دوستان
به نظرتون من هوا فضا های مالک اشترو بعد روزانه های طراحی کاربردی بزارم خوبه یا
آخر بزارم!!!
خودم دوست دارم انتخاب اول بزنم اینارو ولی از مصاحبه اش میترسم. مردود شم و به فنا بره همه چی!!!!
آقا کریم دستت درد نکنه
با اینکه کنکور امسالت را خوب ندادی ولی بازم موندی کار بچه ها را راه انداختی
همیشه موفق و سربلند باشی
دیگه میخوام واست سنگ تموم بزارم یه شماره میزارم واست. سال پیش مکاترونیک تبریز قبول شده. هر سوالی داری ازش بپرس . ترک هم هست.كمكم كنيد ديگه مكاترونيك تبريز اخرش چنده؟كي ميتونه كمك كنه؟
کسی ویرایش کرده؟
پس این ویرایش کجاس؟
آقا آمار گرفتی به ما هم بگوكمكم كنيد ديگه مكاترونيك تبريز اخرش چنده؟كي ميتونه كمك كنه؟
فراموش نشه فقط میتونی دوتا بزنی . کلا شبانه روزانه هر رشته .یادت نره.نمیدونم روزانه های مالک اشتر رو بزنم یا فقط شبانه هاشو بزنم ؟
میترسم روزانشو بیارم اما نخوام برم بعد محروم بشم سال دیگه
هوافضا مالک رو اول بزنم یا تبدیل انرژیشو ؟
فراموش نشه فقط میتونی دوتا بزنی . کلا شبانه روزانه هر رشته .یادت نره.
یعنی چی کریم جان فقط میتونه 2 تا بزنه؟فراموش نشه فقط میتونی دوتا بزنی . کلا شبانه روزانه هر رشته .یادت نره.
یعنی چی کریم جان فقط میتونه 2 تا بزنه؟
آهانمنظورش این بود که فقط 2 تا رشته میشه از رشته های خاص (مثل مالک اشتر ) انتخاب کرد
آهان
راست میگی واسه مکانیک یکی مهندسی تسلیحات و اون یکی خودروهای نظامی.
منظورت ایناس دیگه؟
دقیقا. بچه ها منم زدم و خلاص. اول روزانه ها بعدش مالک و امام حسین و آخر شبانه.
خدایا صلاح بنده هاتو از خودشون بهتر میدونی. تسلیم خواسته توئیم.
سلام به همگی
آقا من یه سئوال دارم بنظرتون با رتبه 2020 جامدات امیدی به قبولی هست یا بشینم برا سال دیگه از الان بخونم؟
مالک تبدیل + امام حسین طراحیمالک اشتر چیارو زدی ؟
مالک رو اگه انتخاب های آخرم بزنیم بررسی میشه ؟
نظر دوستان در مورد علوم و تحقیقات مرکز چطوره؟ می ارزه برم؟
کجایند مردان بی ادعا؟اقا تصميم رو گرفتم مكا ترونيك تبريز رو قبل طراحي محقق ميزنم
ولي خودمونيما اين تايپيك همه اعضاي تازه وارد رو عضو فعال كرد
به من مربوط ميشه؟کجایند مردان بی ادعا؟
یاد دوستان سفر کرده : gm 1362 - am -mona - مکاترونیک گرامی میداریم. راهشان پر رهرو.
کجایند مردان بی ادعا؟
یاد دوستان سفر کرده : gm 1362 - am -mona - مکاترونیک گرامی میداریم. راهشان پر رهرو.