هر کسی نظر خاص خودشو داره اما بایستی توجه داشته باشین که هدف شما از ادامه تحصیل چی هست ؟
اگر میخایین وارد بازار کار بشین من با دیدگاه شما موافقم یعنی برای بازار کار شریف خیلی اسم و رسم داره و مهم نیست که تو گرایش شما چقدر قوی بوده و شما با چه استادی کار کردین فقط اسم دانشگاه مهمه که اگه بر این اساس بخاین انتخاب رشته کنید بهتره به ترتیب شریف- امیرکبیر- تهران- علم و صنعت- خواجه نصیر و در انتها تربیت مدرس رو بزنین
اگر میخایین ادامه تحصیل بدین برا دکترای داخل
علاوه بر این که دانشگاه مهم هست، استادتون هم مهمه به عنوان مثال اگه شما کنترل کار باشین و تو خواجه نصیر با دکتر غفاری کار کرده باشین خیلی بهتره تا این که تو امیرکبیر با یه استاد ناشناس کار کنین ویا مثلا خستگی و شکست تو علم و صنعت با دکتر ایت اللهی کار کنید خیلی بهتر از این هست که تو شریف با یه استاد ناشناس کار کنید (چون از نظر علمی اختلاف زیادی بین دانشگاههای تهران نیست و بیشتر بحث استاد و کارهای پژوهشی مطرح هست و برای دکترا هر جا برین مصاحبه استادی که ارشد با هاش کار کردین مهم هست)
اگه بخایین ادامه تحصیل تو خارج از کشور برین
بین دانشگاهای ایران تفاوتی وجود نداره چون بهترین دانشگاهای ما تو رنج 1000 قرار دارند و این یعنی فاجعه، پس اصلا نمیشه رو برند دانشگاهها حساب کرد فقط و فقط عملکرد خودتون مهم خواهد بود در این حالت هم اگه ارشدتون رو با یه استاد خیلی خوب گذارانده باشین قطعا از نظر کیفیت پایان نامه و مقالات چاپ شده نتیجه بهتری خواهید گرفت و در نتیجه پذیرش راحتتر می گیرین پس در نتیجه در این حالت هم بایستی دنبال استاد خوب باشین نه دانشگاه.
البته به شما حق میدم که بخایین دانشگاه ها رو اولویت بدین چون جو کنکور و انتخاب رشته همین طور هست اما من سعی کردم بدور از جو کنکور واقعیت هایی رو که شما در اینده نزدیک با اون موجه خواهید شد رو بیان کنم
موفق و پیروز باشین
من میخوام داخل کشور ادامه تحصیل بدم،توی پست قبلیمم گفتم که اول میخواستم خواجه نصیر رو انتخاب کنم فقط به خاطر دکتر غفاری ولی به یه سری دلایل منصرف شدم،
1. چه تضمینی هست که من بتونم پروژم رو با دکتر غفاری بردارم؟
2. اگرم بتونم با ایشون بردارم مگه چند ساعت در هفته میتونم ببینمشون؟ چون سرشون بسیار شلوغه،
3. با یکی از دوستان خانوادگی که استاد تمام برق شریف هستند صحبت کردم گفتن جدیدا دکتر غفاری بیشتر پروژه هایی برقی انحام میدن و برای دفاع اکثر دانشجوهاشون از اساتید برقی دعوت میکنن.
4. اگرم فقط بحث پروژه نباشه و کلاس درسی ایشون مهم باشه که همین الانشم میشه رفت سر کلاسشون.
5. من اگه برم امیرکبیر در کنار استفاده از اساتید و امکانات دانشگاه میتونم از اساتید دانشگاه های دیگه هم استفاده کنم، ولی اگه برم خواجه نصیر دیگه نمیتونم از امکانات دانشگاه های دیگه استفاده کنم.
و...
البته اینو بگم که من با تمام صحبت های شما موافقم ولی در حال حاضر یکم شرایط فرق کرده،
در ضمن اینم اضافه کنم که همه چی دانشگاه نیست، مثلا دوستمون آقای سعید هاشمی که مشهد هستند اگه تهران رو با فردوسی عوض کنن ضرر نکردن چون اولا راهشون خیلی زیاده و از خانواده خیلی دور میشن، ثانیا تفاوت این دو انقدر نیست که به سختی راه دور و زندگی دور از خانواده بیارزه،
ولی برای من که قم هستم و 1 ساعت با تهران فاصله دارم و همچنین دانشگاهی مثل فردوسی تو شهرم ندارم، صرفه با اینه که دانشگاه های تهرانو انتخاب کنم.