد..تبریز..اراک..اصفهان ..شیراز یا امثال ایناس......نه تو مشهد که دختر بودن تو صنعت یه امتیازه...الان تو شهرک صنعتیها تعداد دخترها خیلی بیشتر شده ولی او نجا رو نمیدونم مگه کجا هستی؟

mech.shima

کاربر ممتاز
مگه تهران نیستی؟خوب این چیزی که من گفتم مال شهرهای تهران..مشهد..تبریز..اراک..اصفهان ..شیراز یا امثال ایناس......نه تو مشهد که دختر بودن تو صنعت یه امتیازه...الان تو شهرک صنعتیها تعداد دخترها خیلی بیشتر شده ولی او نجا رو نمیدونم مگه کجا هستی؟

من اگه تهرانو این جور جاها بودم که الان مدیر کارخونه بودم

یه جای خیلی دور

اما تو رو خدا نگین که کلا کار دیگه برای من وجود نداره

البته نهایتش اینه محل زندگیم رو عوض میکنم

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه دوستان مکانیکی.............میخواستم بگم منم فوق لیسانس تبدیل انرژی هستم ......یه چند جا هم تدریس کردم و یه سابقه مختصر کار .....................خرده هوشی دارم...فک کنم سر سوزن ذوق هم داشته باشم.............:smile:اگه کمکی خواستین شاید بتونم کمکتون کنم:D

سلام
منم دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی کاربردیم.
خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم.

uve

عضو جدید
سلام
منم دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی کاربردیم.
خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم.
....البته اینایی که گفتم به یاد سهراب گفتم فک نکنی خیلی خبریه ها یا خیلی کار درستم:D....ولی به هر حال منم خوشحال میشم بتونم بهت کمک کنم....

marzieh.g

عضو جدید
سلام
من کارشناسیم رو مکانیک-تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه علم و صنعت اراک خوندم.
تهران هستم.
اما شرایط کاری تاسیسات در تهران اصلا جالب نیست.

بالا