توی یکی از تواپیک! نوشتم که اگه این خودکار روی میز من الان بپره توی هوا،من به خدا ایمان میارم و هیچ بهانه ای هم نمیارم.
هنوز هم روی حرفم هستم ولی نپرید بالا!!!!!!!!!!!
به نظر من خداوند میتونه خیلی راحت و کم خرج خودش را به همه ثابت کنه و یه مشت اخوند و دلال را واسطه خودش نکنه تا به من ثابتش کنن.
در ضمن رباعیات خیام بیشتر از قران برای من اعجاز داره!
این توئی که باید بندگیتو ثابت کنی نه خدا خودشو به تو
ادمایی مثل تو زیادن اگه به خدا ایمان بیاری به خودت کمک کردی نه به خدا. چون تویی که به لطف خدا محتاجی نه خدا
خب دکتر شریعتی هم یکی مثل من و مثل تو،یه فکری کرده و یه نظری داده که محترمه...
آدم وقتی که به همه چیز فکر کنه نیاز به جملات قصار بقیه که بعضا متضاد هم هستند، نداره.
آره خوب این نظر دکتر شریعتیه و دقیقا نظریه که من باهاش موافق.هرکسی میتونه بشینه نظر بقیه رو بخونه درموردشون فکر کنه.خوب شاید این دقیقا حرف همن طرفه ولی نمی تونسته بگه.یعنی میشه بهش گفت تبادل فکری.البته اگه به قول خودت که باهاش کاملا موافقم درموردش فکر کنیم
ادمایی مثل تو زیادن اگه به خدا ایمان بیاری به خودت کمک کردی نه به خدا. چون تویی که به لطف خدا محتاجی نه خدا
بعضی وقتا خل میشم با خودم فکر میکنم بمیریم بریم اون دنیا میان به ریشمون میخندن و میگن خاک برسرت یه عمر سر کار بودی و خبر نداشتی ولی همش فکره به ایمان نرسیده
این به هیچ صراتی مستقیم نیست......همه بچه ها دلایل زیبای واسش آوردن...........اون اصلا نظر بچه هارو نمیخونه.......یه جواب درستی نمیده.....آدم باید خیلی خمار باشه که نتونه نظم رو ببینه.....دیگه کسی جوابتو نمیده چون اصلا حسابت نمیکنن