آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم
از دوستان عزیزم تقاضا دارم چنانچه سوالات کنکور ارشد معماری دانشگاه آزاد رو از سالهای 84 - 85-86 و 87 رو دارن در این تاپیک قرار بدن تا با بحث روی سوالات منابع سوالات دانشگاه آزاد رو آنالیز کنیم .
موفق باشید .

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از دوستان كسي يادش هست كه تو اون سه روزي كه آزمون برگزار ميشه معماري-معماري روز چندمه؟

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام
از دوستان كسي يادش هست كه تو اون سه روزي كه آزمون برگزار ميشه معماري-معماري روز چندمه؟
هر سالی یه روزی برگزار شده اگه مثل پارسال باشه که امیدوارم باشه معماری جمعهبود ومدیریت و طراحی شهری و انرژی چهار شنبه اگه اشتباه نکنم مرمتم شنبه.

mary83

عضو جدید
هر سالی یه روزی برگزار شده اگه مثل پارسال باشه که امیدوارم باشه معماری جمعهبود ومدیریت و طراحی شهری و انرژی چهار شنبه اگه اشتباه نکنم مرمتم شنبه.

هر سال یک روزه مگه می شه عوض بشه؟؟؟؟ مال همه رشته ها همیشه یک روز ثابته فکر کنم. بهرحال اشتباه کردین پارسال معماری معماری شنبه بود :)حالا فرقی هم نداره کارشون هم حساب کتاب نداره . رشته های شناورهم اکثرا 5 شنبه هستند :)
اینجا هم سوالات پارسال هست : www.arshad.ir

u can look at this page :)
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=653980

mehraz-archi

عضو جدید
اخه چطوری علاقه داشته باشم وقتی در بارش چیزی نمیدونم میشه مثلا درباره انرژی معماری یکم اطلاعات بهم بدین تورو خدا یکی کمک کنه:cry:
خوب اگه سال اول هستی که هنوز مونده ولی با لیسانس زبان شرکت کنی انرژی مربوط به طراحی های اقلیمی میشه . تنظیم شرایط محیطی رس مربوطش هست و تاسیسات خیلی مهمه

کدخدا

مدیر بازنشسته
هر سال یک روزه مگه می شه عوض بشه؟؟؟؟ مال همه رشته ها همیشه یک روز ثابته فکر کنم. بهرحال اشتباه کردین پارسال معماری معماری شنبه بود :)حالا فرقی هم نداره کارشون هم حساب کتاب نداره . رشته های شناورهم اکثرا 5 شنبه هستند :)

آره راست می گی من اشتباه کردم شنبه صبح بود!
سال 82 تا 84 چهارشنبه عصر بوده
سال 85تا87 شنبه صبح

آخرین ویرایش:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره راست می گی من اشتباه کردم شنبه صبح بود!
سال 82 تا 84 چهارشنبه شنبه عصر بوده
سال 85تا87 شنبه صبح

ممنونم.

حالا چند شنبه اش مهم نيست . پس امسال به احتمال زياد 25 ام؟ ;)
بله همونطوري كه مي گين زياد مهم نيست و فرقي هم نمي كنه.:smile:
اما من كه تا 20 ام تحويل دارم برام يه ساعت هم مهمه چه برسه به يكي دو روز ;)

mary83

عضو جدید
ممنونم.

حالا چند شنبه اش مهم نيست . پس امسال به احتمال زياد 25 ام؟ ;)
بله همونطوري كه مي گين زياد مهم نيست و فرقي هم نمي كنه.:smile:
اما من كه تا 20 ام تحويل دارم برام يه ساعت هم مهمه چه برسه به يكي دو روز ;)
آخی آره راست می گی:(
ایشالا که در هر دوتاش موفق باشی :):):smile:;)
حالا نمی شه با استادها صحبت کنی؟؟؟؟

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی آره راست می گی:(
ایشالا که در هر دوتاش موفق باشی :):):smile:;)
حالا نمی شه با استادها صحبت کنی؟؟؟؟

ممنون
اميدوارم شما هم موفق باشين.
نه متاسفانه نميشه .
ديگه ترم جديد كم مونده شروع بشه :)

uurbanplanning

عضو جدید
بچه ها در مورد کارشناسی ارشد آزمونش گرایش هاش و هر چیزی در موردش هر سوال یا مطلبی دارین ایجا بزارین یا در مورد منابعش.

منابع كنكور كارشناسي ارشد گرايش شهرسازي و طراحي شهري
1. یالپانیان، علی؛ مجوعه نکات و پرسشهای چهارگزینه‌ای طبقه‌بندی شده کنکور کارشناسی‌ارشد شهرسازی (برنامه‌ریزی و طراحی شهری)؛ 1385.

2. یالپانیان، علی، جزوه خلاصه مباحث کنکور کارشناسی‌ارشد شهرسازی (ویژه طراحی شهری)، خانه شهرسازان ايران، 1385.

3. مدنی‌پور، علی – طراحی فضای شهری – شرکت پردازش و برنامه‌ريزی شهری

4. براند فری، هيلدر – طراحی شهری (به سوی يک شکل پايدارتر شهر) - مترجم: حسين بحرينی – شرکت پردازش و برنامه‌ريزی شهری

5. فون مايس، پی‌ير – نگاهی به مبانی معماری (از فرم تا مکان) – مترجم: سيمون آيوازيان – دانشگاه تهران

6. بنتلی، ای‌ين؛ الکک، آلن؛ مورين، پالن؛ گلين، سومک؛ اسميت، گراهام – محيطهای پاسخده – مترجم: دکتر بهزادفر – دانشگاه علم و صنعت

7. حبيبی، سيدمحسن؛ مقصودی، مليحه – مرمت شهری – دانشگاه تهران

8. قباديان، وحيد – مبانی و مفاهيم در معماری معاصر غرب – دفتر پژوهشهای فرهنگی

9. حبيبی، سيدمحسن – از شار تا شهر – دانشگاه تهران

10. بحرينی، حسين – تحليل فضاهای شهری – دانشگاه تهران

11. چرمايف، سرج؛ الکساندر، کريستوفر – عرصه‌های زندگی جمعی و زندگی خصوصی – مترجم: حسين بحرينی – دانشگاه تهران

12. بحرينی، حسين – تجدد، فراتجدد و پس از آن در شهرسازی – دانشگاه تهران

13. لينچ، کوين – تئوری شکل شهر – مترجم: حسين بحرينی – دانشگاه تهران

14. اوستروفسکی، واتسلاف – شهرسازی معاصر – مترجم: لادن اعتضادی – مرکز نشر دانشگاهی

15. بحرينی، حسين – فرآيند طراحی شهری – دانشگاه تهران

16. مانيا گولامپونيانی، ويتوريو – معماری و شهرسازی در قرن بيستم – مترجم: لادن اعتضادی – دانشگاه شهيد بهشتی

17. گلکار، کوروش – کندکاوی در تعريف طراحی شهری – مرکز مطالعات شهرسازی و معماری ايران

18. بيکن، ادموند – طراحی شهرها – مترجم: فرزانه طاهری – مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران

19. توسلی، محمود؛ بنيادی، ناصر – طراحی فضای شهری – مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران

20. توسلی، محمود – طراحی شهری در بخش مرکزی تهران - مرکز مطالعات و تحقيقات شهرسازی و معماری ايران

21. موریس، جیمز؛ تاریخ شکل شهر؛ دانشگاه علم و صنعت

22. کتاب سبز، راهنمای شهرداریها (جلد پنجم)؛ طرحهای شهری

منبع نوشته:http://www.shahrsazan.ir

سلام من رامین رضایی.خیلی روراست میرم سر اصل مطلب : مدت 3 سال در زمینه ارشد شهرسازی از 120 تا منبع (تو ایران دیگه کتابی پیدا نکردم) تمام نکات تستی شهرسازی رو نوشتم و 2500 تست تالیفی را هم اضافه کردم.اگه واسه ارشد شهرسازی میخونین خیلی خوشحال میشم کمکی بکنم.این کتابا رو تقدیم تمام دانشجویان شهرستانی می کنم که نمیتونن در مراکر تهرونی ثبت نام کمم اونم با هزینه خیلی زیاد.
میتونید به ادرس کتابام مراجعه کنین و تمام عناوین اون رو ببینین.اگه هر سوالی بود من در خدمتم.شماره تماس :09353639418
وب لاگ کتاب :www.uurbanplanning.blogfa.com
سایت کتاب :www.shahrsaz.ir/ketab

uurbanplanning

عضو جدید
سلام مارال.
فكر كنم چند تا منبع اول كه مربوط به آقاي يالپانيانه منابع خوبي نباشه.... به دليل اينكه اولا مجموعه مباحث رو ايشون جمع كرده ... و از اين جور كتابها هم تازگيا زياد شده... مثل كتاب شهرام جنگجو كه قديمي ترين كتاب كنكور ارشد شهرسازيه. ثانيا هم اينكه مجموعه مباحث و سوالات كنكور ايشون بيشتر در مورد برنامه ريزي شهري كاربرد داره.
مهمترين مسئله در مورد منابع ارشد اينه كه نميشه گفت فقط همينا كافيه... چون كه شهرسازي هم مثل معماري (البته به قول خود معمارا...) يه كلاژه كه بزرگترين قطعش 1 سانتيمتر مربعه.... بنابراين هرچي بيشتر بخوني بهتره.
چند تا منبع كه فكر كنم خوندنش خيلي مهمه....
1- كتاب زيبايي شناسي در مهماري، يورگ گروتر، مترجم: جهانشاه پاكزاد و ....
2- كتابهاي دكتر پيرنيا، (معماري اسلامي و معماري ايراني)
3- كتابهاي جديد آقاي دكتر پاكزاد، (مباني نظري و فرآيند طراحي شهري و يكي ديگه كه اسمش يادم نيست....)
4- همه كتابهاي آقاي توسلي. ( اصول و قواعد طراحي شهري،‌ قواعد طراحي در مناطق گرم و خشك، خيابان كارگر،‌ و ....)
.
.
.

آخر- كتاب شهرام جنگجو ( مجموعه مباحث ) هم خوبه. ولي چون به قول بعضي شهرسازها اين كتاب و امثالهم ابتذال شهرسازيه...... معمولا كسي قبولش نداره. (اما من ميشناسم كسي رو كه فقط و فقط با خوندن اين كتاب رتبش شد 10.)

موفق باشيد:)

سلام من رامین رضایی.خیلی روراست میرم سر اصل مطلب : مدت 3 سال در زمینه ارشد شهرسازی از 120 تا منبع (تو ایران دیگه کتابی پیدا نکردم) تمام نکات تستی شهرسازی رو نوشتم و 2500 تست تالیفی را هم اضافه کردم.اگه واسه ارشد شهرسازی میخونین خیلی خوشحال میشم کمکی بکنم.این کتابا رو تقدیم تمام دانشجویان شهرستانی می کنم که نمیتونن در مراکر تهرونی ثبت نام کمم اونم با هزینه خیلی زیاد.
میتونید به ادرس کتابام مراجعه کنین و تمام عناوین اون رو ببینین.اگه هر سوالی بود من در خدمتم.شماره تماس :09353639418

uurbanplanning

عضو جدید
منابع جدید ارشد شهرسازی 2 جلد

منابع جدید ارشد شهرسازی 2 جلد

:gol: سلام خدمت دوستای عزیزم
از دوستان کسی اطلاع داره در مورد جزوه مکاتبه ای و منابع رشته طراحی شهری؟
من به چند تا از موسسات سر زدم تو تبریز ولی جایی رو پیدا نکردم تو این رشته
ممنون میشم از راهنمایی تون:gol:

mohsenmbt

عضو جدید
.

.

سلام
حداقل تراز شهرها را اگه کسی داره بگه لطفا ...
هم آزاد هم سراسری

تبسم

عضو جدید
سلام .نمیدونم این که اینجا مینویسم جاش اینجاست یا نه اگه نیست ببخشید.
دوستای گلم کسایی که درسشون تموم شده و یا دانشجوی کارشناسی ارشد هستن صد در صد اطلاعاتشون بیشتر و کافی تر هست و من اینجا میخوام به بچه ها کمک کنید تا ما ها هم از اطلاعاتتون کمک بگیریم و استفاده کنیم نمونه کاراتون و تجربیاتتون خیلی ارزشمند هست و ممنون میشیم در اختیار ما بزارین.مثل/ ماکت سازی /تحلیل بنا/ طراحی/ راندو ممنون میشم .درس هایی مثل تحلیل فضاهای شهری یا درک و بیان و...............مرسی:gol:
و این که امیدوارم همگی قبول بشین:smile:

yassss

عضو جدید
سلام
میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید..
کارت ثبت نام کنکور و کد رهگیری رو گم کردم ، نمیدونم چطوری باید کارت بگیرم ..
هیچ راهی داره؟

yassss

عضو جدید
سلام
میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید..
کارت ثبت نام کنکور و کد رهگیری رو گم کردم ، نمیدونم چطوری باید کارت بگیرم ..
هیچ راهی داره؟

خواهش میکنم اگه راهی داره راهنماییم کنید...

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزيز اگه جواب نمي ديم دليل بر بي اعتنايي نيست .... اما واقعا نمي دونم راهي داره يا نه .... اي كاش با سازمان تماس بگيرين .... خيلي ها شرايط شما رو دارن....

z a r a

عضو
سلام بچه ها؛
یه خبر نه چندان خوب براتون دارم، آقای دکتر گلابچی کتاب جدیدشون رو هم چاپ کردند،
به نام: "ساختمان ها چگونه عمل میکنند"
به دوستان عزیزی که میخوان انرژی و تکنولوژی امتحان بدن پیشنهاد میکنم اگر تونستند کتاب رو گیر بیارن بصورت سطحی نگاهی بهش بندازند، هرچند وقتی تا آزمون نمونده :confused:
و اما دوستان عزیز معماری-معماری و منظر هم به نظرم حتماً یه جوری گیر بیارن کتاب رو، چون بنظر من میتونه برای مبحث فنی کتاب خوبی باشه.
کتاب 435 صفحه است،شامل 22 فصل که در مورد اکثر موارد مربوط به ساختمان بحث کرده.
فهرست اون شامل:

فصل 1: محیط خارجی
فصل 2: محیط انسانی
فصل 3: مفهوم سرپناه
فصل 4: عملکرد ساختمان
فصل 5: تامین آب
فصل 6: بازیافت پسماندها
فصل 7: تامین آسایش گرمایی
فصل 8: مشخصات گرمایی اجزای ساختمان
فصل 9: کنترل تابش حرارتی
فصل 10: کنترل دما و رطوبت
فصل 11: کنترل جریان هوا
فصل 12: مقابله با نفوذ آب
فصل 13: دید و روشنایی
فصل 14: شنیدن و شنیده شدن
فصل 15: تامین انرژی متمرکز
فصل 16: متناسب سازی ساختمان با انسانها
فصل 17: تامین تکیه گاه سازه ای
فصل 18: پیش بینی حرکت ساختمان ها
فصل 19: کنترل آتش سوزی
فصل 20: فرآیند احداث ساختمان
فصل 21: زنده و سالم نگه داشتن ساختمان
فصل 22: اجزای ساختمان و عملکرد ساختمان.

خوب همونطور که میبینین بد نیست اگر تونستین کتاب رو مطالعه کنین.
برای همه کنکوری ها آرزوی موفقیت میکنم.
(البته خودمم هم کنکوریم ;))

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
خسته نباشيد ;)
چطور بود ؟
خيلي دوست دارم نظر بچه ها رو در مورد سوالاي زبان بدونم .....

Seesteen

عضو جدید
سلام.
خسته نباشيد ;)
چطور بود ؟
خيلي دوست دارم نظر بچه ها رو در مورد سوالاي زبان بدونم .....

سوالای زبان طراحی شهری که سخت بود..فقط تونستم 10 تا بزنم..وقت کم آوردم برا زبان.3 تا ریدینگ داشت...حالا میفهمم چرا زبان این قدر سرنوشت سازه!!!

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان ما هم سخت بود البته به نظر من . احتمالا زبان معماري معماري هم همينطوري مي دن

z a r a

عضو
سلام بچه ها؛
راستش از اونجایی که من قبلاً توی یکی از وبلاگ ها که شاید شماها هم بشناسیدش نظرم رو گفته بودم،همون مطالب هم برای شما اینجا قرار میدم تا در جریان اوضاع کنکور قرار بگیرین.
(یادآوری میکنم که من این مطلب رو برای جایی دیگه فرستادم و اینجا هم جهت اطلاع رسانی قرار میدم).

اجازه بدید از چند روز پیش شروع کنم، بعد از گرفتن کارت متوجه شدم که توی کارت تعداد دفترچه عدد 2 درج شده !! یه کم برام عجیب بود، و وقتی به اینجا و همین وبلاگ سر زدم متوجه شدم این سوال برای همه عزیزان مطرح شده، که دوست عزیزمون- مسئول همین وبلاگ- ابراز کردند که ممکنه زبان رو از جمع سوالات جدا کرده و به دفترچه ای جدا منتقل کرده باشند؛ هرچی با خودم فکر کردم به نظر منطقی نمیرسید که بخوان اینطور کاری رو انجام بدند، جز اینکه بیان زبان و ایستایی رو از بقیه سوالات جدا کرده و برای اون زمانی در نظر بگیرن و این شانس رو از افرادی که همیشه با 1 تیر میخوان 3-2 نشون بزنن، گرفته و هر گرایش رو بصورت جدی محک بزنند !!! (نظر من توی پست قبلی موجود هست میتونین ببینید).
امروز خودم رو برای 2 دفترچه آماده کرده بودم، وقتی پاسخنامه توزیع شد دیدم انگاری کم کم همه چیز داره یه جور دیگه رقم میخوره، بالای پاسخنامه فرم بندی شده و میبایست فرم دفترچه رو هم روی پاسخنامه علامت بزنیم. یه برگ نظرسنجی دادند دستمون که نظرها رو جمع کرده تا بدونند این دسته گلایی که هرکدوم با هزار تا آرزو اومدن اینجا نشستند نظرشون در مورد آزمون و برگزاری اون چیه !! و جالبیش اینجاست که از داوطلبین خواستند که توی گزینه های 201 تا 210 علامت بزنیم که هرچی با خودم فکر کردم پس بچه های انرژی کجای پاسخنامه میخوان به درس تنظیم جواب بدن،به نتیجه ای نرسیدم که با دقت بیشتر متوجه شدم روی پاسخنامه نوشته شده: "پاسخنامه شماره 1" یا یه چیزی توی همین مایه ها پس حتماً یه پاسخنامه شماره 2ای هم موجود خواهد بود که نهایتاً هم دیدیم که اینطور شد.

نوبت توزیع دفترچه ها رسید، اونها رو کنار صندلی ها گذاشتند، دیدم بله، درست حدس زدم ایستایی و زبان رو جدا کردند، زیاد تعجب نکردم، امّا نوشته 90 دقیقه وقت !!!! خدایا مگه چی دادند و چه نمونه سوالاتی طرح کردند که 90 دقیقه براش وقت گذاشتند !؟ اشکال نداره، به هر حال کنکوره و هرچیزی هم ممکن!! و این رو هم حتماً سنجیده که تعیین کرده این سازمان سنجش !!
با کمی دقت به اطرافیام دیدم باز هم همه رو سر کار گذاشتند، همه شرکت کنندگان مثل من روی دفترچه هاشون نوشته "A" . خوب تا اینجا هم جای تامّل داره که چرا همه رو گذاشتند سر کار، کی رو میخوان مسخره کنند !؟
اعلام کردند دفترچه ها رو برداریم و شروع کنیم، بسم الله گفتیم و شروع کردیم نبردمون رو !!!
زبان:
reading گذاشتند و وقتی شروع کردم به جواب دادن و تا انتهای reading سوم رفتم، متوجه شدم خوب بود، ساده بود، یعنی در اصل خیلی خبری از "تخصصی" نبود !!! و باز هم یه غافلگیری دیگه که اگر میدونستم اینجوری میخوان سوال طراحی کنند اصلاً زبان تخصصی نمیخوندم و وقتش رو روی درسهای دیگه تقسیم میکردم. 10 کلمه عمومی، 5 سوال گرامر؛ درست مثل سال گذشته، خوشبختانه طراحان بخش عمومی بسیار به کارشون وارد شدند، و استاندارد خودشون رو پیدا کردند، جوابگویی به این قسمت ها نیازمند مطالعه کلمات عمومی بود و فکر میکنم اگر کسی 504 و کلمات تافل رو خونده بود میتونست بهشون جواب بده، گرامر رو هم یا باید به دانسته ها بسنده میکردی و یا اینکه به مطالعه مباحث گرامر میپرداختی که خودم به شخصه از راه اول استفاده کردم؛ و امّا رسیدم به زبان تخصصی، پس کو این کلمه ها یا شکلهای زبان تخصصی که هر ساله از فرهنگ تصویری معماری طرح میشد!؟ دیدم خیر به جای اونها 3 تا
نظر بنده در مورد زبان: شیوه ای که بر زبان عمومی حاکمه خیلی عالی بوده و بهتره که همین روند ادامه داشته باشه، چرا که همه تکلیف خودشون رو میدونند. در مورد زبان تخصصی متاسفانه طراحان سوالات هنوز راه خودشون رو پیدا نکردند، شیوه ای که امسال به اجرا در آوردند میتونه روش خوبی باشه، هم اینکه به مطالعه عمومی دانشجویان طی دوران تحصیلشون پرداخته میشه و هم اینکه لازم نیست داوطلبان بشینن یه فرهنگ لغت تخصصی رو حفظ کرده و بیان آزمون بدند. من با این شیوه موافقم، اما به شرطی که ادامه داشته باشه، نه اینکه سال دیگه بیان یه متن فارسی بدند بگن ترجمه کنید !! متن های لاتین-یا حداقل اولین مورد- فکر میکنم از متن های بعضی از کتابهایی که همگی خوندیمشون انتخاب شده بود.
ایستایی:
سوال اول که تکراری بود از سوال پارسال گرایش معماری و منظر، در همین حین که مشغول به جواب دادن شدم دیدم موارد و سازه های نا آشنا داره کم کم زیاد میشه !! خوب مواردی که از منابع مطالعه شده طرح شده بودند خوب بود و میشد بهشون جواب داد، ولی درصدی از سوالات به نظرم اختصاصی برای عده ای خاص طرح شده بود که من با این سواد کمی از مطالعه منابع مطرح شده بدست آوردم نتونستم بهشون جواب بدم، سازه هایی که حتی تا به حال ندیده بودم رو باید تشخیص میدادم از چه سازه ای تشکیل شده، کدوم پاسخ با خصوصیات اون سازه همخونی نداره و . . .
نظرم اینه که: اینجا و توی این مورد به خیلی ها ظلم شد، چرا که از منابعی که همه جا اعلام کرده بودند و همه هم در اختیارشون بود باید بیشتر از اینها سوال طرح میشد، نهایتاً کافی بود 3-2 سوال به سوگلی های بابا اختصاص داده میشد !!! ولی دیگه کاریه که شده، میبایست چیکار کنم، اعصاب ویران شدۀ خودم رو بیشتر از این خورد کنم تا چیزی برای دفترچه 2 نمونه !؟ پس ترجیح دادم به قضیه اصلی کنکور یعنی بسکوییتی که دادند برسم . . .
در حین لذت بردن از مزه بسکوییت دیدم دفترچه عزیز شماره 2 رو هم گذاشتند کنار صندلی، وای خدا 60 دقیقه وقت !؟! این بسکوییت هم کوفتمون شد !!! با خودم فکر کردم یعنی فقط وقت دارم که به سوالات مدیریت و مصالح جواب بدم و فکر نمیکنم به تکنولوژی چیزی برسه. . .
اعلام کردند دفترچه های شماره 1 رو زمین گذاشته و دفترچه سرنوشت ساز شماره 2 رو برداریم.
مدیریت پروژه: سوال ها رو شروع کردم به خوندن، خوب بودند، سوالها جوری بود که کسانی که منابع جدید رو اگر خونده بودند میتونستند به سوالها جواب بدن، هرچند همیشه و هر کجا سوالاتی هم برای از ما بهترینها وجود داره. . .!!!
به نظرم میرسه: این مبحث خوب بود، در حد یه کنکور ارشد طرح شده بود و هرکی هرچقدر پول بده آش میخوره !!(ما شیرازی ها معروفیم توی آش خوردن ) هرکس بیشتر خونده بود به سوالای بیشتری میتونست جواب بده.
و امّا مصالح ساختمانی :
فکر میکنم جالبترین و پر سر و صدا ترین موضوع امسال مدیریت پروژه مبحث مصالح ساختمانی اون باشه که عزیزان طراح سوالات مصالح سالهای گذشته چون دیده بودند بازارشون یه خورده زیادی سوت و کوره و باید یه حال و هوای دیگه بهش بدن تا کمی پر رونق تر بشه و از قافله دیگر مباحث عقب نیفتن، به هر دلیلی دست به دامن سیستم های ساختمانی صفحه بعد یا به اصطلاح همسایه خودشون شدند و در کمبود و شاید قحطی سوالات مصالح !!! به سراغ سیستم های ساختمانی و سازه های اون رفتند و همه داوطلبان رو به یه فکر مشترک انداختند و اون هم اینکه فکر کردم اشتباهی اومدم سر سوالای تکنولوژی و سیستم های ساختمانی اون !!! واقعاً کولاکی شده بود توی این سولات و همین هم باعث شده بود که همه چیز با هم قاطی شده و یه معجون عجیب و غریب رو برای مصالح درست کرده و تحویل داوطلبان بی نوای امسال بدن. . .
نظرم اینه که: بـهـتره چــیـزی نــگم. . . .!!!
15 دقیقه وقت داشتم و به سوالات مدیریت و مصالح هم جواب داده بودم، مونده بودم سوالات رو مرور کنم و یا اینکه برم سری هم به همسایه عزیزمون یعنی سیستم های ساختمانی و طراحی فنی بزنم. . .
شروع کردم به خوندن سوالات سیستم های ساختمانی، دیدم چه جالب، از روی سوالات مصالح تقلب کردند- البته ببخشید در اصل مصالح رو از سیستم های ساختمانی قرض گرفته بودند، ولی از اونجایی که من مدیریت پروژه ای بودم پس از مصالح وام گرفته بودند- و از اونجایی که سازه هایی رو که داشتند توی مبحث مصالح خـــرج کرده بودند مجبور شده بودند که یه سری ساختمون و سازه و چیزای دیگه رو پیدا کنن که سوالاتشون به 30 سوال برسه، و جالب اینکه این روند بر سوالات طراحی فنی هم حاکم بود !!!
از اونجایی که من برای تکنولوژی نخونده بودم و اطلاع چندانی از منابعشون ندارم پس ترجیح میدم نقد این قسمت رو دوستان عزیز تکنولوژی و انرژی انجام بدن.
و اما بطور کلی در مورد سوالات امسال میتونم بگم روند، روندی خوب و مثبته ، اون هم به این دلیل که هرکسی میبایست تکلیف خودش رو قبل از کنکور روشن کرده باشه که میخواد چی امتحان بده، نه اینکه بیاد سر جلسه کنکور و مثل من بعد از جواب دادن به دروس اصلی گرایش مورد نظرش-مدیریت پروژه- بگه وقت دارم برم به سوالات تکنولوژی و یا انرژی هم جواب بدم !!! همین میشه که مثل سال گذشته که رتبه 16 تکنولوژی هم تونست بره تو - چرا که بقیه رتبه های تک رقمی توی گرایش های دیگه هم رتبه داشتند و در اصل گرایش اصلیشون چیز دیگه ای بوده و توی تکنولوژی هم حائز رتبه شده بودند- و الان مشغول تحصیل باشه، که اگر این روند رو سال گذشته در پیش می گرفتند چه بسا ایشون رتبش به جای 16 میشد 8 یا 9 یا همچین چیزی -البته ناگفته نماند که ایشون یکی از دوستان و هم دانشگاهی های خودم بودند- پس نتیجتاً اینکه همونطور که توی پست قبل گفتم هرکس تکلیف خودش رو میدونه و میتونه برای اون رشته ای که سرمایه گذاری کرده انرژی گذاشته و همون درسها رو هم با خیال راحت و اینکه کس دیگه ای نمیتونه با 1 تیر 3-2 نشون بزنه،رو امتحان بده و منتظر نتیجش بشه، نه اینکه تا اعلام نتیجه و حتی تا شهریور ماه بخواد منتظر باشه که آیا مثلاً با رتبه 8 میتونه انرژی قبول بشه یا نه- که این مورد هم یکی از عزیزتریت دوستای سال بالایی خودم بود که با وجود کسب رتبه 8 انرژی نمیدونست تکلیفش چیه و آیا قبول میشه و یا اینکه سرنوشتی دیگه در انتظارش هست؛ که البته خوشبختانه قبول شد-.
پس سیستم اتخاذی شیوه خوب و مناسبی برای تفکیک گرایش ها از همدیگه و اختصاصی تر شدن هر گرایشه. از طرفی میشه این ایده رو هم مطرح کرد که خوب چرا وقتی کسی میتونه در گرایش دیگه هم رتبه بیاره بیان جلوش رو بگیرن و با ایجاد محدودیت اجازه ندن که توی گرایش دیگه هم خودش رو محک بزنه !!! که در این مورد نظر خاصی ندارم چرا که این حرف هم در جای خودش و با شرایط خودش میتونه درست باشه.
در مورد سوالات هم افسوس که هنوز به اون استانداردی که باید نرسیدند و هر سال ماجرایی است. . . .
خوب این هم از نظر من در مورد پرونده کنکور ارشد امسال، خوشحال میشم نظرات و انتقادات دوستان عزیزم رو بشنوم که حتماً میتونه روی قضاوت و دیدگاهم به کنکور موثر و تاثیر گذار باشه، چه بسا که من مسائلی رو ندیده و متوجه بعضی از مسائل نشده باشم.
با تشکر از حوصله و صبوری شما.

wildshaghayegh

عضو جدید
زبان ما هم سخت بود البته به نظر من . احتمالا زبان معماري معماري هم همينطوري مي دن
.
دوست خوب من...........
مثل اينكه شما اصولا در تخريب و تضعيف روحيه دانشجويان گرامي در شب كنكور استعداد و پشت كاري بس عجيب داريدا........:confused:
مگه قرار نشد شب كنكور ...
.
.
اتفتقا بچه ها به نظر من چون امروز زبان ها سخت بوده _شنبه صد در صد راحته.
هميشه همين جوري بوده....
اصلا نگران نباشيد
;)
اصلا امسال تو همه رشته ها انقدر ظرفيت ها رو بالا بردن كه كلي صندلي خالي هم تو دانشگاها بي صاحب ميمونه....

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
دوست خوب من...........
مثل اينكه شما اصولا در تخريب و تضعيف روحيه دانشجويان گرامي در شب كنكور استعداد و پشت كاري بس عجيب داريدا........:confused:
مگه قرار نشد شب كنكور ...
.
.
اتفتقا بچه ها به نظر من چون امروز زبان ها سخت بوده _شنبه صد در صد راحته.
هميشه همين جوري بوده....
اصلا نگران نباشيد
;)
اصلا امسال تو همه رشته ها انقدر ظرفيت ها رو بالا بردن كه كلي صندلي خالي هم تو دانشگاها بي صاحب ميمونه....
من چنين قراري نذاشتم با كسي! قصدم هم اون نبوده!
حالا اين جمله آخر الان راسته يا از طرف سازمان روحيه دهي؟

عزيزم تضعيف روحيه نيست ;)
گفتم اماده باشن اگه سخت اومد خودشونو نبازن ! خيلي ها ديروز شركت كرده بودن فقط ببينن سوالاي زبان در چه حديه اگه لازمه برا فردا بيشتر بخونن . هميشه نيمه خالي ليوانو نبينيم . فقط من نيستم همه مي گن سوالاي زبان به نسبت سالهاي قبل سخت تر بوده ! حتي دوستان طراحي شهري هم ! وقتي سر جلسه شروع مي كني به زدن سوالات اگه خداي نكرده 10 تاي اولي رو نتونستي بزني بدوني كه اكثريت شرايط تو رو دارن! و به خودت استرس راه ندي ! من ديروز كه پرسيدم بله خيلي ها كه خيلي بيشتر از من زبان بلدن اون ها هم ده تاي اولي به نسبت بقيه براشون سخت تر بوده . حتي به خود من هم توصيه كرده بودن كه رو ده تاي اولي زياد وقتتو تلف نكن اگه شك كردي !
شما فكر كن يكي با خوش خيالي بره بشينه كه آقا من ميخوام زبانمو 80 بزنم بيشتر ضربه ميخوره !
در هر حال به نسبت سالهاي قبل سخت تر بوده نه اينكه : وااااي خيلي سخت بوده ما هيچ چي نفهميديم و از اين حرفها . اتفاقا ريدينگ هاش فوقالعاده خوب بوده! و زبانش هم روندش مثل پارسال! نه مثل سالهاي قبل!
آسون هم باشه باز به نسبت بقيه تعيين ميشه در صد ها !
واقع بين باشيم تا آماده بشين نه اينكه ضربه بخوريم.:warn:

درهر صورت اگه فكر مي كنيد قصد من تضعيف رو حيه بوده !!!!!!! شما به دلداريتون ادامه بدين !
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:

wildshaghayegh

عضو جدید
حالا اين جمله آخر الان راسته يا از طرف سازمان روحيه دهي؟

شما فكر كن يكي با خوش خيالي بره بشينه كه آقا من ميخوام زبانمو 80 بزنم بيشتر ضربه ميخوره !
.
دوست خوب ........من تسليمم...........
حق با شماست......:w30:
اون جمله هم از طرف سازمان تقويت روحيه است و در مقطع ارشد هيچ ارزش قانوني نداره...ولي بين خودمون بمونه...بذار اين شب آخري رو راحت بخوابيم.;)
.
ولي از شوخي گذشته من شنيدم زبانش زياد هم تخصصي نبوده؟؟؟؟من واسه امسال فقط رسيدم لغت بخونم و ترجمه كار كنم.اما با چيزايي كه شنيدم از صبح دارم جزوه هاي گرامرم رو زير و بالا ميكنم...:cry:
من كه ديروز كنكور نداشتم.پيشنهاد شما براي براي اين چند ساعت آخر چيه؟؟؟؟
.
با آرزوي موفقيت براي شما و ساير دوستان...:victory:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اتفاقاً منم سر تکنولوژی و مدیریت و اینا بسی خندیدم ، هرچند که سوالهای تکراری زیاد داشت ولی خود ، کم کم به این نتیجه رسیدم که هرکسی بتونه اسم سازه ها با شکل و ایناشو حفظ کنه دیگه میتونه مصالح و تکنولوژی و ایسایی رو بزنه .. چون از روی عکس ها که چیزی نمیشه فهمید :) یک ساختمونی سوال داده بود من که فقط داربستش و دیدم :)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
دوست خوب ........من تسليمم...........
حق با شماست......:w30:
اون جمله هم از طرف سازمان تقويت روحيه است و در مقطع ارشد هيچ ارزش قانوني نداره...ولي بين خودمون بمونه...بذار اين شب آخري رو راحت بخوابيم.;)
.
ولي از شوخي گذشته من شنيدم زبانش زياد هم تخصصي نبوده؟؟؟؟من واسه امسال فقط رسيدم لغت بخونم و ترجمه كار كنم.اما با چيزايي كه شنيدم از صبح دارم جزوه هاي گرامرم رو زير و بالا ميكنم...:cry:
من كه ديروز كنكور نداشتم.پيشنهاد شما براي براي اين چند ساعت آخر چيه؟؟؟؟
.
با آرزوي موفقيت براي شما و ساير دوستان...:victory:
اختيار دارين. من كوچيكتر از اينم كه پيشنهاد بدم .
خودم دارم مرور مي كنم درسهايي كه خوندم رو ...
بله امسال برا مديريت تخصصي نبود ... ديروز رو فراموش كنيم ;)
اما ممكنه برا معماري باشه نميشه در اين مورد چيزي گفت به نظر من اونهايي رو كه خوندين مرور كنين . مطلب جديد فقط استرس زاس....;)مگه اينكه قبلا خونده باشين و فقط مرور كنين . اگه لغت خوندين و ترجمه كردين خوبه به نظر م. با لغت هم ميشد جواب داد . نظر من اينه البته.....
فكرشو بكنين اگه فقط نصفه سوالات رو هم جواب بدين باز خيلي خوبه و برا بعضي درسا و بعضي شرايط واقعا عاليه ... پس اگه سوالي رو بلد نبودين زياد گير ندين ...
اتفاقا من امروز خيلي آروم ام ...
استرس چيه بابا .... بهش فكر نكن . به موفقيتت فكر كن كه انتظارتو مي كشه عزيزم:w30:

آخرین ویرایش:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا همه ي دوستاي خوبم آرزوي موفقيت دارم.... دومان ، نوشين ، كدخدا ، عليرضا ، مهراز آرچي ، آبجي معمار ، شقايق ، سعيد ،فرناز ، ماندان،mary83 و بقيه دوستان كه به خاطر اينكه عجله دارم اسمشون از قلم افتاده ....
اميدوارم همتون موفق باشين ....:w30:

شيريني هم فراموش نميشه ها !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا