ای بابا.... مردم که زیاد حرف میزنن..... همه شدن تحلیلگر واسه ما!!!سلام دوستان ما بچه های شیلات خیلی سردرگمیم....... همه میگن رشتتون آینده ای نداره
من خودم توبد برزخی گیرافتادم
سلام دوستان ما بچه های شیلات خیلی سردرگمیم....... همه میگن رشتتون آینده ای نداره
بابام همیشه اینو بهم میگن، که جمله ایس که عزت ا... انتظامی به پسرش میگفته.
که: اگه میخوای آب حوضی هم بشی آب حوضی درجه یک باش.
سلام دوست عزيز بهشون توجه نکن عمده کار شما تو شيلاته که اصلا با ماهي سروکار نداريدشما هافک کردین خیلی بامزه هستین(capslock"kayvan90)
ولی مهم نیس ممنون ازدلگرمی دادنتون لطف کردید...........
ای بابا.... مردم که زیاد حرف میزنن..... همه شدن تحلیلگر واسه ما!!!
اصلا بزار ببینم..... اگه رفتگر محله نباشه کی وجودشو داره که بره جاشو پر کنه؟ یا یه آتش نشان؟ یا..... اینا جزو بزرگترین و قابل احترام ترین افراد جامعه هستن چون چاره ی کار افراد جامعه هستن....
شما هم سعی کن تو رشتت با سواد شی... بیکار نمیمونی.... به این فکر کن که یه گوشه ی جامعه به دست تو میچرخه
سلام دوستان ما بچه های شیلات خیلی سردرگمیم....... همه میگن رشتتون آینده ای نداره
سلام مهندسسلام دوستان ما بچه های شیلات خیلی سردرگمیم....... همه میگن رشتتون آینده ای نداره
مگه میشه موافق نباشن؟؟؟؟؟؟؟سلام مهندس
مهم نیس آدم چه رشته ای کجا میخونه،مهم اینه که در حرفش موفق عمل کنه
آدم هر کاره ای که هست باید تو کارش حرفی برای گفتن داشته باشه،حتی اگه حرفه ی دزدیو انتخاب کردی،باید دزد موفقی باشی
موافق نیستی؟
مگه میشه موافق نباشن؟؟؟؟؟؟؟سلام مهندس
مهم نیس آدم چه رشته ای کجا میخونه،مهم اینه که در حرفش موفق عمل کنه
آدم هر کاره ای که هست باید تو کارش حرفی برای گفتن داشته باشه،حتی اگه حرفه ی دزدیو انتخاب کردی،باید دزد موفقی باشی
موافق نیستی؟
این حرفو نزن درسته من تغییر رشته دادم از شیلات به صنایع غذایی اما مجبور بودم.اون آینده ای که شیلات داره رشته های کشاورزی و منابع طبیعی ندارن.گرایش فراورده های شیلاتی شرکت کن رو هوا گرفتنتسلام دوستان ما بچه های شیلات خیلی سردرگمیم....... همه میگن رشتتون آینده ای نداره