ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omidr.1370

عضو جدید
دوستان
به نظر شما درس معادلات رو کی باید شروع کرد چون یه عده از دوستان می گفتن چون جنبه فرمولی داره بهتره از مهر ماه شروع بشه؟(البته اینم بگم که من ساختی نیستم)

minaa70

عضو جدید
سلام خیلی ممنون که راهنماییم می کنیین.
من فکر نمی کنم جز اون 2 دسته باشم که فرمودین،فقط من چون لیسانسم آزاد بود می خوام خوب بخونم ارشد و یکی از سراسری های تهران قبول شم،فقط نمی خوام تابستونمو از دست بدم.
می خوام تابستون خوب بخونم تا کارم راحت تر باشه،فقط احساس می کنم اگه تابستون برم کلاس مجبورم می کنه تابستون رو از دست ندم.
نظرتون چیه؟
به نظرتون این دپارتمان استاداش خوبن؟

Omidr.1370

عضو جدید
دستت طلا فقط قسمت آخر سوالم رو ندیدم

آگه یه شهر بدی میشه شهر دیگه ای امتحان بدی نوشته بود با توجه به محلی که میگین آزمون میدین

بعد آزموناش دوهفته یک باره نمی دونم چرا از آزمون های نزدیک هم خوشم نمیاد پارسه چطوریه؟
به شماره ای که توی سایت زده زنگ بزن بپرس
اینجا

Omidr.1370

عضو جدید
سلام خیلی ممنون که راهنماییم می کنیین.
من فکر نمی کنم جز اون 2 دسته باشم که فرمودین،فقط من چون لیسانسم آزاد بود می خوام خوب بخونم ارشد و یکی از سراسری های تهران قبول شم،فقط نمی خوام تابستونمو از دست بدم.
می خوام تابستون خوب بخونم تا کارم راحت تر باشه،فقط احساس می کنم اگه تابستون برم کلاس مجبورم می کنه تابستون رو از دست ندم.
نظرتون چیه؟
به نظرتون این دپارتمان استاداش خوبن؟
دوست عزیز
این اساتیدی که زده معروفه
ولی در این مورد باید خودتون تضمیم گیری کنید ولی من در این حد می تونم شما رو راهنمایی بکنم که حتی اگر سوالات کنکور رو هم با شما کار کنند ولی وقت نکنید اون سوالات رو دوره کنید و پیش خودتون تحلیل کنید و به عبارت دیگه جوری باشه که دائم سر کلاسو رفت و آمدش باشید فکر می کنید موفق می شوید؟
در مورد اینکه میگید دانشگاه آزادی هستید و اینجور بحث ها باید بگم خوندن برای کنکور کاملا با امتحانات دانشگاه متفاوته درسته شاید پایه درسی موثر باشه ولی با تلاش وکوشش میشه این اختلاف خیلی کم با رقبا رو از بین برد.

dash @li

کاربر بیش فعال
سلام.جان؟؟؟
نمی دونم کیو میگی.من دیروز با این سایت آشنا شدم.اما من خیلی با حرکت این استادا حال کردم.دوس ندارم بچه های امسال الکی پولشون رو خرج کنن.

در هر صورت ببخشید اشتباه گرفتم

جواب دوستم آقا امید گل من یکی از دوستان سال بالاییم که رتبش 190 شد سه بار معادلات رو خوند

یک بار تابستون .یک بار توی آذر و دی و...یک بار هم هفته آخر قشنگ حوند گفت 4 تا از 5 تا سوال رو زده

باز اگه میبینی وقت کم میاری از بعد تابستون یه دور بخون هفته آخر هم یه دور

بابت اون لینک هم ممنونم

departeman

عضو جدید
من امسال رتبم 30 شد و صرفا نظر شخصیمو میگم به نظر من هیچ درسی رو واسه پاییز نگه ندار چون ریسک داره.من خودم تابستون بیشتر درسهارو یبار خوندم ولی نه عمیق.(بیشتر تحلیلی خوندمو تست کم زدم) این باعث شد که پاییز آرامش بیشتری داشته باشم و تست زیاد کار کنم.کلا کنکور مخصوصا تو مکانیک انقدر باید تست بزنی تا سرعت عملت بیشتر بشه.
واسه معادلاتم اگه بتونی کلاس دکتر معتقدی بری خیلی خوبه چون میدونه کجاهارو بیشتر کار کنه.کتابایی که تو بازار هست خیلی تفت دادن اصلا یه درد کنکور نمیخوره.من خودم کلاس ریاضی مهندسی معتقدی رو رفتم خیلی خدب جواب داد.و پشیمون بودم کاش معادلاتم می رفتم.البته دوست عزیز سعی کن تابستون کلاسارو بری تا استرست کم بشه واسه خوندن از مهر.کلاساش امسال در پارسه نیست و تو دپارتمان مهندسی مکانیک نگاره درس میده. آدرس سایت: www.mechedep.com

minaa70

عضو جدید
خیلی ممنون آقا امید.
من که نمی گم می خوام همشو برم کلاس،می گم درسای مهم که پایه ایه رو تابستون برم،چون می دونم اگه تابستون بخوام خودم بخونم هی امروز فردا می کنم نمی خونم...
فقط موندم کجا برم کلاس،که گویا اینجا استاداش خوبن،تخفیفم داره!
انجا به نظرتون از مدرسان و پارسه بهتره؟

departeman

عضو جدید
امید جان قبول داری استاد تو یه کلاس مثلا 50 ساعته یه ماده درسی رو جمع میکنه و همه موضوعات مهمو تحلیل می کنه و شمای کلی از درس تو ذهن دانشجو مجسم میشه،اونم تو فصل تابستون که خیلی ها هنوز شروع نکردن،ارزش داره؟
به نظر من از تابستون بخای خودت شروع کنی بخونی تا شب کنکور خیلی طاقت فرسا میشه.

departeman

عضو جدید
بهتر یا بدتر بودنشو با یه مقایسه کوچولو بین اساتیدش مشخص میشه.حالا تصمیم با خودتونه

Omidr.1370

عضو جدید
امید جان قبول داری استاد تو یه کلاس مثلا 50 ساعته یه ماده درسی رو جمع میکنه و همه موضوعات مهمو تحلیل می کنه و شمای کلی از درس تو ذهن دانشجو مجسم میشه،اونم تو فصل تابستون که خیلی ها هنوز شروع نکردن،ارزش داره؟
به نظر من از تابستون بخای خودت شروع کنی بخونی تا شب کنکور خیلی طاقت فرسا میشه.
به هر حال تا یه حدی با حرفتون موافقم که طاقت فرسا میشه و بهتره جو مطالعه عوض بشه ولی موفقیت بدون کلاس غیرممکن نیست همون جوری که موفقیت با کلاس رفتن تضمینی نیست و من می تونم توی همین فروم افراد زیادی رو برای شما مثال بزنم که بدون کلاس تونستن رتبه های قابل قبولی کسب کنند

Omidr.1370

عضو جدید
خیلی ممنون آقا امید.
من که نمی گم می خوام همشو برم کلاس،می گم درسای مهم که پایه ایه رو تابستون برم،چون می دونم اگه تابستون بخوام خودم بخونم هی امروز فردا می کنم نمی خونم...
فقط موندم کجا برم کلاس،که گویا اینجا استاداش خوبن،تخفیفم داره!
انجا به نظرتون از مدرسان و پارسه بهتره؟
اگر که یک همچین خصلتی دارید رفتن کلاس به شما توصیه میشه.
راستش من در مورد کلاس ها اطلاعی ندارم ولی این موسسه که دوستمون لینکش رو داده دیدم اساتیدش معروف بودن

departeman

عضو جدید
هیچ چیزی غیر ممکن نیست.من یکی از دوستام فقط با خوندن کتابای مرجع حدود160 آورد.ولی من وقتی یه صفحه کتال مرجع میخونم سرم درد میگیره.کلا همه چی بستگی به آدمش داره.

minaa70

عضو جدید
:smile:
خیلی خیلی ممنون آقا امید،بازم از دوستان اگه در مورد کلاسهای جای دیگه اطلاعی داره بگه.
اگه هم که اینجا خوبه برم همینجا چون تخفیف زمانی داره،هر چقدر زودتر ثبت نام کنم به نفعمه.

dash @li

کاربر بیش فعال
دوستان من تقریبا تمام قسمت های ارشد 92 تو یتاپیکش خوندم واقعا جالب و عالی بود توی اون تاپیک یه چیزی پیدا کردم واقعا عالی بود اینجا می گزارم دانلود کنید و با دقت بخونیدش خیلی عالیه

دانلود راهنمای ارشد

minaa70

عضو جدید
دوستان من تقریبا تمام قسمت های ارشد 92 تو یتاپیکش خوندم واقعا جالب و عالی بود توی اون تاپیک یه چیزی پیدا کردم واقعا عالی بود اینجا می گزارم دانلود کنید و با دقت بخونیدش خیلی عالیه

دانلود راهنمای ارشد
علی آقا شما کلاس کنکور رفتین ؟نظرتون راجع به استادای www.mechedep.com چیه؟من می خوام کلاس برم،شما اطلاعی دارین؟دوستان که می گن استاداش معروفه.

dash @li

کاربر بیش فعال
علی آقا شما کلاس کنکور رفتین ؟نظرتون راجع به استادای
چیه؟من می خوام کلاس برم،شما اطلاعی دارین؟دوستان که می گن استاداش معروفه.

سلام من دسترسی به کلاس کنکور ندارم

ولی خب کلاس کنکور خوبه به شرطی که محدود باشه و برای دروسی باشه که واقعا میبینی خودت می خونی ولی نتیجه دلخواه نمی گیری

حد نهاییشم گرفتن استاد خصوصیه که واقعا نیاز داشته باشی

بعضی دروس هم که واقعا کتب کنکوری خوبی براشون موجود نیست مثل طراحی اجزا که توی همین مشاوره هم نوشته می تونی کلاس بری که اونجوری که من فهمیدم کلاس دکتر شریعت پناهی و کلاس

دکتر کبیریان خوبه

اگه ریاضیات نمی تونی از روی کتب کنکوری بفهمی کلاس برو ولی اینو بدون کلاس معجزه نمی کنه بلکه راحت یاد گرفت موضوع درسیه اگه قرار باشه ریاضی 1 رو توی سه هفته خودت بفهمی توی کلاس درس احتمالا توی چند جلسه می فهمی ولی دوباره باید بخونیش چون مطالعه کنکور یک مطالعه مستمره و نمیشه با یک بار خوندن گفت تموم شده البته کسانی که خوب دارای استعداد بالایی هستند استثنایند
در مورد دروس سیالاتی نظری ندارم و همین طور دروس دینامیکی ولی توی تابستون و یا زمان کنکور سعی کن با کلاس کنکور وقت خودت رو تلف نکنی یکی دو تا درس رو که واقعا میینی توی اون دروس ضعف داری نیاز داری بفهمی چه مطلبی رو می خواهند بهت بگن کلاس برو ولی اگه توی 3 سال دانشگاه درسا رو کمی هم مطالعه کرده باشی و با مطلب آشنا باشی فقط کتاب های کنکور رو بخونی و درست وقت بزاری و مطالعه مفید داشته باشی و اتلف وقت نداشته باشی می تونی نتیجه خوبی بگیری

در هر صورت کلاس کنکور خوبه ولی کمش خوبه اکثر کلاسای کنکور شهر بزرگ مثل تهران و اصفهان و مشهد برگزار می شوند استاد های مطرح حضور دارند کسانی که مثل من دسترسی ندارند کتاب های این استاد ها و جزواتشون رو گیر بیارند بخونند به نظرم کار بزرگی کردند

در ضمن شهر های بزرگ برای رفتن به کلاس کنکور ساعت ها وقت آدم به هدر میره و واقعا می شه گفت که بخوای کلاس کنکور زیاد بری ممکنه خسته بشی باز این نظر منه و هر کسی نظر خودش رو داره

من خودم اگه دسترسی داشتم حتما ریاضیمهندسی و طراحی اجزاء رو کلاس می رفتم ولی خب دسترسی ندارم از روی کتاب می خونم یکم وقت بیشتری میبره تا یاد بگیرم ولی خب به نظرم این بهترین راه حله

ولی خب برای دروس مختلف کتاب های زیادی هست که میتونی ازشون کمک بگیری و نیاز به کلاس هم نیست چون در هر صورت مطالعه مهمترین بخش یاد گیریه دروس کنکوره

به امید اینکه همگی در این مسیر به خوشی به مقصد برسیم .....

minaa70

عضو جدید

سلام من دسترسی به کلاس کنکور ندارم

ولی خب کلاس کنکور خوبه به شرطی که محدود باشه و برای دروسی باشه که واقعا میبینی خودت می خونی ولی نتیجه دلخواه نمی گیری

حد نهاییشم گرفتن استاد خصوصیه که واقعا نیاز داشته باشی

بعضی دروس هم که واقعا کتب کنکوری خوبی براشون موجود نیست مثل طراحی اجزا که توی همین مشاوره هم نوشته می تونی کلاس بری که اونجوری که من فهمیدم کلاس دکتر شریعت پناهی و کلاس

دکتر کبیریان خوبه

اگه ریاضیات نمی تونی از روی کتب کنکوری بفهمی کلاس برو ولی اینو بدون کلاس معجزه نمی کنه بلکه راحت یاد گرفت موضوع درسیه اگه قرار باشه ریاضی 1 رو توی سه هفته خودت بفهمی توی کلاس درس احتمالا توی چند جلسه می فهمی ولی دوباره باید بخونیش چون مطالعه کنکور یک مطالعه مستمره و نمیشه با یک بار خوندن گفت تموم شده البته کسانی که خوب دارای استعداد بالایی هستند استثنایند
در مورد دروس سیالاتی نظری ندارم و همین طور دروس دینامیکی ولی توی تابستون و یا زمان کنکور سعی کن با کلاس کنکور وقت خودت رو تلف نکنی یکی دو تا درس رو که واقعا میینی توی اون دروس ضعف داری نیاز داری بفهمی چه مطلبی رو می خواهند بهت بگن کلاس برو ولی اگه توی 3 سال دانشگاه درسا رو کمی هم مطالعه کرده باشی و با مطلب آشنا باشی فقط کتاب های کنکور رو بخونی و درست وقت بزاری و مطالعه مفید داشته باشی و اتلف وقت نداشته باشی می تونی نتیجه خوبی بگیری

در هر صورت کلاس کنکور خوبه ولی کمش خوبه اکثر کلاسای کنکور شهر بزرگ مثل تهران و اصفهان و مشهد برگزار می شوند استاد های مطرح حضور دارند کسانی که مثل من دسترسی ندارند کتاب های این استاد ها و جزواتشون رو گیر بیارند بخونند به نظرم کار بزرگی کردند

در ضمن شهر های بزرگ برای رفتن به کلاس کنکور ساعت ها وقت آدم به هدر میره و واقعا می شه گفت که بخوای کلاس کنکور زیاد بری ممکنه خسته بشی باز این نظر منه و هر کسی نظر خودش رو داره

من خودم اگه دسترسی داشتم حتما ریاضیمهندسی و طراحی اجزاء رو کلاس می رفتم ولی خب دسترسی ندارم از روی کتاب می خونم یکم وقت بیشتری میبره تا یاد بگیرم ولی خب به نظرم این بهترین راه حله

ولی خب برای دروس مختلف کتاب های زیادی هست که میتونی ازشون کمک بگیری و نیاز به کلاس هم نیست چون در هر صورت مطالعه مهمترین بخش یاد گیریه دروس کنکوره

به امید اینکه همگی در این مسیر به خوشی به مقصد برسیم .....
وای مرسی از توضیحات کاملتون،حرفاتونو قبول دارم،منم می خوام تابستون بعضی از درس هارو برم که تابستون هم تو جو درس باشم هم بعدا کارم راحتر باشه....
حالا به نظرتون کدومارو برم کلاس؟
این دپارتمان تخصصی خوب نیست؟دکتر شریعت پناهی کجا درس میده؟
من می خوام اگه می رم کلاس فقط یه موسسه برم.من نمایشگاه کتاب دکتر روح اله حسینی(راهیان ارشد)خریدم اون خوب نیست؟

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که واقعا تصمیم دارن کلاس برن این سه کلاس رو از دست ندن: اجزای شریعت پناهی ، سیالات پروفسور صادقی و ارتعاشات دکتر جباری

dash @li

کاربر بیش فعال
وای مرسی از توضیحات کاملتون،حرفاتونو قبول دارم،منم می خوام تابستون بعضی از درس هارو برم که تابستون هم تو جو درس باشم هم بعدا کارم راحتر باشه....
حالا به نظرتون کدومارو برم کلاس؟
این
دپارتمان تخصصی خوب نیست؟دکتر شریعت پناهی کجا درس میده؟
من می خوام اگه می رم کلاس فقط یه موسسه برم.من نمایشگاه کتاب دکتر روح اله حسینی(راهیان ارشد)خریدم اون خوب نیست؟

نمی گم روح الله حسینی خوب نیست ولی اون چیزی که بچه ها اکثرا پیشنهاد میدن شریعت پناهیه

من خودم هم کتاب روح الله حسینی رو خریدم و خواهم خوند ولی جزوه شریعت پناهی رو به سفارش دوستان توی این سایت دانلود کردم هم حتما می خونم
باز هم نظر با خودتونه می تونین از چند تا از دوستان نظر بخوایین ببینین کدوم استاد کلاسش بهتره اون کلاس رو برین ولی چیزی که من خوندم و از سایر دوستان مشاوره گرفتم این بود
ریاضی مهندسی مهندس کریمی هم موسسه نصیره و دکتر شریعت پناهی هم فک کنم نصیر باشه
به سایت NASIR.IR برو ببین کدوم استادا الان تدریس می کنند معتقدی هم برای ریاضی مهندسی خوبه
ناییی هم برای مقاومت و استاتیک
برای سایر دروس من نمی تونم نظر بدم چون واقعا دربارشون نمیدونم چون گرایشم ساخت و تولیده بیشتر درباره جامدات و ریاضی تحقیق کردم برای سیالاتی ها و دینامیکی ها تحقیق نکردم

باز سوالی داشتی می تونی بپرسی ان شالله به جوابت رسیده باشی
در ضمن آزمون هم فک کنم نصیر و سنجش و مهستان از همشون ارزون تر باشن من خودم که ازمون های آخر سنجش احتمالا برم شما چیکار می کنین؟

dash @li

کاربر بیش فعال
الان نیگاه کردم شریعت پناهی رو توی موسسه نصیر ندیدم نمیدونم کدوم موسسه درس میدن

ولی بعدش موسسه مهستان رو نیگا کردم هم کریمی بود هم شریعت پناهی باز باید خودت بری ببینی

التماس دعا.....

آخرین ویرایش:

Omidr.1370

عضو جدید
دوستانی که واقعا تصمیم دارن کلاس برن این سه کلاس رو از دست ندن: اجزای شریعت پناهی ، سیالات پروفسور صادقی و ارتعاشات دکتر جباری
با عرض سلام خدمت جناب سرمست که همیشه بهشون ارادت دارم
قبلا هم در مورد خیلی از این مطالب بحث کردیم ولی من هنوز خودم جواب بعضی سوالاتم رو نگرفتم:
1.با توجه به اینکه سیالات صادقی کتابش تو بازار هست و منابع دیگه ای هم هست در کنارش که می تونه مکمل باشه باز هم کلاس سیالات صادقی رو توصیه می کنید؟
2.در مورد ارتشعات نصیر(نیکخواه بهرامی) هست که یک بار هم از شما پرسیدم ولی توی سایتش که رفتم نگاه کردم این کتاب با عمرانی ها مشترک هست خودتون این کتاب رو دیدید؟
...............................................
خودم شاید شریعت پناهی رو رفتم دوستان نمی دونید که کلاس تابستونه شریعت پناهی کدوم موسسه است و کی برگزار میشه؟

departeman

عضو جدید
در با سوادیه دکتر شریعت پناهی و پرفسور صادقی و ... هیچ شکی نیست.ولی به نظر من استاد کنکوری با استادای دیگه خیلی فرق داره استادی که ( دکتر خداکرمی،دکتر روح الله حسینی)بهترین کتاب کنکوری رو نوشته مسلما بهترین گزینه است.این اساتید چندین ساله که توی کنکور مهندسی مکانیک فعالیت دارن و حتما بهتر از اساتید دیگه لم کنکور رو می دونن.چون کنکور خیلی با امتحانای دانشگاهو ... فرق داره و بیشتر از اینکه بحث علمی باشه بحث مهارته البته هرچند که این استادا از نظر علمی نیز خیلی باسوادن...
قیمتاشم از بقیه جاها ارزون تره و تخفیفه خوبی هم می دن
از همه مهمتر هم اینکه این دپارتمان به صورت تخصصی تو مهندسی مکانیک فعالیت میکنه(که خیلی مهمه).

minaa70

عضو جدید
وای من که گیج شدم !!:confused:
دوستان تورو خدا به یه جمع بندی برسین.
من خودم به شخصه خیلی دوست دارم سر کلاس استادی بشینم که کتابشو می خونم !ولی با این حرفای شما که گیج شدم.
آقا/خانم departeman شما که گفتین رتبتون 30 شده کتابای کدوم اساتیدو خوندید؟

departeman

عضو جدید
وای من که گیج شدم !!:confused:
دوستان تورو خدا به یه جمع بندی برسین.
من خودم به شخصه خیلی دوست دارم سر کلاس استادی بشینم که کتابشو می خونم !ولی با این حرفای شما که گیج شدم.
آقا/خانم departeman شما که گفتین رتبتون 30 شده کتابای کدوم اساتیدو خوندید؟
من خودم کتاب دکتر نائی،دکتر معتقدی،دکتر خداکرمی و دکتر حسینی
به جرات میگم کتابای این استادا فوق العاده ان.تو شریف همه کتابای این استادارو خوندن.من خودم فقط کلاس معتقدی رفتم.اما هم اتاقیم که 50 شد کلاس حسینی و نائی رو رفته بود،شدید راضی بود

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام خدمت جناب سرمست که همیشه بهشون ارادت دارم
قبلا هم در مورد خیلی از این مطالب بحث کردیم ولی من هنوز خودم جواب بعضی سوالاتم رو نگرفتم:
1.با توجه به اینکه سیالات صادقی کتابش تو بازار هست و منابع دیگه ای هم هست در کنارش که می تونه مکمل باشه باز هم کلاس سیالات صادقی رو توصیه می کنید؟
2.در مورد ارتشعات نصیر(نیکخواه بهرامی) هست که یک بار هم از شما پرسیدم ولی توی سایتش که رفتم نگاه کردم این کتاب با عمرانی ها مشترک هست خودتون این کتاب رو دیدید؟
...............................................
خودم شاید شریعت پناهی رو رفتم دوستان نمی دونید که کلاس تابستونه شریعت پناهی کدوم موسسه است و کی برگزار میشه؟

سلام امید جان.شما لطف داری.من این پیشنهاد رو به دوستانی دادم که عزمشون برای کلاس رفتن جزم هستش. کتاب پارسه ایشون بهترین منبع برای سیالات هست بلا شک ولی واقعا نشستن سر کلاس ایشون به یادگیری (بهتر بگم سرعت یادگیری) کمک زیادی میکنه. برای ارتعاشات هم کتاب دکتر نیکخواه برای مکانیکی هاست(عمرانی ها که ارتعاشات ندارن برای کنکورتا اونجایی که میدونم!) ولی کتابشون رو توصیه میکنم (اگر زمان مناسبی برای مطالعه این درس در نظر گرفتید) و در کنارش کتاب جباری رو هم بخونید. ولی اگر تصمیم دارید کلاس برید حتما کلاس دکتر جباری رو برید.

شریعت پناهی نصیر هستش.

اگر دوستان من رو به تبلیغ کردن برای موسسه ای متهم نکنن(!) فکر میکنم موسسه نصیر برای رشته مکانیک کاملترین کادر اساتید رو داره(با توجه به اضافه شدن دکتر کوثری برای درس های ترمو و انتقال).
مهمترین نکته برای رفتن به کلاس اینه که درس های باکس ریاضی و جامدات رو اگر تصمیم دارید ثبت نام کنید سعی کنید ترم تابستون برید و باکس حرارت و سیالات و دینامیک ارتعاشات رو اگر تصمیم دارید، ترم پاییز برید .موفق باشید

آخرین ویرایش:

departeman

عضو جدید
نکته ای که همه دوستان باید بهش توجه کنن اینه که این دپارتمان که اساتید خودشان تاسیس کردن،حس دلسوزی و تعصب خاصی به نتیجه ی کلاساشون دارن.کاش همه دوستان فرصت داشتن سری به دپارتمان میزدند و انرژی و شوق اساتید برای کسب رتبه های بهتر دانشجوهاشون رو میدیدند.انقدر این دپارتمان کارش درسته که با اطلاع رسانی سینه به سینه داره ظرفیت کلاساش پر میشه.
البته نظر دوستان محترمه.
www.mechedep.com

mooshi9003

عضو جدید
در با سوادیه دکتر شریعت پناهی و پرفسور صادقی و ... هیچ شکی نیست.ولی به نظر من استاد کنکوری با استادای دیگه خیلی فرق داره استادی که ( دکتر خداکرمی،دکتر روح الله حسینی)بهترین کتاب کنکوری رو نوشته مسلما بهترین گزینه است.این اساتید چندین ساله که توی کنکور مهندسی مکانیک فعالیت دارن و حتما بهتر از اساتید دیگه لم کنکور رو می دونن.چون کنکور خیلی با امتحانای دانشگاهو ... فرق داره و بیشتر از اینکه بحث علمی باشه بحث مهارته البته هرچند که این استادا از نظر علمی نیز خیلی باسوادن...
از همه مهمتر هم اینکه این دپارتمان به صورت تخصصی تو مهندسی مکانیک فعالیت میکنه(که خیلی مهمه).

چشم بسته و با اطمینان میگم که خود روح الله حسینی هستی:)

mooshi9003

عضو جدید
برگزاری کلاس و آزمون های آزمایشی آمادگی کنکور کارشناسی ارشد توسط اساتید مجرب
دکتر نایی دکتر خداکرمی دکتر معتقدی دکتر حسینی
با تخفیف ویژه
ثبت نام دوره تابستان شروع شد...

بچه ها من امسال رتبم 30 شد.خدا شاهده از ته قلبم میگم قول این موسساتو نخورین.همشون واسه پوله.
بهتون پیشنهادم اینه برین دپارتمان.اسمم گذاشتم دپارتمان با افتخار تمام.چون این استادا واقعا کارشون درسته.این استادا باهم جم شدن خودشون کلاس برگزار میکنن.
دکتر معتقدی نایی خداکرمی حسینی.خودشونم آزمون طرح میکنن.اگه می خواین نتیجه بگیرین ،اونجا کلاساشونو برین.
آدرسش یخورده بالاتر از میدان ولیعصر کوپه ی رحمتی موسسه نگاره هستش.
شمارشم 88894192
کلی هم تخفیف می دن

سلام.خوبین؟ایشالا موفق باشین.
اره سایتشون www.mechedep.com
اگه احساس نیاز داری آره برو.تابستون بری بهتره.از مهر باید خودت دوره کنی.جاهایی که تو کلاس بیشتر تاکید شده زیاد تمرکز کن.رتبه های تک رقمی اونجا مشاوره میدن.

مشاوره ارشدشون که تو سایت زده دکتر حسینی.اما اسم رتبه های برتر که مشاوره میدن رو دقیق نمی دونم.فقط می دونم تک رقمی هستن و چندتام دو رقمی.یه زنگی بزنین.شماره تماس تو سایتشون دارن حتما

من خودم کتاب دکتر نائی،دکتر معتقدی،دکتر خداکرمی و دکتر حسینی
به جرات میگم کتابای این استادا فوق العاده ان.تو شریف همه کتابای این استادارو خوندن.من خودم فقط کلاس معتقدی رفتم.اما هم اتاقیم که 50 شد کلاس حسینی و نائی رو رفته بود،شدید راضی بود

نکته ای که همه دوستان باید بهش توجه کنن اینه که این دپارتمان که اساتید خودشان تاسیس کردن،حس دلسوزی و تعصب خاصی به نتیجه ی کلاساشون دارن.کاش همه دوستان فرصت داشتن سری به دپارتمان میزدند و انرژی و شوق اساتید برای کسب رتبه های بهتر دانشجوهاشون رو میدیدند.انقدر این دپارتمان کارش درسته که با اطلاع رسانی سینه به سینه داره ظرفیت کلاساش پر میشه.
البته نظر دوستان محترمه.
www.mechedep.com

دپارتمان تخصصی مهندسی مکانیک....
برترین اساتید کنکور کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک...
دکنر نائی،دکتر خداکرمی،دکتر معتقدی،دکتر حسینی،دکتر صالحی‌پور...
مشاوره،کلاس و آزمونهای کاملا تخصصی فقط در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک...
www.mechedep.com

دپارتمان تخصصی مهندسی مکانیک....
برترین اساتید کنکور کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک...
دکنر نائی،دکتر خداکرمی،دکتر معتقدی،دکتر حسینی،دکتر صالحی‌پور...
مشاوره،کلاس و آزمونهای آزمایشی به صورت تخصصی فقط در رشته مهندسی مکانیک...
تخصصی ترین مرکز آمادگی کنکور کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک...
www.mechedep.com

به نظرم خیلی نیاز نیست اما اگه می خوای بری حتما برو دپارتمان تخصصی مهندسی مکانیک،خفن ترین اساتید کنکور همشون اینجان.

(تا nimaie اخراج شد زودی اینو ساختی)عزیزم بس کن اینجا محل کاسبی نیست...

departeman

عضو جدید
(تا nimaie اخراج شد زودی اینو ساختی)عزیزم بس کن اینجا محل کاسبی نیست...
دوست عزیز منو همه میشناسن.اگه راهت به دانشگاه شریف بیفته،همین حرفامو راجب دپارتمان بگی،شما هم منو دیگه میشناسی.چون امسال که شکر خدا رتبم 30 شد به همه ی اونایی که ازم راهنمایی خواستن،دپارتمانو معرفی کردم.چون به صداقت و توانایی کارشون ایمان دارم.و در آخر برای اینکه آبروی دکتر حسینی حفظ بشه،به جان مادرم قسم می خورم که نه روح الله حسینی هستم و نه nimaie .من فقط یه دانشجوی ترم هشت دانشجوی صنعتی شریف هستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا