hsdanesh
عضو جدید
فکر کنم این فایل مربوط به رتبه های ارشد سال 91 یا 90 باشه. گفتم شاید به دردتون بخوره 
مشاهده پیوست Rotbeha.rar

مشاهده پیوست Rotbeha.rar
سلام دوستان یه سوال دارم یکی از همکلاسی های قدیم که امسال ارشد داشته میگه با 1200 روزانه دانشگاه تهران تبدبل رو آورده همچین چیزی ممکنه؟![]()
سلام دوستان یه سوال دارم یکی از همکلاسی های قدیم که امسال ارشد داشته میگه با 1200 روزانه دانشگاه تهران تبدبل رو آورده همچین چیزی ممکنه؟![]()
نه امکان نداره. واسه قبولی از روزانه تبدیل دانشگاه تهران رتبه زیر 200 میخواد. 1200 مثلا تبریز، سهند، ارومیه، گیلان و ... میشه قبول شد.
باکس ریاضیات و جامدات و سیالات به نظرم کامله. توصیه می کنم کتاب کنترل پوران رو به باکس دینامیک اضافه کنی. خیلی کتاب خوبیه![]()
کتاب کنترل پوران تو سایتش زده 910 صفحه! واقعا همین قدره؟ یکم زیاد نیست؟
منظورم کتاب ترمو راهیان هستش دوست عزیز
رفقا برای ارتعاشات چه پیشنهادی دارید؟
رفقا برای ارتعاشات چه پیشنهادی دارید؟
پوران پژوهش بد نیست.
راهیان ارشد تالیف روح اله حسینی.
ای بابا گیج شدیم ما![]()
دیفرانسیل به نظرتون گاج بخرم یا راهیان ارشد؟
ای بابا گیج شدیم ما![]()
دیفرانسیل به نظرتون گاج بخرم یا راهیان ارشد؟
من خودم از رو راهيان خوندم ارتعاشات رو
واقعا از نظر درسنامه فاجعه است!!ا
مگه اينكه بلد باشي بخواي تست بزني و گرنه به دردت نميخوره.
پوران هم شنيدم درسنامه اش از راهيان بهتره ولي جمع بندي تست هاي راهيان قوي تر به نظر مياد.
همين ديگه.
با اينكه هيچ كدومش را نداشتم ولي گاج تو معادلات اسم در كرده و به نظر مناسب تره.
معادلات كاملا تست محور. با تست زياد جواب ميگيري و درس فراري هست، مراقب باشيد دوره فراموش نشه.
معادلات و ریاضی مهندسی فقط مهندس کریمی انتشارات نصیر.دیفرانسیل به نظرتون گاج بخرم یا راهیان ارشد؟
کلا کتابای راهیان ارشد واقعا افتضاح و به درد نخور و فوق العاده گرون هستند. سال 90 کتاب انتقال حرارت راهیان 19000 تومان بود و کتاب انتقال حرارت پوران که خیلیم کتاب خوبیه 8000 تومان. از من میشنوید پولتونو حروم این موسسه متقلب نکنید
منم با دوستان موافقم ترمو راهيان ارشدو خوندم خوشم نيومد خيلي! بانك تست خوبي شايد باشه اما درسنامشو نپسنديدم البته من نميگم كه متقلبند هر موسسه اي به فكر سودشه پارسه هم واس 8مرحله آزمون 500 هزار تومن ميگيره كه شايد واس 2-3 تاش پول طراح بده .دوست عزیز چرا متقلب؟ من با خود دکتر خداکرمی در ارتباطم و شاهدم که چقدر زحمت میکشه واسه کتاب هاش و بقیه کتاب های راهیان ارشد. درسته که گرونه ولی جامع هست.
ببخشید دوستم جسارت نشه ولی اکثر دوستانی که به خاطر کم کاری خودشون از کنکور قبول نشدن یا نتیجه دلخواهشون رو بدست نیاوردند، از کتاب های دکتر خداکرمی بهونه میگیرن.
جالبه که اکثر اونایی هم که نتیجه فوق العاده گرفتن، کتاب های راهیان ارشد (مخصوصا باکس سیالات) رو توصیه می کنن.
منم با دوستان موافقم ترمو راهيان ارشدو خوندم خوشم نيومد خيلي! بانك تست خوبي شايد باشه اما درسنامشو نپسنديدم البته من نميگم كه متقلبند هر موسسه اي به فكر سودشه پارسه هم واس 8مرحله آزمون 500 هزار تومن ميگيره كه شايد واس 2-3 تاش پول طراح بده .
دوست عزیز چرا متقلب؟ من با خود دکتر خداکرمی در ارتباطم و شاهدم که چقدر زحمت میکشه واسه کتاب هاش و بقیه کتاب های راهیان ارشد. درسته که گرونه ولی جامع هست.
ببخشید دوستم جسارت نشه ولی اکثر دوستانی که به خاطر کم کاری خودشون از کنکور قبول نشدن یا نتیجه دلخواهشون رو بدست نیاوردند، از کتاب های دکتر خداکرمی بهونه میگیرن.
جالبه که اکثر اونایی هم که نتیجه فوق العاده گرفتن، کتاب های راهیان ارشد (مخصوصا باکس سیالات) رو توصیه می کنن.
بچه ها به نظرتون باكس ديناميك را چيكار كنيم؟ به نظرم اول بايد ديناميكو خوند! آيا بريم ديناميكا از روي مريام بخونيم يا يه كتاب ديگه؟ دوستان كه در مورد ارتعاشات سوال ميپرسند اول ديناميكو خونديد ؟! اگه اره از روي چه كتابي؟!