سلام دوستان
من و دوستم تازه برنامه نویسی سی شارپ رو یاد گرفتیم و برای اینکه به مدیر گروهمون ثابت کنیم که بی عرضه نیستیمو یه چیزی یاد گرفتیم میخایم یه نرم افزار مربوط به رشتمون درست کنیم که به درد دانشجوهای همین رشته بخوره
هیچ ایده ای به ذهنمون نمیرسه میشه کمکمون کنید و نظر بدید؟؟حتی ساده ترین نظرها هم میتونه کمکمون کنه
ممنونتون میشم
سلام
خیلی عالیه . میتونید یه نرم افزار برای مدیریت فروش کتاب ، ساده طراحی کنید.
البته راه زیاد دارید
شما 2 سال پیش منید!! توی تالار شروع کردیم به یاد گیری سی شارپ
یه سر به سایت :
provid.ir
بزنید . متوجه میشید که از تکنولوژی های سی شارپ ، فقط الفباشو یاد گرفتید!!
خیلی ممنونم ازتون امیدوارم که موفق بشم
من یک برنامه ای میخام درمورد دانشگاه و درسهاو انتخاب رشته و اینا باشه ولی نمیدونم به کاربر چه جور امکاناتی بدم
خیلی ممنونم ازتون امیدوارم که موفق بشم
من یک برنامه ای میخام درمورد دانشگاه و درسهاو انتخاب رشته و اینا باشه ولی نمیدونم به کاربر چه جور امکاناتی بدم
انتخاب رشته يا انتخاب واحد؟ برنامه واسه انتخاب واحد خوبه بنويسيد . من هر چي فكر كردم كه برنامه اي پيدا كنم كه به كار بچه هاي رشته خودمون بخوره چيزي به ذهنم نرسيد.
یه مشکل که مدیر گروهها همیشه دارن، این هست که از بین یه عالمه استاد با امتیاز ها و توانمندی های مختلف، چه کسیو به عنوان استاد برای یه درس خاص ، انتخاب کنن.
من نمیدونم چقدر وقت ببره ولی بنظرم، اینو اگه انجام بدید، دیگه مدیر گروهتون حسابی تحویلتون میگیره
یعنی یه نرم افزار که اطلاعات اساتید رو بدی، بعد روی یه دکمه که بزنی، بگه کدومشون بهترین هست.
البته من فقط خاستم پیشنهاد بدم. شما دنبال یه چیز ساده تر باشید
اطلاعات اساتید یعنی چی؟!!!اطلاعات اساتید خوبه ها ولی از کجا بیاریم؟!؟!
یه تعدادیشو از مدیر گروه میتونید بگیرید.
یه استاد فرضی برای برنامه فرض کنید، بعد یه سری امتیازات رو که برای مدیر گروه مهم هست رو ازشون میپرسید.
اطلاعاتی مثل ریز نمرات دوره کارشناسی استاد مربوطه.
لیست درس هایی که علاقه داره درس بده.
مدرک کارشناسی و دکتراش چی هست.
و....
اگر قصد دارید یه برنامه تقریبا ساده بنویسید می تونید چارت هر مقطع و رشته کامپیوتر رو وارد یک دیتابیس کنید و بعد دانشجوها بتونن برنامه رو داشته باشند تا درسهایی رو که گذروندن توی اون ثبت کنن و برنامه معدل ترمی..کل ...جمع نمرات و.. روسلام دوستان
من و دوستم تازه برنامه نویسی سی شارپ رو یاد گرفتیم و برای اینکه به مدیر گروهمون ثابت کنیم که بی عرضه نیستیمو یه چیزی یاد گرفتیم میخایم یه نرم افزار مربوط به رشتمون درست کنیم که به درد دانشجوهای همین رشته بخوره
هیچ ایده ای به ذهنمون نمیرسه میشه کمکمون کنید و نظر بدید؟؟حتی ساده ترین نظرها هم میتونه کمکمون کنه
ممنونتون میشم
اگر قصد دارید یه برنامه تقریبا ساده بنویسید می تونید چارت هر مقطع و رشته کامپیوتر رو وارد یک دیتابیس کنید و بعد دانشجوها بتونن برنامه رو داشته باشند تا درسهایی رو که گذروندن توی اون ثبت کنن و برنامه معدل ترمی..کل ...جمع نمرات و.. رو
براشون نمایش بده و درسهای پیش نیاز و هم نیاز رو مشخص کنه و ....
هم کار ساده ای است هم یه جورایی بدرد همه می خوره
سلام دوستان عزیز
سوال
برای ارسال اشاره گرها به توابع ، به چند روش می توان عمل کرد؟ بیان کنید
لطفا مرا در حل سوال راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان عزیز
یک تابع برای جست و جوی دودویی بنویسید . سپس برنامه بنویسید که آن را برای انواع مختلفی از اطلاعات به کاربرد.
با تشکر
الان کدهای تابع رو میخاید؟
سوالتون یه کم نا فاضحه. منظورتون از سوال چی هست؟
سلام دوست عزیز
این سوال را استادمون داده به نظر من هم نا فاضحه آیا راه حلی برای حل سوال وجود داره؟؟؟
یک تابع برای جست و جوی دودویی بنویسید . سپس برنامه بنویسید که آن را برای انواع مختلفی از اطلاعات به کاربر
با تشکر
سلام
سوالتون یه کم نامفهومه برام.چون توی سی شارپ کلا یا داده ها ، مقداری هستن، یا ارجاعی (یا همون اشاره گر . مثل اشیاء ، یا رشته ها ).
ولی باتوجه به سوالتون حدس میزنم این موارد مد نظرتون هست:
بنظرم دو روش ارسال وجود داره.
یکی از طریق * و &
اینم منبع:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/y31yhkeb.aspx
یکی هم از طریق ref و out
اینم آموزش:
http://softsaaz.ir/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%B1-out-%D9%88-ref-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE.html
بیشتر نمیدونم .
اگر اشیا منظورتون هست یا مواردی ازین دست بگید تا بیشتر توضیح بدم.
علی الحساب همینارو داشته باشید تا دوستان دیگه هم بیان نظر بدن
سلام دوست عزیز
اگر منظور زبان سی باشه چی؟
برای ارسال اشاره گرها به توابع ، به چند روش می توان عمل کرد؟ بیان کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
مقداز 21.5 درصد را باید چه طوری توی زبان سی بنویسیم؟؟؟؟؟
با تشکر
21.5/100
فوری
سلام دوستان.
من برنامه ویژوال استودیو 2013 رو نصب کردم ولی برنامه هایی رو که با سی شارپ تو محیط کنسول مینویسم خطای تصویر پیوست رو میده و اجرا نمیشه.ولی برنامه هایی رو که سر کلاس استاد نوشته اجرا میشه و خطایی نمیده.لطفا راهنماییم کنید.ممنون
فوری
سلام دوستان.
من برنامه ویژوال استودیو 2013 رو نصب کردم ولی برنامه هایی رو که با سی شارپ تو محیط کنسول مینویسم خطای تصویر پیوست رو میده و اجرا نمیشه.ولی برنامه هایی رو که سر کلاس استاد نوشته اجرا میشه و خطایی نمیده.لطفا راهنماییم کنید.ممنون
سلام . ي بار برنامتو build كن ببين درست ميشه. تو يكي از منوها هستش الان سيستم جلوم نيست دقيق بكم
سلام . ي بار برنامتو build كن ببين درست ميشه. تو يكي از منوها هستش الان سيستم جلوم نيست دقيق بكم
سلام دوستان
میخاستم بدونم چطور میشه یک سری فایل رو با توجه به ورودی های یک ستون در اکسل هایپرلینک کرد. مثلا تو اکسل ورودی یک سلول A باشه و توی فولدر مشخصی اکسل فایل A رو پیدا کنه و خودش هایپرلینک رو ایجاد کنه. فایل A میتونه هر چیزی باشه.
BUILD -> Build Solution
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | یادگیری c# در چه اندازه ؟ | C#.NET | 0 | |
یادگیری C# (پیشنهادات و انتقادات) | C#.NET | 108 | ||
یادگیری C# (تمرینات و سوالات عملی) | C#.NET | 39 | ||
بررسی تصادفی بودن اعداد در برنامه | C#.NET | 1 |