مرسی مارال جان...حالا کی باید برم واسه ثبت نام
سلام تو یه مدرسه کلاساش برگذار میشه تقریبا بدترین جای کرج اطلا بار علمی ندارهمنم رتبم 1426 بود غیر انتفاعی رسام کرج
نمیدونم چجور دانشگاهیه خوبه؟بده؟؟ کسی ازش چیزی میدونه اینجا؟
خاوران مشهد اینارو نداره ؟!!
منظورت منم مررررسیسلام بچه ها خیلی خوشحال شدم که قبولیهای خوبی تو گروه داشتیم بارییییییییییییییییییییییکلا!!!
منم با رتبه 617 دانشگاه محقق اردبیلی _ اردبیل قبول شدم!! در حال حاضر حس خوبی ندارم نمیدونم چرا !!
کسی میتونه یه امار از این دانشگاه بهم بده
خاوران مشهد کلا یه آپارتمان چند طبقست
پارکینگشم یه زمین خالی کنارش افتاده شده پارکینگش
چه خوووووبراستی چون امام رضا مال آستان قدسه استاداش بعضیاشو از فردوسی میارن بعضی رو از تهران
زمین فوتبال چمن مصنوعی داره، استخر سرپوشیده داره، زمین تنیس داره، قهوه خونه داره، فضاهای جانبی داره....5-6 تا کلاسم داره که توش درس میدن...روحت تازه میشه...
در ضمن مدرک دانشگاه از موسسه معتبر تره...
اینقدر مستقیم که تو ذوق بچه نمیزنن که
من خاورانولی کنارش یه بیمارستانه نزدیک دانشگاه خیامم هست
یه استخری به فاصله 20 مین ازش هست
کلا ولی خودش هیچی نداره اینقد کوشولوهه من هر وقت با اتوبوس رد میشم می خام نگا کنم ببینم جلوش خلوته یا شلوغ پیدا نمی کنمش
تو بالاخره خاورانی یا امام رضا؟
از لحاظ سطح علمی دور و بر رتبه 30 ام بین استاناستسلام بچه ها خیلی خوشحال شدم که قبولیهای خوبی تو گروه داشتیم بارییییییییییییییییییییییکلا!!!
منم با رتبه 617 دانشگاه محقق اردبیلی _ اردبیل قبول شدم!! در حال حاضر حس خوبی ندارم نمیدونم چرا !!
کسی میتونه یه امار از این دانشگاه بهم بده
مرسی که بهم روحیه دادی...
مارال جون شادی جونم اصلا من قصد توهین ندارم ....گفتم خونواده مادری خودم مشهدی هستن....هر سال مامانم 2 ماه میره مشهد...اما خوب من خیلی خدایی سختمه...هنوز یادم نمیره که 13 سال پیش 14-15 سالم بود و خوب به عادت همیشه که توی گرگان با بلوز شلوار و روسری بودم اونجا هم اینجوری بودم چقدر خانومهای چادری بهم فحش میدادن....خیلی بهم برخورد که عفت رو به چادر میدونستن....حالا بلوار سجاد که میرفتی که اووووووف همه جور لباس میپوشیدن و هیچ کی هیچی نمیگفت...الان حتما خیلی بهتر شده دیگ؟؟؟؟من برای اون زمانو گفتم
بازم معذرت میخواهم واقعا
من خاوران
الان اون چیزاایی که تا الان گفتی یعنی واسه من نبود یه کور سوی امید بدین بهم دیگه!!!!!پس امام رضا چی بود ازن وسط ؟؟ یا من چشام سنگین شده؟
الان اون چیزاایی که تا الان گفتی یعنی واسه من نبود یه کور سوی امید بدین بهم دیگه!!!!!
رسام تو یه مدرسه هستش تو بدترین جای کرج فقط هم دخترانسمن با رتبه 641 موسسه رسام قبول شدم
2 سال پشت کنکور آخرشم این
یه حس خلایی دارم
بازم خدایا شکرت راضیم به رضات
کسی از اینجا چیزی میدونه ؟!
مگه چیز بدی گفتی ؟ راس گفتی ک
کلا مشهدیا ادمای نچسبو عجیب غریبین ،من از مشهد متنفرم
البته استثنام داره(الان مارال خفم می کنه )
من همیشه دوست داشتم شهرای شمالی زندگی کنم به خاطر آزادیشون
الان بهتره ولی وقتی من می رم دور حرم زیاد حرف می شنوم از این خانوم چادریا
فرق بین آموزش محور و معمولی چیه؟؟؟پیام نور تهران دوتاست من اصلا آموزش محور رو نزدم اون یکی رو قبول شدم
فرق بین آموزش محور و معمولی چیه؟؟؟پیام نور تهران دوتاست من اصلا آموزش محور رو نزدم اون یکی رو قبول شدم
حرفهای دوستمونو تائید میکنم....دانشگاه تووو جنگل مرافقب باش خرس نیاد بخورت....دانشگاه خوبیه....موسسه نیست فکر کنم دانشگاه غیر انتفاعیه
آموزش محور کلاساش بیشتره و اینکه فک کنم فک کنم پایان نامم نداره( یه چیزی تو این مایه ها ) ولی پژوهش محور کلاساش کمتره و اینکه بیشتر جنبه تحقیقی و کار عملی دارهفرق بین آموزش محور و معمولی چیه؟؟؟پیام نور تهران دوتاست من اصلا آموزش محور رو نزدم اون یکی رو قبول شدم
آموزش محور کلاساش بیشتره و اینکه فک کنم فک کنم پایان نامم نداره( یه چیزی تو این مایه ها ) ولی پژوهش محور کلاساش کمتره و اینکه بیشتر جنبه تحقیقی و کار عملی داره
مگه پیام نور هم اموزش محور داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که میدونم اموزش محور روزانه اش هم ارزش نداره ، برا هیت علمی شدن و دکترا و.... دچار دردسر میشن البته اطلاعاتم مال پارسال نمی دونم شاید شرایط عوض شده باشه ولی در کل خود سنجش هم نمی دونه چیکارش کنه ،چیز خوبی نیست اموزش محور ظاهرا
اموزش محور پایان نامه نداره و تو ازمون دکترا هم حق شرکت ندارن
منم با رتبه 2400 از غیرانتفاعی زنجان قبول شدم. کسی می دونه چه جور جاییه نگرانم.برم یا منتظر آزاد باشم