khorshid_mech
عضو جدید
بچه ها همگی خسته نباشید چطور بود ؟
ریاضی عمومی اسون بود ولی ریاضی مهندسی رو سخت گرفته بودن نظر شما چیه ؟
ریاضیش کلا سخت بوود!!
بچه ها همگی خسته نباشید چطور بود ؟
ریاضی عمومی اسون بود ولی ریاضی مهندسی رو سخت گرفته بودن نظر شما چیه ؟
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 مي رساند كه سوالات هر يك از كد رشته هاي امتحاني آزمون مذكور از ساعت 18 روز يكشنبه 19/11/93 بر روي سايت سازمان به آدرس: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. ضمناً كليد اوليه سوالات آزمون نيز از روز يكشنبه 26/11/93 بر روي سايت قرار مي گيرد و داوطلبان مي توانند هرگونه مطلبي در خصوص سوالات و كليد آزمون دارند، از روز دوشنبه 27/11/93 لغايت دوشنبه 04/12/93 منحصراً از طريق «سيستم پاسخگويي الكترونيكي» به سازمان ارسال نمايند. لذا به داوطلبان گرامي تأكيد مي گردد كه انتشار هرگونه آگهي مبني بر تحليل سوالات و كليد آزمون به هر طريق ديگر مورد تأييد اين سازمان نمي باشد و به داوطلبان توصيه مي شود براي دريافت هرگونه اطلاعات لازم در اين خصوص منحصراً به سايت سازمان مراجعه نمايند.
سلام
سوال استاتیک خرپا 9 تا تیر صفر نیرویی داشت؟
آخه چون یکی از تکیه گاهها مفصلی بود و اون یکی دیگه غلتکی، پس فقط نیروی افقی به تیر وارد میشد و در نتیجه تکیه گاه سمت چپی فقط نیروی عمودی تحمل میکرد پس تیر افقیش صفر نیرویی بود . نمیدونم من اینجوری استدلال کردم 9 تا میشه
دو تاتومخرجش دوتا ترم بود یا یکی
سلام
من بدون آمادگی رفتم
رشتم ساخت و تولید بودش و معلوماتم از پارسال داشتم.
سوال اول زدم داخل تراش چون داخل تراش تک لبه است نه چند لبه
سوال دوم زدم کاربیدی که تیتانیوم داره چون تو کارگاه هم از الماس و هم از HSS استفاده می کردیم بین CBN و کاربیدی شک داشتم ولی بنظرم همان کاربیدی گزینه صحیح بود.
در خصوص سوال قالببی که شکل داده بود دو تا جواب صحیح وجود داشت اگر دقت کرده باشید نوشته بود جواب صحیح تر که من بین R20/03 , و اون گزینه اولی که می گفت اندازه سنبه سوراخ زنی مربع هامان گزینه اولی را زدم
در خصوص سوال بعدی قالب ...... یادم نمیاد.
اون سوال تولید مخصوص که گفته بود USM من دامنه ارتعاشات را زدم چون بقیه گزینه ها بنظرم اشتباه بودن
اون قالبه که 2 تا پین د اشت بنظرم درست بود.
اون سوال آخری وایرکات زدم
سوال علم مواد هم آلومینیوم شبکش ف سی سی است که میشد .86 فکر کنم
سی ان سی آموزشی را استپر موتور یا همان پله ای برای مقاصد آموزشی است
اون یکی سوال سی ان سی را هم go forw زدم
G41 زدم چپ G42 راست و G40 لغو کننده
اون هیدرولیکه را زدم در هر صورت شیر فشار عمل می کند ... البته دقیقش و یادم نیست چی بود.
یه سوال تولید مخصوص دیگه بود اونم زدم اصلا یادم نیست چی بود
نمیدونم کدوم یک از جوابام درسته کدامشون غلط اینا را من زدم دیگه
من دقیق یادم نیست چند زدم شایدم همون 74 زدمدوست عزیز اون آلمینیومه هفتاد و چهار صدم میشه.این سوال عینا تو سال 89 اومده.بقیه سوالاتم مثل من زدی به غیر از اون داخل تراشه که من برقو زدم
gl^3تومخرجش داشت؟
اون سوال را چرا زدی برقو
من دلیلمو برای داخل تراش گفتم شما دلیلت برای برقو چی بود