هر سالی یه روزی برگزار شده اگه مثل پارسال باشه که امیدوارم باشه معماری جمعهبود ومدیریت و طراحی شهری و انرژی چهار شنبه اگه اشتباه نکنم مرمتم شنبه.سلام
از دوستان كسي يادش هست كه تو اون سه روزي كه آزمون برگزار ميشه معماري-معماري روز چندمه؟
هر سالی یه روزی برگزار شده اگه مثل پارسال باشه که امیدوارم باشه معماری جمعهبود ومدیریت و طراحی شهری و انرژی چهار شنبه اگه اشتباه نکنم مرمتم شنبه.
خوب اگه سال اول هستی که هنوز مونده ولی با لیسانس زبان شرکت کنی انرژی مربوط به طراحی های اقلیمی میشه . تنظیم شرایط محیطی رس مربوطش هست و تاسیسات خیلی مهمهاخه چطوری علاقه داشته باشم وقتی در بارش چیزی نمیدونم میشه مثلا درباره انرژی معماری یکم اطلاعات بهم بدین تورو خدا یکی کمک کنه
آره راست می گی من اشتباه کردم شنبه صبح بود!هر سال یک روزه مگه می شه عوض بشه؟؟؟؟ مال همه رشته ها همیشه یک روز ثابته فکر کنم. بهرحال اشتباه کردین پارسال معماری معماری شنبه بود حالا فرقی هم نداره کارشون هم حساب کتاب نداره . رشته های شناورهم اکثرا 5 شنبه هستند
اینجا هم سوالات پارسال هست : www.arshad.ir
u can look at this page
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=653980
آره راست می گی من اشتباه کردم شنبه صبح بود!
سال 82 تا 84 چهارشنبه شنبه عصر بوده
سال 85تا87 شنبه صبح
ممنونم.هر سال یک روزه مگه می شه عوض بشه؟؟؟؟ مال همه رشته ها همیشه یک روز ثابته فکر کنم. بهرحال اشتباه کردین پارسال معماری معماری شنبه بود حالا فرقی هم نداره کارشون هم حساب کتاب نداره . رشته های شناورهم اکثرا 5 شنبه هستند
اینجا هم سوالات پارسال هست : www.arshad.ir
u can look at this page
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=653980
آخی آره راست می گیممنونم.
حالا چند شنبه اش مهم نيست . پس امسال به احتمال زياد 25 ام؟
بله همونطوري كه مي گين زياد مهم نيست و فرقي هم نمي كنه.
اما من كه تا 20 ام تحويل دارم برام يه ساعت هم مهمه چه برسه به يكي دو روز
آخی آره راست می گی
ایشالا که در هر دوتاش موفق باشی
حالا نمی شه با استادها صحبت کنی؟؟؟؟
بچه ها در مورد کارشناسی ارشد آزمونش گرایش هاش و هر چیزی در موردش هر سوال یا مطلبی دارین ایجا بزارین یا در مورد منابعش.
منابع كنكور كارشناسي ارشد گرايش شهرسازي و طراحي شهري
1. یالپانیان، علی؛ مجوعه نکات و پرسشهای چهارگزینهای طبقهبندی شده کنکور کارشناسیارشد شهرسازی (برنامهریزی و طراحی شهری)؛ 1385.
2. یالپانیان، علی، جزوه خلاصه مباحث کنکور کارشناسیارشد شهرسازی (ویژه طراحی شهری)، خانه شهرسازان ايران، 1385.
3. مدنیپور، علی – طراحی فضای شهری – شرکت پردازش و برنامهريزی شهری
4. براند فری، هيلدر – طراحی شهری (به سوی يک شکل پايدارتر شهر) - مترجم: حسين بحرينی – شرکت پردازش و برنامهريزی شهری
5. فون مايس، پیير – نگاهی به مبانی معماری (از فرم تا مکان) – مترجم: سيمون آيوازيان – دانشگاه تهران
6. بنتلی، ایين؛ الکک، آلن؛ مورين، پالن؛ گلين، سومک؛ اسميت، گراهام – محيطهای پاسخده – مترجم: دکتر بهزادفر – دانشگاه علم و صنعت
7. حبيبی، سيدمحسن؛ مقصودی، مليحه – مرمت شهری – دانشگاه تهران
8. قباديان، وحيد – مبانی و مفاهيم در معماری معاصر غرب – دفتر پژوهشهای فرهنگی
9. حبيبی، سيدمحسن – از شار تا شهر – دانشگاه تهران
10. بحرينی، حسين – تحليل فضاهای شهری – دانشگاه تهران
11. چرمايف، سرج؛ الکساندر، کريستوفر – عرصههای زندگی جمعی و زندگی خصوصی – مترجم: حسين بحرينی – دانشگاه تهران
12. بحرينی، حسين – تجدد، فراتجدد و پس از آن در شهرسازی – دانشگاه تهران
13. لينچ، کوين – تئوری شکل شهر – مترجم: حسين بحرينی – دانشگاه تهران
14. اوستروفسکی، واتسلاف – شهرسازی معاصر – مترجم: لادن اعتضادی – مرکز نشر دانشگاهی
15. بحرينی، حسين – فرآيند طراحی شهری – دانشگاه تهران
16. مانيا گولامپونيانی، ويتوريو – معماری و شهرسازی در قرن بيستم – مترجم: لادن اعتضادی – دانشگاه شهيد بهشتی
17. گلکار، کوروش – کندکاوی در تعريف طراحی شهری – مرکز مطالعات شهرسازی و معماری ايران
18. بيکن، ادموند – طراحی شهرها – مترجم: فرزانه طاهری – مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران
19. توسلی، محمود؛ بنيادی، ناصر – طراحی فضای شهری – مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران
20. توسلی، محمود – طراحی شهری در بخش مرکزی تهران - مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران
21. موریس، جیمز؛ تاریخ شکل شهر؛ دانشگاه علم و صنعت
22. کتاب سبز، راهنمای شهرداریها (جلد پنجم)؛ طرحهای شهری
منبع نوشته:http://www.shahrsazan.ir
سلام مارال.
فكر كنم چند تا منبع اول كه مربوط به آقاي يالپانيانه منابع خوبي نباشه.... به دليل اينكه اولا مجموعه مباحث رو ايشون جمع كرده ... و از اين جور كتابها هم تازگيا زياد شده... مثل كتاب شهرام جنگجو كه قديمي ترين كتاب كنكور ارشد شهرسازيه. ثانيا هم اينكه مجموعه مباحث و سوالات كنكور ايشون بيشتر در مورد برنامه ريزي شهري كاربرد داره.
مهمترين مسئله در مورد منابع ارشد اينه كه نميشه گفت فقط همينا كافيه... چون كه شهرسازي هم مثل معماري (البته به قول خود معمارا...) يه كلاژه كه بزرگترين قطعش 1 سانتيمتر مربعه.... بنابراين هرچي بيشتر بخوني بهتره.
چند تا منبع كه فكر كنم خوندنش خيلي مهمه....
1- كتاب زيبايي شناسي در مهماري، يورگ گروتر، مترجم: جهانشاه پاكزاد و ....
2- كتابهاي دكتر پيرنيا، (معماري اسلامي و معماري ايراني)
3- كتابهاي جديد آقاي دكتر پاكزاد، (مباني نظري و فرآيند طراحي شهري و يكي ديگه كه اسمش يادم نيست....)
4- همه كتابهاي آقاي توسلي. ( اصول و قواعد طراحي شهري، قواعد طراحي در مناطق گرم و خشك، خيابان كارگر، و ....)
.
.
.
آخر- كتاب شهرام جنگجو ( مجموعه مباحث ) هم خوبه. ولي چون به قول بعضي شهرسازها اين كتاب و امثالهم ابتذال شهرسازيه...... معمولا كسي قبولش نداره. (اما من ميشناسم كسي رو كه فقط و فقط با خوندن اين كتاب رتبش شد 10.)
موفق باشيد
سلام خدمت دوستای عزیزم
از دوستان کسی اطلاع داره در مورد جزوه مکاتبه ای و منابع رشته طراحی شهری؟
من به چند تا از موسسات سر زدم تو تبریز ولی جایی رو پیدا نکردم تو این رشته
ممنون میشم از راهنمایی تون
سلام
میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید..
کارت ثبت نام کنکور و کد رهگیری رو گم کردم ، نمیدونم چطوری باید کارت بگیرم ..
هیچ راهی داره؟
ميتوني با شماره 88923595 كه تو سايت سازمان سنجش زده بود تماس بگيريخواهش میکنم اگه راهی داره راهنماییم کنید...
سلام.
خسته نباشيد
چطور بود ؟
خيلي دوست دارم نظر بچه ها رو در مورد سوالاي زبان بدونم .....
.زبان ما هم سخت بود البته به نظر من . احتمالا زبان معماري معماري هم همينطوري مي دن
من چنين قراري نذاشتم با كسي! قصدم هم اون نبوده!.
دوست خوب من...........
مثل اينكه شما اصولا در تخريب و تضعيف روحيه دانشجويان گرامي در شب كنكور استعداد و پشت كاري بس عجيب داريدا........
مگه قرار نشد شب كنكور ...
.
.
اتفتقا بچه ها به نظر من چون امروز زبان ها سخت بوده _شنبه صد در صد راحته.
هميشه همين جوري بوده....
اصلا نگران نباشيد
اصلا امسال تو همه رشته ها انقدر ظرفيت ها رو بالا بردن كه كلي صندلي خالي هم تو دانشگاها بي صاحب ميمونه....
.حالا اين جمله آخر الان راسته يا از طرف سازمان روحيه دهي؟
شما فكر كن يكي با خوش خيالي بره بشينه كه آقا من ميخوام زبانمو 80 بزنم بيشتر ضربه ميخوره !
اختيار دارين. من كوچيكتر از اينم كه پيشنهاد بدم ..
دوست خوب ........من تسليمم...........
حق با شماست......
اون جمله هم از طرف سازمان تقويت روحيه است و در مقطع ارشد هيچ ارزش قانوني نداره...ولي بين خودمون بمونه...بذار اين شب آخري رو راحت بخوابيم.
.
ولي از شوخي گذشته من شنيدم زبانش زياد هم تخصصي نبوده؟؟؟؟من واسه امسال فقط رسيدم لغت بخونم و ترجمه كار كنم.اما با چيزايي كه شنيدم از صبح دارم جزوه هاي گرامرم رو زير و بالا ميكنم...
من كه ديروز كنكور نداشتم.پيشنهاد شما براي براي اين چند ساعت آخر چيه؟؟؟؟
.
با آرزوي موفقيت براي شما و ساير دوستان...