با سلام به مهندسین گرامی.در مورد کتاب کابل از محمد بانکیان و اعلام حریق سلطاندوست در صورت امکان لینک دانلود بدهید یا فایل دانلود شده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلامسلام
منم دارم کمو بیش میخونم صبح ساعت 8.30 تا 12.30
ظهر میرم دوره وگرنه ظهر هم میخوندم چون واسه خوندن روشنایی فنی وقت کم دارم ( کتابش بخاطر فرمول زیاد وقت گیره )
من به شما پیشنهاد میکنم کتاب شایقی رو بگیرید خیلی خوب مسائل رو حل کرده من الان رسیدم به سال 86 ازمون ها میخام کامل بخونمش
سلام
من هنوز خوندن رو شروع نکردم ولی باید بخونم.این تاپیک اگه تا روز امتحان فعال باشه خیلی خوبه.
من یه سوال واسم پیش اومده.وقتی سوالات سالهای قبل رو نگاه میکردم میشد جوابشو فهمید و مشکلی نداشت اما سوالات از کتاب های سبز رنگ نبود.مشخصه از چه کتابهایی سوال میاد یا نه؟
آقا ممنوندرود
اولاش آره
ولی تست های سالهای بعد اکثرا درجوابها به منبع سوال اشاره کرده که حدود 80 درصد از مبحث 13 و 15 هست تو این وقت کم رو این مباحث زوم کن
آقا ممنون
من از هر کی میپرسم میگه تا حالا سه چهار بار امتحان دادم قبول نشدم
نمیدونم امتحان سخته یا وقت کمه یا اینا نخوندن یا همه موارد،
اگه بچه هایی که قبول شدن بیان تجربیاتشون رو بگن خیلی خوب میشه
این تاپیکو باید فعال نگه داریم
واقعا مبحث 15 رو میشه 2 ساعته خوند؟سلام خدمت مهندسان پرتلاش
منم امروز 2 ساعت مبحث 15 رو خوندم و تمومش کردم.
1 ساعتم سوال حل کردم تا با روند سوالات آشنا بشم.
البته 3 ساعت کمه باید بیشتر بخونم.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.![]()
واقعا مبحث 15 رو میشه 2 ساعته خوند؟
نظرتون در باره مبحث 15 چیه![]()
سلامسلام به همگی
من امروز تقریبا 6 ساعت خوندم، 3 ساعت روشنایی، بقیه اش از این ور اون ور
روشنایی رو تازه امروز شروع کردم و به نظر میاد وقت زیاد بگیره
داشتم سوالات خرداد 89 رو حل می کردم، به یه مشکلی برخوردم، سوال 34 از کجا باید بفهیم SWA یعنی زره مفتول فولادی؟
به نظرم سوال 28 و جوابش خیلی عجیبه، توی خود گزینه ها گفته شده الکترود مستقله، توی راهنمای 13 گفته الکترود مستقل توی TN ممنوعه با این حال مقاومت کمتر از 0.5 اهم در نظر گرفته شده که درسته، نظر شما چیه؟
سلام به همگی
من امروز تقریبا 6 ساعت خوندم، 3 ساعت روشنایی، بقیه اش از این ور اون ور
روشنایی رو تازه امروز شروع کردم و به نظر میاد وقت زیاد بگیره
داشتم سوالات خرداد 89 رو حل می کردم، به یه مشکلی برخوردم، سوال 34 از کجا باید بفهیم SWA یعنی زره مفتول فولادی؟
به نظرم سوال 28 و جوابش خیلی عجیبه، توی خود گزینه ها گفته شده الکترود مستقله، توی راهنمای 13 گفته الکترود مستقل توی TN ممنوعه با این حال مقاومت کمتر از 0.5 اهم در نظر گرفته شده که درسته، نظر شما چیه؟
سوال 28 خرداد 89: در پروژه ای که سیستم نیروی آن TN می باشد بدنه دستگاهی با وسیله حفاظتی 25 آمپر به الکترود زمینی با مقاومت دو اهم وصل شده است، با توجه به موارد ذکر شده کدامیک از گزینه های زیر صحیح است؟
الف) با کاهش مقاومت الکترود زمین به 0.5 اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع میباشد
ب) وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل به طور کلی ممنوع می باشد.
ج) با توجه به مقاومت دو اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.
د) با کاهش مقاومت الکترود زمین به یک اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.
دوستان نظر بدن کدوم درسته، صفحه 238 راهنمای 13 رو هم یه نگاه بندازید
سلامدوستان من هر بار باید رفرش کنم صفحه رو تا پست های جدید رو ببینم شما هم دائم رفرش میکنید ؟
من از گوگل کروم استفاده میکنم
من هم همینطوردوستان من هر بار باید رفرش کنم صفحه رو تا پست های جدید رو ببینم شما هم دائم رفرش میکنید ؟
من از گوگل کروم استفاده میکنم
من یه کتابی خریدم که مشابه همونه، اسمش تشریح کامل آزمون های نظام مهندسی تاسیسات برقی، آزمون ها رو با جواب تشریحی داره، بد نیست فقط بعضی سوالا رو اشتباه حل کرده! ( یه تعداد کمی رو)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست راهنمايي براي آزمون نظام مهندسي | سوالات و مشكلات قدرت | 21 | |
K | آزمون کارشناس رسمی دادگستری | سوالات و مشكلات قدرت | 5 | |
![]() |
سوال در رابطه با نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 24 | |
A | نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
![]() |
نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 11 |