parmis_archi
عضو جدید
مرسي raha pania جان بابت راهنماييت ، به نظر شما براي آزمون آزمايشي مركز بهتره يا آكادمي؟
خیلیا ازمونای اکادمی ترجیح میدن خیلیا هم مرکز . .. من خودم شخصا ازمونای مرکزو ترجیح میدم ...اما سوالات اکادمی هم میخونم...مرسي raha pania جان بابت راهنماييت ، به نظر شما براي آزمون آزمايشي مركز بهتره يا آكادمي؟
خیلیا ازمونای اکادمی ترجیح میدن خیلیا هم مرکز . .. من خودم شخصا ازمونای مرکزو ترجیح میدم ...اما سوالات اکادمی هم میخونم...
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اره تو سیلابساشون هست...من اونقدری جواب ندادم که بتونم نظر بدم عزیزم ...گفتم که نخونده امتحان دادمببخشيد باز ميپرسم ، براي آزمون آزمايشي ها اعلام ميكنند كه هر بار از چه كتاب هاي خاصي سوال مياد ؟
و شما گفتين هر دو سوال را جواب ميدادين ، به نظرتون فرقشون چيه ؟؟
مرسي raha pania جان بابت راهنماييت ، به نظر شما براي آزمون آزمايشي مركز بهتره يا آكادمي؟
واقعا خیلی گروننا. من پارسال زنگ زدم آکادمی، قیمت بپرسم، دقیقا یادم نیس ولی بیشتر از 600 تومن بود! تا دو روز به زور آب قند سر پا بودم، شوک وارده خیلی زیاد بود. بزنم به تخته، صد رحمت به سنجش. گوش شیطون کر، دو رو بر 300 تومنه. البته من امیدم به تاپیک آزموناستسلام
من پیشنهاد میکنم ازمون های جامعشو ثبت نام کنی . فرقی نمیکنه مرکز یا اکادمی یا سنجش تکمیلی . قیمت مرکز و اکادمی الکی الکی گرونه . اگرم پا به پای سیلابس اونا پیش بری سال اول به مشکل برمیخوری . چون همینجوری دیمی دیمی مجبوری مطالبو برسونی برای ازمون ...
امسالم که کیفیت سوالات هر دوتاشون اومده بود پایین ....
سلام. ببین اصلا ازمونهای ازمایشی شرکت بکنی یا نکنی فرق نداره یعنی مهم نیست...چون مهم درصدیه که میزنی...هزینه اضافیه شرکت تو ازمونها....3 نفر از دوستام بدون شرکت توی ازمونهای ازمایشی تهران و بهشتی قبول شدن هنرهای ساخت . یکیشون که رتبه 8 مدیریت پروژه بود.. و میگفت خیلی بی خوده این ازمونها...وقت اضافه میخوای صرف کنی هزینه اضافی و ...همینکه تو خونه بتونی تستها رو از کنکور مثلا 86 تا اخر رو بزنی و درصد بگیری و بررسی کنی یا اینکه تستهای ازمونهای ازمایشی مرکز رو بتونی از یکی که داره بگیری یا خودت دانلود کنی و خودت بزنی کفایت میکنه....خیلی هم منطقیه به نظرم...همش جوسازیه این ازمونها...مهم اینه که بتونی درصد بالا بزنی رتبه ملاک نیست اصلا.بچه ها رو گیر آوردن والله!!!واقعا خیلی گروننا. من پارسال زنگ زدم آکادمی، قیمت بپرسم، دقیقا یادم نیس ولی بیشتر از 600 تومن بود! تا دو روز به زور آب قند سر پا بودم، شوک وارده خیلی زیاد بود. بزنم به تخته، صد رحمت به سنجش. گوش شیطون کر، دو رو بر 300 تومنه. البته من امیدم به تاپیک آزموناست
منم موافقم با این حرفت ...ازمونای مرکزو وقتی قرار میدن خودم میزنم شاید تو ازمون اخرشون شرکت کنم فقط ...سلام. ببین اصلا ازمونهای ازمایشی شرکت بکنی یا نکنی فرق نداره یعنی مهم نیست...چون مهم درصدیه که میزنی...هزینه اضافیه شرکت تو ازمونها....3 نفر از دوستام بدون شرکت توی ازمونهای ازمایشی تهران و بهشتی قبول شدن هنرهای ساخت . یکیشون که رتبه 8 مدیریت پروژه بود.. و میگفت خیلی بی خوده این ازمونها...وقت اضافه میخوای صرف کنی هزینه اضافی و ...همینکه تو خونه بتونی تستها رو از کنکور مثلا 86 تا اخر رو بزنی و درصد بگیری و بررسی کنی یا اینکه تستهای ازمونهای ازمایشی مرکز رو بتونی از یکی که داره بگیری یا خودت دانلود کنی و خودت بزنی کفایت میکنه....خیلی هم منطقیه به نظرم...همش جوسازیه این ازمونها...مهم اینه که بتونی درصد بالا بزنی رتبه ملاک نیست اصلا.بچه ها رو گیر آوردن والله!!!
آره گلم، حق با شماس. منم فقط به خاطر درصد و تست زنی تو فکرشم بودم (صرفا تو فکرش!!)، وگرنه باقی چیزا برام مهم نبود. آزمونا رو بچه ها لطف می کنن آپ می کنن، از همونا استفاده می کنمسلام. ببین اصلا ازمونهای ازمایشی شرکت بکنی یا نکنی فرق نداره یعنی مهم نیست...چون مهم درصدیه که میزنی...هزینه اضافیه شرکت تو ازمونها....3 نفر از دوستام بدون شرکت توی ازمونهای ازمایشی تهران و بهشتی قبول شدن هنرهای ساخت . یکیشون که رتبه 8 مدیریت پروژه بود.. و میگفت خیلی بی خوده این ازمونها...وقت اضافه میخوای صرف کنی هزینه اضافی و ...همینکه تو خونه بتونی تستها رو از کنکور مثلا 86 تا اخر رو بزنی و درصد بگیری و بررسی کنی یا اینکه تستهای ازمونهای ازمایشی مرکز رو بتونی از یکی که داره بگیری یا خودت دانلود کنی و خودت بزنی کفایت میکنه....خیلی هم منطقیه به نظرم...همش جوسازیه این ازمونها...مهم اینه که بتونی درصد بالا بزنی رتبه ملاک نیست اصلا.بچه ها رو گیر آوردن والله!!!
آره گلم، حق با شماس. منم فقط به خاطر درصد و تست زنی تو فکرشم بودم (صرفا تو فکرش!!)، وگرنه باقی چیزا برام مهم نبود. آزمونا رو بچه ها لطف می کنن آپ می کنن، از همونا استفاده می کنم
سلامسلام . خاصیت ازمونای ازمایشی اینه که مدیریت زمان و مدیریت تستای غلط رو یاد بگیری. والا توی استاندارد بودن این ازمونای ازمایشی هم حرف هست
سلام ببخشید کسی گروه مطالعه دکتری در تلگرام میشناسه؟ممنون میشم معرفی کنید
سلام.فکر نکنم گروهی واسه دکترا باشه...بیشتر بستگی به خودت دارهکسی اطلاعی نداره
سلام.فکر نکنم گروهی واسه دکترا باشه...بیشتر بستگی به خودت داره
سلام..اقای رحیمی...این لینک خراب شده؟؟دوستان کنکوری همزمان با شروع کلاسها کانالی در تلگرام شکل دادیم که نکات ایستایی، سیستمهای ساختمانی، طراحی فنی و اجزای ساختمان از مفاهیم پایه تا حل مسائل کنکور در این کانال به اشتراک گذاشته خواهد شد.همچنین جهت مشاوره شخصی با رتبه 5 کنکور ارشد فناوری معماری (مدرس ایستایی و فن ساختمان کنکور ارشد از سال 88 تا کنون) میتوانید با ID داخل لینک در تماس باشید.جهت عضو شدن در گروه میتونید از لینک زیر استفاده کنید:
https://************/istayi
برای فن میتونین از جزوات استاد خرسند که تو تاپیک جزوه باشگاه هست استفاده کنینمیشه لطفاجزواتی که واسه فن خوندیداینجابزاریدواسه دانلودکه منم استفاده کنم من امسال اولین باره که کنکورمیدم هنوزم فارغ التحصیل نشدمه نمیدونم چی بخونم ...
میشه لطفا به صورت فایل دانلودی قرار بدین من با گوشی نمیتونم ببینم عکساروبا سلام خدمت تمامی دوستان .سعی دارم سوالات تالیفی منابع ایستایی رو به صورت رایگان برای شما عزیزان قرار بدم تا با مطالعه این سوالات سبک خوندن دروس رو متوجه بشید، چون بهترین راه برای کسانی که قرار است برای اولین بار این کتابها رو مطالعه کنن هیچ منبعی بهتر از سوالات کنکور و تالیفی نیست
سوالات تالیفی و پاسخ نامه ساختمان های بتنی
سلام ، ببخشيد كسي اينجا هست كه شناختي نسبت به اساتيد ايستايي داشته باشه ؟ ميخوام بدونم بين آقاي سروش نيا و طباطبايي و فاطمي ، بين اينا كدوم استاد بهتري اند ؟؟؟
http://www.aparat.com/v/nKaodسلام دوس جونا. بچه ها مشاوره جدید مهندس ایرانشاهی رو دیدین؟ اسمش فیلم مشاوره یکه اما با قبلیه فرق داره، بی زحمت آدرسشو میدونین اینجا بذارین. من می خوام با پی سی دانلودش کنم، آدرسش رو یافت نمی کند!
خودشه............مرسی رها جون