زینب میدونی این بحثه از کجا شروع شد ؟
از پست جنابعالی !
آهان گرفتم بحث راجع به جنبه ی ایرانیا و از این حرفا که من عکسمو گذاشته بودم
حالا مگه بد شد در این مورد حرف زدیم؟من يك سوال پرسيدم!بعدشم رفتم!!!اومدم ديدم اون 1سوال من و اون جوابي كه بهش داده شد تبديل شده به 10صفحه بحث!!!!!!!!!!فك كن!!!!!!!!!!
کیا فردا تو تظاهرات شرکت می کنند؟!!!
من يك سوال پرسيدم!بعدشم رفتم!!!اومدم ديدم اون 1سوال من و اون جوابي كه بهش داده شد تبديل شده به 10صفحه بحث!!!!!!!!!!فك كن!!!!!!!!!!
فردا يه كاري پيش اومده؛ ولي به احتمال قوي براي مدت كوتاهي هم شده ان شاءاله حتما ميرمکیا فردا تو تظاهرات شرکت می کنند؟!!!
آهان گرفتم بحث راجع به جنبه ی ایرانیا و از این حرفا که من عکسمو گذاشته بودم
اين شكلك ها خفن رو از كجا اوردي؟؟؟؟!!!!
يه كمم بده ما باهاشون حال كنيم
مرده ی این شکلکاتم!!!
من نمیام
آره راس میگی . مریم جون ارشد قبول شدی ؟
اوهوم
همش تقصير شماستمن يك سوال پرسيدم!بعدشم رفتم!!!اومدم ديدم اون 1سوال من و اون جوابي كه بهش داده شد تبديل شده به 10صفحه بحث!!!!!!!!!!فك كن!!!!!!!!!!
مهندس؟؟؟؟؟؟؟ همان m4material ما را بسسل........................ام
دوستان عجب بحث هاي جالبي داشتين جاي ما خالي
همچنين دوست عزيز جناب مهندس m4materialنظراتتون جالب بود......
مهندس؟؟؟؟؟؟؟ همان m4material ما را بس
حيف كه نميذارن ادامه دار بشه! مثل اينكه باز خودم بايد دست به كار شم
جمعه ها هميشه دلگيره، ولي خب اگه به يادش باشي دلگيريت ميرهحال من امروز حسابي گرفتست...
جمعه شما چه جور ميگذره؟؟
بعضيا كم پيدان؟
متريال هم دانشگاهيهات كجان؟
ببخشيد كدوم احكام واقعيه اسلام پنهانه براي شما كه بهتون نگفتن؟ مگه احكام ميشه پنهون بمونه؟ خيلي راحت ميتونيد از بزرگان بپرسيد! براي من كه تا حالا پيش نيومده كه سوالي داشته باشم و از بزرگان بپرسم و اونا قايم كنن!منظور من دقیقاً این نبود، منظور من همین ترسی بود که هممون توی بحث کردن داریم! همین که بعضی ازاحکام واقعیه اسلامو قایم کردیم و به جوونامون نمی گیم و دستشونو باز نمی ذاریم، بعدم انتظار داریم عقده ای نشن!!! اگه عقده ای نشن، دنبال برنامه های چرت ماهواره ام نمی رن. دنبال چیزای چرت نرنم وقتشونو واسه فکر کردن می ذارن. جامعه ام به تباهی کشیده نمیشه. اصلاً تو همین مورد ماهواره اینقدر حرف واسه گفتن هست که نگو!!!
وگرنه من به شخصه کسیم که مهم نیست جامعم چطور جامعه ای باشن، اگه بخوام برم دنباله یه چیزی می رم، خانوادمم که تو این مورد واسم سنگ تموم گذاشتن.
منظورم اون نکات بالا بود!
حال من امروز حسابي گرفتست...
جمعه شما چه جور ميگذره؟؟
بعضيا كم پيدان؟
سلام ، منم هستم..امروز حال من خیلی خوبهحال من امروز حسابي گرفتست...
جمعه شما چه جور ميگذره؟؟
بعضيا كم پيدان؟
سلام ، منم هستم..امروز حال من خیلی خوبه
نه خبری نیست.....کدوم یار؟؟؟؟؟؟یه خبرایی هس ؟
به یار رسیدی ؟ شلوم