بچه ها
من اینقدر این مدت کارهای مختلف برام پیش اومده، نتونستم درست درس بخونم! اصن روم نمیشه دیگه بیام اینجا
عزیزم مشکل که برا همه پیش میاد، خودتو زیاد ناراحت نکن. مثلا من سه روز آخر هفته م یه جوری طلسم شده که طلسمای هری پاتر کم آورده جلوش! و اما چنتا نصیحت: با وجود اینکه تو خانواده ای بزرگ شدم که احترام و رسیدگی به مهمون جایگاه ویژه ای توش داشته و مهمون تاج سر منه ولی وقتی به آدمای دور و ور خودم که همگی صنعتی شریف و چه می دونم دانشگاه های خوب کشور تو رشته های تاپ قبول شدن نگاه می کنم میبینم در کمال بی رحمی کلمه مهمون رو به مدت یک سال از زندگیشون حذف کردن! من که هفته گذشته بعد از اینکه کل پنجشنبه و جمعه م محو شد سنگام رو در این زمینه با خانواده وا کندم!! طوری وا کندم که صدام تا اون سر کوچه میرسید
...الان مهمون بیاد کسی جرات نمیکنه منو صدا کنه
.من اگه پشت کنکور بمونم اون مهمون میاد خرج زندگیم رو بده؟!!! نخیر، اتفاقا همون مهمونا میگن: اوا خواهر دیدی چی شد؟ قبول نشد!...معلوم بود قبول نمیشه دیگه!!!دیدی اون روز که رفته بودیم خونشون 4 ساعت نشست کنارمون بگو بخند را انداخت!!!
...
فدای دختر/پسر خودم بشم که اصلا محل مهمون نمیذاشت، پزشکی قبول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!.....اینه داستان مهمون
.البته مسلما همه مهمونا مثه هم نیستن.
میتونی خیلی منطقی از خانواده ت بخوای که روزای پنجشنبه و جمعه ازت کمک بخوان و اجازه بدن بقیه روزای هفته رو به کارات برسی
مورد بعدی که به نظرم یکم بی رحمانه س اینه که مثلا وقتی 7 ساعت درس می خونیم و میریم نتیجه بازی (به فرض!) رو چک کنیم، ناخودآگاه این پیام رو به بقیه اعضای خانواده انتقال میدیم که درس برا من زیاد مهم نیس! گفتم که بی رحمانه س
...در کل سعی کن زیاد جلو چشم خانواده آفتابی نشی، این روش در قبولوندن! اهمیت درس از جانب شما به خانواده بسیار موثره.
سلام ارزو جان. بنظر من دور سوم از اون کتاب را بخوون بعد برو سراغ کتاب بعدیت چون دور اول که فقط در حد اینه که بفهمی کلیت کتاب چیه و توی دور دومم مطالب مهم از غیر ضروری تفکیک میشن و بنظرم توی دورای بعدی تثبیت میشه.منم خودم خیلی کند میخوونم و این کند خووندن بهم استرس میده اما اینکه میگی یه مطلبو میخوونی فکر میکنی بلد نیستی و برگردی عقب این طبیعیه نگران نباش توی دوره های بعدی متوجه میشی که فکرت اشتباه بوده
سلام عزیزم، ممنونم راهنماییم کردی
، کند خوندن منم داغونم کرده
فک کنم یکم وسواس گرفتم
. باید سعی کنیم تند تند بخونیم
جون جونا مواظب خودتون باشین، درساتونم بخونین.
..آذر اومد به به به....کنکور خندید قه قه قه....!