ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مکاترونیک8282

عضو جدید
اااااااا اين كنفرانس شيراز چه ضد حالي زد!!!! كي مقالاشو پذيرش كرد كي داوري كرد كه ما خبر نداشتيم ...كاش زودتر ميگفتيد 4 تا مقاله ميداديم دور هم خوش ميگذشت..
چرا اينقد هزينه ثبت نامش بالاس؟؟؟ هتل عباسي اصفهان با اون ابهتش 200000 تومنه؟؟چه خبره؟؟ تازه واسه كسايي كه آزاد ميرن چه قدره؟؟؟
حالا كه اينطور شد:
http://icmeat.com
كنفرانس بين المللي مهندسي مكانيك و فناوري هاي پيشرفته-هتل عباسي اصفهان

این کنفرانس عااالیه استادهایی که اومدن هم خیلی غولن
صد در صد شرکت می کنم.
شما مقاله دادین؟

AM_mech

عضو جدید
مشکل کار چند صفحه پیش حل شد حالا فقط سر تقسیم کار بین زن و مرد گیر کردیم((آخه مگه سر چیزی وجود نداره دعوا می کنند:surprised:)

اعصاب خودتان را خورد نکنید ، الان چشمتان را ببندید و به آینده زیبایی که وجود نداره فکر کنید;)

افزایش ظرفیت هم خوبه هم بده
خوبه چون بالاخره چند ماه زحمت کشیدیم قبول میشیم:w17:
بده چون ارشد هم فاتحش خوندست با این افزایش ظرفیت های بی حساب کتاب:w22:

جدایی از بحث ها
دوستان دانشگاه کاشان از لحاظ علمی خوبه؟؟((چند هفته پیش تویه رتبه بندی دانشگاه ها دیدم رتبه خیلی خوبی داشت ولی من شک کردم((جز 20 دانشگاه ایران بود))البته رتبه به تفکیک رشته نبود که بدونم مکانیکش((ساخت و تولید)) خوبه یانه.
ولی بازم رتبه زیر 20 با اینکه مرکز استان نیست خیلی خوبه(((هر چند بازم میگم خیلی خیلی مشکوکه))

من فقط دانشگاه صنعتی اصفهان هدفم بود و احتمالا شبانه اش هم نمیارم ولی میخوام ببینم کاشان چطوره ارزش فکر کردن بهش را داره چون برام اسم دانشگاه هم مهمه((ظاهر بین هستم:D))

سلام دوست من میشه رتبه دانشگاه ها رو بگین از کجا دیدین ؟من میخام ببینم سطح دانشگاهم تو چه وضعیتیه؟!

AM_mech

عضو جدید
سلام به دووووووستان عزیز همه ظاهرا هنوز دستاشون بالاست تو تایپک میان نیم ساعت طول کشید بخونم تا برسم اینجا همه بحث شده اینجا ماشالا............
بچه ها یه پیشنهاد البته ایمان جان که بیشتر دنبال سفارش و این حرفاست بیشتر مد نظرشون باشه اگه کسی می خواد بره نمایشگاه پیشنهاد می دم بره نماشگاه نفت و گاز که تا یک اردیبهشت بیشتر وقت نیست من امروز بودم واقعا استفاده کردم شرکتای بزرگی بودن کلا شرکتای غولی که فکرشو می کنید تو صنایع نفت و گاز و خصوصا مکانیک و ساخت شیر آلات و پروژه های بزرگ نفتی و حفاری که شرکتای خصوصی و دولتی انجام می دن هستن درضمن کسایی که دنبال کار می گردن می تونن بیان با شرکتا صحبت کنند و مونا خانوم که دنبال کاراموزی هست فکر کنم خیلی راحت می تونه همون روز یه شرکت رو واسه خودش پیدا کنه
راستی گفتید مهندس شفیعی آشناتونه؟!!!

سلام
خوش اومدین رسیدن بخیر
ممنونم اما حیف 1م! من دانشگاهم با کلی میانترم نمیرسم برم چه بد راه دیگه ایی هست واسه کاراموزی؟
اشنا که خوب یه حساب رودربایسی جبران میکنم بینمون هست متوجه این که؟

بله من و رز ایشالا همو می بینیم میخایم کل کتابا سال دیگمونا بخریم جلد کنیم!:surprised:
مامان بشدت پایبند به قانون جذبند وقتی گفتم بشون با رز قرار گذاشتیم بشدت استقبال کردن و گفتن با دید همکلاسی های آینده به این اشنایی نگاه کنین کتابا ارشدم بگیرین !!!!! یادش بخیر واسه کنکور لیسانسمم عکس چندتا از اساتید دانشکده مکانیک شریفو از یکی از اشناها که اونجا دانشجو بودند گرفتن و زدن به دیوار اتاق و گفتن اینده تو این عکس هستی(البته یه اتفاق با نمکم افتاد 3تا از اون اساتید دانشکده ما تدریس کردن و از قضا منم باشون عکس گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!) من میگم اتفاق چون راستش باور ندارم اما مامان معتقدن این یعنی اثبات این قانون حالا دانشکده شم واسه این موج منفی تو بود...( امان از دست روانشناساااااا)
خلاصه دوستان ما اقای احسان و مسعودنیا رو بعنوان مهمان ویژه دعوت می کنیم(چون قطعا شریف قبولن) بقیه هم بیاین بریم کتاب مثل هم بخریم !!شاید به برکتشون و قانون جذب قبول شدیم
شایدهم بچه ها متاسفانه با ما تشریف اوردن دانشگاه قربولتاق اونجا همکلاس شدیم!!! قانون جذبه دیگه یکم تلرانس داره

آخرین ویرایش:

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
سلام به دووووووستان عزیز همه ظاهرا هنوز دستاشون بالاست تو تایپک میان نیم ساعت طول کشید بخونم تا برسم اینجا همه بحث شده اینجا ماشالا............
بچه ها یه پیشنهاد البته ایمان جان که بیشتر دنبال سفارش و این حرفاست بیشتر مد نظرشون باشه اگه کسی می خواد بره نمایشگاه پیشنهاد می دم بره نماشگاه نفت و گاز که تا یک اردیبهشت بیشتر وقت نیست من امروز بودم واقعا استفاده کردم شرکتای بزرگی بودن کلا شرکتای غولی که فکرشو می کنید تو صنایع نفت و گاز و خصوصا مکانیک و ساخت شیر آلات و پروژه های بزرگ نفتی و حفاری که شرکتای خصوصی و دولتی انجام می دن هستن درضمن کسایی که دنبال کار می گردن می تونن بیان با شرکتا صحبت کنند و مونا خانوم که دنبال کاراموزی هست فکر کنم خیلی راحت می تونه همون روز یه شرکت رو واسه خودش پیدا کنه
راستی گفتید مهندس شفیعی آشناتونه؟!!!
به به آقا مهران هميشه در صحنه كم پيداين!!!اين چند روز جاتون خالي بوده انواع اقسام بحث ها شده ازدواج طلاق حقوق بشر انرژي هسته اي 5+1و...همه چي جز ارشد 91!!!!
اين نمايشگاه رو منم اطلاع داشتم ولي نامردا 3 روز كه بيشتر نبود اتفاقا من واسه كارم نياز به بازار يابي از صنايع نفت و گاز داشتم ولي متاسفانه فرصت نشد سر بزنم.ميگم شما كاتالوگي بروشوري چيزي از اونجا نيوردين واسم ميل كنيد؟؟؟ممنون ميشم

force

عضو جدید
سلام
گفتم مشکوکه برای همینه ، چون تفریحی داشتم رنکینگ دانشگاه ها را بررسی میکردم زیاد به نوع رتبه بندی توجه نکردم
((تویه خیالاتم ارشد قبول نشده داشتم برای دکترا Apply می کردم:w21:))
Ranking
این سایت به نوع دیگه ای رتبه بندی کرده که معیارهای متفاوتی داره
بعلاوه در رنکینگ های معتبر معمولا تا رتبه 1000 رتبه بندی کردند به خاطر همین نمیتوان واقعا از رتبه دانشگاه ها با خبر شد

ایشالله. منم کاشان رو احتمال خیلی زیاد بزنم ولی برای نانومواد.

من خودم انتخاب اولم در بين درجه 2 هاي شهرستان كاشان تو ساخت

گول خوردید
2 رقیب حذف شدند((500 نفر دیگه راهم از راه بدر کنم صنعتی را میارم:thumbsup2:))کس دیگه نبود بره کاشان خیلی خوش آب و هوا هستش

سلام دوست من میشه رتبه دانشگاه ها رو بگین از کجا دیدین ؟من میخام ببینم سطح دانشگاهم تو چه وضعیتیه؟!

متاسفانه همنطور که گفتم به جز 4 تا دانشگاه ایران سایر دانشگاه ها در رنک های معتبر جایی ندارند
ولی اگر خواستید این سایت هم هست وبیشتر دانشگاه ها را دارد ولی در مورد اعتبار رتبه بندی نظری ندارم
Universities of the Islamic World

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
سلام
گفتم مشکوکه برای همینه ، چون تفریحی داشتم رنکینگ دانشگاه ها را بررسی میکردم زیاد به نوع رتبه بندی توجه نکردم
((تویه خیالاتم ارشد قبول نشده داشتم برای دکترا Apply می کردم:w21:))
Ranking
این سایت به نوع دیگه ای رتبه بندی کرده که معیارهای متفاوتی داره
بعلاوه در رنکینگ های معتبر معمولا تا رتبه 1000 رتبه بندی کردند به خاطر همین نمیتوان واقعا از رتبه دانشگاه ها با خبر شد

گول خوردید
2 رقیب حذف شدند((500 نفر دیگه راهم از راه بدر کنم صنعتی را میارم:thumbsup2:))کس دیگه نبود بره کاشان خیلی خوش آب و هوا هستش

متاسفانه همنطور که گفتم به جز 4 تا دانشگاه ایران سایر دانشگاه ها در رنک های معتبر جایی ندارند
ولی اگر خواستید این سایت هم هست وبیشتر دانشگاه ها را دارد ولی در مورد اعتبار رتبه بندی نظری ندارم
Universities of the Islamic World
آقا مجيد فكر كردي خودت فقط زرنگي؟؟؟ناسلومتي ما اصفهانيم به اين راهتيا سرمون كلاه نميره شما صنعتي قبول شو ما بخاطر شما ميكشيم كنار نيازي به گول ماليدن نيست!!!:w18:

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
این کنفرانس عااالیه استادهایی که اومدن هم خیلی غولن
صد در صد شرکت می کنم.
شما مقاله دادین؟
بله كنفرانس در پيت كه من معرفي نميكنم!!!!
من خودم 3 تا مقاله دادم توش!! وقتي دانشگاه هاي شركت كننده با داوران و اعضاشو ديدم چشام چارتا شد يعني ميشه اينا رو يجا باهم ملاقات كرد!!!!

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
خبر داغ ولي نگران كننده:پذيرش يک نفر از هر 10 نفر در مقطع کارشناسي ارشد

خبر داغ ولي نگران كننده:پذيرش يک نفر از هر 10 نفر در مقطع کارشناسي ارشد

معاون آموزشي وزير علوم از افزايش 60 درصدي ظرفيت دانشجويان دکتري تاپايان نقشه جامع 1404 خبر داد.
حسين نادري منش معاون آموزشي وزير علوم در گفتگو با خبرنگار علمي آموزشي آريا با بيان اين مطلب که امسال 132 هزار متقاضي شرکت در آزمون دکتري داشتيم، افزود: از اين تعداد 8 هزار نفر پذيرش مي شوند.
وي ادامه داد: علارغم اينکه پيش‌بيني شده بود تنها 70 هزار نفر در اين آزمون ثبت نام کنند،پس از پايان ثبت نام مشخص شد 130هزار نفر به عنوان داوطلب در کنکور سال گذشته دکتري شرکت کردند که علت اين افزايش را شايد بتوان در اين دانست که داوطلبان تصور مي‌کردند به علت داشتن شانس بالا در قبولي مي‌توانند به عنوان دانشجوي دکتري تحصيل کند.

در مقطع کارشناسي ارشد از هر 10 نفر تنها يک نفر پذيرش مي شود
نادري منش در ادامه در خصوص مقطع کارشناسي ارشد افزود: هرچند که از دو سال گذشته ظرفيت در تحصيلات تکميلي اضافه شده است اما در مقطع کارشناسي ارشد از هر 10 نفر تنها يک نفر پذيرفته مي شود.

دو راه افزايش ظرفيت در مقاطع تحصيلات تکميلي
اين مقام مسئول در وزارت علوم به دو راه ظرفيت سازي براي تحصيلات تکميلي اشاره کرد و گفت:‌ ارائه مجوز به مراکزي که توانمندي جذب دانشجويان تحصيلات تکميلي را دارند و جذب استادان در مراکز آموزشي مجوزدار دو راه افزايش ظرفيت تحصيلات تکميلي به شمار مي‌آيد.
معاون آموزشي وزير علوم در ادامه از ظرفيت سازي در تحصيلات تکميلي به عنوان يکي ديگر از مهمترين برنامه‌هاي وزارت علوم در سال جاري دانست و اظهار داشت: هرچند که در مقاطع کارداني و کارشناسي طي ظرفيت سازي‌هاي صورت گرفته صندلي‌هاي خالي ايجاد شده است، اما بيشترين فشار و نياز در افزايش ظرفيت، به مقاطع تحصيلات تکميلي وارد مي‌شود.

صدور آيين نامه هاي جديد براي جذب دانشجوي تحصيلات تکميلي

به گفته نادري‌منش در سال جاري تعداد داوطلبان شرکت کننده در کنکور دکتري 35 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است وبا صدور آيين‌نامه‌هاي جديد اميد است ظرفيت بيشتري براي جذب دانشجويان تحصيلات تکميلي ايجاد شود.
نادري منش درباره جزئيات اين آيين‌نامه‌ها اعلام کرد که زمستان سال گذشته کميته‌اي در زمينه افزايش ظرفيت آزمون دکتري با حضور کارشناسان اين حوزه تشکيل شد تا بررسي شود که چگونه مي‌توان از حداکثر ظرفيت دانشگاه‌ها با حفظ کيفيت براي افزايش جمعيت دانشجوي دکتري استفاده کرد که در اين زمينه تصميم گيري‌هايي شده و جزئيات آن اعلام خواهد شد.
نادري منش با اشاره به نامگذاري سال 91 تحت عنوان توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني تاکيد کرد: ‌شعار امسال از ديدگاه وزارت علوم معني ويژه‌اي دارد و چگونگي ظرفيت سازي و بالا آوردن توليد را بايد در اين شعار مد نظر قرار داد و به همين منظور کارگروه‌هايي در وزارت علوم در حال تشکيل است.
نادري منش در پايان درباره آخرين وضعيت تقويم آموزشي دانشگاه ها گفت: ترم دوم سال تحصيلي به دليل تعطيلات عيد و تفاوت جدي اقليمي در استان‌هاي مختلف از نظر تعداد برگزاري جلسات درسي هميشه با مشکل مواجه بوده است.
وي در ادامه گفت: سال گذشته، ترم تحصيلي نخست، دو هفته پيش از آغاز مهرماه شروع شد و به دانشگاه‌ها اعلام کرديم که حداقل در ماه شهريور 10 روز آموزشي در دانشگاه‌ها تشکيل شود.
البته حساسيت‌هايي هم در اين زمينه وجود داشت که آنها را رسانه‌اي نکرديم اما به خاطر کيفيت آموزش به دانشگاه‌ها تاکيد کرديم که ترم نخست تحصيلي را دو هفته جلوتر ببرند.

مکاترونیک8282

عضو جدید
سلام
خوش اومدین رسیدن بخیر
ممنونم اما حیف 1م! من دانشگاهم با کلی میانترم نمیرسم برم چه بد راه دیگه ایی هست واسه کاراموزی؟
اشنا که خوب یه حساب رودربایسی جبران میکنم بینمون هست متوجه این که؟

بله من و رز ایشالا همو می بینیم میخایم کل کتابا سال دیگمونا بخریم جلد کنیم!:surprised:
مامان بشدت پایبند به قانون جذبند وقتی گفتم بشون با رز قرار گذاشتیم بشدت استقبال کردن و گفتن با دید همکلاسی های آینده به این اشنایی نگاه کنین کتابا ارشدم بگیرین !!!!! یادش بخیر واسه کنکور لیسانسمم عکس چندتا از اساتید دانشکده مکانیک شریفو از یکی از اشناها که اونجا دانشجو بودند گرفتن و زدن به دیوار اتاق و گفتن اینده تو این عکس هستی(البته یه اتفاق با نمکم افتاد 3تا از اون اساتید دانشکده ما تدریس کردن و از قضا منم باشون عکس گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!) من میگم اتفاق چون راستش باور ندارم اما مامان معتقدن این یعنی اثبات این قانون حالا دانشکده شم واسه این موج منفی تو بود...( امان از دست روانشناساااااا)
خلاصه دوستان ما اقای احسان و مسعودنیا رو بعنوان مهمان ویژه دعوت می کنیم(چون قطعا شریف قبولن) بقیه هم بیاین بریم کتاب مثل هم بخریم !!شاید به برکتشون و قانون جذب قبول شدیم
شایدهم بچه ها متاسفانه با ما تشریف اوردن دانشگاه قربولتاق اونجا همکلاس شدیم!!! قانون جذبه دیگه یکم تلرانس داره

من ترکیییییدم از خنده!
تلورانس قانون جذب تو عمرم نشنیده بودم!
فقط بگم من عمرا کتاب نو درسی نمی خرم! حل المسائلارو نهایتا!
قششششنگ شخصیت علمی دارم ها!

x-ir

عضو جدید
من دانشجوی ترم 2 عمران ورودی 90 دانشگاه اصفهانم

میخواستم مهمانی شایدم انتقالی دانشگاه تهرانو بگیرم

از طرفی دانشگاه اصفهانم جای بدیه!

یه عده میگن بری تهران ممکنه نتونی دوام بیاری ( از نظر درسی ) ولی خودم اینطوری فکر نمیکنم!

خواهش میکنم شما راهنمایی کنید

Mechan

کاربر فعال
معرفی سایتی برای دانلود جورنال

معرفی سایتی برای دانلود جورنال

از سایت http://www.doaj.org/doaj?func=home&uiLanguage=en

می تونید جورنال ها و مقالات زیادی رو دریافت کنید. نیاز به عضویت و پرداخت هیچ هزینه ای هم نیست.

mehran_shirsavar

عضو جدید
ای بابا نمایشگاه تا یکم خرداد وقته مهندس خب واسه سفارش کار که بهترین فرست الان که بری می رسی اونجا
کاتالوگم گرفتم اونم کلی حالا چطور دست برسونم؟ تازشم شما می تونید از تو سایت شرکتا وارد شید ولی تعجب می کنم چرا نمی رید یه سر نمایشگاه! بهرحال من بهتون توصیه می کنم الان که شده برید یه سر چون کلی کتاب رو میشه تو یه کتابخونه یه جا دید ( قابل توجه خیلی ها که نمایشگاه کتاب رو بیشتر ترجیح می دن) ولی هیچ وقت بالای 500 شرکت غول صنعتی رو نمیشه یه جا دید اونم از هرجای ایران ،
راستی منا خانم اگه منظورمهندس شفیعی همون دکتر شفیعی دورادور می شناسمش واسه همین پرسیدم

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
ای بابا نمایشگاه تا یکم خرداد وقته مهندس خب واسه سفارش کار که بهترین فرست الان که بری می رسی اونجا
کاتالوگم گرفتم اونم کلی حالا چطور دست برسونم؟ تازشم شما می تونید از تو سایت شرکتا وارد شید ولی تعجب می کنم چرا نمی رید یه سر نمایشگاه! بهرحال من بهتون توصیه می کنم الان که شده برید یه سر چون کلی کتاب رو میشه تو یه کتابخونه یه جا دید ( قابل توجه خیلی ها که نمایشگاه کتاب رو بیشتر ترجیح می دن) ولی هیچ وقت بالای 500 شرکت غول صنعتی رو نمیشه یه جا دید اونم از هرجای ایران ،
راستی منا خانم اگه منظورمهندس شفیعی همون دکتر شفیعی دورادور می شناسمش واسه همین پرسیدم
اخه اخبار مثل اينكه گفت از 29 تا 1ام!!! اگه تا 1 خرداد باشه كه با كله ميرم حتما ميرم هم كتاب رو ميرم هم نفت رو.آخه كدوم نمايشگاهي اينقدر واسش وقت ميذارن همين الان رفتم تو سايش نوشته بود تا 1 ارديبهشت!!شما چيكار كرديد چه استفاده اي كرديد؟
ميگم نميتونين از كاتالوگا يه عكسي اسكني چيزي واسم بفرستين؟

آخرین ویرایش:

sintop

عضو جدید
با سلام خدمت مهندسان گرامی
من بعد کنکور سراسری چیزی نخوندم حالا هم 20 روز برای آزاد وقت دارم بنظرتون چی بخونم این 20 روز مفید باشه واسه کنکور آزاد.در ضمن من گرایش تبدبل انرژی واحد ساری شرکت کردم اگر کسی میدونه چه درصدایی لازم دارم کمک بزرگی کرده.مرسی

Mechan

کاربر فعال
کنکوریهای عزیز نمازشب بخوانند کنکورو قورت میدین!

کنکوریهای عزیز نمازشب بخوانند کنکورو قورت میدین!

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت:
هرچه به ایمان نزدیک شویم به موفقیت نزدیک‌تر می‌شویم و اگر روزی تیم فوتبالی داشته باشیم که بازیکنان آن نماز شب بخوانند و با وضو و به نیت برافراشتن پرچم اسلام به میدان بروند، می‌توانیم تیم فوتبال برزیل را هم شکست دهیم.:eek::eek::eek:
[البته ظاهرا آقای نقدی نمیدونستن(یادشون رفته بود)که اسپانیا قدرت اول فوتباله الان.]اگه سردار نقدی رو از نزدیک ببینم ازش میپرسم بارسا رو چی؟}

پس می توان نتیجه گرفت که """کنکوریها"" هم با این روش می تونن کنکورو قورت بدن.

mehran_shirsavar

عضو جدید
نه نه اشتباه تایپی بوده منظورم یک اردیبهشت بود ولی نمی دونم چرا تایپیدم یک خرداد!!! شرمنده بهر حال مظورم این بود که شب را بیوفتی صبحی یرسی

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
نه نه اشتباه تایپی بوده منظورم یک اردیبهشت بود ولی نمی دونم چرا تایپیدم یک خرداد!!! شرمنده بهر حال مظورم این بود که شب را بیوفتی صبحی یرسی
كاش واقعا ميشد اينقد راحت شب راه افتاد صب رسيد!!!فردا كلي كلاس و بدبختي دارم مهران جان نميرسم ايشالا 13 ام واسه كتاب ميرم

smsman

عضو جدید
یا علی گفتیم و اَرشد آغاز شد ... :D

خوب بعد از 1 ماهی بی برنامه خوندن ما امروز رسمآ مطالعه خود رو برای بهمن ماه 91 با افق تبدیل انرژی شهید چمران آغاز کردیم ... ;)

البته من سرباز هستم و فرصت خیلی ها از من بیشتره . اما امیدوارم خودم و همه ی داوطلب های باشگاه مهندسان ایران دانشگاهی که میخوان در بیان !

دوستان من در یک حرکت انقلابی از سیالات راهیان ارشد شروع کردم به خوندن . البته ریاضیات 1 و 2 و معادلات و ریاضی مهندسی معتقدی و همینطور مقاومت پوران پژوهش و ارتعاشات پارسه رو هم دم دست دارم . اما چون به سیالات علاقه دارم گفتم از این راهیان شروع کنم تا بعد . البته نا گفته نماند ریاضی 1 معتقدی رو هم یه هفته ای خوندم زیاد باب میلم نبود واسه همین فعلآ گذاشتمش کنار :D . من یه پوئن منفی دارم و اون هم معدل 14.14 لیسانسمه که البته به دلایلی تا این حد پایین اومده بود . اینم بگم که تبدیل انرژی آزاد خمینی شهر هم در اومده بودم که ترجیح دادم برم خدمت . الآن تا ساعت 5 پادگان هستم و بعضی وقت ها اونجا هم اگه بشه درس میخونم . اما معمولآ از 6-10 بعد از ظهر میخونم واسه ارشد . خیلی دوست داشتم پیشنهاد های خودتون رو برای موفق شدن و رسیدن به تبدیل انرژی چمران از قبیل برنامه ریزی یا اشکال کارم بشنوم .

به امید قبولی همه کاربران داوطلب در دانشگاه مورد نظرشون ;)

AM_mech

عضو جدید
سلام
دوستان میشه لطفا هر اطلاعاتی در مورد اخرین رتبه قبولی دانشگاه ها پارسال دارین بذارید شبانه و روزانه

BATOOO

عضو جدید
سلام
دوستان میشه لطفا هر اطلاعاتی در مورد اخرین رتبه قبولی دانشگاه ها پارسال دارین بذارید شبانه و روزانه

سلام من يكي از دوست1650 روزانه گيلان يكي با355 تبديل صنعتي يكي هم با 2300 بانه مالك اشتر تبديل رواورده

neda iran mehr

عضو جدید
بچه ها کسی خبری از کلید کنکور نداره که تغییر کرده یانه؟؟؟؟واقعا چه خوابی برامون دیدن؟؟؟؟!!!!مردم از دلشوره.....

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها کسی خبری از کلید کنکور نداره که تغییر کرده یانه؟؟؟؟واقعا چه خوابی برامون دیدن؟؟؟؟!!!!مردم از دلشوره.....
نتايج هم كه بياد كليد نهايي رو نشون نمي دن خلاصه آخرش نميفهيمم چه گندي زدن و چجوري ماست ماليش كردن..خدا بدادمون برسه

Mechan

کاربر فعال
سلام

سلام به همه.

یه فایلی میذارم که امیدوارم کمی از نگرانیهاتونو از بین ببره.
درمورد رتبه های قبولی پارساله

پیوست ها

• رشته مهندسي مکا&#1.pdf
    52 کیلوبایت · بازدیدها: 0
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا