کلی مبارکه الاله جان ایشالله از اطلاعاتت بیشتر استفاده کنیم
کلی ممنونم خواهش میکنم اگه سوالی هست در خدمتم
کلی مبارکه الاله جان ایشالله از اطلاعاتت بیشتر استفاده کنیم
تبریک میگم به همگی
منم انرژی تهران قبول شدم
مباركتتتتتتتتتتتوووووووووووون دوستاي گلمتبریک میگم دوستای گلمممم....خیلی خوشحال شدم
منم با رتبه 112 تکنولوژی دیجیتال پارس قبول شدم...بازم خدا رو شکر از هیچی بهتره
مبارکه آلاله جووووووووووووووووووووووووووونتبریک میگم به همگی
منم انرژی تهران قبول شدم
مبارکه رتبت چند بود تدئوری؟کلاس محمودنزاذ بودی؟بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من منظر روزانه مدرس قبول شدمممممممم
كد 25684
خدايا شكرتتتتتتتتتتتتت منظرررررررررررررررررر
خب هر سال متفاوته...ثابت نیس...شاید ظرفیت رو برده بالا دانشگاهممنونم یه سوال دیگه هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید (سال پیش) یکی از دوستانم با رتبه 170 تو انرژی معماری تو (تکمیل ظرفیت )دانشگاه پارس قبول شده یکی دیگه از دوستام (امسال) با رتبه 255 انرژی معماری ،امسال تونسته تو همین دانشگاه پارس تو همون مرحله اول قبول شه و دیگه کارش به تکمیل ظرفیت نرسیده با این که رتبش بدتر از اون دوستم بوده که سال قبل امتحان داده!!!دلیلش چی میتونه باشه?
اخه دانشگاه کوچیکیه انقدر جا نداره که تا دو برابر ظرفیت زیاد کنهخب هر سال متفاوته...ثابت نیس...شاید ظرفیت رو برده بالا دانشگاه
امسال ی دانشگاه خاتم هم اومد...فک کنم قبلا نبود... احتمال پخش شدن...پذیرش غیرانتفاعیا زیاد شداخه دانشگاه کوچیکیه انقدر جا نداره که تا دو برابر ظرفیت زیاد کنه
تبریک میگم خانم آلالهتبریک میگم به همگی
منم انرژی تهران قبول شدم
مباركتتتتتتتتتتتوووووووووووون دوستاي گلم
خيلي خيلي مباركه ، ايشالا موفقيت هاي بالاتر
مبارکه آلاله جووووووووووووووووووووووووووون
تبریک میگم خانم آلاله
دوستان نتایج آزاد کی میااااااد کسی می دونه؟ فردا میاد عایا؟؟
گفتن تا آخر شهریور میاد، روزشو نگفتنبچه ها جواب آزاد کی میاد کسی میدونه گفتن 17 مث پارسال ولی خبری نیست
احتمالا تازه این رشته رو آورده و از تکمیا ظرفیت اولین ورودی ها میرندانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین گرایش انرژی زده برا تکمیل ظرفیت... اصن داخل دفترچه بود که الان تکمیل ظرفیت زده؟!
ارومیه هم اولین باره معماری اورده، از تکمیل ظرفیت امسال شروع کرده.دانشگاه ارومیه تو تکمیل ظرفیت اومده
به مظرتون ججه حوریاست؟؟؟
تا
ه رتبه ایی میگیره؟؟
من سایت دانشگاهو دیدم، کلا سه تا استادیار داره، با یه مربی و یه دانشجوی دکتری، تقریبا شبیه محققه که من خوندم، این کم بودن تعداد استاد باعث می شه دست آدم باز نباشه، مثلا اگه با روش کار و تدریس یکی یا دو تا از استادا ناسازگار باشی پدرت درمیاد چون همیشه مجبوری با همونا واحد برداری، حالا ارشد با کارشناسی یه فرقایی داره، از طرفی طول دوره کوتاهه و شاید زیاد مهم نباشه که هی با استاد تکراری واحد برداری ولی از اون طرفم پایان نامه خیلی مهمه که بتونی استاد مطابق با سلیقه خودت پیدا کنی که اینجا اگه نتونی پیدا کنی گیر می کنی، خلاصه بگم که من خودم با اینکه اولش خوشحال شده بودم ارومیه معماری آورده اما حالا دلسرد شدم، فکر اینکه دوباره تو یه دانشگاه مث محقق درس بخونم دیوانه کننده ست، ولی خب از اون طرفم پشت کنکور معماری موندن مرد آهنی می خواد. شما هم با شرایط خودت بسنج که می خوایی بزنی یا نزنی، من خودمم کاملا مرددم و هنوز نمی دونم چی کار باید کرددانشگاه ارومیه تو تکمیل ظرفیت اومده
به مظرتون ججه حوریاست؟؟؟
تا
ه رتبه ایی میگیره؟؟