علاقت چیه؟دانشگاه تربیت خیلی خیلی امکانات خوبی داره و از طرفی راه برای دکتری خیلی هموارتره. از لحاظ نمره دهی خیلی خوبه.میگن علم و صنعت سختگیرن.طراحی تربیت مدرس رو بالاتر بزنم یا تبدیل علم و صنعت؟؟؟
برام عجیبه که دوستانی نمیدونند که تو چه گرایشی میخوان ادامه بدن بهتره اول این موضوع مهم رو با خودتون حل کنید صرفا به دانشگاه توجه نکنیدطراحی تربیت مدرس رو بالاتر بزنم یا تبدیل علم و صنعت؟؟؟
سلامبرام عجیبه که دوستانی نمیدونند که تو چه گرایشی میخوان ادامه بدن بهتره اول این موضوع مهم رو با خودتون حل کنید صرفا به دانشگاه توجه نکنید
انتخاب رشته تا فردا شبه دیگه؟
خواهش میکنم
دوست دیگر که جوایتون رو داد راست میگه ولی به خودتون هم بستگی داره
کسانی رو میشناسم که با مدرک دانشگاه آزاد رفتن خارج یا استرالیا اقامت skill workers گرفتن
دیگه حساب کتاباتو بکن ببین چه کاره ای
بعید میدونم خیلی تفاوتی داشته باشن. خیلی از دوستان میگن دانشگاه تبریز جز 3 دانشگاه سختگیره و مشروطی زیاد میده.سلام میشه یه راهنمایی کنید
لیست انتخابم امادس فقط موندم بین اینکه گیلان رو جلوتر بزنم یا تبریز رو
خودم لاهیجان هستم 40 کیلومتر تا دانشگاه گیلان فاصله دارم ولی میگن دانشگاه گیلان خوب نیست و سطح علمیش پایینه و از این حرفا
نمیدونم چه کنم
میخوام ببینم این تفاوت سطح علمی ارزش داره 1000 کیلومتر برم
چندتا از دوستام بیومکانیک خوندن.میگن سالهای اخیر اپلای گرفتن ازش سخت شده.دوستان شما جای من بودید کدوم رشته رو در اولیت اول می زدید؟ من واسه دکترا 100 درصد میرم خارج، پس از نظر بازارکار داخل بررسی نکتید. می دونم سوال سختیه ولی اگه جواب بدین ممنون میشم.
1- مهندسی پرشکی بیومکانیک
2- مهندسی مکانیک سیستم محرکه خودرو
شما به من بگو ساکن کدوم شهری تا بتونم کمکتون کنمبچه ها من الان رفتم مشاور پارسه ! دانشگاه گيلان را بم معرفي كرد ! چطوره ب نظرتون؟ ميگفت تو زمينه كنترل قويه
گلپايگان استان اصفهان رتبه 1436 طراحي 1503 تبديل كارشناسيم جامدات بودمشما به من بگو ساکن کدوم شهری تا بتونم کمکتون کنم
شما نزدیکترین گزینه ات گلپایگانه و ارزش نداره واسه هیچی بری گیلانگلپايگان استان اصفهان رتبه 1436 طراحي 1503 تبديل كارشناسيم جامدات بودم
كاشان دانشگاه چطوره ؟ قبول ميشم روزانه كاشانو تو سايتش زده تا 1600 گرفتهشما نزدیکترین گزینه ات گلپایگانه و ارزش نداره واسه هیچی بری گیلان
کاشان خیلی بهتره اگه قبول شی
میدونم که گلپایگان سطح 2 حساب میشه و شانس خیلی خوبی تو قبولی دارینمیدونم گلپایگان سطح علمی و استاداش چقد هست
شما با این رتبه هیچ شانسی برای روزانه های تهران اصفهان و شیراز نداری مگر شبانه های اصفهان اونم خیلی کم
لذا باید امید خودتو تو دانشگاههای سطح 2 پیدا کنی
شاهرود قزوین سمنان قم کاشان یزد گلپایگان شهرکرد اراک و...
اگه تبدیل میخوای کاشان و قزوین و گلپایگان گزینه های خوبی ان
اگه طراحی میخوای کاشان اراک قم گزینه های خوبین
قم یادم نیسا خوابگاه میدن یا نه ولی خودت بررسی کن
اگر اینا رو ول کنی بری شیراز به نظر من اشتباه بزرگی کردی
مخصوصا اگه کاشانو از دست بدی
بازم مشورت کن
هدفم اینه که فوق از یه دانشگاه خوب سراسری بگیرم که بتونم از امریکا یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرم. اینجور که معلومه نمیتونم تهران قبول شم. شهرستان فکر کنم هزینه اش کم نیست. راستی من دفترچه رو که میخواندم چند سوال برایم پیش آمد:
1- صنعتی شیراز باید بزنم دیگه ، نه شیراز؟ 2 - گرایش انرژی تجدید پذیر و سیستم های انرژی و هسته ای خوبند یا نه؟
3- در توضیحات شهید بهشتی گفته عباس پور یعنی چی ؟ مگه جدا نیستند یا میگویند عنوان هوافضا و یا زمینه تخصصی ارتعاشات منظور چیه؟
4- سطح بهشتی برای مکانیک این طور که برمیاد خیلی پایینه درسته؟ با تشکر.
بچه ها فرق آموزش محور چيه ؟ تو مدرك ميخوره آموزش محور ؟
به قول بچه ها از چه لحاظكاشان دانشگاه چطوره ؟ قبول ميشم روزانه كاشانو تو سايتش زده تا 1600 گرفته
من اگه جای شما بودم یسر میرفتم گلپایگان دانشگاشو برانداز میکردمگلپايگان استان اصفهان رتبه 1436 طراحي 1503 تبديل كارشناسيم جامدات بودم
سلام میشه یه راهنمایی کنید
لیست انتخابم امادس فقط موندم بین اینکه گیلان رو جلوتر بزنم یا تبریز رو
خودم لاهیجان هستم 40 کیلومتر تا دانشگاه گیلان فاصله دارم ولی میگن دانشگاه گیلان خوب نیست و سطح علمیش پایینه و از این حرفا
نمیدونم چه کنم
میخوام ببینم این تفاوت سطح علمی ارزش داره 1000 کیلومتر برم
بچه ها من الان رفتم مشاور پارسه ! دانشگاه گيلان را بم معرفي كرد ! چطوره ب نظرتون؟ ميگفت تو زمينه كنترل قويه
قزوین جامداتش خیلی قوی تره.شما نزدیکترین گزینه ات گلپایگانه و ارزش نداره واسه هیچی بری گیلان
کاشان خیلی بهتره اگه قبول شی
میدونم که گلپایگان سطح 2 حساب میشه و شانس خیلی خوبی تو قبولی دارینمیدونم گلپایگان سطح علمی و استاداش چقد هست
شما با این رتبه هیچ شانسی برای روزانه های تهران اصفهان و شیراز نداری مگر شبانه های اصفهان اونم خیلی کم
لذا باید امید خودتو تو دانشگاههای سطح 2 پیدا کنی
شاهرود قزوین سمنان قم کاشان یزد گلپایگان شهرکرد اراک و...
اگه تبدیل میخوای کاشان و قزوین و گلپایگان گزینه های خوبی ان
اگه طراحی میخوای کاشان اراک قم گزینه های خوبین
قم یادم نیسا خوابگاه میدن یا نه ولی خودت بررسی کن
اگر اینا رو ول کنی بری شیراز به نظر من اشتباه بزرگی کردی
مخصوصا اگه کاشانو از دست بدی
بازم مشورت کن
نه نرفتم ولی دیروز رفتم تو سایتش دیدم یکی از اساتید کارشناسی خودم اونجا هیئت علمیه!شما خودتون تا حالا دانشگاه گیلان رفتید ؟! دانشگاه قوی هست درسته در حد تهران و شیراز و اصفهان نیست ولی دانشگاه قوی هست و اساتید خوبی داره.
چندتا از دوستام بیومکانیک خوندن.میگن سالهای اخیر اپلای گرفتن ازش سخت شده.