بهبود
عضو جدید
با سلام:
آقاي امير احمد اين بسيار طبيعي هست كه هر كس از تالار در جهت منافع خودش استفاده كنه و همچنين مطالبي رو هم ميذاره كه شايد ديگران بخوان.
اما اين خود شما هيتين كه موردي رو كه ميخواين فعال ميكنين.
من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم.
پس خودتون هر زمينه اي رو كه ميخواين فعال كنين تا بچه ها هم ياريتون كنن.
با احترام
با سلام
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اينه كه هر كسي كه يه موضوعي به ذهنش رسيد بياد و يه تاپيك ايجاد كنه؟
بنده به شدت مخالف اين امر هستم(نظر شخصي). توجه داشته باشيد كه وقتي ما مياييم تو سايت چند تاپيك جديد رو مي بينيم. وقتي سراغ تاپيكهايي كه دنبالشون مي كنيم ميريم تا اونو پيگيري كنيم و با كمي تأمل نظرمون رو بديم خودش خيلي وقت ميگيره. نميرسيم كه به تمام تاپيكهاي جديد سر بزنيم. اگه بياييم مثلا 4 تاپيك با موضوعات مختلف رو به عنوان تاپيك مورد بحث مشخص كنيد ما هم اگه در اون مورد نظري و يا اطلاعاتي داشته باشيم مطمئنا دريغ نمي كنيم و اگه هم اطلاعاتمون ناقص باشه يه كمي به خودمون تكون ميديم و كمي مطالعه ميكنيم تا در بحث تالار شركت و كسب دانش كنيم. اما اگر تعداد تاپيكها خيلي زياد باشه مثل الان بيشتر افرادي كه خودشون تاپيكو ايجاد كردند اونو ميبرند جلو و اين وسط ما فقط ميريم و ميخونيم و شايدم امتيازي بديم پس در بحث شركت نمي كنيم كه به قول شما "من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم." نهفته ها عيان بشه.
در شمال ضرب المثلي هست به اين مضمون كه وقتي در يك متر مربع شما بصورت معقولانه و حساب شده مثلا 40 خوشه برنج يا هر چيز ديگه بكاريد هر كدوم از اينها بيشتر از اون وقتي كه شما 100 خوشه در همين فضا ميكاريد رشد مي كنند و تعداد ساقه هايي كه مي زنند بسيار بيشتر و در نتيجه ما محصول بيشتري با كيفيت بهتري برداشت مي كنيم.
به نظر من در مورد تاپيكها هم يك اينچنين قانوني پا برجا باشه. مطمئنا شما مثل خيلي از مديراني كه ما باهاشون برخورد داريم صرفا به دنبال كميت نيستيد.اينكه فلان قدر تاپيك يا پست داشته باشيم مهم نيست. خود من شايد خيلي از تاپيكها رو اصلا تا حالا نگاه نكردم اين بنظر شما چه فايده اي داره؟ مطمئنا هر كسي كاري داره و مي خواد در حداقل زمان ممكن حداكثر استفاده رو از تالارمون ببره .
با تشكر
يا حق