اره. خیلی کمه بازارش. بازم ممنون
پس اگه کار واستون مهمتره قاعدتا هوافضا بازارش محدوده هرچند که فارغ التحصیلاش هم محدودن ولی مکانیکیا هم میتونن به جاشون کار کنن
اره. خیلی کمه بازارش. بازم ممنون
حرفت درسته ولی اگه تو مدرک بخوره تبدیل خواهانش زیاد میشه!سلام
تمدید نمیشه
دوستان یه نکته ای هستش
ته مدرک همتون مهندس مکانیک میخوره
حالا تبدیل مثلا بخوره بازار کار براتون بیشتر میشه؟ خب معلومه تو استخدامی ها بیشتر هستش ولی اگه بریم و کاری بلد نباشیم حتی اگه مدرکم تبدیل شریف باشه و صاحب کار هم پدرمون بعد یه ماه عذرمون رو میخان!!!!!!!!
سلامسلام.قبولی شبانه مالک اشتر چقدر به مصاحبه مربوط هست؟؟؟
مثلا اگه کسی رتبه خوبی نداشته باشه ولی مصاحبه قبول بشه، قبولش میکنند؟؟؟
سلامحاجی دمت گرم. آلزایمر گرفتم. راست میگی شبانه رو هم گفته بودم.ببخشید...
در کل به نظرت با رتبه 4000 میشه پردیس خودگردانهای شهرتهران رو آورد؟
سلامچند سوال مهم:
الان برای طراحی کاربردی چندتا کد رشته خاص هست.
دو تا روزانه مالک اشتر
یکی امام حسین
دو تا شبانه مالک اشتر
کلا فقط ازینا میشه دو کد رشته انتخاب کرد یا دو کد رشته در روزانه و دو کد رشته در شبانه؟
در مورد کیفیت دانشگاه امام حسین هم دوستان اگه اطلاعی دارید بفرمایید.
آدرس پردیس خودگردان امیرکبیر، تربیت مدرس ،علم و صنعت رو میشه بگید کجاست.کلاسها کجا برگزار میشه؟
مثلا دانشگاه تهران: البرز،شهید بهشتی: اکباتان؟ درسته؟
با تشکر از دوستان
سلام
با شماره تلفن صفحهات آخر دفترچه شرایط دانشگاه ها تماس بگیرید و بپرسید
با سپاس
سلام. دمت گرم حاجی-پاسخ های بسیار خوبی دادی.
در کل خیلی امیدی به قبولی امسال نباید داشته باشم. من شبانه مالک رو زدم اولین انتخاب.شاید شاید شاید برای مصاحبه دعوتم کردند.
خدایی خیلی زور داره سوادت خوب باشه ولی رتبت افتضاح.اینم حال و روز من شده....
خیلی ممنون. فقط یه سوال دیگه:
اگه در انتخاب 15 که شبانه هست قبول بشم،ولی دوست نداشته باشم برم و در انتخاب 16 هم میدونم 100 درصد قبول میشم آیا راهی داره بریم انتخاب 16؟
سلامسلام. دمت گرم حاجی-پاسخ های بسیار خوبی دادی.
در کل خیلی امیدی به قبولی امسال نباید داشته باشم. من شبانه مالک رو زدم اولین انتخاب.شاید شاید شاید برای مصاحبه دعوتم کردند.
اگه در انتخاب 15 که شبانه هست قبول بشم،ولی دوست نداشته باشم برم و در انتخاب 16 هم میدونم 100 درصد قبول میشم آیا راهی داره بریم انتخاب 16؟
سلامسلام. دمت گرم حاجی-پاسخ های بسیار خوبی دادی.
میگن باید یه ترم بری بخونی اونجا بعدش اقدام کنی درسته؟سلام
اولین انتخابی که توش قبول شید برای شما ثبت میشه، بعد از چند وقت کارنامه دیگه ای میاد که میگه شما از انتخاب های بعدی تون کدومش رو قبول میشدید،
اگه انتخاب 15 قبول شید و بعدا توی کارنامه آخری بنویسه که 16 هم قبول میشدید، میتونید عوض کنید و به انتخاب 16 برید ولی دردسر و دوندگی بسیار بسیار زیادی داره که اصلا نمیارزه، بهتره همین الان فکراتونو بکنیدو اگه لازمه انتخاب 16 رو جلوتر از 15 بزنید.
اینکه باید حتما یه ترم بخونی یا نه رو نمیدونم ولی بخوای نخوای یه ترم طول میکشه تا کارت درست شه، در ضمن عملا ثابت شده که تضمینی هم برای منتقل شدن وجود نداره.میگن باید یه ترم بری بخونی اونجا بعدش اقدام کنی درسته؟
کاری به ترتیبش ندارم ولی بهتره یکم دیگه فکر کنید ببینید طراحی دوست دارید یا تبدیل یا ... ، اینا به هم نمیخورن..!سلام
خب لحظاتی پیش بنده هم انتخاب رشته کردم
انتخاب رشته رو به 2 دلیل میزارم اینجا!
اولا قول داده بودم بزارم! دوما دوستان نظرشون رو بگن و هم چنین بگن رو چه انتخابی به نظرشون وای میسته!
دوتای اول که شرایط خاص هستن و مصاحبه میخان ولی احتمالا نرم!
منتظر هستم
رتبه: 204 طراحی
- - 20351 || دانشگاه جامع امام حسين /ع /-تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه || شرايط در انتهاي دفترچه - مرد
- 2 - 20737 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || سيستم محركه خودرو || روزانه || شرايط در انتهاي دفترچه - بورسيه شركت مگاموتور- سايپا
- 3 - 20380 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه
- 4 - 20381 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه || در اين رشته، پروژه وبخشي ازدروس درشاخه تخصصي فرايندهاي ساخت به انجام مي رسد. مدرك فارغ التحصيلي طراحي كاربردي.
- 5 - 20350 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه
- 6 - 20382 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه || دراين كدرشته،پروژه ودروس خود رادرشاخه تخصصي بيومكانيك به انجام مي رسانند.مدرك فارغ التحصيلي طراحي كاربردي،پذيرفته شدگان باپيشينه مهندسي مكانيك،به مدت يك ترم دروس جبراني خواهندگذراند.
- 7 - 20773 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مكاترونيك || روزانه || محل تحصيل دانشكده مهندسي مكانيك
- 8 - 20713 || دانشگاه تهران || بيومكانيك || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي پزشكي || روزانه || محل تحصيل دانشكده علوم و فنون نوين
- 9 - 20569 || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || تبديل انرژي || روزانه || پذيرش با عنوان مهندسي سيستم هاي انرژي گرايش سيستم هاي انرژي - با ضوابط دانشكده مهندسي انرژي، مدرك فارغ التحصيلي مهندسي سيستم هاي انرژِي - محل تحصيل دانشکده مهندسي انرژي
- 10 - 20534 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || تبديل انرژي || روزانه || پذيرش با عنوان مهندسي سيستمهاي انرژي گرايش سيستمهاي انرژي - محل تحصيل دانشكده علوم و فنون نوين
- 11 - 20373 || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه
- 12 - 20399 || دانشگاه فردوسي مشهد || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه
- 13 - 20765 || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مكاترونيك || روزانه || محل تحصيل دانشكده علوم و فنون نوين
- 14 - 20392 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه || پذيرش با عنوان مهندسي هوافضا - سازه هاي هوايي
- 15 - 20367 || دانشگاه صنعت نفت || مجموعه مهندسي مكانيك || طراحي كاربردي || روزانه || محل تحصيل اهواز
کاری به ترتیبش ندارم ولی بهتره یکم دیگه فکر کنید ببینید طراحی دوست دارید یا تبدیل، اینا به هم نمیخورن..!
اگه تو توضیحات نوشته باشه که تو مدرکت چی میزنن که خب همونه ولی اگه چیزی ننوشته باشه همون عنوان اصلی که تبدیل هستش نوشته میشه!یه سوال فوری:
کدهای 20549--20550--بازم تبدیل انرژِی نیستن؟!من میخوام فقط تبدیلارو بزنم
کد 20391 گرایش طراحی چرا نوشته در زمینه راه آهن
لطفا زود جواب بدید
اگه تو توضیحات نوشته باشه که تو مدرکت چی میزنن که خب همونه ولی اگه چیزی ننوشته باشه همون عنوان اصلی که تبدیل هستش نوشته میشه!
ممنون
اما در کل منظور از سیستم انرژی همون سیستم انرژی هستش که تا پارسال جدابود درسته؟!
میتونید لطف کنید تبدیل های علم و صنعت رو نگاه کنید.یعنی هیچ کدوم از اینا تبدیل واقعی نیستن؟!
ممنون
اما در کل منظور از سیستم انرژی همون سیستم انرژی هستش که تا پارسال جدابود درسته؟!
میتونید لطف کنید تبدیل های علم و صنعت رو نگاه کنید.یعنی هیچ کدوم از اینا تبدیل واقعی نیستن؟!
دیگه تموم شد انتخاب رشته
میگم من الان یکی از انتخابام مالک اشتر بود باید از طریق سایت دانشگاشم فرمی پر کنم ؟