سلام دوستان من تازه واردم
به نظرتون با رتبه 2200 سیالات روزانه کجا امکان قبولی هست؟؟
به احتمال زیاد سبزوار
سلام دوستان من تازه واردم
به نظرتون با رتبه 2200 سیالات روزانه کجا امکان قبولی هست؟؟
منم همچین رتبه ای اوردم،
فک نمیکنی شیراز یا اصفهان مناسب تر باشه؟!!!
با سلام توی این فایل با رتبه 420 شبانه امیرکبیر رو اورد. هر چی هم بگن اون سال ظرفیتها نجومی بود ولی اینم باید در نظر گرفت که سه سال گذشته تعداد شرکت کنندگان 30% زیاد شد. این به اون یر به یر نمبشه ؟!!! همه بهم میگن با 402 شبانه امیرکبیر رو نمیارم!! خیلی نا امید شدم!!!والا فکر کنم زنجان بیاری!!!
توی پست http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/433415-ارشد-93?p=7592817&viewfull=1#post7592817 یه فایل اکسل گذاشتم واسه فکر کنم 3 سال پیش
خیلی جامعه. از رو اون می تونی تخمین بزنی
اخه ساکن تبریزم،اینطوری راحتترم!
اولا تعداد شرکت کنندگان زیاد بشه مهم نیست، مهم تعداد صندلی های موجود تو دانشگاه هست !ع با سلام توی این فایل با رتبه 420 شبانه امیرکبیر رو اورد. هر چی هم بگن اون سال ظرفیتها نجومی بود ولی اینم باید در نظر گرفت که سه سال گذشته تعداد شرکت کنندگان 30% زیاد شد. این به اون یر به یر نمبشه ؟!!! همه بهم میگن با 402 شبانه امیرکبیر رو نمیارم!! خیلی نا امید شدم!!!
پس از 4 سال تحصیل در دانشگاه تبریز کلا در مورد معیارهای اساتید نظری ندارم:| ولی به نظرم اساتید جامدات(طراحی) نسبت به سیالاتیا بهترن!(از نظر سخت گیری و نحوه تدریس) البته نظر شخصی منهتبریز هیت علمیش چطوره؟ هم طراحی رو میگم و هم تبدیل رو.. راستش برا من هم تبریز خیلی نزدیک تره، اما نمیدونم چیکار کنم.. تبریز رو اول بزنم یا ص اصفهان و شیراز
معدلش رو نیگا کردی؟ شاید شاگرد اول بوده!!!ع با سلام توی این فایل با رتبه 420 شبانه امیرکبیر رو اورد. هر چی هم بگن اون سال ظرفیتها نجومی بود ولی اینم باید در نظر گرفت که سه سال گذشته تعداد شرکت کنندگان 30% زیاد شد. این به اون یر به یر نمبشه ؟!!! همه بهم میگن با 402 شبانه امیرکبیر رو نمیارم!! خیلی نا امید شدم!!!
این فایل نشون میده که تا رتبه 3000 امید به شبانه و روزانه هست طوری که 1000 تای اول 99 درصد و1000 تای دوم 70 درصد و هزارتای سوم 50 درصد شانس قبولی تو روزانه و شبانه دارندوستان این فایل مربوط به جمع اوری و خلاصه ارشد مکانیک93 شامل ظرفیت پذیرش +درصد ها و رتبه هایی که داوطلبین تا حالا تو تاپیک گذاشتن امید وارم مفید باشه
من کارشناسی سیالات شاهرود بودمکسی در مورد شاهرود اطلاعات خوبی میتونه بده؟
فکر می کنم تاپیک از بحث در مورد دانشگاه های تهران و اصفهان و شیراز داره اشباع میشه دیگه
به نظر من با توجه به ظرفیت پذیرش دوره روزانه و شبانه که چیزی دور بر 2800 میشه تبدیل و کاربردی و این دو مورد که شما زدید جز جاهایی که اخز سر پر میشه البته تعجبه از اردبیل پریدی سبزوار لابد بعدش میری یاسوج بعدش میری سیستانهمش به رتبه های زیر 1000 مشاوره میدین پس ما ها که بالای 2000 چه کار کنیم لطفا یکی بگه با رتبه 2473 شبانه اردبیل یا روزانه سبزوار رشته تبدیل میشه قبول شد...
خیلی تابلو این سوال جوابش صنعتی چونتبدیل انرژی فردوسی مشهد یا صنعتی اصفهان؟!
دلیل هم بیارید
بعد مسافتو ایناهم اصا واسم مهم نیست.
کاشان تو سایتش نوشته از 1000 تا 3000 پارسال گرفته ولی من رفتم دانشگاه پرسید میگن پارسال روزانه 1000 تا 1400 و شبانه تا 2000 نهایاتا 2200 گرفته جدیدا سیستم هم میگیره که بعد تبدیل پر میشهمرسی مصطفی ...
من سال 87 یه ترم آزاد شاهرود میخوندم، الان دانشکده مکانیکش کجاست؟ در کل از تغییرات راضی بودی؟ فکر می کنم با 1500 تبدیل جای بهتری رو نیارم.
من که دانشگاه علم و صنعتو خیلی دوست دارم ولی واقبینانه مدرس علم وصنعت و خواجه ترتیب درس باشه شما که رتبت خوب شده بد نیست ی مشاوره موسسه مثل مدرسان بریدوستان بطور کلی تبدیل انرژی کدوم قویتره؟؟( لطفاً هم از لحاظ نمره دادن نظر بدید هم از لحاظ اعتبار اساتید)
1. خواجه نصیر
2. علم وصنعت
3. تربیت مدرس
با تشکر
اگر دانشگاه ها رو سه دسته کنیم دانشگاه اردبیل تو دسته سومه یعنی 2000 به بالا حالا من میگم شما اینطور بزنشهر خودم اردبیله آخه رتبم زیاد خوب نیست جاهای دیگه قبول شم البته جاهای دیگه رو هم میزنم.پس میتونم اردبیل شبانشو بیارم؟؟؟؟؟؟؟2473 رشته تبدیل
من نظرم صنعتی بعد شیراز و بعد مشهدهحالاااا...
این ها را به ترتیب مرتب کنید...
از خوب تر به خوب...
صنعتی اصفهان ، شیراز ، فردوسی مشهد
تو تبدیل انرژی