کارتون خیلی هم منطقیه ...
منظور من شما یا اون آقا بالاتر از شما نیست ایکاش نقل قول می کردم مشخصاً منظورم اون آقایی بود که دانشگاه رو هم رده ی یه ماشین 20 تومنی کرد نه هیچ کس دیگه ای
خیلی ممنون
ولی منظور اقا ایمان از مثالی زدند در مورد کسی بود که الان بعد از ارشد بیکار و الاف هست فقط خرجی برای ارشد کرده و هیچ کار خاصی انجام نمیده است با همون پول یک ماشین داشت الان میتونست کرایه کشی کنه خرج و مخارج در بیاره،وگرنه قصد دیگه ای از این نداشتند من متوجه شدم،چون واقعا فکر کنین تو ایران هر وقت و هر سال و هر نصوبه ای یه چیزی میاد شاخ و دود و.... ار کله آدم درمیاد بعد درس بخونی و الکی باشه و بی هدف باشه و هیچ کاری نکنی با درسی میخونی واقعا ارزش خرج کردن نداره ، من حتی 10 درصد احتمال بدم بعد از درس بیکار باشم،سعی کنم خرج برای درس نکنم بهتر هست تا خرجی هم بکنم نتونن از این خرجی میکنم کاری بکنم.
بله خرج کردن برای پیشرفت خیلی هم خوب هست بر منکرش....
اما کسی میبینه ارشد خوندن فقط برای فرار از سربازی ، فرار از حرف دیگرون ، فقط چون بقیه میخونن منم بخونم، حرف و زور خونواده که باید تحصیلات بالا داشته باشی.....و.....
واقعا ارزش خرج کردن برای این چقدر هست.
حساب خونه تا بازار جداست و دوتاست ، الان یه حسابی میکنی چی از کار دربیاد خدا میدونه، نظر شخصی هست هر کسی تظر خودش رو داره ولی بدون هدف تحصیل کردن ، چیزی خاصی به کسی نمیدهد.
کسانی که خرج و مخارج رو میتونند بدن و علاقه به درس دارند و پیشرفت،من کار آموزی میرفتم یه بتر داشت قشنگ نوشته بود برای پیشرفت هزینه کنید ، صبور باشید و ....
اما اون کارخونه الان تعطیل شد ،حالا دلیلش تحریم ها و.... بود ولی کلا میگم،پیشرفت باید هدفمند باشه ، بدون هدف هیچ کاری به بار نمیشینه ، ببینید واقعا برای چی میخواین تحصیلات رو بالا ببرین
برای خودتون، یا ررای دیگرون ، یا اینکه علاقه به تحصیل شما رو وادار به ادامه تحصیل کرده چی بوده این خیلی مهم هست.
شما یک دلیل خوب داشته باشید تموم هست.......انشالله همه موفق باشند اون فردی که الان بیکار هست دلیلش بی هدفیه و اینکه طرف فقط سر اینکه همه میخونن منم بخونم.
وگرنه اونی هم که میره دانشگاه آزاد و خرجم میکنه خودش کار میکنه چوبشم در میاره و.... هزینه ها رو میده کلی تجربه بدست میاره واقعا شاید از یک فرد که مثل من ملی هم خونده خیلی ارزشمند تر و مفیدتر باشه برای مملکتش چرا ، چون واقعا اون کاری اون میکنه ارزشمند هست،کار کردن با درس خوندن و تجربه توی صنعت داشتن و..... خیلی ارزشمن تر از این هست که فقط تیوری میخونیم و کلی ادعا که ما بهترین معدل رو داریم ولی تجربه نداریم ،هیچ هدفی نداریم .....
انشالله همه با هدف درس بخونیم.....