اومدم که موفق شم
عضو جدید
سلام
چشم حتما".
ممنون
چشم حتما".
ممنون
میبخشین من برای سوال اول هیچی راه حلی پیدا نمیکنم
فقط میدونم 1 به روی y انتگرالش میشه lny ولی برای دوبار ln دراومدن راهی پیدا نمیکنم
عذر میخخوام ولی من همین قدر میتونم برم جلو:ریاضی دانها برا اثبات قضییه (مساله) اخر فرما بیش از سیصد و پنچاه سال تلاش کردن
شما پنچ دقیقه فکر نکردی میگی نتیجه نگرفتم!!!
اینطوری میخاهی موفق بشی؟
ممنون دوست خوبماین راه حل رو نگاه کن متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم
مشاهده پیوست 220409
حق با شماست متاسفانه توی مراجع مختلف مقدار دی سی سری فوریه رو بصورت های مختلف تعریف کردن یه جا a0 یه جا a0/2 یه جا هم Dc اگه توی اینسلام می خواستم ببینم متن این سوال درسته ؟ چون اینجوری هم گزینه 1 درست میشه هم گزینه 3 ولی کتاب من گزینه 3 رو زده .
مشاهده پیوست 220433
سلام می خواستم ببینم متن این سوال درسته ؟ چون اینجوری هم گزینه 1 درست میشه هم گزینه 3 ولی کتاب من گزینه 3 رو زده .
مشاهده پیوست 220433
سلام
اشتباه حساب میکنی گرینه اول صحیح نیست
دوستان اگه میتونین در این سوال یاری کنین:
انتگرال 1 برروی ylnyچه طوری ln(lny میشه؟؟؟؟
و
انتگرال 1 به روی sinx چه طور میشه ln(tan(x/2میشه؟؟؟
واقعا موندم
سلام می خواستم ببینم متن این سوال درسته ؟ چون اینجوری هم گزینه 1 درست میشه هم گزینه 3 ولی کتاب من گزینه 3 رو زده .
مشاهده پیوست 220433
http://www.xum.ir/image/KCAU
سلام میشه کمک کنید؟ دوستان؟
توی چه مرجعی a0 رو یک تقسیم بر 2 ال تعریف کردن یا دلیلتون از این کار چی بوده؟
توی چه مرجعی a0 رو یک تقسیم بر 2 ال تعریف کردن یا دلیلتون از این کار چی بوده؟
سلامسلام . بچهها من یهسؤال داشتم
خوندیم که واسه تحلیلی بودن دو تا شرط باید همزمان وجودداشته باشن:
1- تابع f(z) در z0 مشتق پذیر باشد
2- در همسایگی z0 به شعاع e در تمام نقاط مشتق پذیر باشد
من شرط دوم رو متوجه نمیشم ! میشه یکی توضیحش بده برام ؟ یعنی چجوری بفهمیم که تووهمسایگی مشتق پذیر هست یاخیر ؟ فرمولی چیزی داره ؟باید شکل رسم کنیم ؟ واقعأ این اصلأ متوجه نمیشم
..................
سؤال بعدیم هم توو مبحث نقطه تکین هست
دوتا شرط داریمبرایاینکه z0 نقطه تکین باشه ، یکیش اینه :
در همسایگی z0 به شعاع e نقاطی وجود داشتهباشن که تابع f(z) درآن نقاط تحلیلی باشند
این هم متوجه نمیشم ! این همسایگی رو چجوری متوجه بشیم؟
من مشکلم روی همسایگی هست ، نمیتونم تشخیصش بدم
ممنون
بله شما درست گفتید نمیشه از برقراری کشی ریما نتیجه گرفت تابع مشتق پذیره یا نه بلکه علاوه بر برقراری رابطه کوشی باید v , u و مشتقات جزیی مرتبه اول u,v نیز بایدپیوسته باشد ( این دو شرط برای مشتق پذیری تابع کافی است و نه برای تحلیلی) برای تحلیلی شدن تابع باید علاوه بر مشتق پذیری تابع شرطی دیگری هم می خواد که بدین صورته که تابع در ی همسایگی نقطه مورد نظر به شعاع اپسیلون مشتق پذیر باشه برای مثالی که در بالا حل کردم ابتدا بررسی کردم تابع آیا مشتق پذیره یا نه ؟ اگه مشتق پذیره کجا مشتق پذیره ؟ خب شاید تابع همه جا مشتق پذیر نباشه ( مثل مثال با لا که فقط در x=y مشتق پذیر بود ) معادلات کشی روی x=y بر قرار ( خب تا اینجا فقط معادلات کشی برقراره و هنوز نمیشه گفت روی این خط مشتق پذیره باید پیوسته بودن v ,u و مشتقات جزیشان بررسی بشه که معمولا تو حل کتاب های کنکوری بررسی نمی کنند و مستقیما میگن پیوسته است . از پیوسته بودن v ,u و مشتقات جزیشان و برقراری کشی فقط روی خط x=y نتیجه می گیریم تابع فقط روی این خط مشتق پذیره جا های دیگه نهداداش دستت درد نکنه
ولی واقعأ متوجه نشدم
این مثال تووی کتاب هم اومده ( کتاب استاد کریمی )...واضح نیست
ضمن اینکه...نمیتونیم همیشه از کشی ریمان استفاده کنیم...چون ممکنه شرایط کشی ریمان برقرار باشه ولی مشتق پذیر نباشه
اگه بتونی یه خرده واضحتر توضیح بدی خیلی خوب میشه
بله شما درست گفتید نمیشه از برقراری کشی ریما نتیجه گرفت تابع مشتق پذیره یا نه بلکه علاوه بر برقراری رابطه کوشی باید v , u و مشتقات جزیی مرتبه اول u,v نیز بایدپیوسته باشد ( این دو شرط برای مشتق پذیری تابع کافی است و نه برای تحلیلی) برای تحلیلی شدن تابع باید علاوه بر مشتق پذیری تابع شرطی دیگری هم می خواد که بدین صورته که تابع در ی همسایگی نقطه مورد نظر به شعاع اپسیلون مشتق پذیر باشه برای مثالی که در بالا حل کردم ابتدا بررسی کردم تابع آیا مشتق پذیره یا نه ؟ اگه مشتق پذیره کجا مشتق پذیره ؟ خب شاید تابع همه جا مشتق پذیر نباشه ( مثل مثال با لا که فقط در x=y مشتق پذیر بود ) معادلات کشی روی x=y بر قرار ( خب تا اینجا فقط معادلات کشی برقراره و هنوز نمیشه گفت روی این خط مشتق پذیره باید پیوسته بودن v ,u و مشتقات جزیشان بررسی بشه که معمولا تو حل کتاب های کنکوری بررسی نمی کنند و مستقیما میگن پیوسته است . از پیوسته بودن v ,u و مشتقات جزیشان و برقراری کشی فقط روی خط x=y نتیجه می گیریم تابع فقط روی این خط مشتق پذیره جا های دیگه نه
اگه به نمودار رسم شده دقت کنی همان نمودار y=x هر نقطه روی خط که انتخاب کنی مشتق پذیره ( این که شد شرط اول تحلیلی بودن ) اما اگه یک نقطه از خط را انتخاب کنی و یک همسایگی ( همون دایره به شعاع اپسیلون که تو شکل کشیدم ) را در نظر بگیری خب مشخصه تو همسایگی هیچ جا مشتق پذیر نیست ( چون ثابت کردیم فقط نقاط روی خط مشتق دارند و نه جاهای دیگه ) شرط دوم برقر نیست پس تابه تحلیلی نیست .
سلامسلام دوستن گیرم کمکم کنید تو مثال اول که دوتا جاشو اصلا نمیفهمم http://upload7.ir/imgs/2014-09/39319123238600081596.jpg
سوال دومی http://upload7.ir/imgs/2014-09/38477654352428280301.jpg