آزمون نظام مهندسی برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh tci

عضو جدید
با سلام به مهندسین گرامی.در مورد کتاب کابل از محمد بانکیان و اعلام حریق سلطاندوست در صورت امکان لینک دانلود بدهید یا فایل دانلود شده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.

Masoud_IEC

عضو جدید
با سلام به مهندسین گرامی.در مورد کتاب کابل از محمد بانکیان و اعلام حریق سلطاندوست در صورت امکان لینک دانلود بدهید یا فایل دانلود شده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سلام
آیا لازمه که این کتابها برا ازمون نظام خونده بشه ؟ اطلاعات کتاب کلهر برای مبحث کابل کافی نیست ؟

arefeh tci

عضو جدید
تا اونجایی که من اطلاع دارم برای آزمون نظام در مورد این مباحث مساله زیاد میاد نتیجتا مطالعه زیادی باید داشته باشیم تا از آزمون نتیجه بگیریم.

nafise05

عضو جدید
مطالعه گروهی برای آزمون نظام مهندسی

مطالعه گروهی برای آزمون نظام مهندسی

با سلام خدمت همه
من دارم برای آزمون نظام مهندسی برق آماده می شم، اما دنبال کردن برنامه بدون داشتن همراه برام خیلی سخته، گفتم اگه دوست دیگه ای هم مشکل منو داره با هم درس بخونیم، یعنی مثلا هر شب به هم بگیم که اون روز چی کار کردیم یا به چه مشکلاتی برخوردیم، اینطوری هم انگیزه بیشتری پیدا می کنیم هم امکان داره بتونیم با هم یک سری مشکلاتو حل کنیم، لطفا نظرتونو بگید، من که خیلی دوست دارم اینطور بشه، اگه هر روز هم نشد هر چند روز هم خوبه، چون می دونم یه سری شاغلن و مشغولیتهای دیگه دارن:smile:

nafise05

عضو جدید
سلام خدمت دوستای خوبم
من امروز از ساعت 2 بعد از ظهر شروع کردم و کلا 4 ساعت خوندم
دو ساعت راهنمای 13، کمی مبحث 12 و کمی تاسیسات
شما چطور پیشرفتین؟
یه سوال برام پیش اومد، توی راهنمای 13 ص 339 پاراگراف اول، اضافه دمای یخ چیه؟
یه سوال دیگه این که توی جدول ص 348 نوشته شده طبق منحنی های شکل 700-2-2 ، اما من همچین منحنی ای پیدا نکردم
در مورد مبحث 12 هم اگه دیده باشید خیلی جاها گفته شده که به آیین نامه های شورای عالی حفاظت فنی توجه بشه، من برای این آیین نامه ها این سایت رو پیدا کردم
http://www.znabfa.ir/index.php?opti...-23-42&catid=96:1390-11-30-08-27-22&Itemid=89

آخرین ویرایش:

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
منم دارم کمو بیش میخونم صبح ساعت 8.30 تا 12.30
ظهر میرم دوره وگرنه ظهر هم میخوندم چون واسه خوندن روشنایی فنی وقت کم دارم ( کتابش بخاطر فرمول زیاد وقت گیره )
من به شما پیشنهاد میکنم کتاب شایقی رو بگیرید خیلی خوب مسائل رو حل کرده من الان رسیدم به سال 86 ازمون ها میخام کامل بخونمش
راهنمای 13 رو هنو کامل نتونستم بخونم ولی اولاش هم یه سری اشتباه چاپی داره که دقت کنی متوجه میشی
من یه دور کتابا رو خوندم روزنامه وار ولی خوب ، یه طرحی تو سرمه که بتونم با تهیه یه فهرست کامل راحت سر جلسه جوابهایی رو که نمیدونم پیدا کنم ، گذاشتم واسه 20 روز ماه بعد که دوباره میخام کتابا رو مرور کنم

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام
منم دارم کمو بیش میخونم صبح ساعت 8.30 تا 12.30
ظهر میرم دوره وگرنه ظهر هم میخوندم چون واسه خوندن روشنایی فنی وقت کم دارم ( کتابش بخاطر فرمول زیاد وقت گیره )
من به شما پیشنهاد میکنم کتاب شایقی رو بگیرید خیلی خوب مسائل رو حل کرده من الان رسیدم به سال 86 ازمون ها میخام کامل بخونمش
سلام
من هنوز خوندن رو شروع نکردم ولی باید بخونم.این تاپیک اگه تا روز امتحان فعال باشه خیلی خوبه.
من یه سوال واسم پیش اومده.وقتی سوالات سالهای قبل رو نگاه میکردم میشد جوابشو فهمید و مشکلی نداشت اما سوالات از کتاب های سبز رنگ نبود.مشخصه از چه کتابهایی سوال میاد یا نه؟

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
من هنوز خوندن رو شروع نکردم ولی باید بخونم.این تاپیک اگه تا روز امتحان فعال باشه خیلی خوبه.
من یه سوال واسم پیش اومده.وقتی سوالات سالهای قبل رو نگاه میکردم میشد جوابشو فهمید و مشکلی نداشت اما سوالات از کتاب های سبز رنگ نبود.مشخصه از چه کتابهایی سوال میاد یا نه؟

درود
اولاش آره
ولی تست های سالهای بعد اکثرا درجوابها به منبع سوال اشاره کرده که حدود 80 درصد از مبحث 13 و 15 هست تو این وقت کم رو این مباحث زوم کن

sanijoon

کاربر ممتاز
درود
اولاش آره
ولی تست های سالهای بعد اکثرا درجوابها به منبع سوال اشاره کرده که حدود 80 درصد از مبحث 13 و 15 هست تو این وقت کم رو این مباحث زوم کن
آقا ممنون
من از هر کی میپرسم میگه تا حالا سه چهار بار امتحان دادم قبول نشدم:surprised:
نمیدونم امتحان سخته یا وقت کمه یا اینا نخوندن یا همه موارد،
اگه بچه هایی که قبول شدن بیان تجربیاتشون رو بگن خیلی خوب میشه
این تاپیکو باید فعال نگه داریم

Masoud_IEC

عضو جدید
آقا ممنون
من از هر کی میپرسم میگه تا حالا سه چهار بار امتحان دادم قبول نشدم:surprised:
نمیدونم امتحان سخته یا وقت کمه یا اینا نخوندن یا همه موارد،
اگه بچه هایی که قبول شدن بیان تجربیاتشون رو بگن خیلی خوب میشه
این تاپیکو باید فعال نگه داریم

والا
اکثرا کسایی که شاغل هستن چون فرصت نمیشه درست حسابی بخونن قبول نمیشن
نمونش داداش خودم که الان 3 باره البته تو رشته عمران داره امتحان میده ولی قبول نمیشه بخاطر مشغله کاری
ولی به نظر من با خوندن تستها و مسلط شدن به مباحث اصلی نمره بیار میشه یه ضرب قبول شد
امید به خدا
از ما حرکت از خدا برکت

setare7031

عضو جدید
سلام خدمت مهندسان پرتلاش
منم امروز 2 ساعت مبحث 15 رو خوندم و تمومش کردم.
1 ساعتم سوال حل کردم تا با روند سوالات آشنا بشم.
البته 3 ساعت کمه باید بیشتر بخونم.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.:smile:

sanijoon

کاربر ممتاز
سلام خدمت مهندسان پرتلاش
منم امروز 2 ساعت مبحث 15 رو خوندم و تمومش کردم.
1 ساعتم سوال حل کردم تا با روند سوالات آشنا بشم.
البته 3 ساعت کمه باید بیشتر بخونم.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.:smile:
واقعا مبحث 15 رو میشه 2 ساعته خوند؟
نظرتون در باره مبحث 15 چیه:smile:

sanijoon

کاربر ممتاز
سلام دوستان
به نظرم اگه اين تاپيك بره صفحه اول مهندسي برق بهتره.
اينجا زياد به چشم نمياد

nafise05

عضو جدید
سلام به همگی
من امروز تقریبا 6 ساعت خوندم، 3 ساعت روشنایی، بقیه اش از این ور اون ور
روشنایی رو تازه امروز شروع کردم و به نظر میاد وقت زیاد بگیره
داشتم سوالات خرداد 89 رو حل می کردم، به یه مشکلی برخوردم، سوال 34 از کجا باید بفهیم SWA یعنی زره مفتول فولادی؟
به نظرم سوال 28 و جوابش خیلی عجیبه، توی خود گزینه ها گفته شده الکترود مستقله، توی راهنمای 13 گفته الکترود مستقل توی TN ممنوعه با این حال مقاومت کمتر از 0.5 اهم در نظر گرفته شده که درسته، نظر شما چیه؟

sanijoon

کاربر ممتاز
سلام به همگی
داشتم سوالات خرداد 89 رو حل می کردم، به یه مشکلی برخوردم، سوال 34 از کجا باید بفهیم SWA یعنی زره مفتول فولادی؟
به نظرم سوال 28 و جوابش خیلی عجیبه، توی خود گزینه ها گفته شده الکترود مستقله، توی راهنمای 13 گفته الکترود مستقل توی TN ممنوعه با این حال مقاومت کمتر از 0.5 اهم در نظر گرفته شده که درسته، نظر شما چیه؟
سلام
من به دليل پاره اي مشكلات نميتونم خوندن رو شروع كنم. اما كتاب سوالات رو گرفتم نگاه ميكنم جواب سوالاتون رو ميگم.
شما واسه روشنايي چه كتابي مي خونيد؟

nafise05

عضو جدید
سوال 28 خرداد 89: در پروژه ای که سیستم نیروی آن TN می باشد بدنه دستگاهی با وسیله حفاظتی 25 آمپر به الکترود زمینی با مقاومت دو اهم وصل شده است، با توجه به موارد ذکر شده کدامیک از گزینه های زیر صحیح است؟

الف) با کاهش مقاومت الکترود زمین به 0.5 اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع میباشد
ب) وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل به طور کلی ممنوع می باشد.
ج) با توجه به مقاومت دو اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.
د) با کاهش مقاومت الکترود زمین به یک اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.

دوستان نظر بدن کدوم درسته، صفحه 238 راهنمای 13 رو هم یه نگاه بندازید

آخرین ویرایش:

nafise05

عضو جدید
من کتاب مهندسی روشنایی کلهر و تاسیسات دکتر سیف رو امروز یه کم مطالعه کردم، به نظرم بیشتر از یکی دو فرمولش استفاده میشه اما نمیشه ریسک کرد

AmooSaeid

عضو جدید
آموزشگاه خوب کسی میشناسه معرفی کنه.
اینقدر منابع گستردست که نمیدونم چی رو بخونم چی رو نخونم .

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همگی

سلام
اتفاقا منم داشتم امروز این پیوست از راهنمای 13 رو میخوندم واسم سوال بود
درصورتی میتوان مستقیم به الکترود مستقل استفاده کرد که از RCD استفاده کنیم توی جواب هم از فرمول مربوط به RCD استفاده شده ولی توی سوال گفته وسیله حفاظتی فیوز هست !
بیشتر مطالعه میکنم ببینم چجوریه

sanijoon

کاربر ممتاز
سوال 28 خرداد 89: در پروژه ای که سیستم نیروی آن TN می باشد بدنه دستگاهی با وسیله حفاظتی 25 آمپر به الکترود زمینی با مقاومت دو اهم وصل شده است، با توجه به موارد ذکر شده کدامیک از گزینه های زیر صحیح است؟

الف) با کاهش مقاومت الکترود زمین به 0.5 اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع میباشد
ب) وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل به طور کلی ممنوع می باشد.
ج) با توجه به مقاومت دو اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.
د) با کاهش مقاومت الکترود زمین به یک اهم وصل بدنه دستگاه به الکترود زمین مستقل بلامانع است.

دوستان نظر بدن کدوم درسته، صفحه 238 راهنمای 13 رو هم یه نگاه بندازید

سلام شما سوالات رو از كتاب شايقي ميخونيد؟

nafise05

عضو جدید
من آموزشگاه خوب سراغ ندارم، اما به نظرم اصل مطلب برای نظام مهندسی اینه که درس تاسیسات رو خوب بلد باشی و مبحث 13 و 15 و راهنمای 13 رو خوب و با دقت بخونید، البته این کاریه که از دست ما برمیاد، قبول شدن یا نشدنش دیگه با خداست، چون منابع رو باز گذاشتن و از هر کتاب یا آیین نامه برقی که بخوان می تونن سوال طرح کنن

Masoud_IEC

عضو جدید
دوستان من هر بار باید رفرش کنم صفحه رو تا پست های جدید رو ببینم شما هم دائم رفرش میکنید ؟
من از گوگل کروم استفاده میکنم

nafise05

عضو جدید
من یه کتابی خریدم که مشابه همونه، اسمش تشریح کامل آزمون های نظام مهندسی تاسیسات برقی، آزمون ها رو با جواب تشریحی داره، بد نیست فقط بعضی سوالا رو اشتباه حل کرده! ( یه تعداد کمی رو)

Masoud_IEC

عضو جدید
من یه کتابی خریدم که مشابه همونه، اسمش تشریح کامل آزمون های نظام مهندسی تاسیسات برقی، آزمون ها رو با جواب تشریحی داره، بد نیست فقط بعضی سوالا رو اشتباه حل کرده! ( یه تعداد کمی رو)

شایقی هم بعضی جاهاش اشتب داره
ولی از طرفی خوبه آدمو به چالش میکشونه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.