سلام من کل سوالات به جز 3 تا را به طور کامل و تشریحی حل کردم و در یک تاپیک جداگانه با عنوان "پاسخ تشریحی سوالات ساخت 93" ارسال کردم منتهی نمیدونم چرا هنوز تاپیک توسط مدیر سایت تایید نشده. انشالله تایید که شد شما میتونید پاسخ تمام سوالات را به طور تشریحی داشته باشید.فقط دو تا اشتباه توشون داشتم یکی در مورد سوال 120 (CNC) که تنها سوال نکته دار امسال ساخت بود. من خودم این نکته را در داخل جزوه ام نوشته بودم منتهی سر جلسه اشتباه کردم. و الان در این تایک با طرح موضوع این سوال متوجه شدم پاسخ صحیح G02 است. در صفحات G18 , G19 اگر بخواهیم موافق عقربه های ساعت قوس زنی کنیم باید از G03 و اگر بخواهیم مخالف عقربه ها قوس بزنیم باید از G02 استفاده کنیم. یعنی کاملا برعکس صفحه کاری G17 که فکر کنم اکثرا این سوال را اشتباه کردند. دومین اشتباهم در مورد ظرفیت پرس بود که در پاسخنامه تشریحی هم این اشتباه را داشتم. جواب صحیح این سوال 25 تن است. در این سوال ما باید نیروی برشی را به همراه 20% افزایش نیرو به دست آوریم و با توجه به اینکه ظرفیت پرس 1.5 برابر نیروی برشی است باید آن را در 1.5 ضرب کنیم که تقریبا 25 تن می شود.انشاالله مدیر سایت زودتر تاپیک بنده را تایید کند تا شما هم جواب ها را ببینید و نظراتتان را اعلام کنید.