hamidghaderi
عضو جدید
پس چرا كسي كمك نمي كنه؟
من دنبال واكنش رزين فنوليك در محيط هاي اسيدي يا بازي هستم.آيا واكنش آن همانند فنول است.
من دنبال واكنش رزين فنوليك در محيط هاي اسيدي يا بازي هستم.آيا واكنش آن همانند فنول است.
اگه منظورتون رزین فورمو فنولیک هست که خوب روش سنتز از قرار زیرهست:پس چرا كسي كمك نمي كنه؟
با سلام
دوستان من برای تکمیل پروژه کارشناسیم به مقاله هایی درباره کامپوزیتهای پلیمری الیاف کربن و در فیلد اصلاح سطح الیاف احتیاج شدید دارم
ممنون میشم اگه چیزی دارین واسم بفرستین
eng.babayi@gmail.com
میتوانید به سایت پژوهشگاه پلیمر ایران مراجعه فرمایید،بخش مقالات فارسی.با سلام
دوستان من برای تکمیل پروژه کارشناسیم به مقاله هایی درباره کامپوزیتهای پلیمری الیاف کربن و در فیلد اصلاح سطح الیاف احتیاج شدید دارم
ممنون میشم اگه چیزی دارین واسم بفرستین
eng.babayi@gmail.com
سلام
دوستان پلیمری خواستم ازتون خواهش کنم نرم افزاری رو معرفی کنید برای طراحی یک پلیمر و مشخصه یابی و بررسی خواص آن بصورت تئوری.
سپاسگذارم
میشه لطفا توضیح بدید اسپن پلیمر
برای چه طراحی هایی استفاده میشه؟
خیلی ممنونmary90 عزیز با سلام
منظورت از TG تست TGA (تست حرارتی) هست یا اندازه گیری دمای انتقال شیشه؟
GNMS
سلامba salam
. darbare test TGA mishe baram tozih bedim
ba salam
. darbare test TGA mishe baram tozih bedim
دوستان یه سری توضیحات راجع به دو تا دستگاه پلیمریزاسیون درجا و MFI میخوام اگه میشه کمک کنید
سلام از توضیحات خیلی خوب و کامل تون ممنونroya82 عزیز با سلام
همونطور که mary90 گفت، TGA یه تست حرارتی هست. اصول کارش به این صورته که یه مقدار خیلی کم از ماده (در حد چند میلی گرم) رو توی دستگاه میگذارند و دستگاه شروع میکنه از دمایی که واسش تعریف شده (معمولا دمای محیط) نمونه رو با سرعت مشخصی (معمولاً 10 درجه سانتیگراد بر دقیقه) گرم کردن و در عین حال وزن نمونه را کامپیوتر ثبت میکنه. در نتیجه اگه مواد فراری مثل آب داشته باشی، خیلی راحت میتونی تشخیصی بدی.
به اینصورت که در منحنی TGA نگاه میکنی ببینی در دمای 100 درجه که دمای جوش آب هست، چه مقدار کاهش وزن داشتی؟ این مقدار کاهش وزن مربوط به رطوبت ماده هست که در اصل خشک شده و وزن مادت کم شده.
به همین ترتیب میتونی دمای تخریب ماده رو تشخیص بدی. توی دمای تخریب ماده یه کاهش وزن اساسی از خودش نشون میده، که نشون دهنده تجزیه شده ماده و تبدیل اون به گاز هست و در نتیجه ماده کاهش وزن خیلی شدیدی از خودش نشون میده.
من یه نمونه منحنی TGA رو برات آپلود میکنم. همونطور که میبینی ماده من هیچ ماده زائد نداره و فقط در دمای حدود 310 درجه شروع به تخریب میکنه و میشه از این ماده در زیر این دما به راحتی استفاده کرد.
البته TGA حالتهای مختلف کارکرد مثل دما ثابت رو هم داره، اما اون حالتی که بیشترین استفاده رو داره همون حالتی هست که توضیح دادم.
سلام از توضیحات خیلی خوب و کامل تون ممنون
روی شکلی که گذاشتی دوتا نمودار وجود داره
که یکی از اون ها دوتا پیک می بینیم
میشه توضیح بدید لطفا این پیک ها مربوط به چیه؟
چرا یکی فرورفتگی رو نشون می ده ودیگری بالا امدگی داره؟