اول خودمما
من خودم باید یه چیزایی رو بگم کوتاه و خلاصه
من 2سال پیش مخواستم کارشناسی ناپیوسته رو 3ترم تموم کنم و به هر دلیلی نشد و نذاشتن همون وقت تصمیم گرفتم بشینم بخونم برای ارشد خرد خرد کتابارو گرفتم و نشستم به خوندن از تو هر سوراخی یه جزوه پیدا کردم و خوندم مخصوصاً تاپیک قدم به قدم تا ارشد 92 و جزوه دارا بیان خیلی برام مفید بود شک ندارم که اگه جزوه های اینجا نبود و دوستان لطف نمیکردن درصدام خیلی پایین تر از اینا بود.
و مهمترین چیزی که دوست دارم به همه دوستام بگم اینکه هیچ اتفاقی رو بعنوان شکست تو زندگی قبول نکنید ما تو مسیری هستیم که سر تا سرش موفقیته، باور کنید که این ما نیستیم که صلاح خودمون رو میدونیم ، ما خدایی داریم که داره برامون بهترینها رو میخواد اینو باور کنیم و در هر مسیری هستیم تمام سعیمون رو بکنیم.
مهم نیست که کجا قبول میشیم یا اصلاً قبول میشیم یا نه ، یا کلاً معمار میشیم یا نه. مهم اینکه بدونیم درست زندگی کردن چیه همون چیزی رو که قرار بود معماری با کالبد ساختمون به جامعه بده همون هدفی که معماری ایرانی داره ، یعنی درست زیستن ، شکوهی یه جمله دوست داشتنی داره که میگه: کسی که دروغ میگه نمیتونه معمار باشه.
یادمون نره که هرفمون چیه و از معماری چی میخوایم. چه قبول شدیم چه قبول نشدیم ما مسیری رو طی کردیم که تو طول زندگیمون همواره بدردمون میخوره.
شاید فردا من بشم کارمند اداره پست یا یه سوپر مارکت واکنم ولی هیچوقت معماری رو فراموش نمیکنم و همیشه آرزوم داشتن خونه ایه که با دستای خودم بسازمش. شاید کارمند اداره ای بشم و به آرزوم برسم شاید هم بهشتی قبول شم و نرسم.
و در پایان ایشالا پنجشنبه شب هممون با لبخند بخوابیم
---------------
همه از الگوشون تشکر کردن منم جاداره از الگوی خودم کمال قدردانی و تشکر رو بعمل بیارم فردی که تو این چند ساله همواره با سعی و تلاشش به من نشون داد که میشه سختترین کارارو انجام دادم ناله نکرد. دوست عزیز و ارجمندم جناب پسر خاله
من از وقتی شنیدم از کاشان تا تهران پیاده امده تا کلید مادربزرگرو بهش برسونه تحت تاثیر همتش قرار گرفتم