saeid salehi
عضو
کمک فوری
کمک فوری
پروژه GIS : درباره تعریف gis - کاربرد gis - اهداف gis - مقصود gis - اهمیت gis
کمک فوری
پروژه GIS : درباره تعریف gis - کاربرد gis - اهداف gis - مقصود gis - اهمیت gis
این لینک کاربردهای GISسلام دوستان
من کنفرانس دارم در مورد کاربردهای GIS
کسی مطلبی داره برام بزاره ممنون میشم
نوع تصویر نقشه در نقشه های سازمان زمین شناسی/حفاظت اب و خاک/نفت/و ارتش چی هست؟
مرسی مهندسآماره های مختلف دقت در تعیین موقعیت با GPS
چندین آماره یا شاخص برای بیان دقت تعیین موقعیت نقطه ای مورد استفاده قرار می گیرند. شاخصهای دقت چگونگی پخش خطاهای اندازه گیری یا محاسبات را در حول مقدار صفر (خطای صفر) و نیز مقادیر بازه های محدود کنندۀ خطا در سطوح اطمینان مختلف را بیان می کنند. به عنوان مثال بیان می شود که خطای اندازه گیری ارتفاع با احتمال 50% در بین مقادیر ±4cm می باشد. لازم به یادآوری است که در نقشه برداری فرض می شود که در صورت عدم وجود خطای سیستماتیک و اشتباه در مشاهدات، منحنی توزیع آماری مقادیر خطاها به صورت یک منحنی نرمال خواهد بود.
این آماره ها برای بیان دقت تعیین موقعیتِ: یک بعدی یا ارتفاعی، دو بعدی یا مسطحاتی، و سه بعدی یعنی ارتفاع و مسطحات به صورت توأم، و همچنین در سطوح اطمینان مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
دقت تعیین موقعیت دو بعدی و مسطحاتی با GPS، با استفاده از آمارۀ یک برابر متوسط هندسی مقادیر، 1DRMS بیان می شود. شاخص خطای RMS نیز تقریبی از بیضی خطا می باشد که برای اندازه گیریهای نقطه ای محاسبه می شود. آمارۀ خطای RMS از ماتریس واریانس کواریانس تعیین موقعیت محاسبه می شود.
آمارۀ RMS می تواند دارای سطوح اطمینان متغییر باشد. خطایِ RMS برابر با سک سیگما، معادل است با شعاع دایره ای که با احتمال 63% موقعیت محاسبه شده در داخل آن قرار خواهد داشت. دایره ای به شعاع دو برابر سیگما و یا 2DRMS بیانگر دایره ای با احتمال تقریبا 98% می باشد. این دایرۀ احتمال 98% یا2DRMS ، آمارۀ مشترکی است که اغلب سازندگان GPS از آن استفاده می کنند. در برخی مواقع، از آمارۀ 3DRMS ، یا دایره ای با احتمال 99% استفاده می شود.
شاخصهای خطای محتمل
اندازه گیریهای دقت سه بعدی GPS اغلب با آمارۀ خطای محتمل کروی، SEP، بیان می شوند. این شاخص بیانگر کره ای با سطح اطمینان 50% می باشد. این شاخص دقت کروی، دقت تعیین موقعیت سه بعدی بیضوی در یک سیستم ژئوسنتریک را تقریب می کند. در تعیین موقعیت دو بعدی، معمولا از آمارۀ خطای محتمل دایروی، CEP ، استفاده می شود. آمارۀ CEP شعاع دایره ای که با احتمال 50%، موقعیت اندازه گیری شده در آن قرار دارد را نشان می دهد.
مقایسۀ آماره های دقت
در بیان دقت تعیین موقعیت با GPS لازم است تا آماره ای که از آن برای بیان دقت تعیین موقعیت استفاده می شود، بیان شود. تنها بیان دقت 100m یا 3m بی معنی خواهد بود مگر آنکه مشخص شود که این دقت مربوط به کدام آماره (یک بعدی، دو بعدی، یا سه بعدی)، و با چه سطح اطمینانی می باشد. برای مثال اگر دقت اسمی دو بعدی به صورت 7 m CEP، یعنی با احتمال 50% بیان شود، این دقت معادل با دقت دو بعدی 15m و در سطح اطمینان 95% 2DRMSو یا معادل با دقت سه بعدی 13.5 m SEP و با سطح اطمینان 50% می باشد.
متاسفانه این چیزا مشکلات همیشکی نرم افزار جی آی اس هستش چون ما قفل شکسته استفاده می کنیم..... کاریش نمیشه کرد باید ورژن های دیگه ی این برنامه رو امتحان کنید....برای تبدیل یک لایه رکتور از لایه رستری بعد از اینکه لایه ها ایجاد کردم ابزار editor ارور میده و نمیتونم ادامه بدم
سلام میشه بگین SHP مربوط به کدوم نرم افزاره؟سلام ايا راهي براي تبديل نقشه هاي سه بعدي dwgبه shp وجود داره؟
سلامسلام . من دانشجوی ترم 6 منابع طبیعی هستم . ولی با اصرار استادم قصد دارم کنکور ارشدرو Gis شرکت کنم . تنها هدف من از ادامه تحصیل آینده شغلیمه . الان چندوقته دارم رو این رشته کار میکنم . دو انتخاب دارم برای ارشد :یکی مهندسی محیط زیست گرایش آلودگی هوا . یکی هم Gis . ولی متاسفانه هنوز نمیدونم کدوم بهترن ! از تاپیک مفیدتونم ممنونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | آموزش علمی و کاربردی ArcGIS 10.3 | گرایش های نقشه برداری | 0 | |
شرح مختصری بر عملکرد واحد RS & GIS | گرایش های نقشه برداری | 12 | ||
S | کمک در مورد آموزش نرم افزار Arc GIS | گرایش های نقشه برداری | 36 | |
فتوگرامتری» سوالات و مشکلات تخصصی فتوگرامتری | گرایش های نقشه برداری | 30 |