⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nasrin_arch

عضو جدید
سلام دوستان این کورس ممرایز رو قبلا معرفی کردم ولی برای اینکه وقت کمتری بگیره مرور لغات فقط تستی هست و نیاز به تایپ لغات نداره

1100 Words You Need to Know(For Persian)

سلام جناب مدیر
بابت این آدرس بسیار سپاسگزارم
لطفا هر از گاهی از این موارد آس برامون روو کنید :gol:
از Arezoya ی خودمم بسیار ممنونم که سایت ممرایز رو برام معرفی کرد . خیلی بهم کمک کرد . خیلی . خدا خیرت بده

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب مدیر
بابت این آدرس بسیار سپاسگزارم
لطفا هر از گاهی از این موارد آس برامون روو کنید :gol:
از Arezoya ی خودمم بسیار ممنونم که سایت ممرایز رو برام معرفی کرد . خیلی بهم کمک کرد . خیلی . خدا خیرت بده
سلام گلم.واقعا گل گفتی.دست جناب مدیر درد نکنه.من که حالا حالا ها قصد نداشتم این کتاب و بخرم، خیلی خوب شد.........عزیزم وظیفم بود.سایت بی نظیریه:w14:

moshaversoruch

عضو جدید
سلام
504 رو تموم کردم ( فقط لغات اصلی )
25 درس از تافل تموم شد ( فقط لغات اصلی )
50 تا از لغات اخر 504 رو خوندم
درک رفتار ، سازه در معماری ، طراحی لرزه ای ، مبانی سازه برای معماران ، فناوری رو هم تموم کردم ( یکبار )

از عید تا الان 525 ساعت مطالعه داشتم
بچه ها شما هم بگید چقدر و چی خوندین

توصیه می شود که 1 هفته هیچ چیز جدیدی مطالعه نفرمایید و تنها به مرور مطالب بپردازید.

moshaversoruch

عضو جدید
روزی مردی که در یک کارگاه نجاری کار می کرد از کارگاه اخراج شد. تنها توانایی که مرد داشت قطع درختان بود که شغل پدران مرد بود. این مرد راهی جنگل شد تا به عنوان تبرزن مشغول کار شود. در نهایت به استخدام پیرمردی در آمد. مرد در روز اول 2 درخت قطع کرد. روز دوم و سوم 4 درخت، روز چهارم 5 درخت. روز ششم تا دهم 6 درخت. اما روز یازدهم و دوازدهم 4 درخت قطع کرد، سیزدهم 3 درخت. این روند ادامه داشت که روز پانردهم پس از قطع 2 درخت ناراحت به نزد پیرمرد رفت. و اظهار گلایه کرد و گفت با این که مهارت من بیشتر شده اما تعداد درخت هایی که قطع می کنم کمتر شده... پیرمرد لبخندی زد و گفت به تبرت که کند شده نگاه کن....

گاهی اوقات این قدر غرق در مطالعه میشویم که فکر میکنیم اگر مانند یک روبات تنها و تنها ساعات زیادی را مطالعه کنیم می توانیم به نتیجه بهتر برسیم. اما این تفکر از بنیان اشتباه است و تنها پارامتر یادگیری زمان مطالعه نیست ( این جمله به این مفهوم نیست که تاثیر زمان مطالعه کم است!).

در حالت کلی مکانیزم مغز به گونه ای است که بی وقفه کار کردن، بازدهی آن را پایین می آورد. پس یکی از مهمترین مسائل این است که به صورت طولانی و در بازه های زمانی طولانی مطالعه انجام نشود. به طور مثال 2 ساعت به طور پیوسته به مطالعه نپردازید، بلکه به جای آن دو بازه یک ساعته با اندکی فاصله مطالعه نمایید. طبق مطالعات انجام شده زمان یک بازه مطالعاتی باید بین 75-50 دقیقه باشد و بیش از این زمان بازدهی یادگیری کاهش می یابد.

موضوع مهم دیگری که شایان ذکر است، عمق مطالعه و میزان یادگیری است. بسیاری از داوطلبان انتظار دارند که با یک بار مطالعه به تمامی مطالب اشراف داشته باشند و بتوانند 100 درصد مفاهیم مطالعه شده را به خاطر بسپارند و به همین دلیل سعی می کنند که در دور اول مطالعه فشار بسیار زیادی به مغز خود بیاورند تا عمیق تر یاد بگیرند. اما اگر این موضوع را تجربه کرده باشید در خاطر دارید که این مطالب در بهترین شرایط چند روز در ذهن شما پایدار هستند.

تنها راه حل ماندگار شدن مفاهیم در ذهن تکرار و مرور است. در واقع هر چقدر اصطکاک مطالب با ذهن بیشتر شود، در ذهن پایدارتر می شود. پس توصیه می شود که زمان خود را در اولین مطالعه یک مبحث فقط و فقط به کلیات اختصاص داده شود و جزییات به دفعات بعدی مطالعه موکول شود به عبارتی؛ اگر یک مطلب را به جای 1 بار عمیق و با دقت، 3 بار با دقت پایین تر، اما با تکرار بیشتر مطالعه شود، به مراتب تیجه بهتری حاصل خواهد شد. پس لطفا به جای اینکه ذهن خود را درگیر این موضوع کنید که در دفعه اول مطالعه زیاد عمیق شود، درگیر این موضوع نمایید که تکرار بیشتری داشته باشید و در هر بار مطالعه مطالب عمیق و عمیق شوند. این اساسی ترین ترفند ماندگاری مطالب در ذهن می باشند.

الهه4

عضو جدید
سلام.....میشه یه راهنمایی کنین برای دانلود از فایل 4share؟من نمیتونم ازین سایت دانلود کنم...:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جزوه کامل تر از قابوسی هست که تا معماری معاصر ایرانه اونو نداشتی
جزوات استاد خرسندم فک کنم تو فن نبود .....

amir-21

عضو
یه جزوه کامل تر از قابوسی هست که تا معماری معاصر ایرانه اونو نداشتی
جزوات استاد خرسندم فک کنم تو فن نبود .....
آقای خرسند هنوز تمام جزوه های خودشونو نزاشتن
قسمتی که در کلاس درس میدن میزارن

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای خرسند هنوز تمام جزوه های خودشونو نزاشتن
قسمتی که در کلاس درس میدن میزارن
بله ولی پارسال سورین جزوات سیستمشونو گذاشته بود یکم دست نویساش بی کیفیته ولی در حد جزوه سروش نیاست ....

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام به همگی دوستان
در مورد جزوات استاد خرسند عرض کنم که به مرور جزوات رو آپ میکنم....نگران نباشید ایشون هر کمکی بتونن واسه بچه ها انجام میدن و از لحاظ سیستم های ساختمانی و عناصر و جزییات با خیال آسوده به پیش برید;)

پ.ن: جزوات جدید هم سعی میشه نهایت کیفیت رو داشته باشه

آخرین ویرایش:

nasrin_arch

عضو جدید
سلام به همگی دوستان
در مورد جزوات استاد خرسند عرض کنم که به مرور جزوات رو آپ میکنم....نگران نباشید ایشون هر کمکی بتونن واسه بچه ها انجام میدن و از لحاظ سیستم های ساختمانی و عناصر و جزییات با خیال آسوده به پیش برید;)

پ.ن: جزوات جدید هم سعی میشه نهایت کیفیت رو داشته باشه

سلام
منم با استاد سال قبلم صحبت کردم امروز . ازشون خواستم فایل جزواتشونو بهم بدن تا به برخی بچه ها که نمیتونن کلاس بیان لااقل از جزوات بخونن . گفتن انشا الله
حالا نمیدونم انشالله گفتن ایشون چه تعبیری خواهد داشت

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1395 مي رساند، نظر به اينكه در طي سنوات گذشته برگزاري آزمون در بهمن ماه مشكلاتي را براي داوطلبان و حوزه هاي برگزاري آزمون به دليل همزماني تاريخ آزمون با فصل سرما ايجاد نموده، به نحوي كه بعضاً سازمان مجبور به جابجايي تاريخ آزمون گرديد. لذا برگزاري آزمون براي سال 1395، در روزهاي 16 و 17 ارديبهشت ماه سال 1395 درنظر گرفته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.نسرین جون خیلی خوب خوندی گلم...ماشالا.....بهتره سعی کنی پیوستگی مطالعه ت حفظ بشه عزیزم...همینجوری ادامه بدی نتیجه ای که میگیری حتما شگفت زده ت می کنه :w42:هانی؟هانی بی؟ پایان نامتون به کجا رسید؟حجماتون تایید شده یا جلوترین؟فرم اولیه من بلاخره تایید شد:cry:.............مسأله ضایع در ارتباط با من خراب شدن کامپیوترمه که همه زندگیم توش بود...ینی مبانی نظری پایان نامم که تقریبا کارش تموم شده بود تو اون بود وصد البته کانسپتای اولیم:wallbash:...................من ایده اولیم مال یکی از طرحای قبلیم بود ینی میشه گفت پایان ناممو فدای کنکورم کردم...ولی اشکالی نداره، چیزی بوذ که خودم خواستم:cool:..............لظفا در رابطه با پایان نامتون بهم خبر بدین، احساس می کنم اینطوری تند تر کار میکنیم:w36:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
:w42:هانی؟هانی بی؟ پایان نامتون به کجا رسید؟حجماتون تایید شده یا جلوترین؟فرم اولیه من بلاخره تایید شد:cry:.............مسأله ضایع در ارتباط با من خراب شدن کامپیوترمه که همه زندگیم توش بود...ینی مبانی نظری پایان نامم که تقریبا کارش تموم شده بود تو اون بود وصد البته کانسپتای اولیم:wallbash:...................من ایده اولیم مال یکی از طرحای قبلیم بود ینی میشه گفت پایان ناممو فدای کنکورم کردم...ولی اشکالی نداره، چیزی بوذ که خودم خواستم:cool:..............لظفا در رابطه با پایان نامتون بهم خبر بدین، احساس می کنم اینطوری تند تر کار میکنیم:w36:

سلام عزیزم :smile: من کانسپتا و حجمام و پلان کلیم تایید شده بود ولی هنوز اینکه سازه ی کارم دقیقا چجوری باشه رو نمیدونم، از بس گیج شدم اصلا دلم نمیخواد که کار کنم روش، استادم از اول تا حالا هیچ کمکی بهم نکرده:weirdsmiley: بهم گفته حتی مبلمانم هم باید طراحی کنم :crying2: یه مریضی هم دارم که وسواسه اسمش، کارام هیچوقت به دلم نمیچسبه هی تغییرش میدم... خوبه به نظرم خبر بگیریم از همدیگه شاید من به این بهونه کارو ببندم :biggrin:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم :smile: من کانسپتا و حجمام و پلان کلیم تایید شده بود ولی هنوز اینکه سازه ی کارم دقیقا چجوری باشه رو نمیدونم، از بس گیج شدم اصلا دلم نمیخواد که کار کنم روش، استادم از اول تا حالا هیچ کمکی بهم نکرده:weirdsmiley: بهم گفته حتی مبلمانم هم باید طراحی کنم :crying2: یه مریضی هم دارم که وسواسه اسمش، کارام هیچوقت به دلم نمیچسبه هی تغییرش میدم... خوبه به نظرم خبر بگیریم از همدیگه شاید من به این بهونه کارو ببندم :biggrin:
سلام گلم....عزیزم من استاد وسواس بازیم ولی بندازش دور....مخربه...امروز یه حجم زدم تا نشون استادم بدم در حد لالیگا......ولی یکم که فک کردم دیدم دیگه دیره بخوام روش کار کنم و اینا برا همین چشامو بستم و حجم و انداختم تو سطل آشغال و یه حجم ساده زدم فرستادم برا استادم....فقط سازه کارت مونده؟شوخی میکنی؟خب اینکه خیلی خوبه گلم...زیاد دور و برت و شلوغ نکن که الا و بلا فلان سازه باید باشه....ما کمکت میکنیم خب (البته من معمار چندان خوبی نیستم:w05:).عزیزم فک کنم اینجا اسپم بشیم اگه دوس داشتی برام تو صفحم یا پیام خصوصی پیام بده که عنوان پایان نامت چیه
و لطفا یه توضیح کلی در رابطه با شکل و فرمت بده تا من تا اونجایی که میتونم بگم چه سازه ای خوبه...البته گفتم که معمار خوبی نیستم ولی شاید با هم فکری هم جمع و جورش کنی;)...در ضمن برا خودت بازه زمانی تعیین کن تا زود زود کار کنی .....

پ.ن: بچه ها لطفا یکی جلومو بگیره، من دارم وسوسه میشم اون حجم خوشگله رو برا استاد پایان نامم بفرستمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif...........

آخرین ویرایش:

anwer

عضو
دوستان عزیز سلام
یک رشته جدید برای مهندسان معماری و عمران به اسم مهندسی بیمارستان که هر سال توسط وزارت بهداشت پذیرش می شود که امسال نیز برای سومین سال کنکور این رشته برگزار شد دانشگاه های مورد پذیرنده امسال این رشته دانشگاه های علم و صنعت و امیرکبیر خواهند بود برای اطلاع بیشتر و دانلود منابع به تایپک زیر مراجعه نمایید ./.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/441560-کارشناسی-ارشد-مهندسی-ساخت-و-ساز-بیمارستان

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک نکنم امسال هم قبول بشم:(

یکی بیاد مشاور من شه
چه جوری بخونم قبول شم
جوونیم تلف شد پشت کنکور:((((

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی بیاد مشاور من شه
چه جوری بخونم قبول شم
چرا خب؟اینهمه بچه ها اینجا تجربه هاشونو میگن باهم تبادیل اطلاعات میکنن همه چیز که معلومه ناامید نشدید

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عزیزم مشکلت دقیقا چیه که فکر میکنی باعث میشه قبول نشی.....
برای قبولی اول باید منابعتو درست انتخاب کنی جزوه ها خوبی داشته باشی بعدم فقط بخونیو بخونی....
همین ??????

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی بیاد مشاور من شه
چه جوری بخونم قبول شم

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگه فک میکنی قبول نمیشی.....پس قبول نمیشی!...این یه قانون بدیهی و بسیار پیش پا افتاده طبیعته.....یه ضرب المثل هست که ترجمش کنم میگه اگه نمیتونی بباری حداقل غرش کن! شما فک میکنی به فرض احتمال قبولی من در این شرایط چقدره؟به جرات میتونم بگم 10 درصده ولی باید خودمونو بکشونیم بالاتر.....اینطور نیست؟:redface:
بچه ها درست راهنماییت کردن...مشکلاتتتون بگو تا با هم حلشون کنیم عزیزم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از امسال نتایجیه که قراره شهریور بیاد
اسکیسو خراب کردم:(((((

مرسی از روحیه ای که دادین بچه ها:w40::w36:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از امسال نتایجیه که قراره شهریور بیاد
اسکیسو خراب کردم:(((((

مرسی از روحیه ای که دادین بچه ها:w40::w36:
نگران نباش مهندس مثلا اینکه سطح کلی اسکیسا پایین بوده حالا بغییر تعدادی که ... .

nasrin_arch

عضو جدید
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اگه فک میکنی قبول نمیشی.....پس قبول نمیشی!...این یه قانون بدیهی و بسیار پیش پا افتاده طبیعته.....یه ضرب المثل هست که ترجمش کنم میگه اگه نمیتونی بباری حداقل غرش کن! شما فک میکنی به فرض احتمال قبولی من در این شرایط چقدره؟به جرات میتونم بگم 10 درصده ولی باید خودمونو بکشونیم بالاتر.....اینطور نیست؟:redface:
بچه ها درست راهنماییت کردن...مشکلاتتتون بگو تا با هم حلشون کنیم عزیزم

سلام
فدات ارزویای عزیزم با اون ضرب المثل زیبا و مخصوصا ترجمش
البته اورجنالش بهتر بود .
واقعا همینطوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.