فرقی نداره وحید، شتاب باشه کافیه فقط ممکنه شانست بگیره اون تایم سرور بانکت قط باشه بره من که ملی مشکلی نبود اون موقه ...
صب اوله وخت وحید دمش گرم گف رامین نوشته برو بخون، بره منم عینه همون رامین بود مراحل فقط فردا برم جوابارو بگیرم و پیش دکتر بره نظر نهایی، رامین بره تو بره مشاوره تخصصی چیزی پر نکرد نه ؟ یه یارویی بود میگف این پزشک اخری که نظر اخرو میده خیلی گیره و دنیال یه چیز میگرده بفرسته طرفو کمیسیون امیدوارم اینطور نباشه
بره دوستان شهرستانی که ممکنه بره رفتن و اینا مشکل بخورن چون اگه بخاین با آژانس برین خیلی واستون میفته بالای 20-30 تومن در حالی که مثه من میتونید با 2 تومن جمش کنید، جون امروز خیلی از بچه هارو دیدم چون مسیرارو نمیدونسن مجبور بودن بره یه مسیری که پیادش همش ده دیقس اژانس بگیرنو 3-4 تومن پول بدن.
اول برید مترو بهشتی (لاین 1) پیاده شید بعد از خروجی مصلی بیاید بیرون اومدید بیرون یه خیابون میبینید که بهشتیه دسته چپتونو (سمت شرق) بگیرید برید بعد میرسید به خیابون قنبرزاده که اونو بپیچید به سمته بالا تا برسید به خیابون هویزه تا اینجا از مترو حدود 5 دیقه راهه، تو هویزه من به امید تاکسی رفته بودم که بدبختی اوله صبی بود تاکسی گیرم نیومد و همشو پیاده مجبور شدم برم
(نزدیک یه رب پیاده رویه تا برسید به منابع انسانی) تو منابع انسانی دو سه تا برگه میدن که برید طب صنعتی و کله کارمون اونجا 30 ثانیه بود!! بعد دوباره همین مسیری که گفتمو برگردید تا مترو بهشتی، بعد تا مترو امام خمینی برید خط عوض کنید به سمته صادقیه و حسن اباد پیاده شید، از خروجی حافظ شمال بیاید بیرون و مستقیم برید بالا تا برسید به سرهنگ سخایی و اونجام دیگه بیمارستانو طب صنعتیه که نهایتا از مترو تا بیمارستان 5 دیقه راهه، کاراتونو که اونجا انجام دادید بره رفتنه ازمایشگاه تست اعتیاد بیاید تو حافظ یه تاکسی بگیرید بگید مستقیم و بگید سره بهشت پیاده میشین و بعدم برید تو خیابون بهشت یه 200 متر برید نیرسید ازمایشگاه، برگشتنی ولی چون حافظ یه طرفه به سمته پایینه بهتره پیاده برگردید، پیاده بیاید تا حافظ بعدم مستقیم برید بالا تا برسید به سخایی حدودا ده-دوازده دیقه راهه اگه خسته بودینم باید یه دربست بگیرید که چون باید مسیر عوض کنه از امام بره همون ده دیقه طول میکشه و فقط 3-4 تومن ازتون میگیره
)