ehsanseh
عضو جدید
تبریک میگم ایشا... در همه مراحل زندگیتون موفق باشید.
khiiili mamnun
merc az shoma
good luck you too miss
تبریک میگم ایشا... در همه مراحل زندگیتون موفق باشید.
سلامsalam merc shahram jan.un avayel ke tu bashga umade budam shoma naghshe ziadi tu ehsase rahatie man inja dashtid.yeki az dalaiele gozashtane in post am hamin bud.
merc babate tabrik ishala shoma o bache haye bashgah am tuye kar o zendegitun moaffagh bashid
سلام
ما هم تبریک میگیم
امید موفقیت بیشتر
فقط یه خواهش ، لطفا فارسی تایپ کنید
موفق باشید
دوم شدن هم شادی داره
شما قراره دکتر این مملکت بشینا الی خانوم
با دقت تر بخون لطفا
منم تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید.
salam
mohandes bakhshi alan masule azmayeshgah hastan
in tarho ma ghablan ba dr ramezanianpour kar karde budim.vase mosabeghe ham ba dr sebt mashverat mikardim
davara ke ziad budan.! davare ma mohandes sarvari bud
دوم شدن هم شادی داره
واقعا؟salam merc shahram jan.un avayel ke tu bashga umade budam shoma naghshe ziadi tu ehsase rahatie man inja dashtid.yeki az dalaiele gozashtane in post am hamin bud.
merc babate tabrik ishala shoma o bache haye bashgah am tuye kar o zendegitun moaffagh bashid
فقط رمضانیانپور میشناختم.پدر بتن ایران
موفق باشی
دوتا گرایش برگزار شد
که مهندس و تیمش توی یکی از گرایشها شرکت کرده بودن
و رتبه اول رو کسب کردن
اون دو که شما متوجه شدید مربوط به تعداد گرایشها بود
در ضمن مقام آوردن توی هر مسابقه علمی و غیر علمی توی هر سطحی موفقیت محسوب میشه
واقعا؟
ممنون احسان جان من که نمیدونم الان اینی که گفتی تیکه بود یا تعریف چون من کاری نکردم دراین باب
سلام. مبارک باشه.
همیشه موفق و پیروز باشید
سلام
دوستان من الان خیلی خوشحالم.نتایج مسابقات ملی بتن امسال ،دیروز تو دانشگاه امیرکبیر اعلام شد و تیم ما تو
دو تا گرایش بتن سبک غیرسازه ایو گرایش بتن سبز اول شد.تو گرایش سازه ایم شرکت نکرده بودیم مثینکه تیم دانشگاه مشهد اول شد.
شاید خیلی حرکت مرسومی نباشه آدم بیاد اینطوری بگه ولی بخاطر احساس راحتیم تو باشگاه ،گفتم که بیام شما رم تو
شادی خودم سهیم کنم.ممنون.
بچه ها لطفا اگر کسی طراحی جداساز fps دستی و تو نرم افزار بلده یا بلده که گسیختگی پیش رونده مدل کنه خواهشا کمک کنین
سلام مهندس
حامدی هستم سرپرست تیم دانشکده فنی مشهد ( همونی که رفت پست تریبون )
تبریک میگم رتبه آوردنتون رو
بنده هم خوش حالم و خدارو شکر میکنم که تونستیم به عنوان اولین و تنها تیم مقطع کاردانی و تنها نماینده دانشگاه فنی و حرفه ای در اولین حضورمون در مسابقات ملی بتن دو رتبه کسب کنیم
رتبه اول بت سبک سازه ای
و رتبه دوم بتن سبز ( سازگار با محیط زیست)
متاسفانه تو گرایش بتن غیر سازه ای شرکت نکرده بودیم
راستی مهندس تیم دانشگاه امیر کبیر در گرایش سازه ای دوم شد. مگه تیم شما نبود ؟
به هر حال امیدوارم سال های آتی هم ببینمتون
موفق باشید
سلام دوستان
از اساتید کسی هست که این درس رو در مقطع ارشد گرایش زلزله گذرونده باشه یا در حال اتمام اون باشه؟ در موردش سوالاتی داشتم.
ممنون