ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

right2012

عضو جدید
يا خدااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!! مردشور اين رياضي رو ببرم اينقدر داغون شده بودم ك اصلا تمركز نداشتم صورت سوال 76 را اصلا درست نخونده بودم قشنگ حلش كردم. اههههههههههههه
سوال 84 هم پستمو اصلاح كردم اره با c ك اصلا ربط نداره ديروز يكي بچه ها گفت سوال خمش بود اين توام حتما c را در نظر نگرفتي منم ديگه سوالا نگاه نكرده بودم تا الان! من از روش تغيير مكان گفتم چون بارگذاري ثابته با عكس نسبت I رابطه داره ك شد 9/4
نسبت خیز الف به ب میشه نسبت I ب به الف پس گزینه ی 3 میشه دیگه نه گزینه ی 1.

airp

عضو جدید
با گشتاور اگه بخوای حساب کنی باید گشتاور نیروی N که به صورت افقی به پین بالا وارد میشه رو هم حساب کنی ولی من با روش کار مجازی رفتم این جوری چون جابه جایی پین بالا عمود بر نیروی N هست کارش صفر میشه. با کار مجازی هم باید فاصله ی عمودی رو در نظر بگیریم

خدا کنه.والا من فقط طبق اینکه هرچی k بزرگتر بهتر گزینه یک رو زدم

reza2495

عضو جدید
نسبت خیز الف به ب میشه نسبت I ب به الف پس گزینه ی 3 میشه دیگه نه گزینه ی 1.
اره 4/9 ميشه شايد منم 4/9 زدم اخه قشنگ يادمه ك ب اين نكته توجه كردم ك با نسبت عكس I رابطه داره ولي چون دفترچم فرق ميكرد شايد يادمه ك گزينه 1 بود. نميدونم والا ديگه
بقيشون درسته ب نظرتون؟!

javsalo

عضو جدید
سلام با درصد زیر رتبه چند میاد؟
زبان 23%
ریاضی23%
سیالات40%
جامدات 23%
دینامیک 12%

airp

عضو جدید
بچه ها سوال 88 چطور حل میشه.من فقط بخاطر اینکه جهت نیروهای وارد به پرچ A یکی هست گزینه الف زدم 9/11

airp

عضو جدید
سيالات بالاخره 56 1/2pv ميشه يا pv ؟!!!

ببین میشه pv
اول توی خجم ثابت فشارشو میبریم بالا.کار صفر و فشار تا 2p میره بالا
حالا توی فشار ثابت میخوایم دماشو کم کنیم و نوشته که گرما از دست میدهد یهنی کار روش انجام میشود.بنظرم برای اینکه فشارش ثابت بمونه و دماش کم بشه باید حجمشو تا 1/2 کم کنیم .والا سواد من همینه

edram

عضو جدید
دوستان با این درصدها احتمال رتبه زیر 700 تبدیل هست؟
ریاضی 8
سیالات 43
جامدات 25
دینامیک 32

reza2495

عضو جدید
ببین میشه pv
اول توی خجم ثابت فشارشو میبریم بالا.کار صفر و فشار تا 2p میره بالا
حالا توی فشار ثابت میخوایم دماشو کم کنیم و نوشته که گرما از دست میدهد یهنی کار روش انجام میشود.بنظرم برای اینکه فشارش ثابت بمونه و دماش کم بشه باید حجمشو تا 1/2 کم کنیم .والا سواد من همینه
بله احتمالا همين طوره ك شما ميگيد بنده اين را نيز گند زدم حواسم به فشار نبود

sajadmega

عضو جدید
سوال 72 فصل 3 کتاب دکتر نایی تعادل اجسام صلب تست 28
سوال 77 تست 36 فصل 3 دکتر نایی تست 36

reza2495

عضو جدید
زبان : 5 احتمالا
رياضي: 33
سيالات : 25
جامدات : 23
ب اميد خدا مجاز ك ميشم؟!

saeed722

عضو جدید
بچه ها سوال 88 چطور حل میشه.من فقط بخاطر اینکه جهت نیروهای وارد به پرچ A یکی هست گزینه الف زدم 9/11

سلام بنده هم 9/11 زدم....چون نیرو و گشتاور توو پرچ a همسو بود طبیعتا باید بحرانی تر باشه و ضریب ایمنیش کوچکتر از پرچ bیهنی همون گزینه ای که کوچکتر از یکه

شایدم اشتباه باشه:(

right2012

عضو جدید
سلام بنده هم 9/11 زدم....چون نیرو و گشتاور توو پرچ a همسو بود طبیعتا باید بحرانی تر باشه و ضریب ایمنیش کوچکتر از پرچ bیهنی همون گزینه ای که کوچکتر از یکه

شایدم اشتباه باشه:(

درسته همین میشه. هر چند سوال به نظرم غلطه چون من این عدد رو به دست نمی آوردم ولی تنها گزینه ای که نسبتش کم تر از یکه همینه.

fayyazjahani

عضو جدید
ای آقا دست رو دلم نذار که خونه!!!:cry:منم متولد 69 ام پارسال که کنکور دادم با خودم گفتم امسال خوب نخونده بودم درسم که تموم شه میشینم واسه سال بعد مث بچه آدم میخونم خرداد که درسم تموم شد شروع کردمهمه نیرو و انرژی رو هم گذاشتم مخصوصا رو ریاضی انصافا!ولی آخرش چی؟هیچی گیر یه مشت آدم عقده ای افتادیم که عشقشون کشیده شیوه سئوال دادن رو عوض کنن!با اون سئوالای ریاضیشون!دفترچه رو هم فرستادم و 12/1 اعزام به خدمتم!الان هم پشیمونم که چرا همون تیر نرفتم خدمت لااقل تا الان 8 ماه خدمت کرده بودم!....................................................................................................................................................پ.ن: یه چیزی هم میخاستم در مورد این کریمی و آقاسی و کلا همه موسسات ارشد بگم که این همه ژست میگیرن و آروغ روشن فکری میزنن که آره سئوالا آسون بود سطحش متوسط بود نمونشو تو کلاس گفته بودیم و از این چرت و پرتا اونم اینه که این آقایون فقط به فکر کاسبیشون هستن ولاغیر!و باید تاسف خورد به حال مملکتی که تحصیلات تکمیلی توش اینقدر مایه پول درآوردن یه سری آدم معلوم الحال شده!:mad:
دوست عزیز حالا چرا اینقدر ناراحتی منم رو ریاضی خیلی کار کردم خب نشد دیگه خیلی سخت بود . درصد ریاضیم خوب نیست . برای دروس تخصصی ساخت هم من خودم دوتا سوال رو که خیلی بلد بودم رو خیلی راحت اشتباه زدم همون باعث میشد این دوتا سوال قبولی من تضمین به و به خاطر اشتباه هودم در حاله ای از ابهام هست شاید شبانه هم نیارم .من همین الان سربازم حالا 7 ماه رفتم سربازی شما هم برو خدمت ( در بدترین شرایط ) تو خدمت بشین بخون کاری نداره که ساعت 2 به بعد تو خدمت ماله خودتی . بشین بخون قبول و خوده من خب فکر میکردم خیلی عالی زدم تخصصی رو ولی تو یه 2 یا 3 تا بی دقتی خیلی ساده متوسط شده .دلت با خدا باشه

hzee

عضو جدید
درسته همین میشه. هر چند سوال به نظرم غلطه چون من این عدد رو به دست نمی آوردم ولی تنها گزینه ای که نسبتش کم تر از یکه همینه.

سلام آره اتفاقا منم 7/11 در آوردم که تو گزینه ها نبود ترسیدم بزنم امیدوارم حذف شه
اینجور که معلومه شما خیلی خوب دادی میشه بگی از بین این جامداتی ها کدوماش رو مثل من زدی امید که یکم خیالم راحت شه

72-1
73-4
74-4
77-2
78-1
79-2
81-4
83-2
84-3

right2012

عضو جدید
سلام آره اتفاقا منم 7/11 در آوردم که تو گزینه ها نبود ترسیدم بزنم امیدوارم حذف شه
اینجور که معلومه شما خیلی خوب دادی میشه بگی از بین این جامداتی ها کدوماش رو مثل من زدی امید که یکم خیالم راحت شه

72-1
73-4
74-4
77-2
78-1
79-2
81-4
83-2
84-3

من 79 رو نزدم. سوال 83 هم به نظرم یک بشه چون طبق جدول تیرها برای تیر ساده که تحت بارگذاری مثل شکل سوال هست، شیب دو انتهای تیر میشه ql^3/24EI که اگر ضرب در L بشه و در نهایت ضرب در 2 کنیم جابه جایی قسمت پایین بدست میاد که میشه گزینه ی یک

hsdanesh

عضو جدید
اره 4/9 ميشه شايد منم 4/9 زدم اخه قشنگ يادمه ك ب اين نكته توجه كردم ك با نسبت عكس I رابطه داره ولي چون دفترچم فرق ميكرد شايد يادمه ك گزينه 1 بود. نميدونم والا ديگه
بقيشون درسته ب نظرتون؟!

منم 84 رو 3 زدم (4/9)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا