سلام منم دقیقا شرایطم مثل شماست فکر کنم تعداد کمی باشند که کارشناسی ناپیوستشون بدون پیشوند باشه در هر صورت ممنون میشم هر مسئله ای که واستون اتفاق افتاد رو بگین تا مشورت کنیم . ممنونسلام دوستان
من یه سوال داشتم. قضیه این ریز نمرات چیه ؟ حتما باید ببری تاییدش کنند . من مرداد ماه واسه آزمون طراحی ثبت نام کردم و 2 هفته پیش هم تاییدیه ثبت نام رو از سایت گرفتم آیا بازم نیازی هست برم نظام یا مسکن و شهرسازی تاییدیه بگیرم؟
من کاردانیم معماریه ولی کارشناسیم نمیدونم چیه توی گواهینامه موقتم ننوشته علمی کاربردی یا تکنولوژی.فقط نوشته کارشناسی ناپیوسته معماری
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
براساس تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان جدول كد رشته هاي مختلف و نوع پروانه اشتغال بكار (اعم از اصلي يا
مرتبط) براساس عنوان مدرك تحصيلي دانشگاهي و آخرين مصوبات كميسيون هم ارزي رشت هها از دفتر سازما نهاي مهندسي و امور
بين الملل وزارت مسكن و شهرسازي به كليه سازمان هاي نظام مهندسي ساختمان استان ها به شرح زير ابلاغ شد:
فایل pdf بگیرید تا دیگه کسی فرقی بین تکنولوژی معماری با معماری نذاره !
منبع : سازمان نظام مهندسی تهران
http://rapidshare.com/files/381271145/commision.pdf
لطفا اون قسمت تکنولوژی معماریشو اگه می تونین بپرسین و بزارین اینجا و یه جمعی رو شاد کنین!!!!من چند روز پیش از یکی از اساتید دانشگاهمون که هیئت علمی هم هست در مورد مهر طراحی مهندسی تکنولوژی معماری پرسیدم .... استادمم توی اینترنت توی سایت نظام مهندسی دید که به کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی معماری و مهندسی تکنولوژی معماری مهر طراحی تعلق میگیره ..... حتی بهم نشون داد و خودمم خوندمش..... ولی متآسفانه نفهمیدم آدرس سایتش چی بود .... الآنم هر چی میگردم پیداش نمیکنم....
لطفا اون قسمت تکنولوژی معماریشو اگه می تونین بپرسین و بزارین اینجا و یه جمعی رو شاد کنین!!!!
فایل پیوست رو نگاه کنید. تو قسمت مربوط به رشته معماری ردیف مربوط به کد پروانه 100 ببینید که آیا عنوان مدرک کاردانی شما یکی از اون عناوین هست یا نه.این متن خبری هست که نظام مهندسی آذربایجانشرقی منشر کرده:
پیرو ابلاغ بند 30 بخشنامه شماره 90/430/8890 مورخ 11/3/90 کمیسیون هم ارزی رشته ها در خصوص دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ناپیوسته در رشته های اصلی شامل کارشناسی ناپیوسته رشته های موضوع مادتین 6 و 7 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مطابق بند 1 بخشنامه شماره 89/400/62271 مورخ 7/12/89 چنانچه نامبردگان دارای مدرک کاردانی با کد اصلی در همان رشته مقطع کارشناسی باشند نحوه بررسی و تعیین وضعیت صدور پروانه اشتغال به کار ایشان همانند دارندگان مدارک کارشناسی پیوسته در همان رشته وفق ضوابط و مقررات مندرج در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین نامه اجرایی آن می باشد .
پیوست
من برداشتم از جدیدترین مصوبه این است که مثلا توی رشته برق، کسی که هم کاردانیش و هم کارشناسی ناپیوسته اش برق-قدرت باشه مثل کسی هست که کارشناسی برق-قدرت خونده. و اگر مثلا کاردانیش الکترونیک باشه و کارشناسیش قدرت، این قانون شامل نمیشه. و به همین ترتیب برای سایر رشته ها
لطفا اون قسمت تکنولوژی معماریشو اگه می تونین بپرسین و بزارین اینجا و یه جمعی رو شاد کنین!!!!
من رشته کاردانیم نقشه کشی معماری بوده ... یعنی همون کد پروانه 100 .... حالا چه ربطی به تکنولوژی معماری و مهر طراحی داره ؟؟؟؟ اینا اصلآ عنوان تکنولوژی معماریو توی بخشنامشون نیاوردن .... اگه همینطور بود که رشته کاردانی با کارشناسی یکی باشه مهر میگرفتیم که راحت بودیمفایل پیوست رو نگاه کنید. تو قسمت مربوط به رشته معماری ردیف مربوط به کد پروانه 100 ببینید که آیا عنوان مدرک کاردانی شما یکی از اون عناوین هست یا نه.
طراحی معماری هایی که اعلام کردن تو واحد ها 5 واحده.ما 4 واحدی پاس کردیم.بازم هست البته الان حضور ذهن ندارم....آقا من الان پیوست و نامه و بخشنامه و همه رو دیدم.... اگه همینا رو بخوان که مشکلی نیست دیگه .... کاردانی با کارشناسی که یکی و اصلیه .... سرفصل دروسم که همه رو گذروندیم .... دیگه چیزی باقی نمیمونه ...
كد، نوع پروانه و مدرك دانشگاهي رشته مهندسي | كد پروانه | نوع پروانه | عناوين مدرك تحصيلي دانشگاهي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري |