◄◄◄طرح جمع آوری تخصص دانشجویان►►►

8611670474

عضو جدید
منم it

منم it

سلام به همه

من ترم چهارم این رشته ام و کاملا هم با علاقه به این رشاه وارد شدم.

تا حالا دلفی و vb.net پاسکال سی پلاس پلاس را یاد گرفتم.

الان هم دنبال c# و شبکه هستم.

در ضمن یه کمکی کنید.(مشاوره بدید).برنامه نویسی را ادامه بدم یا شبکه رو.؟؟؟؟؟

دراک

عضو جدید
سلام به همه

من ترم چهارم این رشته ام و کاملا هم با علاقه به این رشاه وارد شدم.

تا حالا دلفی و vb.net پاسکال سی پلاس پلاس را یاد گرفتم.

الان هم دنبال c# و شبکه هستم.

در ضمن یه کمکی کنید.(مشاوره بدید).برنامه نویسی را ادامه بدم یا شبکه رو.؟؟؟؟؟

سلام.
خوشحالم که با علاقه وارد این رشته شدید.
برنامه نویسی و شبکه با هم تضادی ندارن و می تونید هر دو رو در کنار هم ادامه بدید حتی می تونید این دو رو بطور مرتبط یاد بگیرید چون پروتکل های شبکه بطور نمونه بواسطه ی برنامه نویسی پیاده سازی میشن پس این دو درکنار هم خیلی هم خوبه!

موفق باشید.

CooL i3oY

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان هم رشته ی خودم
این اولین post من تو این سایت هستش!!!!!!
منم دانشجوی مهندسیIT ام ، ترم 5ام و خبه بدونید با علاقه ی فراوان به این رشته اومدم!
این زبونارو بلدم :
Pascal ،C, C++,C#.Net,ASP.Net,Ajax,PHP,HTML,JAVA,Assembly,SQL Server
pascal و C++ رو تو دانشگاه تدریس می کنم و مابقی مواردو تو چتا آموزشگاه تدریس میکنم!
تو چنتا مدرسم به همراه یکی از دوستان Robotic درس می دم!
تخصص اصلیم C#.Net , ASP.Net, SQL Server هستش!
ممکن فکر کنید با این همه کار چجوری سر کلاسام میرم؟ خوب پیام نور این مشکلمو حل میکنه:smile:!

alavi

عضو جدید
سلام
من امسال مدرکمو میگیرم .در حال گذروندن دوره های شبکه هستم. در زمینه امنیت شبکه مطالعه می کنم و اطلاعات خوبی دارم. به زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال ، پاسکال،سی و تا حدودی پی اچ پی تسلط دارم.

reza.so

عضو جدید
منم مدرک mcseرو دارم میگیرم البته هنوز یک مقداری کار داره تا تمومش کنم
انشا... برای خود مدرک اصلی هم تا چند ماه دیگه برم اونور اب (البته اگر این نظام وظیفه بگذاره)
عاشق برنامه نویسی هستم با c++و c#کار کردم البته تعریفی نداره اما اونم یک چند وقت دیگه همت میخواد تا کاملا مسلط بشم
الانم تو فکر دوره های sql هستم
واحتمالا اگر با این اوضاع برسم دنبال cisco برم
راستی از دوستانی که network+ رو رفتند میشه یک توضیحی بدند ایا این دوره به درد من میخوره؟ وکلا هرچی.....

tanin136614

عضو جدید
انشا... برای خود مدرک اصلی هم تا چند ماه دیگه برم اونور اب (البته اگر این نظام وظیفه بگذاره)
عاشق برنامه نویسی هستم با c++و c#کار کردم البته تعریفی نداره اما اونم یک چند وقت دیگه همت میخواد تا کاملا مسلط بشم
راستی از دوستانی که network+ رو رفتند میشه یک توضیحی بدند ایا این دوره به درد من میخوره؟ وکلا هرچی.....

سلام /آفرين به شما ميشه توي سي پلاس پلاس هم به من كمك كنيد اخه دسترسي به كلاس پيشرفته اش ندارم
آي دي من هم همينه كه مينويسم
tanin136614@yahoo.com

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه اولین دوره از msce network+ نیست؟چطوری شما Msce رو بی Network+ خوندی؟?

بالا