Hermione Granger
عضو جدید
از روکش پلی اتیلن هم برای سییم های آنتن استفاده می شه و هم برای کابلهای فشار قوی. برای سیم آنتن از نوع کراس لینک نشده هست و برای کابل های فشار قوی از نوع کراس لینک شده. شرکت های خیلی زیادی هستن که سیم آنتن درست می کنن و تماما از پلی اتیلن های ساخت ایران استفاده می کنن چون اصلا صرفه اقتصادی نداره که بخان از مارک های خارجی استفاده کنن. ولی شرکت هایی که کابل فشار قوی می زنن محدود هستن و تا زمانی که نتونن برای کابلی که تولید می کنن استاندارد بگیرن، اداره برق ازشون خریدی نمی کنه (مشتری اصلی کابلهای فشار قوی فقط اداره برق هست). خود اداره برق هم هر پارتی خریدی که از یک شرکت انجام میده، میبره اول تست 20کیلوولت روش انجام میده. اگه تست پاس بشه که خب هیچ، بازم از اون شرکت خرید می کنه اما اگه تست رد بشه، دیگه از اون شرکت خرید نمی کنه و خیلی سخت حاضر میشه یه بار دیگه محصول اون شرکت رو بخره و تست کنه. برای همین تمام شرکت هایی که از یک ماده اولیه مشخص استفاده کردن و کابل XLPE درست کردن و تست محصولشون توسط اداره برق تایید شده، دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستن که ریسک کنن و ماده اولیه دیگه ای رو استفاده کنن. تا جایی که می دونم تقریباً تمام شرکت های تولید کننده کابل فشار قوی (با روکش XLPE) از پلی اتیلن ساخت کره (LG) برای تولید کابلشون استفاده می کنن.
باز هم ممنون از جوابت
من چند تا سوال ديگه هم دارم در اين زمينه:
1-كلا" مصرف سيم و كابل در كشور چقدر هست؟
2-چقدر پليمر لازم دارن مصرف كنن ؟
و كلا" سوال هايي تو اين مايه ها
به نظرت از كجا بايد اين ارقام رو گير آورد؟
بري تو خود كارخونه ها (با معرفي نامه از يه نهاد معتبر) بهت اطلاعات ميدن ؟
در كل براي توجيه اقتصادي توليد پلي اتيلن براي يه گريد كابل يا سيم كه مصرف بالايي داشته باشه ، چه سرنخ هايي ميتونين در اختيار من بذارين ؟