فقط این واسه جواب کافیه: سختگیری هیچ ربطی به ارزش مدرک نداره!!! پروفسورهای ما نسبت جوجه اساتید ما گلابی بودن، ولی سطح سواد مارو چند ده برابر جوجه اساتید عقدهای بالا بردن و معدل مارو هم اونا بالا میبردن!!!اگر اشتباه نکنم شما صنعتی اصفهان بودید. باید خدمتتون عرض کنم که اساتید مالک اصفهان یا از صنعتی بودن یا دکتراشون رو صنعتی گرفته بودن.
منم که لیسانس مالک بودم قبول دارم مدرکش در حد سخت گیریش نیست.
میتونید تحقیق کنید دکتر مسیبی استاد مالک اصفهان که دکترای کنترل از صنعتی داره به حدی سخت گیر بود که اشک همه رو در میاورد. این بشر معدل کل کارشناسیمو یک نمره پایین آورد . 13 واحد باهاش پاس کردم. بقیه بماند.
در ضمن اینقدر بحثهای بیخودی نکنید. این بحثها مال بچه های دبیرستانی هست. من پسرخالم با لیسانس دانشگاه آزاد بدون پارتی از مدیران ارشد وزارت نیرو هست. بستگی داره چی بارت باشه بعد مدرک مهمه. فکر میکنید حالا شما شریف هم مدرک بگیرید براتون تخت روان میارن شما رو میبرن عرش اعلا!!!!!!!!!!
از این خبرا نیست. بیدار شید.
فقط این واسه جواب کافیه: سختگیری هیچ ربطی به ارزش مدرک نداره!!! پروفسورهای ما نسبت جوجه اساتید ما گلابی بودن، ولی سطح سواد مارو چند ده برابر جوجه اساتید عقدهای بالا بردن و معدل مارو هم اونا بالا میبردن!!!
ضمنا از کجا میدونی استاد شما سخت گیر بوده؟؟؟ شاید همون استاد اگه بره دانشگاه یزد میشه گلابیترین استاد!! منظورم اینه که وقتی سطح دانشجوها پایین باشه، خیال میکنن استاد سخت گیره!
تو اگه بری از بچههای دانشگاه آزاده زاهدان هم بپرسی میگن سختگیرترین اساتید رو ما داریم در حالی که خودشون سطح پایینی دارن!
شما فکر کنم میخوای مدرکت رو قاب کنی بزنی به دیوار!!!!!! یه سر به بازار کار بزن متوجه میشی منظورم چیه.
هنوز براتون زوده, بهب خاطر همین میگم هنوز تو دوران دبیرستانید که این دانشگاه و اون دانشگاه میکنید. توصیه میکنم این بحثا رو کنار بذارید.
به نظرم شما فرد خیلی احساسی هستی. این برچسبهایی که به من زدی به من نمیچسبه. شما یه جور در مورد من اظهار نظر کردی که انگار سالهاست منو میشناسی!!!!!!!!من کاری به بازار کار ندارم، بحث ما بحث سطح عملی بود!!!
بعدشم بازار کار ایران واسه شما خوبه ولی واسه ما نه!
من تو دبیرستان نیستم چون من از برتری خودمو دیگرون نسبت به شما که چیزی نگفتم!
این شمایی که میخوای به دیگرون ثابت کنی که مثل اونا یا حتی بهتری!
این شمایی که بحثای خاله زنکی میکنی دوست من!
خلاصه حرف من این بود: سطح علمیه مالک اشتر بسیار پایینه و رفتن سر کار دولتی هم واسه هیچ مهندس مکانیکی که از دانشگاههای خوب بیرون میاد ایدهآل نیست چه برسه به کارای سپاهی و بسیجی!
اگر میبینی بچههای ملک رو همهجا سر کار میذارن دلیلش همون دلیلی که مثلا به حرف سهمیه خواهر شهید میدان هر حالی که اون شهید قرار نبود که پدر خواهرش بشه یا شوهرش و بخواد خرجشو بده!
اینجور سر کار رفتن واسه شما پولش مهمه واسه ما نفرین مردم!
اینکه تو با افتخار میگی ۲۰۰ میلیون تو ۶ ماه به خاطره زرنگی ...، امثال من میگن ۲۰۰ میلیون دزدی و بیتالمال خوردن الکی تو این وضع بد کشور!
من ۴ تا از همکلاسیام مالک اشتر درس خوندن و خوب میدونم واسه ملک چطوریه!
اینو بدون که هر پولی خوردن نداره! هر کاری افتخار نداره! و هیچ چاپلوسی مرد نیست!
به شخصه مرگ رو ترجیح میدم به نفرین مردم!!!
شما داری علم رو با ثروت (همون کار خوب پر پول) مقایسه میکنی ... این واقعا جای تأسف داره که شما ثروت (همون کار خوب پر پول) رو با علم سنخیت میدی!
امیدوارم به ثروت (همون کار خوب پر پول) برسی شما . . .
. . . چون من به شخصه دنبال علم و شخصیت هستم و نه ثروت (همون کار خوب پر پول)!!! واسهٔ من شخصیتم مهم تر از کار پر پول هرچند مدرکمو هم آتیش بزنمو حتی برم یه کارگر ساده شهرداری بشم چون اون کارگری واسعم دلچسب تر از اون چیزیه که شما داری با علم مقایسه میکنی!!!
ادم بیکار بمونه تا اخر عمر ولی استخدام صنایع دفاع و سپاه نشه ما مصاحبشون رفتیم برای استخدام سوال از همه چی پرسیدن به جز سطح علمی و دانشگاه فارغ التحصیلی و موضوع پایان نامه در مورد فعالیت فرهنگی تو دانشگاه و بسیج و این جور چیزا میپرسیدن یه یاروییم نشسته بود این سوالا رو میپرسیید اندازه بز شعور نداشت پاشدم اومدم بیرون اینجور جاها دنبال یه سری گشنه ان که حتی بهشون بگن برایی استخدام تو اینجا قید پدرو مادر تم باید بزنی حاضرن بزنن خیل افتضحاه در مرود دانشگاه هایی مثل مالک و امام حسینم لفظ دانشگاه برای اینجور جاها شبیه جکه اینجاها یه دکونیه برای کارمندای سپاه و صنایع دفاع بیان یه مدرکی بگیرنبه نظرم شما فرد خیلی احساسی هستی. این برچسبهایی که به من زدی به من نمیچسبه. شما یه جور در مورد من اظهار نظر کردی که انگار سالهاست منو میشناسی!!!!!!!!
شما فکر میکنی چند نفر از دانشجوهای مالک این سیستم رو قبول دارن؟
شما میگی ما به راحتی سر کار میریم ولی در اشتباهی . من در مصاحبه استخدامی سال پیش وزارت دفاع به دلیل نداشتن مقاله و ثبت اختراع رد شدم!!!!!
وزارت دفاع همیشه افراد برتر رو بر میداره و شما هم میتونید استخدام بشید. در ضمن وزارت دفاع و صنایعش رو با سپاه و بسیج اشتباه نگیر. 60 درصد صنایع کشور وابسته به وزارت دفاع هست عزیزم.
در مورد اون پروژه 200 ملیونی هم باید بگم که انجام دهنده اون پروژه چندین مقاله و ثبت اختراع داشت و منظورم از زرنگی همین فعالیت علمی بود.
اما در مورد سطح علمی دانشگاه ها باید بگم که شما در مملکتی زندگی میکنید که متاسفانه درخیلی جاها به سطخ علمی دانشگاه ها نگاه نمیکنند.
شما با این عشقی که به درس داری بهتره بری خارج تا قدرتو اونطور که دوست داری بدونن.
تجربه من در بازار کار ایران:
دولتی: امتحان میگیرن و مصاحبه داره و سطح علمی فقط تو امتحان مشخص میشه و مصاحبه. کاری هم ندارن سراسری خوندی یا آزاد (البته غیر از وزارت دفاع و بعضی ارگانها مثل ایران خودرو که نیمه دولتی هست که معمولا آزاد رو قبول نداره )
خصوصی: قبل از پرسیدن اسمتون و دانشگاه محل تحصیلتون میپرسن چند سال سابقه کار داری؟ و البته معمولا اطرافیان خودشون رو با پارتی بر میدارن.
میمونه یه مقدار هم شانس که خیلی جاها کمک میکنه.
این بود خلاصه ماجرا. اون تلاش و امیدی که شما موقع تحصیل داری تو بازار کار معمولا نادیده گرفته میشه.
این نکته رو هم تاکید کنم که اون برچسبهایی که به من زدی رو میذارم پای احساساتی شدنتون و گر نه من نه تنها از سیستم در هر موردی ناراضی هستم بلکه متنفرم.
ادم بیکار بمونه تا اخر عمر ولی استخدام صنایع دفاع و سپاه نشه ما مصاحبشون رفتیم برای استخدام سوال از همه چی پرسیدن به جز سطح علمی و دانشگاه فارغ التحصیلی و موضوع پایان نامه در مورد فعالیت فرهنگی تو دانشگاه و بسیج و این جور چیزا میپرسیدن یه یاروییم نشسته بود این سوالا رو میپرسیید اندازه بز شعور نداشت پاشدم اومدم بیرون اینجور جاها دنبال یه سری گشنه ان که حتی بهشون بگن برایی استخدام تو اینجا قید پدرو مادر تم باید بزنی حاضرن بزنن خیل افتضحاه در مرود دانشگاه هایی مثل مالک و امام حسینم لفظ دانشگاه برای اینجور جاها شبیه جکه اینجاها یه دکونیه برای کارمندای سپاه و صنایع دفاع بیان یه مدرکی بگیرن
سلامسلام به همگی
آقا من یه سوال داشتم.واسه اینکه تو ارشد رتبه خوب بیاری حتما باید تمام درسا رو تا آخر تابستون یه بار خونده باشی؟؟؟
سلام
دوتا سوال داشتم
1-ميخامم دوتا ورق در نرم افزار ABAQUS جوش اصتحكاكي بدم.كسي ميتونه كمكم كنه؟
2-ورقي كك جوش خورده بلافاصله تحت بار گذاري قرار بدم.اين كار شدنيه؟يني ميخام جوشكاري كه تمام شد قطعه بار گذاري بشه
سلام به همگی
آقا من یه سوال داشتم.واسه اینکه تو ارشد رتبه خوب بیاری حتما باید تمام درسا رو تا آخر تابستون یه بار خونده باشی؟؟؟
بستگی به خودت داره که تو دوران تحصیل دروس رو چقدر قوی کار کرده باشی. من خودم بعد از 3 سال دوری از درس نشستم 4 ماه خوندم رتبه ای که می خواستم رو آوردم. اگه به درصد های ارشد سالهای قبل نگاه کرده باشی متوجه میشی که قبولی کار سختی نیست کافیه که دروس گرایش مورد علاقت رو بالای 50 بزنی. البته اگه دنبال رتبه زیر 300 هستی از الان باید شروع کنی .
مطمئن باش به نتیجه دلخواهت میرسی. در ضمن به نظر من بهترین چیز self study هست. تو این موسسات هم نیازی نیست شرکت کنی. به جاش کتاب خوب بگیر.
بستگی به خودت داره که تو دوران تحصیل دروس رو چقدر قوی کار کرده باشی. من خودم بعد از 3 سال دوری از درس نشستم 4 ماه خوندم رتبه ای که می خواستم رو آوردم. اگه به درصد های ارشد سالهای قبل نگاه کرده باشی متوجه میشی که قبولی کار سختی نیست کافیه که دروس گرایش مورد علاقت رو بالای 50 بزنی. البته اگه دنبال رتبه زیر 300 هستی از الان باید شروع کنی .
مطمئن باش به نتیجه دلخواهت میرسی. در ضمن به نظر من بهترین چیز self study هست. تو این موسسات هم نیازی نیست شرکت کنی. به جاش کتاب خوب بگیر.
ممنون.از تابستون که حتما باید شروع کنم.ولی یکی از دوستام برنامشو اینجوری چینده که تو تابستون فقط مرور تمام درسای دوره کارشناسی رو انجام بده یعنی فقط درسنامه های کتابای تست رو میخونه.بعد که تابستون تموم شد و همه رو یه مرور کرده بود از مهر شروع میکنه خوندن درسا با تستاشون.میخوام ببینم اینجوری پیش برم یا اینکه از تابستون شروع کنم به خوندن درسنامه ها و تست های کتابای ارشد؟
شاید سوالا اونقدر راحت باشه بتونی 7تارو جواب بدی شایدم اونقدر سخت که........مهم نیستسلام میدونم این سوال در این تاپیک ممکن زیاد مطرح شده باشه می خواستم بدونم با خوندن کتاب راهیان ارشد+پارسه تو درس سیالات می شه امیدوار بود از 7 تا سوالش 5 تا رو درست جواب داد یا نه؟ لطفا کسانیکه تجربه کنکور رو دارن پاسخ بدن ممنون
اینم به افتخار شما:
رتبه و محلهای قبولی دانشگاهها
1 روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 100 2 روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 100 3 روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - 150 4 شبانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 150 5 روزانه - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 220 6 شبانه - دانشگاه تهران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 220 7 شبانه - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 370 8 روزانه - دانشگاه علم و صنعت ایران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 320 9 روزانه - دانشگاه علم و صنعت ایران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 320 10 روزانه - دانشگاه علم و صنعت ایران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 320 11 روزانه - دانشگاه تربیت مدرس - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 400 12 روزانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 410 13 روزانه - دانشگاه صنعتی اصفهان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 510 14 شبانه - دانشگاه تهران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - گرایش ماشینهای آبی 400 15 روزانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - 500 16 روزانه - دانشگاه فردوسی مشهد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 650 17 روزانه - دانشگاه شیراز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 650 18 روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۶۷- مهندسی هستهای (کد گرایش ۳) - گرایش مهندسی راکتور 500 19 شبانه - دانشگاه علم و صنعت ایران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 630 20 شبانه - دانشگاه علم و صنعت ایران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 630 21 شبانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 700 22 شبانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - شیوه آموزش محور 800 23 شبانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - 720 24 روزانه - دانشگاه صنعتی بابل - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 800 25 روزانه - دانشگاه گیلان – رشت - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1000 26 شبانه - دانشگاه صنعتی اصفهان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1100 27 روزانه - دانشگاه تبریز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1000 28 شبانه - دانشگاه شیراز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1100 29 روزانه - دانشگاه صنعتی شیراز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1000 30 روزانه - دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور – تهران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 950 31 روزانه - دانشگاه شهید بهشتی - ۱۲۶۷- مهندسی هستهای (کد گرایش ۳) - گرایش چرخه سوخت هستهای 950 32 شبانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - شیوه آموزش محور 1000 33 روزانه - دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور – تهران - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - مدیریت انرژی الکتریکی – با همکاری دانشگاه تربیت مدرس 1150 34 شبانه - دانشگاه فردوسی مشهد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1150 35 روزانه - دانشگاه شهید باهنر کرمان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1250 36 شبانه - دانشگاه گیلان – رشت - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1350 37 روزانه - دانشگاه شهید بهشتی - ۱۲۶۷- مهندسی هستهای (کد گرایش ۳) - گرایش راکتور 1000 38 روزانه - دانشگاه صنعتی سهند تبریز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1250 39 روزانه - دانشگاه صنعتی اصفهان - ۱۲۶۷- مهندسی هستهای (کد گرایش ۳) - گرایش رآکتور 1450 40 روزانه - دانشگاه صنعتی شاهرود - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1300- 41 روزانه - دانشگاه یزد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1300 42 شبانه - دانشگاه تبریز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1400 43 روزانه - دانشگاه بوعلی سینا – همدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1300 44 روزانه - دانشگاه رازی کرمانشاه - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1500 45 شبانه - دانشگاه صنعتی بابل - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1500 46 شبانه - دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - - 47 روزانه - دانشگاه کاشان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1500 48 روزانه - دانشگاه ارومیه - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 49 روزانه - دانشگاه هرمزگان – بندرعباس - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 50 روزانه - دانشگاه سمنان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1500 51 روزانه - دانشگاه یاسوج - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 52 روزانه - دانشگاه شهید چمران اهواز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1500 53 شبانه - دانشگاه شهید باهنر کرمان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 54 روزانه - دانشگاه شهرکرد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 55 روزانه - دانشگاه صنعتی شاهرود - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 56 شبانه - دانشگاه شهید چمران اهواز - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1700 57 روزانه - دانشگاه تربیت معلم سبزوار - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1600 58 شبانه - دانشگاه سمنان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1700 59 روزانه - دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1650 60 شبانه - دانشگاه کاشان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1700 61 شبانه - دانشگاه صنعتی شاهرود - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1700 62 روزانه - دانشگاه صنعتی ارومیه - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1700 63 روزانه - دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیل - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1800 64 شبانه - دانشگاه بوعلی سینا – همدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1900 65 روزانه - دانشگاه بیرجند - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1960 66 روزانه - دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - شیوه آموزش محور 2000 67 شبانه - دانشگاه یزد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1800 68 روزانه - دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 1900 69 روزانه - دانشگاه صنعتی مالک اشتر - ۱۲۶۷- مهندسی دریا (کد گرایش ۳) - گرایش هیدرودینامیک و جلوبری - محل تحصیل شاهین شهر اصفهان 2000 70 شبانه - دانشگاه ارومیه - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2000 71 شبانه - دانشگاه رازی کرمانشاه - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2010 72 شبانه - دانشگاه صنعتی شاهرود - ۱۲۶۷- مهندسی سیستمهای انرژی (کد گرایش ۳) - 2000 73 شبانه - دانشگاه شهرکرد - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2050 74 شبانه - دانشگاه هرمزگان – بندرعباس - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2000 75 شبانه - دانشگاه یاسوج - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2010 76 شبانه - دانشگاه بیرجند - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2100 77 شبانه - دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2150 78 شبانه - دانشگاه تربیت معلم سبزوار - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - 2000 79 شبانه - دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهدان - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - شیوه آموزش محور 2200 80 بینالملل - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۶۷- مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی (کد گرایش ۳) - محل تحصیل دانشکده علوم و مهندسی واقع در جزیره کیش