ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-mehrizi

عضو جدید
من سوال cnc رو زدم dc داشت زدم تو مدرسان داشت بعو اون یکی رو زدم g43 و اون یکی روزدم 1 که یه خط بلند جواب داده بود

اتفاقا تو خود مدرسان زده موتور پله ای واسه کارای اموزشیه و موتور ac و dc استفاده نمیشه و هزینه بالا داره.اونم که میگی G 40 کد لغو کنندشه فک کنم

farh000d

عضو جدید
جواب لاپلاس رو هم یه چیزی شبیه 2b(s-a) / ((s-a)^2 + b^2)^2 اوردم کسی این سوال رو دقیق یادش هست؟

ehsan esf

عضو جدید
بروبچ خيلي گير نداشته باشين كه چي را درست زدن چي را اشتباه به موقع نتايح مياد و مشخص ميشه اين طوري غير اعصاب خوردي هيچي نداره

((من خودم واقعا جامدات را 20 درصدش را راحت از دست دادم به خاطر هو شدن و استرس))

ايشالله كه چند ماه ديگه كه نتايج مياد همگي خوشحال باشيم

na88na88

عضو جدید
سلام دینامیک شتاب میخواس سرعت به توان 2 /2 میشد؟؟؟؟
کنترل سوال که G(s)رو میخواست سوالی که جرم وفنر میخواست همون که 8 داشت ت/ گزینه ها میشد؟؟
دینامیک ماشین شتا نسبت به 4 و5 میخواست جفتش کوریلوس داشت؟؟

khorshid_mech

عضو جدید
سلام دینامیک شتاب میخواس سرعت به توان 2 /2 میشد؟؟؟؟
کنترل سوال که G(s)رو میخواست سوالی که جرم وفنر میخواست همون که 8 داشت ت/ گزینه ها میشد؟؟
دینامیک ماشین شتا نسبت به 4 و5 میخواست جفتش کوریلوس داشت؟؟

اولی آره
دومی یادم نمیاد
سومی هم آره مال من گزینه 1 همون کریولیسو زدم

• Like
واکنش ها: meko

Abolfazl6776

عضو جدید
صفر میشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی سازه بود؟؟؟؟؟؟

من اون سوالو نزدم ولی مطمئنم در حالت عادی راحت حرکت میکرد پس 0 نمیشه ، به نظرم 2 میومد چون با فیکس کردن لغزنده ،سازه میشد و چون لغزنده هم حرکت انتقالی داشت هم زاویه ای پس 2 درجه به نظر میمود ،ولی شک داشتم نزدم

masoudabbasi

عضو جدید
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 مي رساند كه سوالات هر يك از كد رشته هاي امتحاني آزمون مذكور از ساعت 18 روز يكشنبه 19/11/93 بر روي سايت سازمان به آدرس: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. ضمناً كليد اوليه سوالات آزمون نيز از روز يكشنبه 26/11/93 بر روي سايت قرار مي گيرد و داوطلبان مي توانند هرگونه مطلبي در خصوص سوالات و كليد آزمون دارند، از روز دوشنبه 27/11/93 لغايت دوشنبه 04/12/93 منحصراً از طريق «سيستم پاسخگويي الكترونيكي» به سازمان ارسال نمايند. لذا به داوطلبان گرامي تأكيد مي گردد كه انتشار هرگونه آگهي مبني بر تحليل سوالات و كليد آزمون به هر طريق ديگر مورد تأييد اين سازمان نمي باشد و به داوطلبان توصيه مي شود براي دريافت هرگونه اطلاعات لازم در اين خصوص منحصراً به سايت سازمان مراجعه نمايند.

faramarz F2

عضو جدید
بچه ها همگی خسته نباشید چطور بود ؟
ریاضی عمومی اسون بود ولی ریاضی مهندسی رو سخت گرفته بودن نظر شما چیه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا