پس در اين باب بايد گفت (خسر الدنيا والاخره) هم تو دنيا اذيت ميشن و هم در اخرت عذاب ميبينن .مدیری یه زمانی توی یکی از برنامه هاش روزه سیاسی نماینده های اصلاح طلب رو مسخره کرده بود ...یکی از کاریکاتوریستهای معروف بزرگمهر حسین پور یه کاریکاتور انتقادی بخاطر این کارش کشید....بعدها که با حسین پور مصاحبه کردن و ازش پرسیدن از کشیدن کدوم کاریکاتورت پشیمونی همین کاریکاتور رو گفت...و گفت گاهی ادما مجبور به کاری میشن...ولی نباید اینجوری بخاطر یه اشتباه بکوبونیمشون......منم همین نظر رو دارم...ادمی که مجبور به کاری میشه بیشتر از ما اذیت میشه.....هم اجبارش کردن ......هم سیل انتقادات سمتش میاد
اول از همه بگم که ایشون دکتر رائفی پور نیستند و صد البته مدرک دکتری ندارند. البته موضوع بحثم این نیست.
دوستان گلم اینکه آدم فرقه های اطرافش رو بشناسه و بدونه که هدف هرکدوم چیه و در چه راهی دارند تلاش می کنند خیلی خوبه.
در اینکه فراماسونری وجود داره و قدرت زیادی هم در دنیا داره شکی نیست.
در مورد کاخ نیاوران هم فرض رو بر این می گیریم که نمادهای ماسونی عمدا کارگذاری شده اند. اما دوستان عزیز به دلیل اینکه اون مکان می تونه یه رابطه ای با فراماسون ها داشته باشه نمی تونیم بگیم که مهران مدیری هم می خواد راه ماسون ها و نمادهای اونها رو به نمایش بگذاره.
درست اینه که ما فراماسونری رو بشناسیم و اهدافش رو و اگر می خواهیم که فراماسونری کاری از پیش نبره دست به کار بشیم و سعی کنیم پیشرفت کنیم.
اگر بخواهیم همه جا دنبال نمادها بگردیم، کل عمرمون رو باید بگردیم و پیدا کنیم. باز هم فکر نمی کنم بتونیم همه نمادها رو پیدا کنیم.
بهتره دیگه به جای گشت و گذار بین نمادهای ماسونی در راه پیشرفت و اعتلای کشورمون حرکت کنیم.
موفق باشید
من جایی خوندم که ایشون دکترای افتخاری دارن، اگرم ندارن که هیچ. ذاتاً برای من یکی عنوان دکترو... مهم نبوده و نیست. ایشون به عنوان یه پژوهشگر در این زمینه، اظهارنظر میکنن و منم نقل قول کردم. {در این که پژوهشگر هستند شکی نیست، مقالات ایشان و سخنرانی های او دلیل این امر است.}
با این حال اگه شما خبر موثق دارید که ایشون دکتری ندارن، مشکلی نیست؛ اصلاح میکنم: آقای رائفی پور.
دعوا که نداریم برادر من!!!
یه سوال هستش که من رو خیلی اذیت میکنه...
جورج واشنگتن ماسون اعظم....انگلیس و آمریکا مهد فرا ماسون دنیا ...خانواده سلطنتی فراماسون....
تا حالا از خودتون پرسیدید که با این وجو د که نظام وحشی و هیتلر 6 سال پدر هر چی یهودی بود در اورد انگلیس رو نابود کرد اون همه ادم کشت
چرا
آمریکا وارد جنگ مستقیم با آلمان نمیشد
چرا به انگلیس کمک نمیکرد
اگر فرا ماسون نوچه یهود هست پس چرا آمریکا هیچ واکنشی نشون نمیداد ....
مگر آمریکا رو فرا ماسونها اداره نمیکردند
این قدرتی که ازش نام میبزرید اون زمان چه غلطی میکرد+
دوست عزیزم برای جواب به این سوال یک کنکاش کامل و جامع در مورد فراماسونری و البته ماهیت هولوکاست و حقیقت یابی لازم داره.
البته تا اونجایی که من در مورد فراماسونری فهمیدم، ماسون ها اصلا نوچه یهودی ها نیستند و به طور کلی تر برای هیچ دینی تلاش نمی کنند. اونها به دنبال ساختن دوباره معبد سلیمان به عنوان پیامبر الهی نیستند بلکه می گویند که خون سلیمان و داوود خون پادشاهی بوده و الان می بایست نوادگان این پادشاهان حکومت کنند. در واقع میشه گفت که هیچ ارتباطی بین کارهای ماسون ها و اعتقادات یهودیان به طور مستقیم وجود نداره. برای اثبات این مطلب می تونید نگاه کنید به اینکه اونها حضرت سلیمان رو با عنوان پادشاه سلیمان King Solomon یاد می کنند و البته می تونید کتاب راز داوینچی رو بخونید و یا فیلمش رو نگاه کنید که به نظر من اولی بهتره.
در مورد هولوکاست هم که تحقیق خیلی سخته ولی در همین حد بگم که آماری که کشورهای غربی از کشتار یهودیان اعلام کردند فکر می کنم چیزی حدود 5 میلیون نفر بوده که در اون زمان این همه یهودی تو دنیای زندگی نمی کرده!!!! باز هم تحقیق بیشتر رو به عهده خود شما می گذارم و البته ازتون می خوام که اگر چیز جالبی دیدید به بنده هم بگید.
موفق باشید.
من عین جمله این آقا رایفی پور رو گفتم و نکته اصلی این هست که میبنید همه چیز رو ارتباط میدن به یهود ....و میگن یهود همان نوادگان سلیمان و داوود هستند...این از جواب بخش اولتون
بعد من طبق سند حرف زدم طبق اسنادی که تو همون پست اول هم توضیح داده شده بود...شما پست اول رو بخون....
شاید این تعداد قبول باشه ولی اگر میخوای بدونی که کوره های آدم سوزی بوده یا نه کتاب محاکمات نورنبرگ رو بخون میفهمی خیلی ارز سران نازی تو همون دیگ ها خاکستر شدننن...
به هیچ وجهه نمیتوان کشتار یهودیان رو در اون زمان مخفی کرد...
اصل برنامه اصیل سازی تیره نازی بر همین بوده...
کتابش رو خوندم فیلمش رو هم دیدم....
جواب رو تو فیلمهای مستد پیدا میکنند نه تو رمانسخنان این آقا رو گوش بدید مستند ظهورم ببنید بعد هم اگر خواستید جواب من رو بدید...من خیلی دنبال این بحث بودم...
قبلا هم از این تاپیکها زیاد بوده من هم زیاد پست زدم...
بی فایدست
جالب بود اما نه تایید میکنم نه تکذیب قطعا خوندنش خالی از لطف نبود
البته به قول دوستامون هر گردی هم گردو نیست نمیشه اینقدر سریع نتیجه گیری کرد
ول کنین این مزخرفاتو بابا
4 روز دیگه به خدا هم گیر میدن که چرا مثلا در روز 7/2 ساعت فلان بارون اومد پس 2+7=9 پس نتیجه میگیریم خدا هم فراماسونه
من با این آقا از یه جهت مخالفم اگر شما تاریخ رو بخونی میبنی که حتی خیلی قبل تر از زمان هیتلر هم کم پدر یهودیارو در نیوردن از مسلمون و عربو مسیحی....اگرم الان اونا کاری میکنن حق دارن چون دوست ندارن دوباره مجبور بشن اموالشون رو طلا کنند بزارن تو دهنشون بعدم بکشنشون تا طلاهای دندوناشون رو آب کننند.ببینید همیشه یهود آدم بد قصه است چرا یه دفعه از بلاهایی که سر یهود اومده نمیگن....من هم نگفتم که هولوکاست به کل دروغه فقط گفتم آمارش یکم اغراق شده اس. به هیچ وجه هم قصد کتمان کشتار یهودیان رو ندارم فقط میگم اونقدری که این قضیه به دلایل مختلف و برای بهره گیری های مختلف بزرگ شده، بزرگ نبوده. سخنان آقای رائفی پور هم بسیار خوب و گهرباره. منم بعضی هاش رو گوش دادم. متاسفانه مستند ظهور رو هنوز نتونستم تا انتها ببینم. اما در کل اینکه جرج واشینگتن ماسون اعظم بوده و اینها که از مستندات تاریخی قابل قبوله اما من بحثم اینه که فراماسون ها رو به غلط با یهودی ها جمع می بندن. این نیست که فراماسون ها نوچه یهودیان باشند و در راستای اهداف یهودیان کار کنند. چون اگر اینها یهودی بودند به جای آیین هایی که از کابالا گرفته اند، از آیین های یهودی استفاده می کردند.