وای سارای همزاد من...چقدر ما تفاهم داریم با هم...من بارها فيلم راز رو ديدم كتاب راز رو هم خوندم ...بارها هم خواستههام رو به اين روش خواستم...اما اگه محقق ميشد يه چيزش كم بود هميشه...مثل اينكه يه تيكه از آرزو جا مونده باشه بعدم خسته ميشم و بيخيالش ميشم كلا...قسمت احساس كردن اينكه اون چيزي رو كه ميخاي داري خيلي سخته...
وای سارای همزاد من...چقدر ما تفاهم داریم با هم...
منم همینجوریم عزیزم تا وقتی دارم کتابو میخونم یا فیلمو میبینم،احساس خیلی خوبی دارم.اما وقتی تموم می شه،می شم همون آدم سابق
دقیقا منم نصفه نیمه به خواسته هام میرسم.که از صحبتهای بچه های اینجا متوجه شدم که خواسته هامو با جزئیات مشخص نکردم.فقط یه چیزی خواستم بدون اینکه به جزئیاتش بپردازم...(پرداختم ولی نه اونقدر که لازمه)
قسمت احساس کردن هم واقعاااااااااااا برام سخته.انگار ته دلم ناامیده، پس چه جوری احساس خوبی داشته باشم؟؟ یا احساس کنم که بهش رسیدم...
یکی بیاد دوتا سارا رو کمک کنه !!!!
نگو اینجوری سارا جون....بزار پیش کسوتا بیان مارو راهنمایی کنن!تازه جاي باحالترش اينه كه گاهي آرزوهام برا نزديكام محقق ميشه!!! مثلا من چيزي ميخام كه اون نميخاد ولي برا اون ميشه و من نه...
آخه من چيكار كنم؟ ديگه دارم نااميد ميشم...
سلام دوست من.هیچ چیز اتفاقی نیست.قطعا شما به لطف خدا انتخاب شدی که با این قانون آشنا بشی و زندگیتو متحول کنی البته به شرط اینکه تا آخر بری و نیمه راه برنگردی.خیلی خوش اومدی به جمع ما.منتظر حضور فعالتون هستیمدوستان سلام... شب خوش
من تازه این تاپیک رو دیدم... درسته از اولش نخوندم اما یه حدود 20 پست آخر رو که دیدم به نظرم جالب اومد... اتفاقاً منم خیلی از این بحث ها حوشم میاد
می تونم به جمعتون ملحق بشم؟
سلام به همزادای محترموای سارای همزاد من...چقدر ما تفاهم داریم با هم...
منم همینجوریم عزیزم تا وقتی دارم کتابو میخونم یا فیلمو میبینم،احساس خیلی خوبی دارم.اما وقتی تموم می شه،می شم همون آدم سابق
دقیقا منم نصفه نیمه به خواسته هام میرسم.که از صحبتهای بچه های اینجا متوجه شدم که خواسته هامو با جزئیات مشخص نکردم.فقط یه چیزی خواستم بدون اینکه به جزئیاتش بپردازم...(پرداختم ولی نه اونقدر که لازمه)
قسمت احساس کردن هم واقعاااااااااااا برام سخته.انگار ته دلم ناامیده، پس چه جوری احساس خوبی داشته باشم؟؟ یا احساس کنم که بهش رسیدم...
یکی بیاد دوتا سارا رو کمک کنه !!!!
....ادامهنویسنده :مهرداد امینی
طبق قانون جاذبه افکار در سه مرحله تبدیل به اجسام میشوند.تاکید میکنم افکار تبدیل به اجسام میشوند.
Ask مرحله ی اول (یعنی درخواست از کائنات)
Answer مرحله ی دوم(یعنی پاسخ کائنات به بشر)
<b><font face="Arial Black"><font size="3"><font color="darkred">Resave همه ی انسانها میتوانند از این قانون استفاده کنند و احساس خوب را در خود گسترش دهند،اما از این مطمئن باشند که این فکر حتما تبدیل به جسم نمیشود.
مشاور روانپزشک:دکتر حمید رضا صادقپور
ما چاکریم........
یه چیزی رو بزار بگم البته شاید جلوت گفتن درست نباشه اما من یه چیزی رو توی حرفات میبینم.....امید.....و این خیلی خوبه که باانگیزه باشی.........خوشم میاد مثل بعضیا هی نفوس بد نمیزنی.....خلاصه که حرفات پر از نشاطه.......شعار نمیدمااا واقعا اینجوریه
خوب میبینم که من نبودم نونوایی راه انداختین. جناب فشفشه ایشالا سنگگ 1000 تومنیه دیگه؟
انگیزه تو هر کاری خیلی مهمه. آنتونی رابینز میگه تا وقتی به مرحله خفگی و انزجار نرسیده باشید تغییر نمی کنید. راست میگه. داستان یکی هست که میره فلسفه بخونه استاد میگه چقدر مشتاقی میگه خیلی. میگیره سرشو می کنه زیر آب تقلا میکنه بیاد بیرون میارش بیرون میگه چی دلت می خواست میگه بیرون اومدن میگه اگه همینقدر که نجات از خفگی مشتاق بودب به فلسفه مشتاقی بیا جلو رو خونیدن؟ خوب معلومه که خوندین چون من نوشتم حتما خوندین دیگه
باید واسه هرکاری همینقدر مشتاق باشیم و انگیزه داشته باشیم تا حس قوی داشته باشیم و رومون تاثیر بذاره.
دوستان سلام... شب خوش
من تازه این تاپیک رو دیدم... درسته از اولش نخوندم اما یه حدود 20 پست آخر رو که دیدم به نظرم جالب اومد... اتفاقاً منم خیلی از این بحث ها حوشم میاد
می تونم به جمعتون ملحق بشم؟
من بارها فيلم راز رو ديدم كتاب راز رو هم خوندم ...بارها هم خواستههام رو به اين روش خواستم...اما اگه محقق ميشد يه چيزش كم بود هميشه...مثل اينكه يه تيكه از آرزو جا مونده باشه بعدم خسته ميشم و بيخيالش ميشم كلا...قسمت احساس كردن اينكه اون چيزي رو كه ميخاي داري خيلي سخته...
تازه جاي باحالترش اينه كه گاهي آرزوهام برا نزديكام محقق ميشه!!! مثلا من چيزي ميخام كه اون نميخاد ولي برا اون ميشه و من نه...
آخه من چيكار كنم؟ ديگه دارم نااميد ميشم...
به نظرمن این قانون واقعاوجودداره..........تبیغ تلویزیونیه بانک ملت یادتونه؟کافیه فقط بهش فکرکنیدبه هرچیزی میخواهیدمیرسیدمن هم خیلی به این قانون اعتقاد دارم.به نظر من هر کس هدفی را دنبال می کنه هدف هم او را دنبال و جذب می کنه. به قول مولانا:
تشنگان گر آب جویند از جهان آب هم جوید به عالم تشنگان.
انسان ها همان طور که باور کنند زندگی می کنند.و باور های انسان توانمندیهای او را می سازد.
مهم ترین راز جهان هستی که بشر آن را به عنوان قانون در کائنات کشف کرده راز یا قانون جاذبه است.و قانون جاذبه یعنی هر رشته فکری هم جنسش را در کائنات خدا جذب می کند. و انسان هر آنچه را که به عنوان دستاوردهای زندگی دارد،خود جذب کرده
من خیلی مایلم این بحث را ادامه بدیم
نگو اینجوری سارا جون....بزار پیش کسوتا بیان مارو راهنمایی کنن!
سلام به همزادای محترم
سارا خانم ها چرا ناامیدی؟امروز و شاید در همین لحظه هزاران نفر هستن که اون چیزی رو که شما طالبش هستین رو بدست آوردن فقط به این خاطر که خودشونو لایق اون میدونستن.چرا شما جزء اون هزاران نفر این لحظه نباشین؟خدا به همه بنده هاش یه اندازه قدرت داده و یه اندازه لطف.دوستای گلم عظمت این جهان و رمز و رازاش بی انتهاست.بیاین از جهلمون بیایم بیرون و به خلقت بی کم و کاست خدا شک نکنیم و باور کنیم که بیش از اینیم
سارا خانما وقتی به این باور رسیدین اون احساس خوبی که الان واستون سخته داشته باشین خود به خود به وجود میاد چون هدفو توی دستاتون میبینینموفق تر باشین
دوست گرامی خواسته های زمانی شکل میگیره که به باور برسیم!حسش رو ایجاد کنیم و شروع به حرکت کنیم. شخصی که سیستم مک دونالد رو ایجاد کرد 13 بار مراجعه کرده بود برای استفاده کردن از فرصتی طلایی اما هیچ کس قبولش نکرده بود. اما ما همگی با یه بار نشدن کنگ برمیداریم هر چی که ساختیم رو خراب میکنیم.
سلام .سارا جان لابد یه جای کارت میلنگه شاید واسه آرزوهات زمان تحقق نمی زاری و همیشه توی زمان آینده میمونه.شاید خواستتو با جزئیات نگفتی و هدفت واسه کائنات مبهمه.شاید باور لازمو نداری.شاید ........خواستن فقط یه مرحله جذبه عزیز.اما در مورد اینکه میگی نمی تونی از زمان حال جدا شی.من یه پست توی صفحه 364 گذاشتم.از بچه ها خواستم نظرشونو بگن.فقط سارا خانم نظر دادن.من نظرم خلاف اینه.توی اون پست اومده بود که کامل باید از حال جدا شیم و در شرایطی که میخوایم در آینده داشته باشیم زندگی کنیم .به نظر من اینجور احتمال دور شدن از هدف وجود داره به چند دلیل:باشه...
منم همه اينايي كه گفتي رو قبول دارم ولي حس ميكنم به انداز لياقتم از دنيا نميگيرم و آرزوهام...گفتنشم خيلي راحته
جداشدن از زمان حال برام سخته ولي دارم تلاش ميكنم كه اينكار رو بكنم ...لطفا كمكم كنيد...كاش فرمول داشت...بعدم راحت مساله حل ميشد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | ||
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | ||
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | ||
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |