دوستان دیدی با راه اندازی زنگ تفریح چقدر بهم دیگه نزدیک تر شدیم !
به نظر من کم کم داره بهتر میشه !!
من اینو از اول گفته بودم !
نتایج حذفشم بهتون گفته بودم ! و اینکه دوباره راه انداختیم هم دیدیم چقدر داغ شده تالار !
این بین حمید خیلی زحمت کشید ! به نظر من باید بات استفاده از این فضای دوستی کارها رو جلو برد !
چقدر خوب میشه تو سازمانها هم همچین سبکهایی رو برقرار کنیم !
نتایج حذفشم بهتون گفته بودم ! و اینکه دوباره راه انداختیم هم دیدیم چقدر داغ شده تالار !
این بین حمید خیلی زحمت کشید ! به نظر من باید بات استفاده از این فضای دوستی کارها رو جلو برد !
من کاملا به نظر دوستان احترام میگذارم !.
.
.
در خصوص تاپیک زنگ تفریح :
باید صحبت های آقا ایمان رو تأئید وتکمیل کنم که قبول داشته باشید اون موقع و با اون جو کار درستی بود که تاژیک حذف بشه!!!
خدا رو شکر الانم خیلی خوب شده !
مثلا گروه کیفیت !! کسی اصلا یادش نمیاد !!
مشکل گروه کیفیت این بود که داشت کپی پیست می کرد . اگه یادت باشه من خودم بحث کیفیت تو یکی از نمایندگی های مجاز خودرو راه انداختم خیلی هم استقبال شد اما قبل و بعد از اون فقط مطالب داشت کپی می شد . خب معلوم بود این گروه می خوابه . گروه طرحریزی هم من بودم و مصطفی که مصطفی هم به علت مشغله نتونست دیگه بیاد و اون هم رو هواس .
البته مسئولیت اون گروه رو به شما سپردم و هنوزم با شماست ! به نظر من باید اعضا رو جمع کنی و با شروع یه بحث "عملی" و یا "تجربه" یه سئوال مطرح کنید و روش بحث کنیم .
من تابحال حتی یک پست هم اونجا با کپی و پیست نزاشتم !
همشون یا از تحربه و یا از مطالب مطالعاتی بود ! شاید روندشو حساب شده بود ولی توضیحات همش از خودم بود !
موردی بود ! یعنی موردی هست !
من هم یه مورد میرم جلو خوبه ولی سریع میخوابه !!!
ایمان...
نمیشه 1 چت روم تو تالار راه بندازی؟
جو مهندسان خیلی خشکه به نظرم حداقل برای تالار صنایع باید یه فکری کرد ازین رخوت در بیاد
جالب بود.موافقم.به نظر من اول باید دلایل این کم رنگی رو مشخص کرد !!
بنظر من بچه های صنایع این همبستگی رو هیچ جا ندارند نه تو فضای حقیقی و حقوقی و نه در مجازی !!!
علتش عمیق هست به نظرم .
اره دقیقا همینطور - اما بحث کمرنگی به همین جا ختم نمیشه به نظر من کمرنگی باشگاه علت اصلیش اینکه موج به موج افراد وارد میشن - بیشتر موقع ها اول ترم ها - در حقیقت وقتی یک شخصی میخواد در این باشگاه رشد پیدا کنه بیشتر از اینکه توی مباحث تخصصی شرکت کنه بیشتر با پرسش و نظر دادن کمک میکنه دلیل اینکه بیشتر موقع ها بیشتر سوالات بی جواب میمونه اینکه تعداد افرادی که به پرسش ها جواب بدن کم البته ما نیروی های خوبی رو توی این باشگاه تربیت میکنیم اما به دلایل مختلف از باشگاه جدا میشن پسر ها بیشتر سربازی و کار و کمی و بیش ارشد - دختر ها هم کار و در بعضی از موقع ها روابط اثر میذاره و بخشی هم ادامه تحصیل بهترین کار برای رونق بخشیدن به باشگاه به نظرم ایجاد جوی برای ساده و بهتر جلوه دادن افراد تازه وارد و نیرو های تازه وارد - اگر ما بتونیم در ورودی هر ترم تعداد افرادی رو که به این باشگاه میان اونها رو با روش های متفاوت وا دار به کمک کردن و راه انداختن تاپیک های متفاوت داشته باشیم نتیجه بهتری میگیرم که به قول قدیمی ها باید یخشون رو باز بشهجالب بود.موافقم.
البته علل حقيقي همونطوري كه گفتيد عميق هست و شايد خارج از اين بحث،اما در اينجا چون (به نظر من) هر كدوم از دوستان فقط به مباحث كتاب بسنده ميكنند همه در يك سطح اند و قابليت حل مشكلات همديگه رو ندارند.
تخصصي شدن بهترين چاره است.و همچنين بهترين راه براي رشد در دنياي حقيقي.اينكه از هر بحثي اندك اطلاعاتي داشته باشيم اصلا چيز جالبي نيست.و در محيط كار هم استقبالي نميشه.
به نظر من بعد از فراگيري كليتي از هر زمينه،بايد مبحث مورد علاقه شناخته بشه و تخصصي روي اون كار بشه.
ممكنه يه نفر به زمانسنجي علاقه داشته باشه يا يه نفر به كنترل پروژه يا برنامه ريزي يا مديريت كيفيت و...
سلاماره دقیقا همینطور - اما بحث کمرنگی به همین جا ختم نمیشه به نظر من کمرنگی باشگاه علت اصلیش اینکه موج به موج افراد وارد میشن - بیشتر موقع ها اول ترم ها - در حقیقت وقتی یک شخصی میخواد در این باشگاه رشد پیدا کنه بیشتر از اینکه توی مباحث تخصصی شرکت کنه بیشتر با پرسش و نظر دادن کمک میکنه دلیل اینکه بیشتر موقع ها بیشتر سوالات بی جواب میمونه اینکه تعداد افرادی که به پرسش ها جواب بدن کم البته ما نیروی های خوبی رو توی این باشگاه تربیت میکنیم اما به دلایل مختلف از باشگاه جدا میشن پسر ها بیشتر سربازی و کار و کمی و بیش ارشد - دختر ها هم کار و در بعضی از موقع ها روابط اثر میذاره و بخشی هم ادامه تحصیل بهترین کار برای رونق بخشیدن به باشگاه به نظرم ایجاد جوی برای ساده و بهتر جلوه دادن افراد تازه وارد و نیرو های تازه وارد - اگر ما بتونیم در ورودی هر ترم تعداد افرادی رو که به این باشگاه میان اونها رو با روش های متفاوت وا دار به کمک کردن و راه انداختن تاپیک های متفاوت داشته باشیم نتیجه بهتری میگیرم که به قول قدیمی ها باید یخشون رو باز بشه
خوب ببين،قرار نيست كه فوق تخصص كيفيت بياد اينجا رو اداره كنه!بچه ها یه بحث دیگه هست که مباحث خیلی متفرق از هم هست !
من مثلا بخش کیفیت کار کردم ولی خیلی مجدود بلدم
بعدشم افراد فعلا تو این زمینه خیلی کم هست که بخواییم با بحث به جوایی برسیم
یا مثلا در مورد سیستم داینامیک و ....
من امتجان کردم میگم
دوستان فعال هم کم داریم . حود من سربازی !! یا ایمان که زن و بچه دار و...
اینطوری سخت میشه
راستی بچه های قوی کم داریم !!! نمیدونم اینو چیکار کنیم
سلام
راستش مشكل اينجا رو ورود افراد جديد حل نميكنه.ببينيد،فرض كنيد يكي از دوستان در تاپيك بهره وري در حال فعاليت هستش.صددرصد اين دوستمون با مطالعه و تحقيق و شايد ام اندكي خودجوشي و ترجمه و... به اين نتايج رسيدن و دارن در مورد اون موضوع بحث ميكنند.
شايد هنوز خيلي هم راه داشته باشه تا موضوع تكميل بشه،اما به هر حال يه سري مباحث ابتدائي رو پشت سر گذاشتن،يعني محوريت ايشون هستند.
يه فرد تازه وارد به بحث بهره وري نميتونه محوريت رو دست بگيره و بايد كلي بره بره تا به نتايج ايشون برسه.كساني كه ميان اينجا اصول اوليه دروس رو ميدونند،يعني كسي نمياد اينجا بگه WBS چيه؟!!
همه نياز به رفع مشكل دارند نه تكرار مكررات.اگر شما تو اينترنت هر كدوم از موضوع هاي صنايع رو يه سرچ بزنيد دنيايي اطلاعات موجوده كه صد برابر اطلاعات اين فروم هستش.پس مزيت فروم چيه؟فقط بحث در مورد اون موضوع.چرا كه بحث ،موشكافانه است و موضوع رو باز ميكنه.
اين باشكاه به خودي خود فقط يه محرك واسه يادگيري هستش.
كاربران برن به سمت تخصصي كردن اطلاعاتشون كه رمز موفقيتشون هم تو همينه.وگرنه بعدها در بازار كار هم دچار مشكل ميشن.
به نظر من بايد آقا ايمان يه نظر سنجي بذاره و ببينه چه كساني به چه موضوع هايي علاقه "تخصصي" دارند و مسئوليت تاپيك ها رو بين افراد تقسيم كنه.موضوع مطرح بشه و كم كم مطالب باز بشن و تاپيك رونق بگيره.وگرنه با اين وضع فكر كنم فقط گفتگوي آزاد هميشه آپ باشه!!
خوب ببين،قرار نيست كه فوق تخصص كيفيت بياد اينجا رو اداره كنه!
بعضي وقتا ديدگاه هاي افراد ميتونه خيلي مفيد باشه.حتما ذكر مطلب تئوريك موجود در كتاب ها ضروري نيست.
خوب منم هر روز از 6 صبح تا 4 سركارم.اما بازم ميام.
علي جان شما اگر سربازي، معافي!به ايمان ميگم مرخصي تو امضا كنه 2 روز هم تشويقي روش!!
جدا از شوخي،اما ببين،من اعتقادم اينه توي محيط كار،بايد نيرو رو خود آدم تربيت كنه.هيچكي از بيرون نمياد يهو معجزه كنه.اينجا هم همينطوره.نيروي قوي رو بايد خود ما بسازيم در واقع خود بچه هاي اين تالار همون بچه هاي قوي كه ميگي.