شما مدرکت تکنولوژی میشه.کلا از ورودی 87 به بعد مدرک تکنو میدن به همه ی ناپیوسته ها.ما ورودی بهمن 87 بودیم.وقتی کارت دانشجویی گرفتیم توش رشته مونو علمی کاربردی نوشته بود.بچه ها هم گفتن چون ار مهر توی کارتا مهندسی تکنولوژی معماری نوشته ما هم باید تکنولوژی باشیم.خلاصه اعتراض کردن و کارتمونو عوض کردن و نوشتن مهندسی تکنولوژی معماری....اون موقع اگه میدونستم یه همچین بلایی قراره سرمون بیاد عمرا امضا نمیدادم که عنوان رشته مونو عوض کنن.تازه چقدم خوشحال بودیم که شدیم مهندسیبچه ها من رشته معماری میخونم الان دانشگاه غیر انتفاعی
دبیرستان ریاضی خوندم
مدرک لیسانسم تکنو میشه یا علمی کاربردی؟؟؟
موافقمدرود
بجه ها به نظر من معماري هاي هر شهري يه نامه بلندبالا و كوبنده و تاثير كذارتنظيم كنن, بعد از امضاء بجه ها تو ايه سفر هاي جديد رييس جمهور برسونن به دست معاون يا خود رييس جمهور.
مطمئنم جواب ميده.
نظام مهندسی تهران : قابل توجه فارغالتحصيلان كارشناسي ناپيوسته رشته علمي - كاربردي معماري | ||
|
حالا این کلا یعنی چه؟ زیر دیپلم بگو ما هم بفهمیمدر صورت داشتن صلاحيت دريافت پروانه كارداني با كد اصلي " ولی تو اون بخشنامه که شما گذاشتی گفتن " دارای پروانه اشتغال به کار کاردانی در رشته اصلی معماری " معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن.
سلام
اینی که من گذاشتم بخشنامه نیست اطلاعیه خود نظام مهندسیه تهرانه بتاریخ 29-06-1390 : http://www.tceo.ir/NewsManagement/ShowNews.aspx?Type=Statements&ID=12391
اون بخشنامه ای هم که بهش استناد کرده اینه: http://www.tceo.ir/smenu/commision.aspx
جالبه تو این اطلاعیه گفتن " در صورت داشتن صلاحيت دريافت پروانه كارداني با كد اصلي " ولی تو اون بخشنامه که شما گذاشتی گفتن " دارای پروانه اشتغال به کار کاردانی در رشته اصلی معماری "
معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن.
من(کاردانی معماری -کارشناسی علمی کاربردی معماری) 21/6/90 رفتم نظام مهندسی تهران طرح مو تایید کنم گفتن اگه پروانه کاردانی داری برات تایید می کنیم یا نه نمیشه رفتم شهرسازی و مسکن ریز نمراتو دادم و اصل مدرک برای من نامه زدن که من در رشته مرتبط معماری با کد 120 هستم و مجاز به دریافت برگه طراحی و نظارت هستم و نامه رو بردم نظام مهندسی و تایید طرحم امروز تو سایت پرینت گرفتم.
اما نکته اینکه اینا برنامه دارن که خلاصه یک جوری یک امتیازی از ناپیوسته ها کم کنن اینم به موقش معلوم میشه.
اگه میدونستم من که این بلا ها می خوان سر ما بیارن صد سال نا پیوسته نمی خواندم و میرفتم یک شهر دورتر پیوسته میخواندم.
خدا اینا که این برنامه رو پیاده کردن بگم چکار کنه که این همه وقت و هزینه و استرس رو به ما تحمیل کردن که چی بشه اینو اگه روز اولی که کاردانی قبول شدیم میگفتن خیلی ها اصلا نمی امدن برای این رشته اما...............
سلام
آقا من برای کاردانی معماری علمی کاربردی ثبت نام کردم و دیپلم ریاضی دارم
با این اوصاف اگر اوضاع خیلی بده انصراف بدم و شرکت نکنم ... برم سال 91 سراسری شرکت کنم دیگه حداقل پیام نور قبول میشم... نظر شما چیه؟ الان برم کاردانی بخونم یا برم سراسری 91 ؟
نظام مهندسی تهران :
قابل توجه فارغالتحصيلان كارشناسي ناپيوسته رشته علمي - كاربردي معماري
به اطلاع ميرساند، فارغالتحصيلان كارشناسي ناپيوسته رشته علمي- كاربردي معماري در صورت داشتن صلاحيت دريافت پروانه كارداني با كد اصلي و تطبيق عناوين دروس گذرانيده شده مقاطع كارداني و كارشناسي با جدول شماره 6 بخشنامه 49383/430 مورخ 29/9/88 ميتوانند نسبت به دريافت پروانه اشتغال به كار مرتبط با معماري(با كد120) و با حدود صلاحيت طراحي و نظارت بر حسب سنوات، با رعايت كليه ضوابط مندرج در قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آييننامه اجرايي آن اقدام نمايند
یکی نیست به اینا بگه پروانه مرتبط با معماری که هم نظارت داشته باشه هم طراحی چه فرقی با اصلی داره پس؟
واژه حدود صلاحت به معني تخصيص سهميه و امتياز دهي مي باشد
مثلا امتياز يك فرد مرتبط مي شود 80 و يك فرد اصلي مي شود 85 با همان پروانه و شرح وظايف .
اين تفاوت در هنگام تخصيص سهميه سالانه و اولويت كاري معلوم مي شود.
سلام
با این اوصاف اگر اوضاع خیلی بده انصراف بدم و شرکت نکنم ... برم سال 91 سراسری شرکت کنم دیگه حداقل پیام نور قبول میشم... نظر شما چیه؟ الان برم کاردانی بخونم یا برم سراسری 91 ؟
سلام
من این پیام رو اصلا متوجه نمیشم!!!!!!!!!!!
سلام
یعنی بعد از اینکه پروانه طراحی با مدرک علمی کاربردی بگیریم سهمیه کمتری نسبت به اصلی ها خواهیم داشت ؟! مطمئنید؟
این مربوط به کاردانی بود یا کارشناسی؟! !
واقعا؟؟؟؟یعنی مثل الن که مدرک لیسانسو فوقو دکترا تو آزمون نظام یکیند ، در آینده اینطور نی؟سهمیه لیسانس با فوف فرق میکنه؟حالا مدرک پیام نور با دانشگاه سراسری معمولی هم همینطور؟سلام ، بله اينگونه خواهد بود. قراره سيستم تخصيص سهميه كشوري بشود (( الان استاني هست )) و به امتياز (سابقه ،نوع مدرك ،ميزان تحصيلات و ... ) هرفرد سهميه خواهند داد.
واقعا؟؟؟؟یعنی مثل الن که مدرک لیسانسو فوقو دکترا تو آزمون نظام یکیند ، در آینده اینطور نی؟سهمیه لیسانس با فوف فرق میکنه؟حالا مدرک پیام نور با دانشگاه سراسری معمولی هم همینطور؟
سلام دوست عزیز :
سلام
آقا واسه چی باید با توجه به این بخشنامه که اگه کسی کاردانی و کارشناسیش مرتبطه و رشته اصلیه میگید واسه هنرستانیا مشکل حل نشده ؟؟؟
من هنرستان بودم ... کاردانی نقشه کشی معماری و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی معماری دارم.....اینا که همش مرتبط و اصلیه... مشکل کجاست ؟؟؟
سلام دوستان
من یه سوال داشتم. قضیه این ریز نمرات چیه ؟ حتما باید ببری تاییدش کنند . من مرداد ماه واسه آزمون طراحی ثبت نام کردم و 2 هفته پیش هم تاییدیه ثبت نام رو از سایت گرفتم آیا بازم نیازی هست برم نظام یا مسکن و شهرسازی تاییدیه بگیرم؟
من کاردانیم معماریه ولی کارشناسیم نمیدونم چیه توی گواهینامه موقتم ننوشته علمی کاربردی یا تکنولوژی.فقط نوشته کارشناسی ناپیوسته معماری
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مشاهده پیوست 65674
تعرفه نظام مهندسی برا متراژ طراحی و نظارت....هیچ جا نگفته مدرک دکترا باشه فلانقدر طراحی مدرک لیسانس باشه انقدر....هنوزم سهمیه ها همینه
ريزنمرات را وقتي در آزمون قبول شديد براي تاييد مدرك و صدور پروانه بعضي از استانها مي گيرند.
با توجه به مشخصاتي كه از خودتون گفتيد شامل حال شما نمي شود. فكر خودتون را مشغول نكنيد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ابهامات دستورالعمل كميسيون هم ارزي در خصوص رشته معماري مورخ 92/03/20(معادل سازي دروس) | نظام مهندسی | 151 |