یادگیری C# (بررسی سئوالات و مشکلات)

Pr0fessi0nal

عضو جدید
سلام
من وقتی می خوام class library رو که ساختم به عنوان رفرنس اضافه اش کنم به soloution اصلیم یه پیغامی میده
کسی می دونه علت این پیغام چیه ؟

به این میگن تله حلقه...

وقتی دو تا شی داشته باشی از شی اول به دومی رفرنس بدی و از شی دوم به اولی رفرنس بدی این اتفاق میفته...

ارتباط

عضو جدید
کد تعداد روزهای تاخیر برای کتاب به امنت داده شده به زبان سی شارپ

کد تعداد روزهای تاخیر برای کتاب به امنت داده شده به زبان سی شارپ

با سلام
من پروژه ی کتابخونه با زبان سی شارپ رو نوشتم و نیاز به کد تعداد روزهای تاخیر برای کتابی که به امانت برده شده ، دارم
ممنون اگه راهنمایی کنین

iaidin

عضو جدید
با سلام
من پروژه ی کتابخونه با زبان سی شارپ رو نوشتم و نیاز به کد تعداد روزهای تاخیر برای کتابی که به امانت برده شده ، دارم
ممنون اگه راهنمایی کنین

برای محاسبه میزان تاخیر هنگامی که کتابی تحویل کتابخونه میشه تاریخش را منهای تاریخ دریافت از کتابخونه کنید و تعداد روز بین دو تاریخ را بدست بیارید. فرض کنید 16 بشه. حالا اگر کتاب برای دو هفته امانت داده شده باشه مشخص میشه که یک روز تاخیر داشته

ghasemy50

عضو جدید
سلام دوستان لطفا سریعتر به این سوالم جواب بدید
من یه بخش آزمون چهار گزینه ای درست کردم تو برنامه ام
و می خوام یه متغیر Int یه جایی درست کنم و هربار پاسخ صحیح می دن یه دونه به اون اضافه شه
اینو می دونم که برای کد نویسیش باید بزنم:
int name;
;name = 0
حالا تو یه فرم دیگه تو کد نویسی پاسخ صحیح بزنم :
;name +=1
ولی نمی دونم چجوری باید آدرس بدم که این متغیر رو تو فرم دیگه بشناسه

Pr0fessi0nal

عضو جدید
سلام دوستان لطفا سریعتر به این سوالم جواب بدید
من یه بخش آزمون چهار گزینه ای درست کردم تو برنامه ام
و می خوام یه متغیر Int یه جایی درست کنم و هربار پاسخ صحیح می دن یه دونه به اون اضافه شه
اینو می دونم که برای کد نویسیش باید بزنم:
int name;
;name = 0
حالا تو یه فرم دیگه تو کد نویسی پاسخ صحیح بزنم :
;name +=1
ولی نمی دونم چجوری باید آدرس بدم که این متغیر رو تو فرم دیگه بشناسه

یا باید این متغیر رو درون فایل یا پایگاه داده ذخیره کنید یا اینکه داخل یک کلاس این متغیر رو معرفی کنید و ازش شی بسازید و این شی باید استاتیک باشه و تا آخر برنامه حذف نشه.
البته بهترین راه استفاده از راه های ذخیره سازی هست.

david777

عضو جدید
سلام خدمت دوستان
من یه برنامه نوشتم میخواستم اشکالاتشو برطرف کنید. خیلی ممنون میشم.
سوال: برنامه ای بنویسید که تعداد سطر و ستون را از طریق دو تا TextBox دریافت کند سپس به تعداد سطر و ستون Button روی فرم چاپ کند.

کد:
             Button[,] tb=new Button [,]; 
    int x = int.Parse(textBox1.Text);
            int y = int.Parse(textBox2.Text);
            for (int i = 0; i <= x; i++)
                for (int j = 0; j <= y; j++)
            {

tb[i,j] = new Button();
                tb[i,j].Location = new Point(300,i*21+50);
                this.Controls.Add(tb[i,j]);

}

razieh.gh

عضو جدید
سلام دوستان
من تو سي شارپ دارم يه برنامه با SQL SERVER مي نويسم
بعد به يه فيلد عكس نياز دارم
تو جدول پايگاه نوع فيلد عكس را بايد image بگيرم ديگه؟
بعد توي فرم هاي سي شارپ فيلد عكس را چجوري مقدار دهي كنم؟؟؟؟

zahra1372

عضو جدید
سوال بدون عنوان!!

سوال بدون عنوان!!

سلام بر مهندسان عزیز:gol:
میشه لطفا با توجه به شکل زیر منو راهنمایی کنین؟
مشاهده پیوست 184313
استور پروسیجر حذف و ویرایششو نوشتم ولی نمیدونم چطوری توی سی شارپ توی هر سطر حذف و ویرایش بزارم!!

:gol::gol::heart:
(نمیدونستم چه عنوانی برای سوالم بزارم!!:confused: پیشاپیش متشکرم!!!:D اینم بگم که من خیلی مبتدی ام.)

razieh.gh

عضو جدید
سلام دوستان
من يه بانك اطالاعاتي دارم با يه جدول كه يكي از فيلدهاش عكسه . با نوع image
راحت ميشه داده وارد جدول كرد ولي موقع خواندن از جدول به فيلد عكس ايراد ميگيره . موقع اجرا

اين كدش
MemoryStream ms = new MemoryStream();

ms.Write((Byte[]) dataGridView1[1, dataGridView1.SelectedRows[0].Index].Value, 0, dataGridView1[1, dataGridView1.SelectedRows[0].Index].ToString().Length);

Form2 f = new Form2();
f.textBox1.Tag = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value;
f.textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
f.pictureBox1.Tag = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value;
f.pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);
f.ShowDialog();

اينم خطاي هنگام اجرا
Unable to cast object of type 'System.Data.Linq.Binary' to type 'System.Byte[]'.

razieh.gh

عضو جدید
كسي نيست جواب منو بده؟؟؟

يه سول ديگه هم دارم
مي خوام از جدولم توي پايگاه داده يه سري سطر هاي خاص را انتخاب كنم . يعني سطرهايي كه مشخصه Lmark برابر با يه متغيره را انتخاب كنه . ولي موقع اجرا فقط چند تا سطر به اندازه اي كه بايد نشون بده را نشون ميده كه فقط يه فيلد داره به نام length كه توي همش هم فقط نوشته 5 . يعني درواقه طول مشخصه Lid را نوشته . چكار كنم كه درست بشه .
اينم كدش
dataGridView2.DataSource = db.TblLaptops.Where(c => c.Lmark.Substring(0, sd.Length) == sd).Select(c => c.Lid);

piety

عضو جدید
[h=2]من می خواهم هنگام پخش موزیک برای کاربر المانهای موسیقی روی فرم به حرکت در بیاد.یا مثلا حبابهای گرافیکی روی فرم نشان بده بچرخه! لطفا راهنمای کنید![/h]

ارسال پاسخ

razieh.gh

عضو جدید
خواند چند ركورد تصادفي از جدول بانك اطلاعاتي sql

خواند چند ركورد تصادفي از جدول بانك اطلاعاتي sql

دوستان
من مي خوام از يه جدول بانك اطلاعاتي چند را ركورد را بخونم و تو ديتا گريد نشون بده
جدولم يه فيلد داره به اسم شماره سطر . مي خوام هربار يه عدد رندم توليد كنه و اگه اين عدد توليد شده برابر شماره سطر بود اون سطر به ديتا گريد اضافه بشه . ولي هر كار مي كنم نميشه . يعني هربار فقط يه سطر به ديتا گريد اضافه مي كنه . من مي خوام هر 5 تا سطر را اضافه كنه
اينم كدش
for (int i = 1; i < 5; i++)
{
var q = (from p in db.TblSells
where p.Frownum== r.Next(1,ss)
orderby r.Next(1,ss)
select p);

dataGridView4.DataSource = q;

}

ss حداكثر مقداريه كه ميشه رندم توليد كنه

iaidin

عضو جدید
دوستان
من مي خوام از يه جدول بانك اطلاعاتي چند را ركورد را بخونم و تو ديتا گريد نشون بده
جدولم يه فيلد داره به اسم شماره سطر . مي خوام هربار يه عدد رندم توليد كنه و اگه اين عدد توليد شده برابر شماره سطر بود اون سطر به ديتا گريد اضافه بشه . ولي هر كار مي كنم نميشه . يعني هربار فقط يه سطر به ديتا گريد اضافه مي كنه . من مي خوام هر 5 تا سطر را اضافه كنه
اينم كدش
{
orderby r.Next(1,ss)
select p);

}

دوست عزیز سوالتون را یکجا مطرح کنید.
اینجا پاسخ شما را داده ام.

alishahi.h

عضو جدید
سلام دوستان ما چطوری می تونیم در داخل کد دستور اجرای یه برنامه ی دیگه رو بدیم، مثلا پخش آهنگ یا باز کردن بروزر؟

merila_1992

عضو جدید
دوستان
اينم كدش
{
orderby r.Next(1,ss)
select p);

}

دستور مقدار دهی datasource به گرید ویو رو بذارید بیرون از حلقه!

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام به همه سی شارپ کارای عزیز
راستش یه هفته هست دارم برنامه مینویسم، الان که با خوشحالی میبینم تموم شده، میخام برم فایل نصبش رو بسازم، میبینم اصلا برنامه نصب، روی ویژوالم نصب نیست.چکار کنم؟
نمیشه غیر از ویژوال از طریق دیگه بسازمش؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
ببخشید فهمیدم از طریق پابلیش کردن هم میشه فایل نصب رو ساخت ولی مشکل اینجاست که وقتی ساخته میشه، آدرس هایی که دادم رو نمیتونه اجرا کنه.
آدرس های پی دی اف هایی که دادم رو ، به طور نسبی دادم. یعنی نسبت به فایل exe برنامه گفتم باز کن. ولی برای پالبیش کردن، این فایلهارو پابلیش نمیکنه.
ممنون میشم کمک کنید.

ali 254

اخراجی موقت
سلام به همه سی شارپ کارای عزیز
راستش یه هفته هست دارم برنامه مینویسم، الان که با خوشحالی میبینم تموم شده، میخام برم فایل نصبش رو بسازم، میبینم اصلا برنامه نصب، روی ویژوالم نصب نیست.چکار کنم؟
نمیشه غیر از ویژوال از طریق دیگه بسازمش؟

از برنامه هایی مثل اینیستال وایز و اینیستال شیت هم می تونید کمک بگیرید(تلفظ هاشون یادم نیست) که اتفاقا حرفه ای هم هستن.

elisa70

عضو جدید
سلام دوستان .من می خواهم کد سی شارپم را به دیتا بیس اکسس متصل کنم اما ابتدا ارور the Microsoft.ace.oledb.12.0provider is not registered on the local machine می داد من فکر کردم به خاطر اینکه visual studio 2008وaccess 2012 می باشد نمی شه واسه همین visual studio2010 رو نصب کردم اما حالا هنگام کانکشن ارور unrecognized database format می دهد من هم قسمت build را بهجای any cpuبه x86تغییر دادم هم قسمت debug را اما متاسفانه مشکلم حل نشد اگر امکانش هست بمن بگین باید چه کار کنم چون واقعا دیگه خسته شدم اینقدر سرچ کردم.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
دوستان کسی بلد نیست .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

من که تاحالا همچین مشکلی بر نخوردم.
ولی فکر کنم مشکل از ویژوالت باشه.
قسمت
tools--->connect to database
بزن ببین کار میکنه یا ارور میده
من قبلا مشکل اتصال به db رو داشتم ولی وقتی ویژوال و اس کیو الم رو عوض کردم درست شد.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام دوستان .من می خواهم کد سی شارپم را به دیتا بیس اکسس متصل کنم اما ابتدا ارور the Microsoft.ace.oledb.12.0provider is not registered on the local machine می داد من فکر کردم به خاطر اینکه visual studio 2008وaccess 2012 می باشد نمی شه واسه همین visual studio2010 رو نصب کردم اما حالا هنگام کانکشن ارور unrecognized database format می دهد من هم قسمت build را بهجای any cpuبه x86تغییر دادم هم قسمت debug را اما متاسفانه مشکلم حل نشد اگر امکانش هست بمن بگین باید چه کار کنم چون واقعا دیگه خسته شدم اینقدر سرچ کردم.

ویندوز سون 64 بیتی هست؟

elisa70

عضو جدید
اره عزیزم .ویندوزم 64 بیتی سون هست ویژوالم 2010و اکسسم 2013..خواهش می کنم کمکم کن بدجوری اعصابم به هم ریخته کلی کارم لنگ مونده .

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
اره عزیزم .ویندوزم 64 بیتی سون هست ویژوالم 2010و اکسسم 2013..خواهش می کنم کمکم کن بدجوری اعصابم به هم ریخته کلی کارم لنگ مونده .

من این مشکل رو داشتم. همون پیغام not registered رو عیناً سرچ کن، یه لینک دانلود پیدا می کنی برای 64 بیتی، چون یه چیزی به صورت پیش فرض نصب نیست مربوط به Microsoft jet ... و باید اونو نصب کنی :gol:

elisa70

عضو جدید
من این مشکل رو داشتم. همون پیغام not registered رو عیناً سرچ کن، یه لینک دانلود پیدا می کنی برای 64 بیتی، چون یه چیزی به صورت پیش فرض نصب نیست مربوط به Microsoft jet ... و باید اونو نصب کنی :gol:

من اینو نصب کرده بودم ولی مشکلم حل نشده بود اما الان به پیشنهاد یکی از بچه های همین سایت هنگام سیو فایل اکسس ان را با ورژن پایین تر نصب کردم و مشکلم حل شد الان خیلی خوشحالم .از همتون ممنونم.:smile::w31:

elisa70

عضو جدید
سلام دوستان این سوالم شاید خیلی ساده باشد ولی خب من چون تازه دارم سی شارپ رو خودم یاد می گیرم ازتون می پرسم من یک برنامه از اینترنت دانلود کردم و می خواهم با visual studio2010ان را اجرا کنم اما وقتی فولدر ان برنامه را باز می کنم با فایلهای زیادی با پسوند cs روبرو می شوم وهر کدوم را می زنم قسمت debug در ان غیر فعال است .نمی خواهم ان را کپی پیس کنم راه حلی دارین که من به جای کپی پیس کردن ان فایلهارا بازکنم .باید کدام فایل ها را اول اجرا کنم .برنامه دانلود شده دارای فایل اکسس هم هست ان را چگونه اد کنم به برنامه دانلود شده.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
سلام دوستان این سوالم شاید خیلی ساده باشد ولی خب من چون تازه دارم سی شارپ رو خودم یاد می گیرم ازتون می پرسم من یک برنامه از اینترنت دانلود کردم و می خواهم با visual studio2010ان را اجرا کنم اما وقتی فولدر ان برنامه را باز می کنم با فایلهای زیادی با پسوند cs روبرو می شوم وهر کدوم را می زنم قسمت debug در ان غیر فعال است .نمی خواهم ان را کپی پیس کنم راه حلی دارین که من به جای کپی پیس کردن ان فایلهارا بازکنم .باید کدام فایل ها را اول اجرا کنم .برنامه دانلود شده دارای فایل اکسس هم هست ان را چگونه اد کنم به برنامه دانلود شده.

سلام دوست گرامی
باید فایلی که پسوندش "sln" هست رو اجرا کنی !
فایلهایی که پسوندشان "cs" هست ، نشون دهنده کلاس هستند.